Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
mind1, ki hogy játszik
Nekem egy Jing Gong Mp5-ösösm van. És az is elmond valamit szerintem, hogy egy 4-5 órás meccs alatt fogy kb 200-300 BB-m, míg másnak 700-800 vagy akár 1000 felett...
épp mindig a nagyjátékok végén én szoktam kérdezgetni még hogy jön-e valaki épületben ,2 válasz van " áhh, túl erõs a fegyóm - már fáradt vagyok köszi " ... ennyit errõl, másrészt egy kisebb sztori...
pécel, ugye van a 2 emeletes nagy kecó...
megbeszéltük ott volt valami ismeretlen csapat, hogy épületet fogja az egyik a másik csapatnak kell bevennie, Õk, meg várhatóan felmentek az emeletre és ráálltak az ajtajára...
taktikusan mozgunk végig 5-en a földszinten szobáról szobára haladva letisztázva az egész épületet, az emeletet persze nem tudtuk bevenni, mivel egyéb segédlet nélkül (pajzs-pirotechnika stb.) nem lehet...
na most mondtuk ennek sok értelme van hogy beállnak az ajtóra és várnak ránk, mondták. jaajjj ne sírjon már a szánk, Õk már jöttek ott fel, namármost, igazuk volt, feljöttek szó nélkül, az más kérdés hogy 3-an lõttünk 1embert 2méterrõl és nem találtuk el, biztos így volt
most ezek után ki sírjon hova?
fegyverdobatásról meg, ha valaki felszólít illik eldobni, de nem kötelezõ, ez esetben vállalod a következményeket
Én életem elsõ dobatását úgy csináltam (Akkor még azt sem tudtam az micsoda ...), hogy álltam egy 2-ik emeleti ablakban és megláttam hogy sunnyog hátul valaki ... elsõ játékaim egyike volt, és nem emlékeztem hogy enemy vagy csapattag ... ezért megkérdeztem: Bocs, de te támadó vagy vagy védõ ... Néz rám a srác és elkezd röhögni ... támadó ... Erre én .. akkor asszem lelõttelek 😊
Felemelte a fegyverét, szólt hogy találat és visszament az indulóra 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A Cyma vs. TM/CA vita pedig nem azok miatt megy, akinek komolyabb fegyvere van ... ez olyan mint a BMW/Merci/Audi tulajok ... van köztük bunkó, de bunkó "BüszkeTháliás" lényegesen több van és nem a nagy számok törvénye miatt ... Majd ha egyszer játszol valahol komolyabban és lesz komoly fegyvered rájösz, hogy miért van ez ... bármelyik siheder tud venni magának JG AK-t és rohangálni vele az épületben ... Csak miután elkezdi verni a nyálát, hogy mennyivel is jobb ez mint a komoly cuccok, akkor dühítõvé válik ... Fõleg mikor megsoroz épületben, de te nem lõhetsz vissza mert utánna bõgni fog ...
Ha má harcászati szimuláció ... egy költõi kérdés: Miért is nem lehet egy support fegyverrel befeküdni a bejárat elé és motoros tárral tolni kifelé a BB-t?????
Az épületharc (Termlészetesen most azt vesszük hogy harcászati szmulációs szempontokból ... 😊 ) miben különbözik az erdõtõl? Hogy kisebb a hely ... az életben senkit nem érdekel hogy jobban fáj vagy kevésbé ... Szóval aki elkezdi a harcászati szimulációt emlegetni az utána ne sírjon hogy a technikailag jobban felszerelt csapat bedarálja ... meg hogy FPS limit ... meg egyes lövés ... miért ? A katonák nem lõhetnek sorozatot a házakban? Meg csak pisztolyal lehet mert a sorozat gyorsabban szészaggatja az ellenfelet?
El kellene gondolkodni az ilyneken picit ... 😊 No offense persze ...
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
az FPS buzulás meg tény hogy itthon megy, de nem csak az, ahogy én észrevettem magyarországon mindenki azt nézi milye van a másiknak, és ez nem a természetes írígység, inkább "ahh hagyjad már csak cyma-ja van, nekem meg 3x annyiba kerülõs CA-m / TM-em... baromság az egész, ezért vagyok én továbbra is épületharc hívõ, ott látszik ki mennyire tud játszani és nem csak rátapadni a ravaszra a motorostáras akármilyen benga nagy rajfegyverével... -.-
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Ahol mi szoktunk játszani elég akácos terület hatalmas tüskékkel, úgyhogy szerintem nagyon hasznos.
Más:
Szerintem ami itthon megy, ez az FPS mánia, már túlzás. Lassan már tényleg veszélyes lesz kijárni játszani, fõleg mióta a kezdõk is 400-as puskákkal rohangálnak és a célzási tudásuk/taktikájuk hiányát azzal ellensúlyozzák, hogy rátapadnak a ravaszra és egy célra kilõnek egy hicap tárat.
Multkor olvastam az mp.neten, hogy Olaszországban 1 Joule a maximum energia, amivel lehet játszani, Angliában azonban tényleg mindenki tuning puskákkal nyomja...
0.2-es bogyóval 328 FPS az 100m/sec-es kezdõsebességet jelent, ami 1 Joule enerdzsi ... És ezt sok helyen muszáj betartani ...
Ha jobban megnézed, okos kis MASZ-unk szerint 400-al már nem lõhetsz itthon CQB-n sorozatot (Ezzel mondjuk teljesen egyetértek ...), nem is véletlenül ... 400 felett meg már tényleg necces ... Nekem M130-as AK 1m-rõl LETÖRT egy darabot az UVEX szemüvegembõl !!! (Asszem Ivo volt ...)
Meg arra aztán tényleg teljesen igaz, hogy minek annyi? Itthon csak azért nincsennek kitiltva a 400-as fegyók a CQB-król, mert nem mindenki engedhet meg magának több fegyót ...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Neuro...mennyire izzad a kezed ebben a kesztyûben? Mert ha nemnagyon akkor szerzek ilyet énis.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Szóval Well vs. CA ... Trabi vs. Porche, lakott területen belül mindkettõ 50-et tud elméletileg, Porsce szebb, autópályán meg bebõrzik a trabis szeme ... Magyarul ... Strapabiróbb, van hozzá cserealklatrész, márkás, jobban néz ki, minõségibb anyagokból ...
Amikor én játszottam, akkor a Well D90-es hóditott, asszem csak azt lehetett kinai automatákból kapni ... lõttem vele 1 tárat és továbbadtam ... lehet hogy javult a minõségük, de ne akarjuk összehasonlitani õket ... Felesleges ... ár/minõség arányban viszont csak az a gáz, hogy a well, hogy hozza egy CA vagy Marui alapfegyó szintjét tuningolni kell ... és akkor vagy CA vagy Marui alkatrész megy bele (És qrva mindegy hogy a Systema vagy a Guarder gyártja-e 😊 )
Figyelembe véve amit irtál ... 4-5m-rel lõ messzebbre? Azt nem a tuning akksi miatt teszi ... egy normál tuning többe kerül mint egy Well alapfegyó ... és egy jól belõtt fegyó, M120-as rugóval, tuningcsõvel nem csak 4-5 m-rel lõne messzebb ... egy komolyabb Sniper fegyó kb 10m-rel lõ tovább mint egy tuningolt komolyabb AEG ... és ott a határ a csillagos ég (És 250, 300k-ról indulunk ...) ...
A lényeg: ne érts félre, nem akarom szidni a Well/Cyma/JG fegyókat, de a CA/Marui féle fegyókhoz képest nem nagyon rugnak labdába ... ha komolyan akarsz fogllakozni egyszer az AS-el, Te sem Well M1-essel fogsz rohangálni ... Egyvalamit kérnék: Lehet mindenkinek jól mûködõ, kínai fegyvere, tuningolva, stb ... De ha nem lennének a 100 ropis fegyó"csodák" akkor a kinaiaknak nem lett volna mit lekoppintani ... A Maruiban, CA-ban megfizeted a fejlesztést, a jobb anyagokat, utánpótlást, garanciát ... Szóval egy kis tiszteletet megérdemelnek ...
És vannak is annyival jobbak mint az olcsó társaik! 😊
Arcvédelem + Meleg ... ki lehet azt birni ... nem hiába használnak az arabok és az angolok is pl: shemagh kendõt (Remélem jól irtam ...)
Volt szerencsém egyszer Makrai Tibor alezredessel részt venni egy (sajnos) lájtosabb túlélõtúrán (Nem menõzés ... tiszta véletlen volt, cégen belül volt csapaépités, és az egyik Department vezetõje meghivott engem is, merthogy javuljon közöttönk a kommunikáció 😊 ) ... Õ mutatta meg miért is jó a kendõ ... én abban nyomtam végig a Game Warden 1. napját, 40 fok volt, folyódeltában ... beleizzadsz, felszivja az izzadtságot, majd elpárolog és hõt von el ... hûti a fejedet 😊 Jól ki van az találva!!!
Ráadásul a BB-k erejének nagyját is felfogja ... elõtte Balaclava-m volt, na abban fõtt is a fejem rendesen ... De CQB-re szvsz kell az ilyesmi ...
Mellesleg nállunk anno mesélték, hogy az egyik srác véletlenül befordult egy ajtón, miközben a másik srác épp 3-ikra lõtt volna, és beleszaladt a golyóba ... ki is köpte ... de neki nem a lyukon ment be, hanem csinált magának lyukat ... Bár nem alapfegyó volt ...
Sok helyen azért nincs arcvédelem külföldi videókon, mert ott nincs 400FPS ... csak alapfegyók ...
De pl ott vannak már a Sensei maszkok és társaik, amelyek nem épülnek az arcokra ... vagy a sisakok elé rakható rácsok ... Régen asszem WD csinált ilyesmit ... + A nagyobb szemcsikre lehet is operálni ilyen picit erõsebb rácsokat (Pl: , és az véd a BB-tõl, de elõtte le kell tesztelni, mert én pl: elbasztam és vékony rácsból csináltam ... úgy vitte át a bb mint a huzat 😊
de én majd olyat veszek ami tovább jön egészen a csuklóm fölé, az alkarom kb. feléig
Ezért is vettem ilyet:
• kopásálló, fekete szintetikus bõr
• artéria- és körömvédõ
• szivaccsal párnázott tenyér és artéria
• rugalmas fekete poliészter kézhát
• elasztikus mandzsetta, állítható Velcro® szegéllyel
Méret: 8, 9, 10-es
EU szabvány: EN420, EN 388: 3122

- Fogvédõ (ha erdõ), fémrács - saját arcra vágva / hajtogatva (épületharc)
- ujjatlan bevetési kesztyû
Rengetegszer lõttek arcon, szerencsére hamar elmúlnak 2-3-4 nap.. fel nem szakadt egyik se ott. Múltkor viszont pont a kisujjam körme fölött lõttek meg ahonnan még nincs ujja a kesztyûnek.. elég érdekes volt mivel használtam az ujjam 3 órán keresztül ujbol és ujbol kibuggyant a vér, még este is remegett a kezem úgy fájt.. Szoval vannak kellemetlen dolgok.
Láttam már nem egyszer, hogy tökönlõnek valakit és hát gecire fájt neki.. (nekem is sikerült egyszer az egyik ellenfelet 😛) Szóval a golyóállómellényemnek én mindig lehajtom a tökvédõ részét.
A fogvédõ / maszk azért kell amit a többiek elmondtak.. Osztálytársamnak kilõtték a fogát épületben, csapattársamnak mezõn, még csak nem is közelrõl.. Nem éri meg kockáztatni.. - nekem 😊
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
az viszont tény hogy nem bírom a meleget a mûtétem óta...ez van..<#nemtudom>#nemtudom>
http://pspfilez.extra.hu/
Irakban hogy birjak? 😊
Nem kell nyafogni.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
én a bõrömet is levenném annyira nem bírom..
http://pspfilez.extra.hu/
E.Gy.B.E. Airsoft Team
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Én momentán maszkot használok / alap proto/. Bátyám ESS TT szemüveg plusz egy arcvédõ amit a Nowar árul.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
mindenféle sapka (Patrol Cap, baseball, bush kalap, pakol)
ESS Tactical Thermal vagy AO Safety szemüveg
térdévõ, kesztyû
shemagh vagy hálós kendõ
télen balaclava de az csak hideg ellen véd 😊
Amit még szeretnék:
egy MICH sisak replika, egy DPM boonie és egy UVEX I-VO
de ha már itt tartunk ki milyen védõeszközöket használ?
/jómagam, szemüveg - sisak - könyék és térdvédõ (csak a jobb lábon) - meg ugye néha a balaclava