29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Bexter
    Nincs. Nem volt nem lesz. :(
  • Mike at home
    ergo nincs olyan üzlet ami 1 év gart adna? no de jogszabály írja elő
  • mstummer
    No ezen szétröhögtem magam:

link
  • Punker
    ha rögzített a szán hogy húzod fel? :)

amúgy a TM glock17 spring 1 qrvajó stukker, kellően pontos és erős csak játékra alkalmatlan a lassú tűzgyorsaság miatt, egy hasonló árkategóriás automata AEP cyma glock kilocsol mielött 2-őt pislognál.....
  • theodor
    vagy hop up os
  • theodor
    faxnak sincs pénze elektromos meg gázosat venni. Annyiért már valódi pisztolyt lehet venni. Maradok a rúgós rögzítettszános glock 17 nél
  • praksi
    vaterázol egyet:
    http://www.vatera.hu/melleny_60889370.html
  • praksi
    nálam az volt a baja, hogy a tár szájánál lévő körmök nem nyíltak szét rendesen, alulról meg kellett nyomni a tárat. meg sajnos elég gyenge (épp hogy 200 fps), egyelőre még nem volt időm szétszedni. ja, és a Cyma tárak jobbak, mint az ugyanilyen TM.

annyival jobb talán, mint a DE USP, hogy ehhez lehet póttárat beszerezni; viszont az USP szánja már fémből van, az kevésbé törékeny.
  • VRSDM
    veresegyházon :D
  • SG rock
    ver íz dö veresi piac?
  • VRSDM
    zubbony - veresi piac. 500-1000ft között, angol német leselejtezett gyakorló. takmellényről nincs ilyen árban tapasztalatom. ettől függetlenül biztos van.
  • SG rock
    Hol kapok legolcsóbban taktikai mellényt ill. zubbonyt? Sok helyen néztem horvát taktikai mellényt de hol 6500pénz hol 10000pénz.
  • Punker
    kínaira még kínában sincs gar :)

galaxy mp5 nem rossz bár 2. játék után kuka volt az aksi, ja és a highcap tár a dobozból kivéve használhatatlan volt, olyan mocskos volt belülről :)
  • SG rock
    wow mennyi pörögtök , 176 új üzenet
  • uHs Gerzson
    Kinaira soha nem kapsz garit ;)
  • MuldR
    Me, gunneren szerinted van?:)
  • Bexter
    Mért a kinai rendelésesre van? :D
  • Mike
    node akkor gondolom semmiféle gari nincs
  • Bexter
    vatera. Ott 2-3 ezerrel drágábban megkapod a JG g36 ost mintha gunnersről rendelnéd
  • Mike
    és akkor olyan hely, ahol odamegyek, letezsem a zsét és elhozom?
  • Bexter
    Gunnersnél átlagos :)
  • Mike
    5 hét? az szép hosszú idő
  • Bexter
    Mi kirpobáltuk. Nem éreztük amikor 0,5J körüli vagy alatival löttek meg minket
  • Mike
    amiről méég jót olvastam Galaxy MP5 - erről esetleg vmilyen gyakorlati tapasztalat?
  • Bexter
    Tesom vett összel gunnersről 5 hét alatt megjött azota belevan zugva és nem volt vele probléma
  • Mersant
    mert akik a szabalyokat hoztak igy dontottek. kb. ennyi
  • Mike
    vett itt vki JG G36C-t mostanában? és ha igen, akkor hol?
  • Mike
    abszolút kivülállóként azt kérdezném, hogy miért nem lehet terepen erősebb, épületben meglehetősen gyenge (fél J alatt) fegyverekkel játszani? vagy ha nem vérzik, az már nem is találat? :)
  • Bexter
    Nade boyi fegyverbe boyi tárat nem lehet berakni ott gáz van nem? :D
  • Mersant
    igen, pl. haverome harmat gyenge, de nem tudni mi baja van, mert lusta volt szetszedni,:) egyebkent valoszinu a tomitessel van problema. talan veszpremiek irtak hogy a gyuru el volt szakadva benne.
    masik tarsamnak van 1 DE USPje, az viszont nagyon fasza ;) persze ezek nem jelentenek semmit, lehet masik kettonel pont forditva lenne.
  • degenerator
    cyma glockkal szoktak lenni hibák? ha a pár legtipikusabbat leírjátok, megköszönném:)
  • degenerator
    nekem is probléma volt az slr 105ösbe belerakni a classic army midcap tárat, de egy kis erőltetés, és akarat (ennyitkiadtamértezmegbelemészanyádba...), és máris sikerült.
  • uHs Gerzson
    :DDD
  • Punker
    én mikor a ruhámat vártam USA-ból naponta 5x néztem :)
  • DummyBoy
    Akkor szerdán majd meint megnézem (Most hazudok, mert olyan vagyok mint a kisgyerek karácsony előtt, de az eszem az tudja, hogy addig felesleges :) )

Köszi szépen!
  • Punker
    1-2 nap amíg átkerül a rendszerbe.
  • DummyBoy
    Néztem azt is ... ott még az van hogy ismeretlen küldeményazonosító ...

Gondolom még 2 hét kb ... csak már viszket az ujjam :)

Azért köszi!
  • Punker
    egyszer csak jeleznek :)
    innentől a magyar posta oldlaán figyeld.
    link
  • DummyBoy
    Kérdés ... olvasgatom a rendelés topikot (3-adjára már ...) mert érdekel ...
    Szóval kishazánkba érkezett a kedvesem:

28-Mar-2008 Hungary Arrived and is being processed.

Ekkor jön még gondolom a vámolás ... mi lesz akkor kiírva amikor érdeklődhetek és küldhetem a számlákat meg ilyeneket a vámra?
  • MuldR
    Beszeltem vele tegnap, azt mondta ha lesz ideje kiteszi, de az nem most lesz. :(
    Vagjad csak nyugodtan a videot ujsagfirkasz! :)