29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    több US raj volt lemészárolva mint harcban ahogy észre vettem :)
    kb 0 esélyük volt végig, trasher is rakhatná már a képeket tényleg anélkül el se kezdem a klippet vagdosni.
  • Reaper
    Na jó! Ne offoljunk!:)))
  • MuldR
    az 4 ora repules akkor :)
  • Bexter
    35 körül volt gunnersről a "full fém" változat. amugy egy fenéket full fém :D
  • Reaper
    Full fémről beszélgetünk:)
  • Bexter
    Jaja közben megtaláltam :) Hát lehetek még ennél is fanatikusabb a jövőben :D De lehet nem ártana melozni is hogy legyen ilyenem :D asszony ugyis megölne ha ilyet vennék
  • MuldR
    *.com
  • MuldR
    www.keletifront.hu
    35 ert van. (sportline series)
  • Reaper
    Igen? Vegyél már nekem egy CA-t 40k-ból:) Mert annyi a 2 óra...
  • MuldR
    szvsz 1000 usd folott lesz.
  • Bexter

Következőnek ilyet szeretnék venni csak sajna sehol se találommég az árát :)
  • MuldR
    Nem. De donthetsz, veszel kinait es javitgatod, vagy veszel egy japant es nem nyulsz hozza evekig. Te dontesed. Amugy meg 2 ora repules ara egy classic army, szoval nem kell itt adni a rossz szoveget :)
  • Reaper
    Meghívsz egyre?:) Sajnos nem nyomtatom otthon a pénzt, pedig jó lenne, mert repülni is köll:-D
  • Bexter
    BI-3681M Dboys Full Metal M4A1 - vagyis boyi. Náyron vettem és beleszerettem :)
    Nehezebb mint hittem, elötte müanyag csájna stukim volt. Az első pár játékon volt vele pár gond. Érdemes meghuzni a váltámasz csavarjait mert nekem játékközbe lesett az egész :D
    Szereléshez zokni vagyok igy a hop-up rol nem tudok sokat irni, de érezhetően nem stimmel ott valami. A tár az eleén nem ment be a stukiba de kis kapalpácsolás feszegetsé :P és már megy is.
  • MuldR
    Tobb US raj vol, ha nem sikerult az ujsagiro szemeddel eszrevenni. :))Mi valszeg mas parancsot teljesitettunk es azt se tudtuk, hogy ti eltek vagy nem :)

Reaper: ha ennyire tudod, minek kerdezel :)
    Vegyel Inokatsut. Abban nem csalodhatsz.
  • Reaper
    Milyen típusú fegyód van és mik a tapasztalataid?
  • Punker
    pedig nem magától találta ki a 3 PMC hogy elfoglalja a 3. emeletet, a főparancsnok leöletett mindenkit akkor.
  • Reaper
    Mondom nem a gumival van probléma:)
  • MuldR
    Nekunk senki sem szolt hogy dzsembori van. :)
  • Punker
    nem jöttetek megmenteni, PMC foglalja el a 3. emeletet majd jön a dicső usák sereg, 15 perc múlva meg már a felhergelt arab csorda vitte a csajokat kövezni, még szerencse hogy "én kezelni kamera nem megölni ti nem érteni hozzá"
  • MuldR
    Egyszerubb lecserelni. 4 usd egy gumi.
  • Bexter
    Üdv nekem ez van, mi az ami érdekel?
  • MuldR
    Nem hiszem hogy rajta vagyok, mivel a cnnt vegig az arabok kurogattak hatul :)
  • Reaper
    Én vmi hopupgumi lötyögést olvastam, hogy el van méretezve a hopupkamra (sokkal nagyobb, mint a gumi), és vmi teflonszalaggal kell kókányolni...
  • Punker
    miért te rajta vagy? :)

hétvégén vagy jövőhét elején már tényleg lesz rá időm remélem.
  • Bexter
    Az a Söptei pálya a Honvédelmi minisztériumé, jelenleg le***ják nagy ivben hogy ott vagyunk, de sajnos idén eladják területett szoval valamit majd lépünk :(
  • MuldR
    Most is van uzletszeru csapatepito traininges berjatszatas.
    www.bkse.hu
  • MuldR
    Ne nezzed, vagjad meg konvertald, mert en is neznem :)
  • MuldR
    Nem addiktologiai esetekrol beszelunk, hanem CS-s fiucskakrol :)
  • MuldR
    jol mondja. A hopup gumi minden kinaiban azonnal kuka. Ez alap. Meg az aksi, a belso cso, esetleg a hopup haz.

Ha ezeket nem akarod cserelni, akkor vegyel WGCcustomot. Abbol csak a hopup gumi kuka. :)
  • Punker
    az átnézés ezekre vonatkozik
  • Reaper
    Köszi, ez valamelyest ellent mondd azzal amit olvasgattam, mert állítólag a hopup része elég gány, meg szoktak illesztési problémák is lenni...
  • Punker
    mi mindig utazunk :)
  • MuldR
    Uzletrol beszeltunk.
    Az egyetlen, ahogy lehetne belole bizniszt csinalni, ha a CS palyakat felepited, 15 perces korben jatszatod az embereket. Igy ha van mondjuk 4 palyad, jol lehet porgetni az esemenyeket. Nem arra kell gondolni, hogy kiviszel 50 embert es egesz nap jatszatod, hanem hogy 5v5 oket nyomnak es porognek a palyan. Ki kell szamolni mennyiert erne meg. De a terulet es a felepitett epitmenyek ara soha nem jonne be.

Videken vett nagy terulet nem veletlenul olcso. Szerinted ki utazna 100 km-t egy ilyen jatekert?
    Biatorbagyon tulra mar senki sem menne. Onnan befele meg arany arban van a fold grammja :(
  • MuldR
    A dboys/boyi full metal cuccok nagyon jok! Csapatba van vagy 8 db, kivul belul nagyon frankok! Termeszetesen ezt is at kell nazni, meg ujrazsirozni, de mas nincs.
  • Kurfürst
    Szerintem egyszerűbb ha bemész a Jászai Mari tér/Szeráj közötti militarys boltba és ott veszel/próbálsz BWes gatyót, zubbonyt. Asszem 2000 a naci, 2-3000 a zubbony ill. kabát.

Ha rámhallgatsz, inkább felpróbálod előtt. így nem esel pofára, és kiválogathatod a kevésbé kopottakat.. 44-es bázisban is lehet próbálkozni ruháért, hasonló árban.
  • bardocz
    jóéjszakát!
  • Punker
    derűs estét emberkék
  • Reaper
    Köhike, bár ez kecire nem full metal, de sok különbség csak nincs a belében:)
  • Punker
    ha megmondanám ilyen keveset ittasm kiröhögnétek, az 1 hónapo skihagyás és a nem evés lerendezett megyek aludni lehet.