29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#10288 Nincs. Nem volt nem lesz. :( -
#10287 ergo nincs olyan üzlet ami 1 év gart adna? no de jogszabály írja elő -
mstummer #10286 No ezen szétröhögtem magam:
link -
#10285 ha rögzített a szán hogy húzod fel? :)
amúgy a TM glock17 spring 1 qrvajó stukker, kellően pontos és erős csak játékra alkalmatlan a lassú tűzgyorsaság miatt, egy hasonló árkategóriás automata AEP cyma glock kilocsol mielött 2-őt pislognál..... -
theodor #10284 vagy hop up os -
theodor #10283 faxnak sincs pénze elektromos meg gázosat venni. Annyiért már valódi pisztolyt lehet venni. Maradok a rúgós rögzítettszános glock 17 nél -
praksi #10282 vaterázol egyet:
http://www.vatera.hu/melleny_60889370.html -
praksi #10281 nálam az volt a baja, hogy a tár szájánál lévő körmök nem nyíltak szét rendesen, alulról meg kellett nyomni a tárat. meg sajnos elég gyenge (épp hogy 200 fps), egyelőre még nem volt időm szétszedni. ja, és a Cyma tárak jobbak, mint az ugyanilyen TM.
annyival jobb talán, mint a DE USP, hogy ehhez lehet póttárat beszerezni; viszont az USP szánja már fémből van, az kevésbé törékeny. -
#10280 veresegyházon :D -
#10279 ver íz dö veresi piac? -
#10278 zubbony - veresi piac. 500-1000ft között, angol német leselejtezett gyakorló. takmellényről nincs ilyen árban tapasztalatom. ettől függetlenül biztos van. -
#10277 Hol kapok legolcsóbban taktikai mellényt ill. zubbonyt? Sok helyen néztem horvát taktikai mellényt de hol 6500pénz hol 10000pénz. -
#10276 kínaira még kínában sincs gar :)
galaxy mp5 nem rossz bár 2. játék után kuka volt az aksi, ja és a highcap tár a dobozból kivéve használhatatlan volt, olyan mocskos volt belülről :) -
#10275 wow mennyi pörögtök , 176 új üzenet -
#10274 Kinaira soha nem kapsz garit ;) -
MuldR #10273 Me, gunneren szerinted van?:) -
#10272 Mért a kinai rendelésesre van? :D -
#10271 node akkor gondolom semmiféle gari nincs -
#10270 vatera. Ott 2-3 ezerrel drágábban megkapod a JG g36 ost mintha gunnersről rendelnéd -
#10269 és akkor olyan hely, ahol odamegyek, letezsem a zsét és elhozom? -
#10268 Gunnersnél átlagos :) -
#10267 5 hét? az szép hosszú idő -
#10266 Mi kirpobáltuk. Nem éreztük amikor 0,5J körüli vagy alatival löttek meg minket -
#10265 amiről méég jót olvastam Galaxy MP5 - erről esetleg vmilyen gyakorlati tapasztalat? -
#10264 Tesom vett összel gunnersről 5 hét alatt megjött azota belevan zugva és nem volt vele probléma -
#10263 mert akik a szabalyokat hoztak igy dontottek. kb. ennyi -
#10262 vett itt vki JG G36C-t mostanában? és ha igen, akkor hol? -
#10261 abszolút kivülállóként azt kérdezném, hogy miért nem lehet terepen erősebb, épületben meglehetősen gyenge (fél J alatt) fegyverekkel játszani? vagy ha nem vérzik, az már nem is találat? :) -
#10260 Nade boyi fegyverbe boyi tárat nem lehet berakni ott gáz van nem? :D -
#10259 igen, pl. haverome harmat gyenge, de nem tudni mi baja van, mert lusta volt szetszedni,:) egyebkent valoszinu a tomitessel van problema. talan veszpremiek irtak hogy a gyuru el volt szakadva benne.
masik tarsamnak van 1 DE USPje, az viszont nagyon fasza ;) persze ezek nem jelentenek semmit, lehet masik kettonel pont forditva lenne. -
#10258 cyma glockkal szoktak lenni hibák? ha a pár legtipikusabbat leírjátok, megköszönném:) -
#10257 nekem is probléma volt az slr 105ösbe belerakni a classic army midcap tárat, de egy kis erőltetés, és akarat (ennyitkiadtamértezmegbelemészanyádba...), és máris sikerült. -
#10256 :DDD -
#10255 én mikor a ruhámat vártam USA-ból naponta 5x néztem :) -
#10254 Akkor szerdán majd meint megnézem (Most hazudok, mert olyan vagyok mint a kisgyerek karácsony előtt, de az eszem az tudja, hogy addig felesleges :) )
Köszi szépen! -
#10253 1-2 nap amíg átkerül a rendszerbe. -
#10252 Néztem azt is ... ott még az van hogy ismeretlen küldeményazonosító ...
Gondolom még 2 hét kb ... csak már viszket az ujjam :)
Azért köszi! -
#10251 egyszer csak jeleznek :)
innentől a magyar posta oldlaán figyeld.
link -
#10250 Kérdés ... olvasgatom a rendelés topikot (3-adjára már ...) mert érdekel ...
Szóval kishazánkba érkezett a kedvesem:
28-Mar-2008 Hungary Arrived and is being processed.
Ekkor jön még gondolom a vámolás ... mi lesz akkor kiírva amikor érdeklődhetek és küldhetem a számlákat meg ilyeneket a vámra? -
MuldR #10249 Beszeltem vele tegnap, azt mondta ha lesz ideje kiteszi, de az nem most lesz. :(
Vagjad csak nyugodtan a videot ujsagfirkasz! :)