29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#10128 Hát nemtom, én 7végén mennék játszani, nem akar vki jönni vhova?:D -
#10127 fú,toujane de jó lenne:) -
#10126 de ha majd belevágtam télleg beirom ide, meg azt is amikor csődbe mentem :) -
#10125 magánemberként lehet nála fegyver (és biztos lehetsz benne hogy van is náluk) -
#10124 na akkor nem vagyok hülye hogy ami 1500 fölött van az már az extra kategória tehát vagy járművek stb, vagy már tartalmaz BB-t is a belépő, és az átlag 1000 pénz alatt van. nekünk is úgy van a költség vetés hogy ha kevesebb mint 500 pénzre jön ki az 1 emberre jutó költség akkor 500-at szedünk. ahogy számolgattam a legdrágább az egészben a víz lesz amit viszünk ki az embereknek, abból kell vagy 100-150 liter ha kint alvás is lesz. -
#10123 vagy CoD2-ből a Toujane-t vagy a Carentan mapot :D -
#10122 jó, nekem aztán édesmindegy
legalább más úgy gondolja ebben nincs üzlet, oh, nem baj, nem bánom, különösebben :D -
#10121 polgárőr sörétessel érdekes én úgytudtam, hogy a polgárőröknek még fegyverük sincsen. -
MuldR #10120 Felreertes ne essek, ha miliomos palanta vagy, es meg akarod epiteni a De_Dust-ot megy a Cs_italyt maximalisan tamogatlak, es megyek oda en is jatszani. :)
Amugy nem sok eselyt latok erre. -
#10119 ó januári játékon mi is összesen 1 embert láttunk, a polgárőrt aki úgy szállt ki a kocsiból hogy tölttte be a sörétest mit keres ember az erdőben fegyverrel a kezében, csak ugye mi jeleztük hogy ott leszünk úgyhogy amint kiderült kik vagyunk nem volt gong, de lehetett volna 1 kötekedő kedvében lévő ember is akinek mondhatsz bármit, mindig a legrosszabból kell kiindulni. -
#10118 persze hogy ott nem
nem is ti lennétek a potenciális ügyfélkör, akik kimennek egész napra az erdőbe -
MuldR #10117 Pimre a legdragabb palya.
A legtobb amit fizettem az 4000 ft volt, de az is pimre volt, es volt 5 tortenelmi jarmu, koztuk egy felhernyotalpas.
Altalaban 200-500 ft a jatek, ha ingyenes terepen van. Fizetos palyan 1000-1500. -
MuldR #10116 Itt budapesten is nullasra jonnek ki a jatekok.
De elobb talan gyere ki jatszani mielott osztod a hulyeseget. -
#10115 egy sima mecsen keres x öszeget,egy nemzetközin meg xxx öszeget,ugyan így paintball,meg minden más sport -
#10114 na végre 1 veterán, te átlag mennyit fizettél eddig a komoly játékokért? :)
nekem eddig a legtöbb most falludzsa volt 1500 pénzért, de ha nem ingyen kapták a pályát akkor lehet minuszban zártak :) -
#10113 jojo értem. de csomó olyan területet tudok pl vidéken is nagymuteréknál ahol kutya nem jár. -
#10112 de most komolyan ez nem vicc, ha közterületen fegyverrel lövöldözöl (igen fegyver nem játék, ez a törvény nem tudunk mit csinálni vele) az nem feltétlenül jó ötlet, ha meg magán területen de engedély nélkül az se 1 jó buli. -
MuldR #10111 Van jois rossz is. Valogatni kell. -
#10110 Jó, hát az öreguraknak ez a dolguk -
#10109 nem mész ki a hegyre az erdőbe, mert rádhívják a rendőröket és csúnyán megszívod!!! hogy ezt miért kell minden fiatalnak 100X elmondani :( -
#10108 nem tom miskolc környékén mi van hiszen nem vagyok ott, és igen tudom mi mindenért kell fizetni, és tudom azt hogy AS ez mennyire nem igaz, ez a közösség nem a pénzről szól hanem a játékról az élményekről a játékokat mindenki próbálja nullszaldósra kihozzni hogy ne terhelje belépővel a játékosokat (ma este fogunk költségvetést véglegesíteni), és ezzel mindenki így van akit én ismerek, a szinte ingyen konkurenciával sokat nem fogsz kezdeni :) -
#10107 Egyáltalán nem olyan, na de hagyjuk a paintballt. -
#10106 Ez így van, de ha haverokkal felmentek a hegyre ki az isten hátamögé vhova erdőbe akkor nem kell fizetni:). -
#10105 Okok nyugi, ezzel teljesen egyetértek csak Mike-nak ajánlottam, hogyha egy kis pénzt akar összeszedni. -
#10104 nemtom mi a helyzet Miskolc környékén Punker, de itt Bp-n mindenért tejelni kell
csinálhatsz céges bulikat, oktatást, painball, airsoft, lasertag
kiadhatod rendőrségnek, örző-védőknek
csak kapcsolati tőke kérdése
de még igazából csak felmérési fázisban van a dolog -
#10103 ez most olyan,hogy foci vb bíró többet kap,mint amelyik a mucsaröcsöge-bonyhád mecsen bíráskodik:) -
#10102 országos nemzetközi AS játékokon a szervezők ingyen vannak és a közösségért teszik amit tesznek.
ezt a paintball vonalat valahogy sorvasszuk már ki innen mert teljesen más. -
#10101 SMG és rifle között nem lesz 5 méteres lőtáv különbség se ez igaz (alap kínairól beszélünk még mindig) ott a kényelem lesz a döntő. -
#10100 Nemzetközi versenyeken painball bírók még sokkal többet is kapnak. -
#10099 azt hittem áttévedtem a vicc topic-ba, bár a paintball bírós beíráson ledöbbentem, lehet azokat letudod húzzni, eddigi tapasztalat hogy az AS-osok nem szeretik a paintball pályákat. -
#10098 SMG nem a kis puskák,amik épletbe vannak?én nem a pisztolyra gondoltam,azzal tényleg nem sok esély van,de egy mp5 meg m16 ugyan azt tudja nagyából,ott már anyi a különbség melyik játékos a jobb nem? -
#10097 ez halálosan komoly. -
#10096 az ember nulla tapasztalattal tudja legjobban osztani az igét, igen
a tudatlanság biztos tudatában :)) -
#10095 Nem akarom, hogy irigyek legyenek rám és sztem nem is azok szóval... És azért sztem egy SMG-vel vagy akár egy rifle-el is többet ér az ember, mint egy pisztolyal. Na de te jobban tudod sok játéktapasztalatod van valszeg, én csak gondolom. -
#10094 na azért ébredjünk fel, adott egy pisztoly 220 FPS-sel max 25 méteres lőtávval 30-as tárral, és ellene egy min 350 FPS-es 35-40 méterig viszonylag pontos 50 méterig ellövő puska 300-as tárral, szerinted alapból mik az esélyek?
rejtőzést stb ne vegyünk hisz nincs még ruhájuk nem fogják beásni magukat 1 sáros bombatölcsérbe. -
#10093 plusz pár száz k nem meggazdagodás?:D -
#10092 vénember az öregapád, punker :) -
#10091 meggazdagodni nem is akartam ebből
max plusz pár száz k egy hónapban
és nem csak airsoft -
#10090 :-D -
#10089 ez komoly?????