29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#10048 egyetlen használható boltot nem találtam, ami pesten lenne. de azér kösz. -
praksi #10047 óvazzz.... nekem se háziírás közben kéne fórumot nézegetni... :-)
a "Nekem is ilyen van!" után valahogy nem olvastam tovább a hsz-edet, azt hittem a mellényre írtad.
/me láma -
MuldR #10046 Oooo, minek az oldalzsebe is? A bakancsos hozzaszolasra linkeltel. A bakancson nincsenek oldalzsebek :) -
praksi #10045 a nagy oldalzsebek nem kényelmetlenek? anno felpróbáltam pár ilyet, de engem valahogy zavart, h ilyen nagy málháscucc. -
praksi #10044 www.legiosmilitary.hu
én itt vettem jópár cuccomat, valamikor a jöv héten megint megyek hozzájuk -
MuldR #10043 http://hadiruhazat.lap.hu/ -
MuldR #10042 Nekem is ilyen van! :)
2005 aprilisaban vettem. Kopott, de teljesen jol birja. Soha nem volt lekenve, meg semmi. (ezert kopott)
Viszont nekem picit tagult, szoval mostmar csak vastag bundeswehr zoknival tudom hasznalni. Nyaron ez picit kellemetlen :) -
#10041 a "levegőbe" tettem fel a kérdést, nem pont rád gondolva:) -
#10040 ezt pestiektől kérdezd. -
#10039 kösz, még meggondolom
pénteken szeretném bejárni a pesti katonai üzleteket. a jászai mari térit már ismerem
a 22 csapdáján kívűl még mi van? -
#10038 tessék. -
ilyet, vagy hasonlót keresnék olívzöldben, vagy sima zöldben. -
#10036 total off!!! na erre ki emlékszik? -
#10035 nekem van téli változat, a legmocskosabb esőben nem ázik át. és még csak meg sem kopott, pedig lega 3 éve használom rendszeresen. -
#10034 költözz le vidékre és visszasírod a pesti állapotokat. -
#10033 az szép,pedig akár jól is járhattak volna... -
#10032 jah
minap akartam egy etnies cipőt
még megrendelni sem voltak hajlandók az üzletben -
#10031 jónak tünik,meg nem is olyan drága,lehet majd beruházok egyre -
#10030 köszi! -
#10029 én ilyet vettem 2006 augusztusban minimális kopás van rajta pedig sose kíméltem patakban gázolva sem ázik be (BW krémmel átkenve rendesen persze) -
#10028 max-fuchs rendelés -
#10027 akkor az max nyáron lesz :-D mind1,addig kihúzom ebben:) enyit simán kibírok benne,ha minden nap hordani kéne az már kemény lenne... -
#10026 hát olyan 16 - 20 ezernél kezdődnek a rendes katonai bakancsok. -
#10025 menyi körül van? bocsi a sok kérdésért:) -
#10024 német ruhákat havonta hozatnak be a vadkanok, azt nem gond beszerezni. -
#10023 tényleg,jó bakancsok milyen árban vannak?mostani dechatlonos túrázós eléggé meleg nyáron,meg picit kicsi is,de kibírom benne -
#10022 kicsiny hazánkban elég sok dolgot nehéz beszerezni:)
ha német gyakorlót találok,akkor én már örülök,főleg ha eredeti használt,ahoz majd később csak mellény kell -
#10021 Nekem megy ... pill .... dobok linket (Olyan mint az angol
DPM ...)
http://www.redsoldier.com/12016-SMOG-JACKET-BEKAS-BDU -
#10020 nem müxik a kép. -
#10019 Hááát elég veszélyes .... sajna az orosz cuccok beszerezhetősége nem igazán eccerű kicsiny hazánkban :)
Nekem a film (9-ik század ...) miatt, és az egyedisége miatt jönnek be az orosz cuccok ... és azért mert óriási szerencsém volt vele ...
Ha most kellene nekiállnom beszerezni a dolgokat, a gatyám rámenne :( (Pedig később szeretnék valami kicsit modernebb cuccost is ... mondjuk SMOG-ot :) )
-
#10018 :-) -
#10017 idióta értelmetlen kérdésekkel nem foglalkozok. -
#10016 figy onnantól kezdve hogy az első betűt leütötted ide már úgyis figyelnek mint potenciális kormány ellenes terrorista, akkor már nem mindegy ha még gestaposnak is néznek? :) -
#10015 Istenem, inkább a kérdésre válaszolj :P Thx. -
#10014 naja, de ismerjük az ilyet, szal nem -
#10013 én az Y-ra azt hittem a ruha :( -
#10012 az Y rendesz van hirdetve, nem az egész ruha.
"Eladó egy eredeti, de használt állapotú orosz Y-málhaszíj. Olyan, mint ezen a képen a csávón, csak használt. Érdeklődni az e-mail címemen. Ja, és 3000 pénz.
http://www.rusmilitary.com/html/vsr_bdu.htm" -
#10011 menjél hagyomány őrzőnek, ha történelmi cucc és a célja annak bemutatása akkor nem tiltott. -
#10010 jó ötlet:D
Punker:3k az egészért?szerintem megéri :) vagy ybőr cucc az öv meg ezek akar lenni? -
#10009 nekem a gestapos egyneruha teccik, csak ugye nem lehet felvenni, mert mindeki aszinné, náci vagyok, pedig rühellem a nácikat, de a geci Göbbelsz azért tudott vmit, fene a pofáját :)