29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Mike
    van egy laser tag topik, ott majd mesélek, meg kérdezhetsz is, itt ne offoljunk
  • dragon11
    Aham, adnál valami linket, meg, hogy milyen fegyókat lehet használni ilyenek?Mert érdekelne.=)
  • Mike
    nem cukkolásként mondtam,
    van ilyen, szerintem egész jó, igaz nem gyalogtúrás bográcsozós, 20 kilót cipelős, magunkat katonának hívős játék, de azért egéész jó

itt persze le fogják szólni, de attól még szórakoztató, jól elfáradsz 6-7 óra után, és 13 évesen bőven szabad neked is
  • praksi
    van valamilyen ponyva vagy vászon, vagy nemtudommi (pedig régebben kérdeztem tőlük, és mondták is, h hogyan működik); arra vetítenek , és lövöldözni kell a megjelenő célokra, és egy számítógép a BB becsapódásából kiszámítja, h eltaláltad-e a célt.
  • bardocz
    miféle szimulátor?
  • praksi
    emberek, látom nem unatkoztok :-)

most jöttem vissza a FeHoVáról, gyakorlatilag kidobott pénz volt a belépő, a "fegyverkiállítás" kimerült annyiban, hogy kiraktak több tucat -számomra- tök egyforma és tisztességes összegű vadászpuskát, meg kint volt egy csomó késgyártó cég. Semmi önvédelmi vagy hasonló fegyvergyártó cég nem volt kint; a legérdekesebb a Nowar új szimulátora volt.
    (rájuk külön pipa vagyok, mert egy csomó mindent kellett volna vennem, de a rendes boltjuk meg zárva volt)
  • dragon11
    Aham, de most azt cukkolásért mondtad, vagy télleg van olyan?(Csak mert guglival nem találtam semmi jót^^) és ha van olyan, akkor mesélhetnél róla:) thx
  • Mike
    abszolút más világban élünk, másképp gondolkodunk, kezdem azt hinni
  • Bexter
    Többen megfordultak nálunk akik nem sajnálták a pénzt és időt és vártak honapokat hogy legyen normális cuccok és ug yjöttek játszani. Most az ilyen bohocokat kinevetjük aki ugy néz ki é sug yjátszik mint Jhon Mcklane
  • SG rock
    hmm, ha ilyen olcsó lehet énis rendelnék. és a bundeswehr terepminta sztem jól is néz ki
  • Mike
    "Életem legviceseb játéka volt. Ugy kilocsoltuk őket mindenhonnan hogy csak na. " nem tudom, de nekem ez mondat vmiért nem szimpatikus
    azt mondja, el se gyere, nevetséges cuccokat ne vegyél, ha nem vagy összeszokva a haverjaiddal, no akkor meg pláne, mert úgy kiröhögünk, hogy meg sem állsz anyukád szoknyájáig

ok, megbeszéltük :) nerm vezsek pisztolyt
  • Mike

hagyjuk már ezt a témát, ok?
    egészen másról bezsélünk, egészen más célközönségről, egész más stílusról

ezzel együtt azt mondom, pályát akarok üzemeltetni, mert látok benne fantáziát, de csak ha! megéri
    nem akrok országos szervező lenni, nem akarom, hogy egész nap ott dekkojon egy csapat 50-100k-ért, logikus, abból egy ilyet nem lehet fenntartani
    ha működni fog, lesz értelme, üzleti értelemben is, akkor belevágok, ha nem akkor meg nem
    ez rengeteg tényezőtől függ
  • Mike
    oh, én magamtól vagyok ilyen hülye, nem szorulok senki segítségére
  • Punker
    a drágaság relatív fogalom, kínai fegyverhez képest 1 inokatsu is csillagászati ár, mégis akad itthon is, a fő kérdés mindig mit is kapsz azért a pénzért, AS-ban az egész játékért fizetsz nem a pályáért, és itt nem tudsz te jelenleg semmit felmutatni, nem véletlenül kevesebb mint 20 embernek van országos szervezői címe.
  • Mike
    meg ha posta, akkor lehet imádkozni, hogy a postásoknak nem kell jonbban mint neked
  • Bexter
    Hu josak irtatok :D
    Pár dologra reagálnék én is :)
    Tavaly nyáron megjelent játékon pár emberke akik ilyen coltokkal meg hasonlokkal akartak játszani. Egy szemüvegük volt meg a stuki, volt aki izomtrikoban mert hát meleg van. :D
    Életem legviceseb játéka volt. Ugy kilocsoltuk őket mindenhonnan hogy csak na.

A pálya. Egyik haveromnak is teledumálták fejét, hogy pályát kell bérbe adni abbol lehet meggazdagodni. Nah persze :D 2-500 ft nál tübbet senki nem fizetne egy sima terepnél.
  • Mike
    ja, csak ezzel az a probléma, hogy legalább 10 év alatt nyeresgégessé kellene válnia, ugyhogy kurvadrága lezs ott egy játék, azt meg senki nem lenne hajlandó kifizetni
  • bardocz
    de még így is eléggé jó áruk van,majd nézegetem az odalt,aztán ha lesz rendelés,akkor én is rendelek,de így előre inkább nem még:)
  • Punker
    ezek használtak ne felejtsd el!
  • bardocz
    aha értem köszi,mert néztem,hogy bw nadrág meg zubbony 2500ft :O
  • Punker
    hát szerintem van rendelés havonta 1,5 havonta, pestre meg vagy postázzák vagy elküldik valakivel, ha posta azt te fizeted.
  • bardocz
    erről jut eszembe,amit írtál német oldal,és vadkanoktól lehet rendelni,na ott nadrág meg zubbony 10-esével rendelhető,milyen gyakran jön ösze enyi ember,hogy meg legyen rendelve enyi?+budapesten hogyan vehetem át a ruhát?bocsi hogy itt rakom fel a kérdést
  • bardocz
    :D
  • Punker
    most lenne ACU szabású WL cucc 12 ezerért, kár hogy a 110 kilómra nem jó :(
  • Punker
    na de most komolyan számolgassunk :)

1 évben mondjuk lehet vegyesen csinálni kb 30-40 játékot 1 pályán (bár lehet még annyit se) minden játékon legyen 100 játékos (ennek is minimális az esélye) és legyen mondjuk 1500 a beugró (falludzsa volt életem leghangulatosabb játéka de ennél többet alap dologért nem adnék) ebből lejön víz stb fogyóeszközök biztosításának az ára jó esetben marad 1000 pénz / fő akkor , tehát ott tartunk hogy nagyon pozitív szemmel 1 játékon lehet keresni 100 ezer pénzt tehát akkor.....hagyjuk mire kiszámolgatja az ember elvitték 2x adósok börtönébe, vagy a behajtók agyonverték
  • MuldR
    Soha. Ezt csak ugy lehetne csinalni, ahogy a plazakat uzemeltetik. Penzmosas :)
  • SG rock
    kölcsön?:D
  • Punker
    nem a 800 milla a gáz, hanem hogy mikorra térül meg, 20-30 év? :)

Pszentimre pálya azokkal a romokkal mennyi lehet?, szerintem milliárd fölötti ingatlan bőven, sőt.
  • SG rock
    foggalmam sincs...
  • MuldR
    Aaaaa, ha vesz egy jo teruletet budapest kozeleben par szaz millaert, es ugyanennyiert felhuz ra par CS palyat, utana meghirdeti az AS oldalakon+CS oldalakon+gamer magazinokba es oldalakon, akkor csostol fognak menni az emberek.
    Csak a kezdo 800 milla hianyzik hozza :)
  • Punker
    hozzad nyugodtan, ha minőséget nyújtasz reális áron akkor felmegyünk ha nem nem, a vasárnapom több mint 6000 pénzbe volt utazással és én nem is játszottam csak filmeztem, mégis azt mondom megérte mert qrvajó játék volt.
  • Punker
    milyen nadrágod van? nem angol DPM?
  • Mike
    jó, ok, többet nem hozom fel a témát
  • SG rock
    ami most van nadrágom picit sivatagi van benne pár homoksznű folt, és vennék hozzá egy zubbonyt amit nemtudom, milyen színben kapok majd.
  • Punker
    ha rejtőzködni akarsz nem, ha divatolni vagy autentikusan kinézzni akkor igen, értelmes emberek kb lesz@rják mi van rajtad, te dolgod nem övék :)
  • SG rock
    az nagyon gány ha a nadrágom és a felsőm is más színű terep?:P
  • SG rock
    Játszani akarok!
  • SG rock
    ha codozol multiban akkor adj egy xfire nick-et és felveszlek!
  • Punker
    nem érted még mindig mit mondunk van benne fantázia csak késtél kb 5 évet AS-nál, ha te választhatsz hogy 1 nagynevű szervező szinte ingyenes játékára mész vagy egy ismeretlen drága rendezvényére hova mész?

nincs igény basszus kb 3 hónapra előre foglalt már minden hétvége szinte, következő nagyjátékunkat mi már csak júliusra vagy augusztusra tudjuk majd kiírni :)
  • SG rock
    jaja :D