29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
praksi #10208 Punki, csak mértékkel, bizonyos határokon belül az alkohollal!
(mérték a vödör, a határ a padló :-D) -
#10207 m4 teszt boyi. -
#10206 itt dew hát itt csak elméleti képzés megy hogyan csináljunk anyagi öngyilkosság AS páylát :) -
#10205 Már néztem, de semmi érdemi infót nem találtam. Viccből nem kérdezném itt bazze! -
#10204 na mostmár ne igyál többet:) -
#10203 S.O.S. LÉGYSZI RAKJÁTOK KI MIND!!!NAGYON FONTOS!!!
Vettem 6 db zsömlét a mai napon, de anyukám mondta, hogy nem kell csak három. Légy szíves írjatok, ha kell a maradék három vagy szóljatok az ismerőseiteknek, hogy nem kell-e nekik a többi zsemle. Rakjátok ki az üzenetet minél többen, nehogy rám száradjon a zsömle, mert édesanyám nagyon mérges lesz rám.
Légy szíves segítsetek túladni rajta!!!
Ezt az üzenetet anyukám indította már 3 órával ezelőtt! Ne szakítsd meg a láncot, mert megszárad a zsömle!!! Ezt az üzenetet a Microsoft is figyeli, és minden levél után, mert Bill Gates most osztja szét a vagyonát 220$ -t küld neked, nem vicc!!! Anyukám zsömleárusa is továbbküldte, és már rögtön 3 perccel később kapott 3 kiflit ba! A következő órában még további 6-ot! Ez nem vicc! Próbáld ki!!! Küldd tovább minél több embernek!!! De ha nem küldöd tovább akkor 332021 évig szerencsétlen leszel a szerelemben, és szegény is maradsz! Egy lány nem küldte tovább, és 3 évig azt hitte magáról, hogy BKV busz. Egy Seattle -i férfi továbbküldte rögtön 3 perccel késõbb, és rá három órára 8 -as ikrei születtek! Micsoda szerencse!!! Igaz mindegyik sárga lett, holott ő és a felesége is fekete volt! EZ IGAZ!!!!! KÉPZELD CSAK EL, KéPZELD EL ÉS MEG IS TÖRTÉNIK!!! Érezni fogod a változást!!! Segíts így TE is a zsömléken!!! Üdv,
dr Dagobert Newton
/ügyvéd, bíró, orvos, atomkutató/
EZT MINDENKÉPPEN TOVÁBBÍTSÁTOK, egy ügyvéd úr küldte akit én nem de édesanyám élettársának a főiskolás szobatársának a mosógépszerelője ismer! TOVÁBBÍTS MINDENKÉPPEN!!!
amúgy softair vag yvadkan fórum -
#10202 Vki #10196-ra esetleg?:) -
#10201 -
#10200 nem fáradok é le ennyitől, direkt jó volt így szervwezői megbeszélés elött, utána levezetésnek félóra nyers Falludzsa film nézés, közben 3 pohár bor jó ez így :) -
#10199 szerk.
elhúzhatna vagy reteszelhetné a beszélőkéjét a flémer tömeg. elmúlt 500hsz 99.9%a értelmetlen. kéremszépen ennyire nem érek rá hogy mind végigolvassam a semmiért. punker-t meg nem kell lefárasztani ennyire :D
[apro] sry a dupláért -
#10198 bizony ebből meggazdagodni :] nemigen lehet, még saját pályával sem. leszámolva a sok beleölt időt, némi bb-re, és néhány új kiegészítőre zsebpénznek maximum összejön HA saját pályád van, de ha a ráfordított munkaidőt is belevesszük bizony nem egy profitáló dolog ez a játékszervezés. -
mstummer #10197 Basszus...az agyam ledobta a láncot... :)
Értem én hogy mit akar a mi ifjú titánunk... Vmi olyasmi üzletszerüséget mint a paintball. Csapatépítő tréningnek...stb.
Az igazság az hogy túl nagy bevételre nem kell számítani ebből. Egy átlag paintball játék 3 ezer forint körül van felénk X számú lőszerrel,bérfegyverrel,maszkkal. Ergo ha piacot akarsz nyerni akkor ennél olcsóbbnak kell lenni. Ebből kb 1000 Ft az ellőtt lőszert fogja tartalmazni, mert akinek bérbeadod az nem fog takarékoskodni a lőszerrel. Sem a fegyverrel kesztyűs kézzel bánni. Sok lesz a javítási díj is. Főleg ha megtudják hogy bérjátszatást csinálsz tuti hogy jóval magasabb tarifákkal fognak dolgozni a hozzáértők, nagyon helyesen.
1000 Ft/fő meg nem olyan nagy bevétel. De mint mondtam ennyi se lesz mert lesz kiadás bőven. Havi 40-50 körül azért lehet keresni vele.
És ne mondd h más célközönségről beszélünk...mert nem. Az említett pb játékokra is amolyan baráti közösségek, céges csapatok...stb járnak. Ha pl fejenként elkérsz egy 10-est akkor kiröhögnek és azt mondják inkább mennek paintballozni. ( Még a gazdagok se olyan hülyék mint sokan hiszik, jórészt még sóherabbak mint az átlag)
-
#10196 Dboys full metal M4 szériákról esetleg vélemény, tapasztalat? -
praksi #10195 megvesszük még a veszprémi repülőteret, és lehet majd ejtőernyős akciókat is végrehajtani :-D -
#10194 37 új üzi mióta elmentem, pörgünk gyerekek :)
és most elmegyek kartell költségvetést csinálni hogy jó de a játékosoknak olcsó játékot tudjunk csinálni :) -
-
#10192 meglátom meg tudok-e tanulni hétvégén keddre is,aztán felőlem mehet -
#10191 nem pestben kell gondolkodni, nagy területeket vidéken roppant olcsón vehet, én is örököltem vagy 20ezer négyzetméternyi helyet, mégse ér többet 60ezernél. -
#10190 hétfő? -
#10189 cask jövőhét,holnap bicózás haverokkal rögtön suli után,előre látom,hogy hazafele kurvára megfázok majd... -
#10188 bardocz holnap nem érsz rá eljönni ruhát venni? vagy neked akkor csak jövőhéten jó? -
#10187 a szombathelyi csapatnak a pályája egy régi honvédségi kiképző épület a puszta közepén. ha valami paraszt meglátj,a hogy ott írtják egymást, bünti lehet érte?:o -
#10186 Nem tudom nekem elég volt annyi, hogy az első oldal mával van tele 15 után. :D -
#10185 első dolgom egy subaru mpreza wrx sti vásárlása lenne,vagy kettő,de ez már off
karszalagot lehet venni,vagy itthon kéne gyártani?így lakásfelujítás után fél évvel sem találok semmit,hátmég tűt meg cérnát:D -
#10184 nekem hétvégén csapatjáték fertődön. -
#10183 nemhanem valahol kinn hajókáznátok a karibi térségben, női legénységgel mindjárt pazarlásnak éreznétek ilyen hülyeségre mint airsoft kiadni százmilliókat :))) -
#10182 hány új üzenet volt?:D -
#10181 képeas lennél rámküldeni a maffiát?:( -
#10180 Szófosing volt? Olvassa el akinek két anyja van... :D -
#10179 maradjunk annyiban szerintem többet egyikőtöket sem látnánk :)
-
#10178 .looooooooooooooool. -
#10177 de azért még visszanézhetnél a topikba -
#10176 :D
ha megnyerném ötöslottót,vennék egy k.nagy területet,és megalapítanám bardócziát:D -
#10175 3 milliárdból? Megveszem a fél Balatont, és onnan indulnak majd a partraszállóhajók És ha akarsz akár szörfözhecc is ... de csak védőszemcsiben -
#10174 Na ezt egy kicsit benézted ...
Ez a game nem arról szól CSAK, hogy hogy nézel ki, és hogy öltözöl ... Haverom vett egy kínai AK-t és melegítőben kiment kipróbálni ... senki sem röhögött rajta, kipróbálta, tetszett neki (Mi beszéltük rá, annyira nem érdekelte előtte a dolog ...) következő héten elment és vett magára BDU-t és mellényt ...
Talán a pisztoly dolog zavart meg ... Mondom másképp ... ha valaki kimenne egy játékra mondjuk Inokatsu (1000+ USD, eccerúgyislesz...) fegyóval, atlétában, rövidnaciban és elkezd dzsommeklén lenni aztis kiröhögik ...
A legfontosabb dolog az AS-ben, hogy kell egy kis "gyerek" az emberbe, de mégtöbb felnőtt ... kell hozzá komolyság, érettség, ezért nem akarja senki hogy gyerekek is szaladgáljanak köztük (Az eleddig felsorolt dolgok után persze ...) -
#10173 Oks, akkor ez volt az utsó offom... köszönöm azért, ott leírtam..:) -
praksi #10172 ha omaha bícsen lehet szörfözni, akkor simán :-)
amúgy komolyan, ha én nyertem volna anno az ötöslottón azt a 3 milliárdot, sztem simán költenék egy egyedi pályára a közösségért :-) -
praksi #10171 főképp fegyvereket, némi lőszert, egy csomó szereléket meg célzóeszközt, meg a vadászoknak külön éjjellátókat.
(már csak azért is dühítő a dolog, mert azt írták, h a CA termékekre 10% kedvezmény, én meg pont CA cuccokat akartam volna venni, csak azok meg mind alkatrészek) -
#10170 Jézusatyaúristen mivóóótitt :)
Akkor sorban ... aranyos az ifjúság :) Vigyázzatok a "kimékazerdőbelőni" dologgal, mert nállunk még a péntballlért is vért kivánt egyszer a vadőr ... AS bázisra meg jöttek a nyomozók szépen, mert a szomszéd gazda felnyomta hogy kommandóznak a szomszéd telken ... (Mindentől több 10km-re persze ...)
@MuldR: Nnnnna neked is sikerült vérbeli történelmi helyszineket találni ... róllad főleg nem gondoltam volna hogy csé pályát építenél :) (Na jó, én nem szeretem a csét, de haverok igen, Lanpartykon mindig játszunk és ez a két kedvenc pályám ...) Valami II-ik vh-sat vártam volna ...
Télleg ... ha építek Omaha bicscset, akkor eljöttök alkalmanként egy ezresért?
Mellesleg AS-ből meggazdagodni nemnagyon lehet itthon ... ha nyernék a lottón eleget, mondjuk tuti építenék valami fullos pályát, és megkérném a nagy szervezőket, hogy szervezzenek oda játékokat, természetesen jelképes összegért ... járművekkel meg érdekességekkel ...
Tuti deficit lenne, de mindenki szeretne :)
Ruhadologra valami: teljesen mindegy miben vagy, amíg az valamilyen szinten elrejt ... egy fekete vagy sötét naci hozzáillő pulóver és kész ... És beöltöztél terroristának ... Ha valami kicsit történelmibb játék zajlik, az már mástészta, de hawaiiinges, térdgatyós verziót én sem erőltetném ...
Eccer anno ementünk péntballozni télen (Akkor még nem ismertem az AS-t ...) és mivel hideg volt, az egyik srác a faterja munkáskabátjában jött ki ... Valaki látott már Magyar Aszfalt-os téli munkáskabátot? Ahhoz képest a láthatósági mellény rejtőszínű ... nemelég hogy narancssárga az egész és mindenhol fényvisszaverő csikok vannak rajta, még a hátuljára piros-fehér-zöld fényvisszaverős embléma is került ...
Na tippeljétek meg mit röhögtünk, mikor kommandózott az erdőben...
És a legdrágább játék ... Anno a Game Warden szlovákiában ... de az sem volt vészes ... nem is emléxem mennyi volt :) -
#10169 Akkor most kb. mit vitt ki a nowar a kiállításra?