Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
ver 1

ver 2

ver 3

ver 4

ver 5

ver 6

ver 7

ver 8

bár a TM a legdrágább, de nem véletlenül én azt választanám.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Blasta

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Jajj, sorry, a lényeges infók.

Rugós jó lesz, ha lehet inkább a realisztikus kinézet a lényeges, nem játszani kell.

Punker
rugós? elektromos? gázos?

poénkodni kell vagy játszani, eredetinek tûnjön vagy nem baj ha nem 100%-os?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Blasta
Sziasztok!
Régóta filózom, ogy vennék egy kis helyes airsoft pisztolyt, és a segitségeteket kérném.

Egy Berettát szeretnék venni, és érdekelne, hogy Ti szakik melyiket ajánlanátok?! 10e-nél többet ha lehet nem költenék rá, a költséghatékonyság fontos! 😊

Köszönöm a segitséget elõre is!

Punker
speciális 8-as gear, csak sajna mint a 7-es is nem szereti a tuningot, kb 1000 lövés után meghalt a gyáritûzváltó, úgyhogy most várni kell az acélra mint az M14-eseknél.

belül megnéztétek, mivel oldják meg a burst módot?

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
TM 8-as gear, pl type 89-es tud gyönyörû burst-öt lõni, a 3 lövedék 40 méteren 5 centin belül volt mikor mentünk belõni.

VRSDM
vegyél CA-t nem egyet láttam ami egyesre is 2-3 at lõtt. kedve szerint D:

u dont have to listen anybody else but me

a Nowar meg a Keleti Front a honlapján szokott hivatkozni valamilyen jogszabályra, amley szerint az airsoft légfegyver nem minõsül tartós fogyasztási cikknek, ezért nem köteles garanciát vállalni rá (apropó: mennyi a most kötelezõ minimum garancia, 3 év?); ellenben a márkás fegyverekre vállalnak 6 v. 12 hónapot

én úgy tudom, hogy van olyan Marui MP5-ös, ami tud hármas sorozatokat

degenerator
jójó, akkor a külsõ részét tekintve, ca minõséget képvisel, belülrõl meg marui, guarder, és sokan mások😊 nekem így jött ki jobban, nem szeretem megvenni a szart, de a legdrágábbat se.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

bardocz
na ez már jobban tetszik😊 erre meg max anyit tudok válaszolni,hogy pénzkérdése...inkább veszek évente 30k-ért egy fegyvert,mint 4 évente 120k-ért😊
ráadásul én CA-t vennék utoljára márkások közül😊 mondjuk ha jól tudom tiédnek sins túl sok köze már CA-hoz,már ami a belsõt illeti
degenerator
okok, akkor úgy fogalmazok, hogy le akarod majd cserélni. egy jobbra. és miért ne vehetnéd meg elsõnek a jobbat?😊

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
van olyan airsoft karabély, aminek van burst üzemmódja?

bardocz
már miért romolna el pár hónap mulva?komolyan mondom,amikor kínáan gyártanak mindent,akor minek ilyen faszságokat mondani😊 másoknak 1 éves fegyvereik is simán vannak mai kínai,van hely,ahol nem tudom hány éves well van,és tökéletesen mûködik
degenerator
engem is lecsesztek, hogy inek vettem egybõl classic armyt. de hülyeségek ezek a dogmák, a kezdõk miért legyenek szar fegyverekkel? a cyma pár hónap múlva elromlik, aztán vehetek újat....vagy a régebbi játékosok a szar puskáikat rásozzák az újoncoka?😄

degenerator
már megkérdeztem, el is küldtem neki az infókat priviben.

degenerator
már elintéztem.

bardocz
egyszer próbáld ki,és elmúlik😊
BEAST
majdnem megjott a kedvem hozza ... de eszembe jutott hogy en tul lusta vagyok az ilyesmihez <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

http://www.ausbg.org/index.html

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

SG rock
cseles 😄
igy az ellenség mögé lehet férkõzni és lelõni õket.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SG rock
ahh ok ! 😄

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

bardocz
SG rock
???

bardocz
<#worship>
uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

SG rock

www.airsoft.hu
www.keletifront.com

sztem kezdõnek elég egy kinai 25e-35e között vannak. de majd másik is válaszolnak, ugyhogy én most csak ennyit.

Szisztok!
Azt szeretném kérdezni hogy mennyiért érdemes venni Airsoft fegyvert, mijet, és hol?(pls link) Még soha nem láttam ijet csak az egyik haverom mesélte hogy a tesojanak van ijen és hogy hûûû meg ha.
És kiprobálni hol lehet?
Pls egy válassszal szánjatok meg😛
Gabor

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

SG rock
nekem is van, gyakorló póló is 😄 eredeti, tesóm hozta amcsiból egy toborzó irodából 😄

uHs Gerzson
Mögnézem mert hétfõn biztos betévedek oda 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Ez mind szép és jó. De én azon röhögtem nagyot hogy kivan irva: Marui PSG-1 airsoft puska... umarex gyártmány... most akkor Marui vagy Umarex? Vicces 😄 / persze h marui... 😊 /

E.Gy.B.E. Airsoft Team

DummyBoy
Kösz srácok! <#worship>

Mert ha van, lehet hogy felugrok pestre és megnézem 😊 Ennyi hiányzik a felszerelésembõl 😊

<#worship>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

VRSDM
origi usánkás marines sapim van 😊, bár aztis kaptam így nemtudom hol lett véve. efféle

u dont have to listen anybody else but me

bardocz
ha megyek megnézem😊
SG rock
sztem ha megyünk bardoczal akkor megkérdezem neked szívesen.

SG rock
22-es csapdája, nyugatihoz van közel.

DummyBoy
Megtennél nekem valamit? Vagy bárki aki arra jár?

Nézzétek meg van-e ilyen, és ha igen mennyiért? Elõre is kösz!

DummyBoy
Hol volt ez???? Miez???

bardocz
na akkor oda majd benézek😊 hátha van valami jó bakancs olcsón😊
degenerator
egyébként, ma voltam a 22es csapdájában. le vagyok nyûgözve😊 minden van ott😄 eredeti usák tengerészgyalogos kabát is. sõt, akinek sok pénze van, még eredeti orosz cuccokat is lehet szerezni. (ezt annak mondanám, aki afganisztánban használt szovjet takmellényt akar.) másfél méter magas halmokban állnak az eredeti bakancsok😊

Punker
tudsz ügyesen képekbõl avi-t csinálni felirattal?, megvágtam a filmet csak bevezetõ, és végefõcím kéne hozzá 😊

degenerator
classic army fegyverbe classic army tárat, még nagyobb gáz...

Punker
hány garanciás kínai kenyérpiritót, hajszárítót stb adnak el évente? biztos hogy jópár tízezret azokra szerinted van?

Punker
azok a tetvek megvették a H&K licenszet más nem hozhat ki HK fegyót rendes névvel stb.

DummyBoy
... Umarex gyártmány ... <#zavart2> <#hehe>

SG rock
nem rakja be a képet😞((

SG rock

SG rock
szépek😊