29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• SG rock
    Hát nemtom, én 7végén mennék játszani, nem akar vki jönni vhova?:D
  • bardocz
    fú,toujane de jó lenne:)
  • Mike
    de ha majd belevágtam télleg beirom ide, meg azt is amikor csődbe mentem :)
  • Punker
    magánemberként lehet nála fegyver (és biztos lehetsz benne hogy van is náluk)
  • Punker
    na akkor nem vagyok hülye hogy ami 1500 fölött van az már az extra kategória tehát vagy járművek stb, vagy már tartalmaz BB-t is a belépő, és az átlag 1000 pénz alatt van. nekünk is úgy van a költség vetés hogy ha kevesebb mint 500 pénzre jön ki az 1 emberre jutó költség akkor 500-at szedünk. ahogy számolgattam a legdrágább az egészben a víz lesz amit viszünk ki az embereknek, abból kell vagy 100-150 liter ha kint alvás is lesz.
  • SG rock
    vagy CoD2-ből a Toujane-t vagy a Carentan mapot :D
  • Mike
    jó, nekem aztán édesmindegy
    legalább más úgy gondolja ebben nincs üzlet, oh, nem baj, nem bánom, különösebben :D
  • SG rock
    polgárőr sörétessel érdekes én úgytudtam, hogy a polgárőröknek még fegyverük sincsen.
  • MuldR
    Felreertes ne essek, ha miliomos palanta vagy, es meg akarod epiteni a De_Dust-ot megy a Cs_italyt maximalisan tamogatlak, es megyek oda en is jatszani. :)
    Amugy nem sok eselyt latok erre.
  • Punker
    ó januári játékon mi is összesen 1 embert láttunk, a polgárőrt aki úgy szállt ki a kocsiból hogy tölttte be a sörétest mit keres ember az erdőben fegyverrel a kezében, csak ugye mi jeleztük hogy ott leszünk úgyhogy amint kiderült kik vagyunk nem volt gong, de lehetett volna 1 kötekedő kedvében lévő ember is akinek mondhatsz bármit, mindig a legrosszabból kell kiindulni.
  • Mike
    persze hogy ott nem
    nem is ti lennétek a potenciális ügyfélkör, akik kimennek egész napra az erdőbe
  • MuldR
    Pimre a legdragabb palya.

A legtobb amit fizettem az 4000 ft volt, de az is pimre volt, es volt 5 tortenelmi jarmu, koztuk egy felhernyotalpas.

Altalaban 200-500 ft a jatek, ha ingyenes terepen van. Fizetos palyan 1000-1500.
  • MuldR
    Itt budapesten is nullasra jonnek ki a jatekok.
    De elobb talan gyere ki jatszani mielott osztod a hulyeseget.
  • bardocz
    egy sima mecsen keres x öszeget,egy nemzetközin meg xxx öszeget,ugyan így paintball,meg minden más sport
  • Punker
    na végre 1 veterán, te átlag mennyit fizettél eddig a komoly játékokért? :)

nekem eddig a legtöbb most falludzsa volt 1500 pénzért, de ha nem ingyen kapták a pályát akkor lehet minuszban zártak :)
  • SG rock
    jojo értem. de csomó olyan területet tudok pl vidéken is nagymuteréknál ahol kutya nem jár.
  • Punker
    de most komolyan ez nem vicc, ha közterületen fegyverrel lövöldözöl (igen fegyver nem játék, ez a törvény nem tudunk mit csinálni vele) az nem feltétlenül jó ötlet, ha meg magán területen de engedély nélkül az se 1 jó buli.
  • MuldR
    Van jois rossz is. Valogatni kell.
  • SG rock
    Jó, hát az öreguraknak ez a dolguk
  • Punker
    nem mész ki a hegyre az erdőbe, mert rádhívják a rendőröket és csúnyán megszívod!!! hogy ezt miért kell minden fiatalnak 100X elmondani :(
  • Punker
    nem tom miskolc környékén mi van hiszen nem vagyok ott, és igen tudom mi mindenért kell fizetni, és tudom azt hogy AS ez mennyire nem igaz, ez a közösség nem a pénzről szól hanem a játékról az élményekről a játékokat mindenki próbálja nullszaldósra kihozzni hogy ne terhelje belépővel a játékosokat (ma este fogunk költségvetést véglegesíteni), és ezzel mindenki így van akit én ismerek, a szinte ingyen konkurenciával sokat nem fogsz kezdeni :)
  • SG rock
    Egyáltalán nem olyan, na de hagyjuk a paintballt.
  • SG rock
    Ez így van, de ha haverokkal felmentek a hegyre ki az isten hátamögé vhova erdőbe akkor nem kell fizetni:).
  • SG rock
    Okok nyugi, ezzel teljesen egyetértek csak Mike-nak ajánlottam, hogyha egy kis pénzt akar összeszedni.
  • Mike
    nemtom mi a helyzet Miskolc környékén Punker, de itt Bp-n mindenért tejelni kell
    csinálhatsz céges bulikat, oktatást, painball, airsoft, lasertag
    kiadhatod rendőrségnek, örző-védőknek
    csak kapcsolati tőke kérdése

de még igazából csak felmérési fázisban van a dolog
  • bardocz
    ez most olyan,hogy foci vb bíró többet kap,mint amelyik a mucsaröcsöge-bonyhád mecsen bíráskodik:)
  • Punker
    országos nemzetközi AS játékokon a szervezők ingyen vannak és a közösségért teszik amit tesznek.

ezt a paintball vonalat valahogy sorvasszuk már ki innen mert teljesen más.
  • Punker
    SMG és rifle között nem lesz 5 méteres lőtáv különbség se ez igaz (alap kínairól beszélünk még mindig) ott a kényelem lesz a döntő.
  • SG rock
    Nemzetközi versenyeken painball bírók még sokkal többet is kapnak.
  • Punker
    azt hittem áttévedtem a vicc topic-ba, bár a paintball bírós beíráson ledöbbentem, lehet azokat letudod húzzni, eddigi tapasztalat hogy az AS-osok nem szeretik a paintball pályákat.
  • bardocz
    SMG nem a kis puskák,amik épletbe vannak?én nem a pisztolyra gondoltam,azzal tényleg nem sok esély van,de egy mp5 meg m16 ugyan azt tudja nagyából,ott már anyi a különbség melyik játékos a jobb nem?
  • SG rock
    ez halálosan komoly.
  • Mike
    az ember nulla tapasztalattal tudja legjobban osztani az igét, igen
    a tudatlanság biztos tudatában :))
  • SG rock
    Nem akarom, hogy irigyek legyenek rám és sztem nem is azok szóval... És azért sztem egy SMG-vel vagy akár egy rifle-el is többet ér az ember, mint egy pisztolyal. Na de te jobban tudod sok játéktapasztalatod van valszeg, én csak gondolom.
  • Punker
    na azért ébredjünk fel, adott egy pisztoly 220 FPS-sel max 25 méteres lőtávval 30-as tárral, és ellene egy min 350 FPS-es 35-40 méterig viszonylag pontos 50 méterig ellövő puska 300-as tárral, szerinted alapból mik az esélyek?

rejtőzést stb ne vegyünk hisz nincs még ruhájuk nem fogják beásni magukat 1 sáros bombatölcsérbe.
  • bardocz
    plusz pár száz k nem meggazdagodás?:D
  • Mike
    vénember az öregapád, punker :)
  • Mike
    meggazdagodni nem is akartam ebből
    max plusz pár száz k egy hónapban
    és nem csak airsoft
  • bardocz
    :-D
  • Punker
    ez komoly?????