Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1hónapja vették fel. lehet. nem néztem. mind1 a lényeg a népszerûsítés volt és a jó színben való feltüntetés, ami sztem sikerült. remélem most azért, hogy nem kezd el minden második 12-14éves CS után megpróbálni AS-ezni...
VRSDM
hm, rtl-fókusz, ez fenntvan a 44-es bázis oldalán is ... mind1

u dont have to listen anybody else but me

Én is épp a harcmodorra akartam célozni ezzel. Úgy értettem, hogy az is az 1J határát súrolja, mégse lövök el 1000 töltényt

Punker
hát épületben nem csoda..... 8 kilós csúzlival támadni se olyan jó, de mikor elfekszel 1 gerincen és a népek próbálnak feljönni az hatalmas móka, meg mikor látod hogy hullanak az ágak falevelek és jönnek ki bokrokból emberek akikbõl semmit nem láttál azért az jó poén 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

VRSDM
rajfegyverrel játszani megint más... értelemszerüen nem arra értettem a bb szórást (az más kérdés hogy én azt nem élvezném)

Punker
hát nézzük az én uccsó 2 játékomat, 3 db 70-es lowcap tár, 400-500 BB ment el csak egyeslövés, köv játék motoros dobtár próbálgatás, bohóckodás + a csapat (nem raj, hanem egész csapat) támogatása 4500 BB mondjuk egyeslövést nem is hazsnáltam csak a fesztelenítéskor a végén meg az elején a kronózásnál.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

VRSDM
sztem érthetõ volt hogy a harcmodorára értette, elsõ egy két játékomon nekem is +2000bb fogyott, most 4-6 óra alatt max 500, de már sokat mondtam akkor is... és ez nem spórolás csak megfontoltság, amolyan valósághoz hûség, megnézném azt aki egy nyári játékon cipelné magával azt a 3000 tölténnyi súlyt... (amiket hallok, néha hogy ennyi fogyott már neki)
mind1, ki hogy játszik

Punker
az ellõtt BB mennyiségnek köze nincs a fegyverhez, teljesen harcmodor függõ!

Most erre azt mondom, hogy igazad van.
Nekem egy Jing Gong Mp5-ösösm van. És az is elmond valamit szerintem, hogy egy 4-5 órás meccs alatt fogy kb 200-300 BB-m, míg másnak 700-800 vagy akár 1000 felett...

VRSDM
harcászati szimuláció, öhm, határõrségnél elhárító bevetési osztag vezetõ, most a honvédségnél szakazvezetõ jó ember tanít harcászatra ... tudom mirõl van szó, és lehet hogy csak egy well-em van, és csak 18vagyok, de garantálom hogy sokkal jobb vagyok, nem egy márkásabb / idõsebb / régebb óta játszó játékosnál, nem nagyképûség... tény

épp mindig a nagyjátékok végén én szoktam kérdezgetni még hogy jön-e valaki épületben ,2 válasz van " áhh, túl erõs a fegyóm - már fáradt vagyok köszi " ... ennyit errõl, másrészt egy kisebb sztori...

pécel, ugye van a 2 emeletes nagy kecó...
megbeszéltük ott volt valami ismeretlen csapat, hogy épületet fogja az egyik a másik csapatnak kell bevennie, Õk, meg várhatóan felmentek az emeletre és ráálltak az ajtajára...
taktikusan mozgunk végig 5-en a földszinten szobáról szobára haladva letisztázva az egész épületet, az emeletet persze nem tudtuk bevenni, mivel egyéb segédlet nélkül (pajzs-pirotechnika stb.) nem lehet...

na most mondtuk ennek sok értelme van hogy beállnak az ajtóra és várnak ránk, mondták. jaajjj ne sírjon már a szánk, Õk már jöttek ott fel, namármost, igazuk volt, feljöttek szó nélkül, az más kérdés hogy 3-an lõttünk 1embert 2méterrõl és nem találtuk el, biztos így volt

most ezek után ki sírjon hova?

fegyverdobatásról meg, ha valaki felszólít illik eldobni, de nem kötelezõ, ez esetben vállalod a következményeket

ezaz oldal tökre tetszik, mármint csak a VSR10 G-Spec, mert olyanra fáj a fogam, csak kár, hogy német.
Punker
<#nyes>

DummyBoy
Én is errõl beszélek ... de ennek nem csak 400+ FPS esetén van értelme, hanem sima alapfegyóknál is ... feleslegesnek tartom az ész nélküli lövöldözést ... ha bedobja akkor bedobja ... és kész 😊

Én életem elsõ dobatását úgy csináltam (Akkor még azt sem tudtam az micsoda ...), hogy álltam egy 2-ik emeleti ablakban és megláttam hogy sunnyog hátul valaki ... elsõ játékaim egyike volt, és nem emlékeztem hogy enemy vagy csapattag ... ezért megkérdeztem: Bocs, de te támadó vagy vagy védõ ... Néz rám a srác és elkezd röhögni ... támadó ... Erre én .. akkor asszem lelõttelek 😊

Felemelte a fegyverét, szólt hogy találat és visszament az indulóra 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
azért az vegyük bele hogy játszani megyünk nem sérülést okozni! uccsó miskolci játékon vittem ki elöször a motorostárat támogatózni, beszorítottak 1 házba, 3 embert dobattam (teljesen korrektek voltak elfogadták, pedig ugye én nem lõhetnék, meg nem is akartam 5 méterre 400 fps-sel fejre lõni (csak ennyi látszott belõlük) aztán elrohantam mielött a többi oda ért volna 😊, de nem volt ebbõl semmi gond megtehették volna hogy pofán lõnek mondván nem lõttem meg többen voltak, szal ésszel kell ezt csinálni, tudom milyen az mikor 5 méterrõl meglõnek a 1,5 J -os CO-s stukkerrel, nem halsz bele csak kb értelme nincsen.....

DummyBoy
Harcászati szimuláció ... ja ... és baromság a fegyverdobatás? Akkor hogyan szedsz túszokat? Halomra lövöd az ellenfelet? ... amelyik még él azokat meg fejbe? Sajnos ez a hozzáállás inkább lámaság ... ha megleplek épültben egy 400FPS-es fegyóval akkor nyugodtan fültövön lõhetlek vigyorogva? Majd akkor gondolkodj el van-e értelme a fegyverdobatásnak ... Meg 350FPS-el 30 centirõl simán kilövik a fogadat ...

A Cyma vs. TM/CA vita pedig nem azok miatt megy, akinek komolyabb fegyvere van ... ez olyan mint a BMW/Merci/Audi tulajok ... van köztük bunkó, de bunkó "BüszkeTháliás" lényegesen több van és nem a nagy számok törvénye miatt ... Majd ha egyszer játszol valahol komolyabban és lesz komoly fegyvered rájösz, hogy miért van ez ... bármelyik siheder tud venni magának JG AK-t és rohangálni vele az épületben ... Csak miután elkezdi verni a nyálát, hogy mennyivel is jobb ez mint a komoly cuccok, akkor dühítõvé válik ... Fõleg mikor megsoroz épületben, de te nem lõhetsz vissza mert utánna bõgni fog ...

Ha má harcászati szimuláció ... egy költõi kérdés: Miért is nem lehet egy support fegyverrel befeküdni a bejárat elé és motoros tárral tolni kifelé a BB-t?????

Az épületharc (Termlészetesen most azt vesszük hogy harcászati szmulációs szempontokból ... 😊 ) miben különbözik az erdõtõl? Hogy kisebb a hely ... az életben senkit nem érdekel hogy jobban fáj vagy kevésbé ... Szóval aki elkezdi a harcászati szimulációt emlegetni az utána ne sírjon hogy a technikailag jobban felszerelt csapat bedarálja ... meg hogy FPS limit ... meg egyes lövés ... miért ? A katonák nem lõhetnek sorozatot a házakban? Meg csak pisztolyal lehet mert a sorozat gyorsabban szészaggatja az ellenfelet?

El kellene gondolkodni az ilyneken picit ... 😊 No offense persze ...

Punker

MA NÉZZÉTEK A FÓKUSZT. IWIWEN KIÍRTA A MAGYAR AIRSOFT SZÖVETSÉG, HOGY LESZ BENNE EGY RÉSZ, AMI AS-RÕL FOG NÉZNI. 44-esek és a BKSE készítette.
Punker
Battlefield-en panaszkodtak még aszlovákokra, szlovénekre nem?

Ugy tudom pont az olaszok azok, akik neoprene ruhat huznak a woodland ala, mert szet van tuningolva mindenkinek a puskaja.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Punker
pedig nincs is jobb 1 kis bozót túrásnál, amúgy jó csapattal ott is simán lehet alap fegyverrel is jó eredményt elérni, voltunk párszor érden nagyjátékon a sok tuning között alapfegyverrel, és ha jó taktikával mi választottuk meg hol harcolunk akkor simán lehetett hatékonyan menni az alap fegyverrel is, mondjuk azóta a növényzet beindulása kicsit nehezítené a helyzetet.

VRSDM
én az ilyeneket, hogy ne lõjjön le közelrõl, meg fegyvert dobassa el, meg késeljen le, meg ne lõjön vaktába / biztos célzás hiányában mind baromságnak tartom, az airsoft harcászati szimuláció, ahogy az éles helyzetekben itt sem mondja meg senki hogy hogy lõj, inkább kéne tartani egy max 350-es limitet, és akkor nem lenne gond épületben sem akár csak egy sima szemüvegben, másrészt ha mindenki max 350-el játszana akkor az erdõben sem éreznéd hátrányát, mert mindenkinek ugyan annyival kéne közelebb osonnia, sztem az lenne a korrekt...

az FPS buzulás meg tény hogy itthon megy, de nem csak az, ahogy én észrevettem magyarországon mindenki azt nézi milye van a másiknak, és ez nem a természetes írígység, inkább "ahh hagyjad már csak cyma-ja van, nekem meg 3x annyiba kerülõs CA-m / TM-em... baromság az egész, ezért vagyok én továbbra is épületharc hívõ, ott látszik ki mennyire tud játszani és nem csak rátapadni a ravaszra a motorostáras akármilyen benga nagy rajfegyverével... -.-

Nem kell, hogy vérprofi legyen csak ésszel játszon: ne lõjjön sorozatot 10 méter alatt, ha tudja, hogy a fegyvere ereje 400 fps körül van, és ha már ott van a puskája tetején a célgömb, akkor használja is.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Punker
lásd az itthoni helyzetet, az esetek 90%-ban sûrû erdõben játszunk ahol bizony kell a 400 körüli FPS hogy ne legyen gond 1-2 bokor 30-40 méterrõl, ugyanez épületben azt erdményezi hogy nem megyek be csak ha nagyon nagyon rá vagyok kényszerülve, elég volt 1x-2x megtapasztalni mit tudnak ezek a fegyverek 10 méteren belül, a tapasztalatlanság ellen meg sokat nem tudsz kezdeni sajna, nem lehet azt mondani hogy csak vérprofik jöjjenek.

Mersant
ezzel en is egyetertek, tok feleslegesnek tartom ezeket az eros efgyvereket. boven eleg lenne a jatekhoz az alap 300-330 FPS. de ha kimesz 1 nagy jatekra ott 1 csomo embernek huzva van a fegyo, es ha ne makarsz eselytelenul kiallni akkor sok valasztasod nincs. en nem huztam fel az enyemet, nekem eleg ez a 330 kornyeke, de ha a csapat tobbi tagja mind felhuzza muszaj lesz nekem is...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Azért 30 fokban kicsit meleg, de messze nem vészes. A tetején az a rácsos anyag átengedi a levegõt csak a tenyere vastag mûbõr.
Ahol mi szoktunk játszani elég akácos terület hatalmas tüskékkel, úgyhogy szerintem nagyon hasznos.

Más:
Szerintem ami itthon megy, ez az FPS mánia, már túlzás. Lassan már tényleg veszélyes lesz kijárni játszani, fõleg mióta a kezdõk is 400-as puskákkal rohangálnak és a célzási tudásuk/taktikájuk hiányát azzal ellensúlyozzák, hogy rátapadnak a ravaszra és egy célra kilõnek egy hicap tárat.
Multkor olvastam az mp.neten, hogy Olaszországban 1 Joule a maximum energia, amivel lehet játszani, Angliában azonban tényleg mindenki tuning puskákkal nyomja...

DummyBoy
Több országban is le van korlátozva az FPS ... asszem Inglendbe pont nincs 😊 De nemhiába akkorák az alapfegyók amekkorák ... (Gondolom JuniorTermire gondolsz? 😊 Komárom páva 😊 )

0.2-es bogyóval 328 FPS az 100m/sec-es kezdõsebességet jelent, ami 1 Joule enerdzsi ... És ezt sok helyen muszáj betartani ...

Ha jobban megnézed, okos kis MASZ-unk szerint 400-al már nem lõhetsz itthon CQB-n sorozatot (Ezzel mondjuk teljesen egyetértek ...), nem is véletlenül ... 400 felett meg már tényleg necces ... Nekem M130-as AK 1m-rõl LETÖRT egy darabot az UVEX szemüvegembõl !!! (Asszem Ivo volt ...)

Meg arra aztán tényleg teljesen igaz, hogy minek annyi? Itthon csak azért nincsennek kitiltva a 400-as fegyók a CQB-król, mert nem mindenki engedhet meg magának több fegyót ...

Én kaptam már épületharc közben a képembe egy sorozatot egy TM P90bõl kb 30cm távból. Na AZ fájdalmas volt, elég rendesen. F*szán véreztem is utána...

Kaplan
Abszolúte kezdõ vagyok, egyelõre csak barátkozok ezzel a sport ággal, mindenféle képpen érdekel hosszabb távon ugyanis imádok lövöldözni, bár inkább a taktikai része érdekel a játéknak. Szóval aki pesti, és valahol játékot szervez, valamelyik alkalomra, nem nézhetnék el a haverommal, hogy egyáltalán meglessük milyen az egész? Esetleg hátha megengedi valaki, hogy egyet-kettõt lõjjünk 😊 Ha kell fizetjük a BB-t ^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Mondjuk érdekes h azt irod külföldön alapfegyókkal nyomják... csapattársam kintvan Angliában...azt mondta ott nincs fegyver 400 alatt még CQB-n se. Mindenesetre én durvállom. De lehet csak azon a környéken van igy.

Neuro...mennyire izzad a kezed ebben a kesztyûben? Mert ha nemnagyon akkor szerzek ilyet énis.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

DummyBoy
A tuning akksira értettem 😊 Mind1, kicsit hosszú lett, remélem a lényeg átment ... nem beszólni akartam , csak pár dolgot tisztázni ...

VRSDM
ki mondta hogy tuningolt a CA? senki, és nem is mondtam hogy azért lõ messzebb, azért pörög jobban a motorja ... :S

DummyBoy
Üdv ... Visszaolvasva pár dologra reagálnék 😊

Szóval Well vs. CA ... Trabi vs. Porche, lakott területen belül mindkettõ 50-et tud elméletileg, Porsce szebb, autópályán meg bebõrzik a trabis szeme ... Magyarul ... Strapabiróbb, van hozzá cserealklatrész, márkás, jobban néz ki, minõségibb anyagokból ...

Amikor én játszottam, akkor a Well D90-es hóditott, asszem csak azt lehetett kinai automatákból kapni ... lõttem vele 1 tárat és továbbadtam ... lehet hogy javult a minõségük, de ne akarjuk összehasonlitani õket ... Felesleges ... ár/minõség arányban viszont csak az a gáz, hogy a well, hogy hozza egy CA vagy Marui alapfegyó szintjét tuningolni kell ... és akkor vagy CA vagy Marui alkatrész megy bele (És qrva mindegy hogy a Systema vagy a Guarder gyártja-e 😊 )

Figyelembe véve amit irtál ... 4-5m-rel lõ messzebbre? Azt nem a tuning akksi miatt teszi ... egy normál tuning többe kerül mint egy Well alapfegyó ... és egy jól belõtt fegyó, M120-as rugóval, tuningcsõvel nem csak 4-5 m-rel lõne messzebb ... egy komolyabb Sniper fegyó kb 10m-rel lõ tovább mint egy tuningolt komolyabb AEG ... és ott a határ a csillagos ég (És 250, 300k-ról indulunk ...) ...

A lényeg: ne érts félre, nem akarom szidni a Well/Cyma/JG fegyókat, de a CA/Marui féle fegyókhoz képest nem nagyon rugnak labdába ... ha komolyan akarsz fogllakozni egyszer az AS-el, Te sem Well M1-essel fogsz rohangálni ... Egyvalamit kérnék: Lehet mindenkinek jól mûködõ, kínai fegyvere, tuningolva, stb ... De ha nem lennének a 100 ropis fegyó"csodák" akkor a kinaiaknak nem lett volna mit lekoppintani ... A Maruiban, CA-ban megfizeted a fejlesztést, a jobb anyagokat, utánpótlást, garanciát ... Szóval egy kis tiszteletet megérdemelnek ...

És vannak is annyival jobbak mint az olcsó társaik! 😊

Arcvédelem + Meleg ... ki lehet azt birni ... nem hiába használnak az arabok és az angolok is pl: shemagh kendõt (Remélem jól irtam ...)

Volt szerencsém egyszer Makrai Tibor alezredessel részt venni egy (sajnos) lájtosabb túlélõtúrán (Nem menõzés ... tiszta véletlen volt, cégen belül volt csapaépités, és az egyik Department vezetõje meghivott engem is, merthogy javuljon közöttönk a kommunikáció 😊 ) ... Õ mutatta meg miért is jó a kendõ ... én abban nyomtam végig a Game Warden 1. napját, 40 fok volt, folyódeltában ... beleizzadsz, felszivja az izzadtságot, majd elpárolog és hõt von el ... hûti a fejedet 😊 Jól ki van az találva!!!
Ráadásul a BB-k erejének nagyját is felfogja ... elõtte Balaclava-m volt, na abban fõtt is a fejem rendesen ... De CQB-re szvsz kell az ilyesmi ...

Mellesleg nállunk anno mesélték, hogy az egyik srác véletlenül befordult egy ajtón, miközben a másik srác épp 3-ikra lõtt volna, és beleszaladt a golyóba ... ki is köpte ... de neki nem a lyukon ment be, hanem csinált magának lyukat ... Bár nem alapfegyó volt ...

Sok helyen azért nincs arcvédelem külföldi videókon, mert ott nincs 400FPS ... csak alapfegyók ...

De pl ott vannak már a Sensei maszkok és társaik, amelyek nem épülnek az arcokra ... vagy a sisakok elé rakható rácsok ... Régen asszem WD csinált ilyesmit ... + A nagyobb szemcsikre lehet is operálni ilyen picit erõsebb rácsokat (Pl: , és az véd a BB-tõl, de elõtte le kell tesztelni, mert én pl: elbasztam és vékony rácsból csináltam ... úgy vitte át a bb mint a huzat 😊

VRSDM
én vágásállóba tervezek hasonlót, rossz szokásom mindig a tüskés bokrokat vagy a szöges drótokat megtalálna hirtelen kapaszkodónak :]
de én majd olyat veszek ami tovább jön egészen a csuklóm fölé, az alkarom kb. feléig

Nekem is lõtték már el az ujjam végét kb 10 cm-rõl 😊

Ezért is vettem ilyet:

• kopásálló, fekete szintetikus bõr
• artéria- és körömvédõ
• szivaccsal párnázott tenyér és artéria
• rugalmas fekete poliészter kézhát
• elasztikus mandzsetta, állítható Velcro® szegéllyel
Méret: 8, 9, 10-es
EU szabvány: EN420, EN 388: 3122

ghost cb
- Oakley M-Frame - Strike Vented clear lencse
- Fogvédõ (ha erdõ), fémrács - saját arcra vágva / hajtogatva (épületharc)
- ujjatlan bevetési kesztyû

Rengetegszer lõttek arcon, szerencsére hamar elmúlnak 2-3-4 nap.. fel nem szakadt egyik se ott. Múltkor viszont pont a kisujjam körme fölött lõttek meg ahonnan még nincs ujja a kesztyûnek.. elég érdekes volt mivel használtam az ujjam 3 órán keresztül ujbol és ujbol kibuggyant a vér, még este is remegett a kezem úgy fájt.. Szoval vannak kellemetlen dolgok.

Láttam már nem egyszer, hogy tökönlõnek valakit és hát gecire fájt neki.. (nekem is sikerült egyszer az egyik ellenfelet 😛) Szóval a golyóállómellényemnek én mindig lehajtom a tökvédõ részét.

A fogvédõ / maszk azért kell amit a többiek elmondtak.. Osztálytársamnak kilõtték a fogát épületben, csapattársamnak mezõn, még csak nem is közelrõl.. Nem éri meg kockáztatni.. - nekem 😊

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

öregharcsa
nem nyafogok, csupán kérdeztem...
az viszont tény hogy nem bírom a meleget a mûtétem óta...ez van..<#nemtudom>

http://pspfilez.extra.hu/

Vietnamba hogy birtak repeszmellenyben?😊
Irakban hogy birjak? 😊

Nem kell nyafogni.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

öregharcsa
hogy bírjátok ezt a marha nagy meleget agyig felöltözve???
én a bõrömet is levenném annyira nem bírom..

http://pspfilez.extra.hu/

Hát, rám kilõttek már pár tízezer bb-t az elmúlt egy évben és csak 2 olyan arclövésre emlékszem, ami mondjuk még másnap reggel is látszott. Igaz régebben sokkal belemenõsebben játszottam, most már jobban meggondolom, hogy csörtessek át a mezõn vagy inkább taktikusan fedezékbõl-fedezékbe 😊

na ja... egy alap maszk 5000FT...egy új fog...asszem több 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
igazából az arc elötti kendõ szerintem sokkal inkább zavaró mint 1 maszk, és inkább izzadok kicsit többet, mint hogy mehessek a fogorvoshoz.....

Punker
mindig maszkban játszok (mert párszor már pofán lõttek) multkor a hõségben jött az ötlet hogy úgysincsenek tuning fegyverek megyek simán a szemüvegben az elsõ sorozat eredménye, 1-1 lövés a jobb-bal lencsén, 1 orrnyergen, 1 pofán, 1 állon ez volt az elsõ sorozat eredménye, szerencsém hogy egy alap fegyver volt és nem egy 400+ -os tuning.

Mersant
en csak kesztyut es szemuveget, terveztem hogy veszek maszkot, de ebben a rohadt melegben semmi "feleslegeset" nem tudok elviselni, inkabb probalok jobban odafigyelni, es a karommal vedeni az arcom. telen gazmaszk + shemagh.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Volt nálunk egy csaj aki semmi áron nem akart arcvédõt felvenni... egészen addig amég úgy 20 méterrõl egy alapfegyverrel el nem lõtték az egyik fogának a végét. Volt olyan csapattársam aki bb-t nyelt.. véletlenül nyitva volt a szája. Szóval fontos dolog az arc védelme.
Én momentán maszkot használok / alap proto/. Bátyám ESS TT szemüveg plusz egy arcvédõ amit a Nowar árul.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

ProTec / PASGT sisak

mindenféle sapka (Patrol Cap, baseball, bush kalap, pakol)

ESS Tactical Thermal vagy AO Safety szemüveg

térdévõ, kesztyû

shemagh vagy hálós kendõ

télen balaclava de az csak hideg ellen véd 😊

Amit még szeretnék:
egy MICH sisak replika, egy DPM boonie és egy UVEX I-VO

Punker
térdvédõ + maszk

VRSDM
5pontos támasz mellett, a kezem pont az arcom elõtt van, benne a fegyverrel ugye, érthetõ hogy védve van az szám, jó persze mikor leengedem a fegyvert stb, akkor nem...

de ha már itt tartunk ki milyen védõeszközöket használ?
/jómagam, szemüveg - sisak - könyék és térdvédõ (csak a jobb lábon) - meg ugye néha a balaclava

Punker
amíg a fogad ki nem lövik....

VRSDM
én szeretem a sisakom, bár tény és való hogy elõtte 1 évet játszottam nélküle, akkor is kibirtam, néha felrepedt, néha nem, amit nem értek hogy igy a saját (recon) csapaton kívül mindenki "fél" vagy kerüli az épületharcot, vagy csak a maszkos / dróthálós embereket küldik be épületben, hát nemtudom, a sisak csak a fejemet védi hogy ne verjem be, BB ellen most tökmind1 hogy fáj-e vagy sem, arcomon nincs semmi (néha épületben balaclava, de nyáron azsem ugye) egy szó mint száz, a csapatban 300-350 közötti fegyverek vannak, és pécelen régebben minden hétvégén nyûztük, kaptunk is mindenhova bõven, még sem történt semmi nagy sírás rívás belõle... -.-

Mindenki abban játszik, amiben biztonságban érzi magát. Bár azt nem teljesen értem, hogy mi köze a szemvédõnek a sisakhoz?