29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• praksi
    én úgy tudom, hogy van olyan Marui MP5-ös, ami tud hármas sorozatokat

• degenerator
    jójó, akkor a külső részét tekintve, ca minőséget képvisel, belülről meg marui, guarder, és sokan mások:) nekem így jött ki jobban, nem szeretem megvenni a szart, de a legdrágábbat se.
  • bardocz
    na ez már jobban tetszik:) erre meg max anyit tudok válaszolni,hogy pénzkérdése...inkább veszek évente 30k-ért egy fegyvert,mint 4 évente 120k-ért:)
    ráadásul én CA-t vennék utoljára márkások közül:) mondjuk ha jól tudom tiédnek sins túl sok köze már CA-hoz,már ami a belsőt illeti
  • degenerator
    okok, akkor úgy fogalmazok, hogy le akarod majd cserélni. egy jobbra. és miért ne vehetnéd meg elsőnek a jobbat?:)
  • degenerator
    van olyan airsoft karabély, aminek van burst üzemmódja?
  • bardocz
    már miért romolna el pár hónap mulva?komolyan mondom,amikor kínáan gyártanak mindent,akor minek ilyen faszságokat mondani:) másoknak 1 éves fegyvereik is simán vannak mai kínai,van hely,ahol nem tudom hány éves well van,és tökéletesen működik
  • degenerator
    engem is lecsesztek, hogy inek vettem egyből classic armyt. de hülyeségek ezek a dogmák, a kezdők miért legyenek szar fegyverekkel? a cyma pár hónap múlva elromlik, aztán vehetek újat....vagy a régebbi játékosok a szar puskáikat rásozzák az újoncoka?:D
  • degenerator
    már megkérdeztem, el is küldtem neki az infókat priviben.
  • degenerator
    már elintéztem.
  • bardocz
    egyszer próbáld ki,és elmúlik:)
  • BEAST #10318
    majdnem megjott a kedvem hozza ... de eszembe jutott hogy en tul lusta vagyok az ilyesmihez
  • MuldR
    http://www.ausbg.org/index.html
  • SG rock
    cseles :D
    igy az ellenség mögé lehet férkőzni és lelőni őket.
  • SG rock
    ahh ok ! :D
  • bardocz
    [nagyon jó videó]
  • SG rock
    ???
  • bardocz
  • uHs Gerzson
    Kis oktató videó
  • SG rock

www.airsoft.hu
    www.keletifront.com

sztem kezdőnek elég egy kinai 25e-35e között vannak. de majd másik is válaszolnak, ugyhogy én most csak ennyit.
  • the1gabor
    Szisztok!
    Azt szeretném kérdezni hogy mennyiért érdemes venni Airsoft fegyvert, mijet, és hol?(pls link) Még soha nem láttam ijet csak az egyik haverom mesélte hogy a tesojanak van ijen és hogy hűűű meg ha.
    És kiprobálni hol lehet?
    Pls egy válassszal szánjatok meg:P
    Gabor
  • SG rock
    nekem is van, gyakorló póló is :D eredeti, tesóm hozta amcsiból egy toborzó irodából :D
  • uHs Gerzson
    Mögnézem mert hétfőn biztos betévedek oda :)
  • mstummer
    Ez mind szép és jó. De én azon röhögtem nagyot hogy kivan irva: Marui PSG-1 airsoft puska... umarex gyártmány... most akkor Marui vagy Umarex? Vicces :D / persze h marui... :) /
  • DummyBoy
    Kösz srácok!

Mert ha van, lehet hogy felugrok pestre és megnézem :) Ennyi hiányzik a felszerelésemből :)

• VRSDM
    origi usánkás marines sapim van :), bár aztis kaptam így nemtudom hol lett véve. efféle
  • bardocz
    ha megyek megnézem:)
  • SG rock
    sztem ha megyünk bardoczal akkor megkérdezem neked szívesen.
  • SG rock
    22-es csapdája, nyugatihoz van közel.
  • DummyBoy
    Megtennél nekem valamit? Vagy bárki aki arra jár?

Nézzétek meg van-e ilyen, és ha igen mennyiért? Előre is kösz!

• DummyBoy
    Hol volt ez???? Miez???
  • bardocz
    na akkor oda majd benézek:) hátha van valami jó bakancs olcsón:)
  • degenerator
    egyébként, ma voltam a 22es csapdájában. le vagyok nyűgözve:) minden van ott:D eredeti usák tengerészgyalogos kabát is. sőt, akinek sok pénze van, még eredeti orosz cuccokat is lehet szerezni. (ezt annak mondanám, aki afganisztánban használt szovjet takmellényt akar.) másfél méter magas halmokban állnak az eredeti bakancsok:)
  • Punker
    tudsz ügyesen képekből avi-t csinálni felirattal?, megvágtam a filmet csak bevezető, és végefőcím kéne hozzá :)
  • degenerator
    classic army fegyverbe classic army tárat, még nagyobb gáz...
  • Punker
    hány garanciás kínai kenyérpiritót, hajszárítót stb adnak el évente? biztos hogy jópár tízezret azokra szerinted van?
  • Punker
    azok a tetvek megvették a H&K licenszet más nem hozhat ki HK fegyót rendes névvel stb.
  • DummyBoy
    ... Umarex gyártmány ...
  • SG rock
    nem rakja be a képet:(((
  • SG rock
  • SG rock
    szépek:)