Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Alap JG átlag 350 FPS.
Asszem ez elmond mindent. 😊
u dont have to listen anybody else but me
http://pspfilez.extra.hu/
70$ = 13.300 Ft
Erre jön rá a 28% vámáfa. És ez tuti bekerül a vámra, mostanában nem hibáznak a srácok.
Így lesz 13.300 +28% = 17.024 Ft
A súly miatt (kb. 3kg/db) pedig a pk. sem fog megállni 4.000 Ft alatt ha többen rendeltek akkor sem. Ha egyedül, akkor meg min. 10.000 Ft. Úgyhogy legjobb esetben is 21-22e Ft mire ideér.
szóval ha olcsón akarsz játszani kimész valamelyik kínai piacra (4 tigris, sárkány, asia center) és veszel cyma boyi vagy JG fegyvert(ha gart is akarsz rá akkor valamelyik AS boltot keresd meg).....a JG cuccok nemsokára beérnek végre magyarországra...az elkövetkezõ hetekben várható(1-2).
az árak kb 20-30e ft között mozognak....alapból 300fps körül tudnak a fegyverek...van a melyik többet van amelyik kicsit kevesebbet(280-350)
mindenféleképpen fém gearboxos fegyvert vegyél...(megmondja a kicsi sárga melyik az, de az árából látni fogod)
nálam hozzáértõbbek majd elmondják melyik fegyver fém gearboxos és melyiket érdemes megvenni...
úgy tudom a cyma 0.28-> az nagyon jó játékra(dícsérik mindenhol). a JG meg a kínai fegyverek között a legjobb(eddig).
itt egy link ahol elég sok fegyver van letesztelve:
tesztek
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
egy pár haverral nézegettük ezt a játékot, és eléggé bejön. szeretnék segítséget kérni. nem akarunk nagyon komolyan foglalkozni ezzel a játékkal, csak úgy hobby szinten itt a környéken, persze erdõben, vagy elkerített helyen. hol lehetne elektromos fegyvereket venni olcsón? nem kell, hogy erõs legyen, sõt jobb is lenne, ha nem lenne erõs. néztem a gunnerairsoft.com-ot, ezen vannak fegyverek 40-50 euró között, ami véleményem szerint elég jó ár. nem baj, ha nem márkásak, mondom, nem kellenek komoly fegyverek. azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek jók lennének-e ezek a fegyverek, illetve lehet-e rendelni errõl az oldalról ide magyarországra is?
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
ja és köszönöm hogy foglakoztok a témával 😄 hogy meglehessen álmaim fegyvere 😊
GG-t meg ugye itthon nem lehet kapni, rendelve meg ugye vám..
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Másrészt a Nowarban lévõ Star L85 full fém, iszonyat masszív, nagyon egyben van, és 390-400 FPS-t lõ alapból... Abba nem kell belenyúlni. Viszont nem 130 hanem 170E Ft.. szóval tényleg aranyárban mérik 😞 130-ért, most fegyvervásárlás elõtt, nem sokat gondolkoznék, hogy megvegyem-e.. 170-ért nem fogom.
mire jön addigra pont lesz pénzem is rá <#worship>#worship>
az utóbbi idõben én is nagyon szemezgettem vele, de nagy nehezen lemondtam róla(egyenlõre..)(a gunneren sajna csak pre-order, többekközött ezért is)
a fegyver nagy részben tényleg fém és nagyon jó minõségû mûanyag...
nem ez a probléma hanem hogy a blowback-es rész szokott meghibásodni(a felhúzó kar nagyon gyenge, letörhet beesik a gearboxba majd jön a fogaskerék darálás - forumokon írták)+ a gearboxban kell cserélni néhány alkatrészt.
az alap fps elég változó...volt akinek 260fps volt akinek 340fps -volt, szóval kiszámíthatatlan...többen várnak a vásárlással mert "állítólag" érkezik a rev A2-es változat amiben javítva vannak a hibák.
nagyjából ennyi a lényege a dolognak, én is szívesen vennék egy kevésbé macerás jó változatot..
itt a link hozzá:
L I N K
ez a része aggaszt csak, 20.000HUF, minden a külsején müanyag. :S na majd összenézem hogy lecserélve minõségi alkatrészekre hogy jövök ki árban...
Most en is dilemmazok, hogy kinai MP40 vagy WGCcustom M16A2 vagy 3.
De lehet semmi se lesz. 😞
egyenlõre csak egy álom, talán a nyáron melós pénzemet rászánom :'(
De pofas kis darab. Kar hogy arany arban merik 😞
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Szoval elegge home made 😊
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Viszont párszor meglátogattalak benneteket az erõdben meg irtam a fórumotokra ... 😊 (Hacker néven ...)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Guminõ...looooooool 😄
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
fasza...<#eplus2>#eplus2>
Egy szlovákiai Monostorban voltunk játszani, minden bekötõúton és ösvényen volt tábla, hogy Pozor-pozor - Figyelem, tilos a belépés, Airsoft folyik, lõnek, megdöglötök, stb ...
Megy a játék eccercsak a monostor közepén baltaaarcú anyu + baltaaarcú apuka + kölkök és élénken figyelik mi történik odabenn ... Apunak akkor kerekedett el a szeme mikor kiment az épületbõl egy üvöltözõ faszi AK-val a kezében és elküldte a picsába ... "Picit" megszeppentek ... De a legszebb az volt hogy a szomszéd faluból feljött egy rakás gyerek megnézni mit csinál ott a sok ember ... erre valahonnan mindenkinek jutott védõszemüveg!!!! és kintrõl nézhették mi folyik a monostorban ...
Szóval okosan minden megoldható ... Anno voltunk egy gátoldal melletti erdõben, bár igaz akkor csak paintballoztunk ... még nem ismertem az AS-t ... túszos - szabadítósat jáccottunk ... a túsz egy egyéb dolgora is használható, de azért felöltöztetett guminõ volt ... mentem ki a túszt ezerrel, kommandózok "Julissal" az erdõ szélén, a terrorpisták észrevették hogy eltûnt a túsz ... én meg erdõ szélén gyorsan hasravetem magam, "Julis" mellettem, figyelek az erdõbe, megfordulok, másik oldalon gát, tetején 8 fõs kirándulócsoport épp azt figyeli hogyan mászok rá a guminõre ... Fasza ... csak úgy húzták arrébb a gyerekeket 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
ez tényleg nem jo játék, nálunk játokelökböl volt már baleset...és igen, egy elhagyatott laktanyában játszunk ha játszunk.
mellesleg az egész harcmodor vita emberfüggö, mindig lesznek "istenvagyok"ok meg bunkok ezen nem lehet javitani. Én is utáltam mikor kb 5 méterröl egymásra löttünk és csak nekem sikerült kiállnom...:\
mellesleg BB fogyasztás is tényleg emberfüggö nekem a kedvencem a p90, (amit strandos melo után nyár végén végre magamévá tehetek!!4 😄D) egyszer probáltam kölcsönt, és nagyonis szorja a golyot. az egyik legnagyobb tüzgyorsaságu fegyver. És igy is kijöttem 1k BB-böl az elsö használat alatt, mégis 6orát huztunk le épületharcban..
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!