Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Na ott a pont ... Systema M170-es GB 😊

Mellesleg anno ettõl félt mindenki ... Amikor az AS még nagyon rétegcucc volt, és alig ismerték, sokan attól féltek, hogy mi lesz ha ismertebb lesz ... felhigul ... és lám ... felhigult ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Nem tudom mennyire fogja birni az a V2, de a 600 fpses az gyari systema M170 GB. Szoval semmi nincs rajta piszkalva, csak a komplet elore tuningolt GB lett kicserelve. A MOSFET az elso lovesek utan elegett, az cseres, de amugy minden tokeletesen mukodik rajta.
Az 560 FPSes az egy WGCcustom, Guarder M150 FTKval. Kiment belole olyan 1000 BB de meg semmi baja.

En nagyon sajnalom, hogy ide jutott a magyar AS scene. Sokkal jobb volt, amig mindenki alap CA vagy picit tuningolt Maruival nyomta.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

DummyBoy
Azért szerintem a stabil haccáz FPS-t a v2-es GB nem birja hosszútávon ... Legalábbis erre értettem, hogy nem hinném ... van valami Armalite Marksman/"sniper" fegyver, de én nemszeressem az Armalite-ot, szal nem tudom melyik az ... 😊

Én mikor elkezdtem, nállunk mindenkinek M120+tuningcsõ-tõl kezdõdött a fegyvere ... szóval ezt szoktam meg ... csip mint a disznó de tudni kell normálisan használni, lehet dobatni, stb ... arról nem is beszélve hogy akkor nem csinált senki 30 ropiból 400FPS-es fegyvert ...

A nagyobb bogyó/kisebb FPS pedig arra vonatkozott, hogy felesleges ez az FPS mizéria ... közelrõl a stock fegyó is nagyot üt ...

Nállunk pont azért voltak 400FPS-es fegyók, mert 0,25-ös BB-vel pontosabbak voltak és jobban birták a bozótharcot ...

Az a gáz, hogy egyre nagyobb ez az FPS mizéria ... mindenki fosik ... pedig nem az a gáz, hogy sok az FPS, hanem hogy nem tudják az emberek használni ... stock fegyót alig kapsz, 30-40 ropiból megvan a kinai pista és lehet menni aratni ... ennyi ... mindenki hozzájut ... 😞

A csapatban volt egy SPRA (ami ugye M16 klon) 600 FPS es van egy M16A1 VN, ami 560 FPS. Szoval ki lehet hozni belole.
Az meg hogy 0.25-es kevesebb FPS ne tevesszen meg. Mivel nagyobb a sulya, picit tobb energiat vesz fol, tehat alacsonyabb lotavon nagyobbat ut/roncsol.
Ne tudd meg, hogy egy 600 FPS-es puska, 0.43-as degiconal milyet roncsol 10 meteren belul!
Sajna hulye meg egyre tobb van es meg tobb lesz, ahogy terjed az AS. Ket eve meg elkepzelhetetlen volt szamomra, hogy arcvedelembe jatszak, de hat akkor 300 fps volt az atlag, es 400 folott sniper volt. 500 folott nem is volt puska. Most 100 FPSel eltolodott folfele a hatar.

DummyBoy
Hidd el nekem, a stock kinai fegyverrel ész nélkül épületben sorozó majomoknál nem veszélyesebb a 400FPS ... sõõõt ...

Ez nem barbizás ... a sérülések ellen vannak a védõfelszerelések ... mellesleg egy 400FPS, 0,2-re kronózott fegyó az 0,25-el mindjárt csak 350FPS ... szóval minél nagyobb a bogyó annál kisebb lesz az FPS...

Ha csak épületben játszik valaki akkor tényleg felesleges a nagy fps ... De ha erdõ is van akkor ott már számit ... sokaknak nincs pénzük 2 fegyverre, vagy ha van is, de kellhet mind2 tipus akkor az erõsebbet viszik ...

Ha meg egy adott társaságban játszol ahol minden fegyver 400FPS körül van, akkor azért érdemes tuningolni, mert az esélyegyenlõség megköveteli ...

Mellesleg 600FPS 10 méterrõl nem púpot csinált volna hanem lyukat ... M16-osból meg a büdös életben nem hozol ki 600FPS-t ... max Systemaból ... de azt se hiszem el ... Ráadásul közelrõl majdnem mindegy ... a bõröd tipusa számit ... alap kinai shotit, haverom barátnõje kiröhögte, hogy nem is fáj (2-3m), haveromnak meg akkora véraláfutás lett mint állat, meg majdnem beszart ... ennyi ...

Én sem vagyok hive az ész nélküli tuningnak, de azért hisztizni sem kell miatta ... pl: ha adott egy társaság, ahol mindenki csak stock fegyóval játszik, akkor ott egy darabig el lehet lenni, de ahogy bekerül 1-2 tuningfegyó, onnan kezdve aki teheti tuningolni fog ...

Szóval amig ésszel tudja valaki használni addig oké a 400FPS ...

bardocz
egyszerü és humánus módszer😄
Punker
na most ha a csóka tényleg ilyen szinten nyomja akkor megkérni hogy takarodjon, ha meg magyaráz a puskatussal 2x pofán lehet törölni, egyszerû.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

VRSDM
M16 volt, és kb. 10méterrõl -.-
de ez most tényleg mind1, nekem meg van a véleményem, nektek is...
tényleg hagyjuk

u dont have to listen anybody else but me

bardocz
20 méterrõl talán nem nõne akkora púp a fejemen 😄 de az akkor is nagyon erõs már szerintem
Punker
MASZ engedi a 600 FPS-t 20 méterrõl 1-es lövés csak sniper.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

VRSDM
elvekben ennek mûködnie kéne, mégis láttam már 600fps-t nagyjátékokon, amikor meg volt hirdetve hogy "a játék a MASZ alatt lesz megtartva"...
-.- az más kérdés hogy hamar távozott is, de nem lettem volna az aki tapasztalta hogy falsol a srác

Köszi, lehet ez lesz 😊

http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!

DannyL
Van egy MASZ. Mindenki azokon a határokon belül dolgozik. Nem értem a problémát.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

bardocz
/és most bardocznak 3 szarva van😊
VRSDM
/bardocz eljött ma a recon pályájára, 1v1 aztán 2v2 -be megmutattam milyen is ez 😊

bardocz
amúgy ma volt éeletem elsõ airsoftos élménye és nagyon tetszett:-) szerintem nem az utolsó volt,sõt,szinte biztos😊
bardocz
hát nekem ezekt is elegek voltak homlokba amiket ma kaptam,és 300fps körüliek voltak,én sem látom értelmét tuningnak,fõleg nem épületbe
VRSDM
mind1 hagyjuk, ez egy végtelen vita lenne, na meg indulnom is kell bényére. aloha ;]

Punker
a japán fegyvertörvények szigorúbbak azért jönnek 1 J alatt ki a fegyverek a legtöbb esetben.

VRSDM
azért bõven akad, 380-390- ... mind1, csak nem értem az egész tuningolást, nem véletlen alapból 300-350 közötti egy stock fegyver, a tuning része már csak a minél több pénzt huzzúnk ki a játékos zsebébõl lett kitalálva... mind1

Punker
na most néztem én is bõven 400 alatt van az összátlag FPS.

Punker
menj ki az erdõbe és rájössz minek a 400 FPS, snipernek meg kevés az 500..... ésszel játszva nem veszélyesebb mint bármikor bemenni épületbe.

VRSDM
épp az új platoon játékon néztem az emberek fps értékeit, és öhm, nem kell keresgélni a 400 (!) 500 (!) fps körüli embereket... most én nem értem hogy minek ilyen brutál fegyver, vagy mivan? belepakol még valami nagytömegû bb-t aztán ontja a sérüléseket, kinek jó ez? :S

Innen rendeltem, kb 2 eve es egy jo nagy csomagba. Fogalmam sincs mennyi volt a pk 😞

matyi08
szeretném megkérdezni, hogy mikor vetted ezeket a cuccokat mennyi volt a postaköltség? vagy nem innen rendelted?

Hat en eloszor jol megszivtam a terd/konyokvedot. Olcsot akartam, egyutt a ketto 13 000 ftra jott ki, tehat nem volt olcso. A terdvedo alandoan lecsuszott, ha meg keresztbe fogattam fol, szetvagta a labam. A konyokvedo csak szimplan vagott.
Utana talaltam ezt. Mustang
Elsore draganak tunhet, de terd+konyokvedo, nem csuszik le, nem vag, es nagyon jol ved. Bestever! 😊

Köszönöm a segítségeteket! <#wave>

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

VRSDM
vannak akciósan 2000-ért, de azok olyanok is, 2-3 játék alatt szétszakad a varrása -.-
4körül már érdemes nézelõdni, értelemszerûen minél drágább annál tovább bírja majd, de 4-5 körül már korrekt minõséget tudsz kapni átlag felhasználásra...

Nekem ilyen egyszerû Rollerblade koris van, de AS boltokban sztem olyan 4körül van rendes.
Ki milyen térdvédõt ajánlana ami olcsó, de azért jó is?

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Punker

nah ez gyors volt. ezt írta:
Hello,

A 3/4-es hengeren kívül nem kell benne cserélni semmit, úgy jó ahogy van!
természetesen elolvastam a cikket, de már alább linkeltem is...amúgy oda is írtam fórumba. és okés másolok majd ha lesz válasz. 😉
Punker
veszprémi oldalon van cikk, olvasd el, esetleg kérdezd meg a cikk írót, aztán írd le ide mit mondott 😊

Ha egy Galaxy MP5K-PDW-be 365mmes preciziós csövet akarok tenni (225mm-es King Arms HK MP5K/PDW CQB hangtompító..) akkor azt olvastam, hogy 3/4es cylinder (henger) kell. de a csõ cseréhez még mi ajánlott kicserélni? illetve egy alap Galaxy MP5K-PDW-ben? milyen dugattyút érdemes bele..meg ilyenek. tud vki segíteni? ha igen akkor leírna egy listát? nagyon de nagyon hálás lennék érte, és ezer köszönet érte elõre is és nagy ölelés.
öregharcsa
sajna ez ilyen....a posta pénzbe kerül..(nameg amit még itthon ráraknak..)

http://pspfilez.extra.hu/

matyi08
ez olyan rossz, nem igaz, hogy nem lehet külföldrõl úgy rendelni, hogy ne kétszerese legyen az ára a fegyvernek. megtaláltam még egy helyen (www.wgcshop.com) a JG M4-est $75-ért, ami tök jó ár, de ugye kétszer ennyi, mire megkapom :S

DannyL
Nem csak az FPS-tõl függ hogyan lõ a fegyver. Sokkal fontosabb a jó hop-up és a jó minõségû BB.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

matyi08
hát ha a JG 350 fps-t tol, az AIM 320-at, akkor nem olyan nagy az a különbség. egyébként ha ilyent veszek nem nagyon érdekel a festése😄

Nem, a JG kulseje muanyag, ennek az AIMnak fem. A belseje viszont a JGnek jobb. (Bar az AIM is teljesit 300-330 FPSt) Enn par napja volt nalam egy elso generacios AIM. Az 320 fpst tol, es most lesz benne cso cserelve.
Jo, az, csak le kell fujni, mert ossze vissza vannak a szinei 😊

matyi08
néztem ezt a fegyvert, ez nem ugyanaz, mint a JG M4-es?

Punker
JG M4 dobozból kivéve nálunk 350 FPS-t tol, szállítást vámot sarcot hozzá adod kb ott vagy mint itthon 32k-ért és kényelmesebben megúsztad.

matyi08
ezen az rsov.com -on is megtaláltam a fegyvert, amit kinéztem a másikon. innen is ilyen drágán lehet rendelni, vagy ez minden külföldi helyrõl így van? egyébként konkrétan a fegyver jó?ez

Punker
most akarok ilyet venni, csak elötte megveszem Bade bipodját

Ez is nagyon jó lehet: Galaxy MP5K-PDW
Punker
szállítás lentebb olvashatod hogy mennyivel dobja meg, ha meg még legálisan is jött be az 28% vám + áfa! persz elehet szerencséje is az embernek, nekem a 3000-es motoros tár 17 ezerbõl jött be, másnak 30-35 körül szokott lenni, boltokban meg 40-ért is láttam.....

repvez
Csak azt nem értem hogy hogyan lesz nálunk dupla akkora ára ugyan annak a fegyonak?
Ezen az oldalon 13-14eFT-ért vannak a full fém kinaiak nálunk meg 25-töl kezdödnek.
Ha még azt is hozzáveszük hogy nálunk nyugatabbra még a fizetés is több akkor ez még elszomoritobb.
Gunnerrol postakoltseg 2300 ft/kg ra jon ki. Szal ha 1 db JG-t rendelsz, az csomagolassal kb 4 kilo vagyis majdnem 10 000 csak a posta. Szal lesz az 30 000 is mire ittvan.

Gunnertol megbizhatobb a RSOV
Nagyjabol ugyanazok az arak, es korrektul kuldi. En gunnerrol 4x rendeltem, 1 csomagot kuldott el. Azota leirtuk. RSOV eddig 6 csomagot kuldott be a csapatnak.

Amugy kb 2-3 het mulva ha minden igaz a 44es bazisban (Bazis) is lesz kinai szallitmany. Tulnyomo reszt jobbak az arak mint barhol mashol. Csak 1 het alatt szetkapkodjak.

matyi08
hát ez mind szép és jó...csak nem nagyon van rá pénzem...még ezekre sem. azért lelkesedtem, meg azon a külföldi oldalon nagyon jó árak vannak.

VRSDM
jó én csak azt mondtam hogy cyma-t már látta, jg-t még nem