Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Well MP7-rõl van esetleg valami tapasztalatotok? Egész pofás darab, volt a kezemben, csak még nem volt beüzemelve(nem tudtam lõni vele). Ha ~25m-t visz, és nem esik szét egy hónap alatt, akkor már megyek is venni egyet... Feleannyiba kerül, mint a pisztoly amit kinéztem, másodlagos fegyvernek tökéletes lenne...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Nekem fõleg mondjuk elõször elsõdlegesnek kell, azért kell bele a 365ös csõ, aztán majd ha meg lesz a VSR-em akkor meg vissza a 140es csõ és akkor jó lesz másodlagosnak. Láttam fórumon valahol képet, ahol mutattatták h csináltak göngyvászonból hozzá combtokot, amit egyszerû kivitelezni, szval majd azt bejátszuk, muhahaha. 😄
Punker
Pingyom tinglin volt kint múltkor 1 TM 28-as csõvel hangtompítóval távcsõvel, 390 FPS fekete lõszerrel, a srác felmászot álcahálóval letakarta magát és olyan jó 35-40 méterrõl szedegette ki az embereket nem vették észre 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Okés, mondjuk 23ért iszonyat jó. köszönöm a válaszod! már várom h meglegyen rá a pénzecském. mondjuk én tervezem bele a 365mm-es csövet meg azt a King Arms hangtompítót, de akkor kell 3/4es henger csere. de még akkor is megáll 40körül és mindenhol nagyon jól használható.
Punker
310 FPS-t mértünk a gyári gagyi lõszerrel szilikon minden nélkül, a tûzváltó 1-es lövésnél hol mûködik hol nem (inkább nem) kicsit próbálgattuk csak a hopup-ot ilyen 40 méterekre nem is próbálkoztam az erdõben, én ezt egy pici épületes fegyvernek vettem 20-25 méterig max arra szerintem tökéletes lesz.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker! A Galaxy MP5K-PDW-ben cseréltél vmit? vagy jó az ahogy van? mennyire visz? mert Beczl tesztben olyan 35-45méteres lõtáv van, tied is tud annyit? Vagy ez olyan mint Ádám Well-je, hogy vki jót vesz vki nem.
Punker
miskolc mellett Pingyom tetõn.

bardocz
hol voltatok?
Punker
semmiben nem zavaró, a maszkot le kellett vennem mert az esõ után durván párásodott.

A fekete ami rajtad volt.



Punker
melyikben?

Abban a szemüvegben egyébként mit látsz erdõben? O.o



Punker
nem rólad van szó elsõ játékon ha ezt nem tudtad akkor nincs gond.

jóvanna :$



öregharcsa
aha..itt sincs szemüveg mindenkin<#vigyor1><#ejnye1>

(okés csak a fotó kedvéért...<#vigyor1><#vigyor1>)

http://pspfilez.extra.hu/

csak a látvány miatt álltunk igy össze(annak jó,de a valóságoz köze nincs 😄 )... amugymeg a fákról vadásszuk a vietkongokat 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

VRSDM
jól néz ki (fõleg ha taktikusan álnáttok be figyelve minden szöget ;]

ja és a védelemre még visszatérve, akikkel játszom mind felszámolóként dolgoznak "itt-ott" szóval nem felelõtlenségbõl játszunk így -.-

u dont have to listen anybody else but me

Egy beállított kép a hétvégi bemutatóról:

E.Gy.B.E. Airsoft Team

VRSDM
a dobhártya azért beljebb van /sok ember fülpiszkálóval sem éri el/ másrészt megnézem hogy te valakit az elsõ emeletrõl hogy rántasz ki -.- olyan meg történ már hogy valaki sarkon próbált fedezõt adni kidugott fegyverrel /valami idegen csapatból/ én meg egy beugróbóol látom hogy egy csõ ontja a bb-t az arcom elõtt 20cm-re ... fogtam fegyvert letoltam, majd pisztoly-al szintén vakon lelõttem, mi igy játszunk, ha igy sérülünk meg akkor az a mi hibánk, mondom masz-alatt szervezett játékon meg a többiek biztonsága miatt, én is betartok mindent.
/ha egymással játszunk balaclava/sisak vagy mind2, alap hogy van rajtunk, épp a kötetlenségek miatt...

Punker
baráti társaság az full jó, valaki lapul a gazban az ablak alatt, kidugja az ember a csúzlit és frankón kilövi a dobhártyádat (mert ugye az ördög nem alszik, maj dbelátod miért vanank biztonági szabályok, játszani megyünk nem kárt tenni a másikban...

ilyenkor kell szépen megfogni a fegyvert és kirántani, aztán ha törik a tár esetleg a belsõ is akkor majd megtanulja...

Punker
én csapattársamtól kaptam 1-1 lövést a szemüveg 2 lencséjére 😊

ez sajna benne van mikor a derékig érõ gazban mész kúszol mászol, a legelsõ körben lépett ki elém 1 srác a zsákmánnyal az útra kb õ volt az egyetlen akinek a lábára lõttem, összes többi esetben csak fejek felsõ testek látszottak

VRSDM
vagy netán egy szemüveg nélküli civil 😮
akkor meg ... 😊

nincs harag egyébként 😉
de tényleg veszélyes, mert lehetett volna ott a fegyvered csöve alatt fél méterrel egy másik játékos feje is

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Most voltam elõször, nemtuttam. <#szomoru1> Legközelebb odafigyelek.

&#63743;

van ám egy olyan "íratlan" szabály, hogy fegyvert nem lógatunk ki vagy be a házba és sorozunk ész nélkül

tessék rendesen beállni az ablakba vagy az ajtóba, mert a sportszerûség fontosabb, mint a kill

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

bardocz
uh szegény😄 és még õ mondta hogy hamarabb törik el a bb mint a fog😄
De egyébként a szabályos játékról... Azt viszont mondta Tomekk játék elején, hogy kerüljük a heccsátot. Ennek ellenére volt olyan hogy lóbászoltam az erdõben <nem csak a feje látszott ki> és kopogott a homlokomon a bb -.-
Mondjuk nem bánom mert a játék része, de akkor egy kis abalakon kilövés is belefért sztem.

&#63743;

Ezt nem tudhattam...
Sry

&#63743;

VRSDM
még szerencse hogy baráti társaságban nem tartjuk ezt a szabályt...
valóságban sincs " csak célzott lövés " ... mind1, ahol MASZ-van ott term. betartom énis, amúgy szokásom beszórni a bunkerekben egy duplát

Punker
az te voltál? azon 1-2 ember morcos volt, fegyvert ablakon nem dugunk ki és csak célzott lövést adunk le! balesetveszélyes így lövöldözni!

Nemek sem vol túl sok gyakorlatom, de olyan jó kemper helyet találtam a bozótosban ^^ Volt hogy simán mellétek kerültem úgy, hogy észre sem vettetek. Csak aztán valaki rájött, hogy lehet jönni a lenti út felõl is és leszedett hátulról. A házban meg már csak annyi volt, hogy kilógattam az ak-t az ablakon hátha van alatta valaki... volt is, fájt is 😄

&#63743;

VRSDM
az well féle mp5 sem kóstálja az egyeslövést ... simán sorozatot küld mind2 állásson, ellenben játékokon szokták kérdezni hogy miféle cég csinálja mert nagyon szépen muzsikál (330fps) mondom well, és néznek ... -.- ... lehet nem erõs anyagokból van, lehet bütykülnöm kell néha, de olyan gyorsan lõ 😉 legalább 1100bb/perc

Glpetyus
Megérte 😊

Punker
kint a miskolci játékon az egyik sráctól 😊

Glpetyus
Hol vetted? :o

Punker
nem a fegyvertõl lesz jó a technika meg a csapat játék, ez alap dolog.

tegnap megvettem a galaxy MP5k-PDW-t olyat iszonyat durva hangja van hogy hihetetlen 😊 a kb 10 centis csövével dobozból kivéve 310 FPS-t mértünk, a tûzváltója kicsit gyengén szereti az 1-es lövést, de amúgy 23k-ért szerintem tökéletesen megérte 😊

Punker
a ház támadásnál voltam/unk a legszarabbak, a teljes tanácstalanság, a tetõn lévõ 3 ember kb 15 percre megakasztott, pedig az elsõ nagy sorozattal 1 embert leszedtem a tetõrõl, de a másik kettõ rommá lõtt úgy hogy soha nem volt rálátásom, nagyon durván védhetõ aza ház minden oldalról + semmi gyakorlatunk nincs benne.

Glpetyus

Lám,szinte szomszédok vagyunk 😊

light00
hát igen, akinek van pénze^^
majd nyári strandos munka után elöször megveszem a kedvencem, p90 öcsit, és azzal tudok majd játszani jokat. (jah, igen, nem vagy stargate fan, csak kicsit 😄)

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

VRSDM
errõl van szó, én a sokszázezresfelszerelésem van és fasza vagyok , srácokkal érzem ugyan ezt, mikor begyalázom a well-emmel, ez nem magamra egozás meg nagyképûség. ez tény, a jó technika mindennél fontosabb. -.-

light00
tipikus 😄
én másfél év sportlövészet után azt hittem fasza gyerek leszek.
Hát, azt kell mondjam....ott volt idö célzásra, tökölésre. Itt nem. Mozgásom elég lomha volt, de legalább löni tudtam és taktikázni, és a sok "két éve erszoftozok" hülyegyerekeket springes pisztollyal vadásztam támadoként...

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Amikor a házat védtük kaptam a pofámba a dobtárból 😄

&#63743;

VRSDM
na szóval, a srácoknak közük nem volt a fegyverekhez (egy srác volt, police-os cuccban, mint mesélte helyszínelõ, meg 3x jelentkezett a tesz-be, többször volt a pitbull utánzása féle állóképesség próbán stb. õ jól játszott, mozgott) a többi srác ... khmpfff lõtték, szórták, de a mozgás, a beszólások, a célzások, hát jókat nevettem kintrõl 😄 mikor be beálltam és szétszedtem a nagyjukat, egybõl... jaaa hát neked mp5van nekem meg m4 ... "figy, cseréljünk" azzal sem volt jobb 😄

meg lõttek célba, felállítottak egy flakont, majd rácéloz, kb. 5m-rõl ... én: " most akkor hátrébbállsz, vagy milesz" és onnan elkezdi ontani a bb-t, kb. 30%os találati aránnyal mondván " de hát ez félrehord " ... én: " had nézzem " ... kb. 20/19 kb. 20 méterrõl... "nekem nem hord félre, érdekes ;] " ...
sebaj, nevettem jókat, a vége fele már fárasztottak

ja és bardocz 😄 Szabolcsnak ellõtték a fél metszõfogát ... /hozzáteszem egyszer egy hüvely (igazi-éles fegyverbõl) már eltatálta ugyan ezt, így repedt volt már az a fog, de akkor is szépen nézett ki a szálkás-kigyurt-katona ahogy pöszén beszélgettünk utána 😄

kb. ennyi volt ma, jól elfáradtam 😄
/hazafele, sétálok, kb. 20percre lakom a vonattól, épp a házunk elõtt fogom a sisakom, mondom wazz, kiesett belõle a taktik-szemcsim ... :C ilyen nincs, futok vissza, vagy 4x (barátnõmmel jöttem) õ utánam jött gyalog alaposabban nézve a földet (tök sötétben:S) aztán én lefutom, fordulok meg, már õt sem találom, elkerültem, rossz utcán mentem visszafele (fáradtan nem kapcsol ez a fránya agy😄 )aztán futok minden fele, egy csávó mondja hogy látta a fóti maffiát, lehet elvitték a csajt, mondom fasza még Õ is fokozza a kedvem, (fóton tényleg vannak érdekes formák akiktõl jobb tartani) aztán kb. fél óra futkorászásom utána meglett a barátnõ, kezében a szemüvegemmel, amit meg a volt ált.sulis számtektanárom talált meg és adta oda neki ... 😄😄😄

szóval volt ma minden, élményekben gazdag nap 😊
köszönöm a személyes élménybeszámolóra a lehetõséget 😊

Punker
lelõttük egymást végül is? 😊

És télleg 😄

&#63743;

<#puszis>

&#63743;

lol 😄

&#63743;

Punker
jó másra nem is fogok lõni 😊
én így fogok kinézzni:

Szereztem egy gázálarcot, meg fogsz ismerni 😄

&#63743;

Punker
holnap meglátlak és beléd engedem a dobtárat, ok? csak legyen rajtad SG-s vagyok felirat 😊