Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
majd mesélek hogy bírták a strapát ...
u dont have to listen anybody else but me
Mondjuk lesz hozzá zöld sisak, mellény és shemagh, szóval talán nem fogok annyira világítani az erdõben.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
láttam már tesztnél átjuggatott lencséket -.-
amúgy szemüveg, vagy a nagyobb repesz állós cucc, szinte bármi ahogy az életben is, egyedül a permezetõs szemüveggel nem ajánlott :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Nem lehet rossz, de ugye alap, hogy kell hozzá éles fegyver.
Amultkor láttam egy videót, ahol viszont az USMC-nél airsoft fegyverekkel ment a CQB kiképzés (gondolom Systema lehetett).
de a simmunitiont civil nem próbálhatja ki, (hacsak nincs pár milliód :I )
"mi történik az igazi bûnözõvel amikor rá törnek?" :D
ööö azthiszem az mindent elárul hogy a kocsi amivel elviszik a célszemélyt, ki van fóliázva ;] és nem a sártól védig a padlót, hanem aaa.... :D
videó
akkor: http://airsoft-news.eu/news.php
és ott lesz egy picit lentebb az új poszter.
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
jg-t vegyél szerintem is, lehet hogy a cm 0.31-es fémbõl van, de a müanyagot sem olyan könnyü széttörni -.-
a sérülésokozás meg mint sokan leírták már nem (csak) az fps-tõl függ, hanem az eszetlen játékosoktól is
ezért sem szeretem többek között ezt a hiperfegyverkedést. Ha látom, hogy kb 10 méterre van tölem az egyén, akkor inkább mondom neki, hogy ted le a fegyvert, inkább ne sérülj meg.Ezzel legtöbbször elárulom+lelövetem magam, de ne száradjon rajtam semmilyen testrésze. Én is inkább elfordulok a fegyvertöl és leteszem, mintsemhogy rámlöjenek.
Nekem is volt hasonlo élményem, mikor az elöbb emlegetett szupercsapattal játszottunk. Ablakban öriztem a hátso térrészt, de közben elöl lelöttek mindenkit. Mikor ott ültem az ablakban, az egyik hülye kb 10méterröl megsorozott. Szo szerint. Akkor még nem volt nagyrészt semmim, egy egyszerü barkácsszemüveggel védtem magam, ami hát nem a legjobb. Ott se tudtam mit cscinálni,+a fegyvernek olyan ereje volt, hogy kiestem az elsöröl. Hát nem köszöntem meg.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
elöször is, van elég sok olyan fegyver, ami gyárilag gázos, gyenge a gearbox, kicsi a tár, az aksi, vagy épp más baja van. Ezeket cserélni kell, ami máris tuning.
Ha van valakinek 20-30ezres, vagy még drágább felszerelése, vizeszsákok feltöltve, stb, akkor 300 FPS-t soha nem fog megérezni. Tudom, mert tapasztalat, hogy hiába löttünk egymásra 10 méterröl, "ö nem érezte". Na most khm. Sajnos ez nem ok a tuningra, de minél jobb a szerko-erösebb fegyver kell-sebesülés-erösebb szerko kell-eröesbb fegyver...és igy tovább, gondolom érthetö.
nyilt terepen viszont az FPS nagyrészt meghatározza a lötávot is, ezért kell olyan hatalmas számokat beletölteni a fegyverekbe. DE erre ott vannak a szabályok (néhol), hogy mondjuk sniperrel 20m-röl nem lövünk, mert baleset, stb.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
ez a gond a softair.hu-n meghirdettem játékokkal is ( AZ ÉN VÉLEMÉNYEM SZERINT) hogy hiába van ott 60-80-150 akárhány ember, hogyha most van elõször fegyver a kezébe, káosz-kavalkád-szabályok félreértése-veszekedés-buziskodás hogy talált/nemtalált ... nekem ez nem jön be, másrészt a nagy magyar AS-es emberek 90%-a puha. nem értik hogy mirõl kéne ennek szólnia és vesznek egy fegyvert aztán máris eljátszák a nagy katonát. nem azt mondom hogy ne jöjjön mert az egésznek csak jó ha nõ a játékosok száma...
na mind1, nem jártatom a számat, rövidre fogva az idegen játékosok nagy része nekem nem igazán kelti azt a benyomást hogy igen, õõõ trú katona -.-
ez a véleményem a hicap-rõl is, amikor veszik a motoros tárat és szórják ki a 3000bb-t
nem az a gond hogy motoros tár, nem is az hogy támogató fegyvere van, nem is az ahogy használja... örömmel megmutatom bármelyik ilyen erdei bokorbanülõs májernek hogy hány kiló 3000töltény az Õ fegyveréhez.
aztán onnantól cipelje azt végig a játékon -.- (najó a felénél leteheti a felét, mert tegyük azt ellõtt már néhányat)
és ezzel az elõbbi példával a magyarországon látott harcmodort is nagyban leírtam...
nem tagadom nekem is hicap-em van, de egy 3-5 órás játékon kifogy, akkor már nézek hogy micsoda? :O
... mind1, hiába jártatom a szám, vagy akárki más aki így gondolja...
/még szerencse hogy van a jól összeszokott baráti kör... akiknél pont nincsnenek meg ezek a hibák, mint amiket részleteztem az imént