29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• degenerator
    most hogy így nézegettem egy cikket, meg a képeit.....szerintem elkaptam a lyme-kórt....vagy mi....
  • degenerator
    lopakodok, sunnyogok, ezek ketten meg hátul beszélgetnek, meg rázzák a puskát...ehh..:)
  • öregharcsa
    jaja, tök jó..és ki az az okos aki szemüveg nélkül nyomja?(8-as kép)..ha már bemutatja az airsoft sportot a cikk, érdemes lett volna azt a képet leszedni mert így kissé félreérthető a helyzet...a cikkben ugye arról beszéltek (vagy írják) hogy a pálya egész területén még a nézőknek is védőszemüveget kell viselniük(nagyon helyes!!)..erre a képen ott virít egy ember védőszemüveg nélkül..srácok figyeljetek már egy kicsit oda..

egyre több visszhangot kap az airsoft és ezek alapján ítélik meg az embereket..én értem hogy jól néz ki, meg vagi(stb) de ha már fotóznak akkor már a pályán legyen mindenkin védőszemüveg..(okés a csapatkép nem lényeg)

nem kötözködök csak felhívnám a igyelmetek erre a dologra..

egyébként jó a cikk bárki is írta...
  • bardocz
    Légis most költözik,és nem lehet árakat sem nézni:S Amúgy ott kezdtem volna a keresést.
  • öregharcsa
    légiós military-t nézd meg, vagy a pólusban is van egy bolt a saturn-al(vagy médiamrkt?) szemben... a főbejárat mellet (régen a standa vagy milyen kávézó volt ott)..én ott vettem vadiújan 6000 pénzért de volt használt 3500-ért...lehet választani...de a légiós nagyon jó kis boltocska én ott néznék először körül..vagy a softair oldalán az eladási topic-ban..
  • bardocz
    Külföldről rendelni találomra nem akarok,mert egy az,hog nem tudok,kettő meg,hogy próba nélkül nem veszek semmit.Mert aztán cseszhetem,ha nem jó és rajtammarad :S
  • praksi
    9 hozzászólással ezelőtt írtam egy mellényről; tényleg lusta lehetsz, ha nem ovlastad el :-)

ja, benne voltunk az újságban :-)
    BAON.hu
  • Punker
    ha lusta vagy utána járni az a te dolgod, én nem adnék 3 ezret se 1 horvát mellényért az biztos.......
  • bardocz
    Lehet szét kéne majd néznem nekem is ilyen military boltokban,ha 44-esben 6500,akkor valahol biztos van olcsóbban,csak kurvalusta vagyok:D
  • Punker
    50$ volt + szállítás (nem a mostani árfolyammal) és nem német, itt az egri boltba bementünk volt 1 láda horvát mellény és kitúrtuk az összeset ami nem volt szakadt/kopott.
  • bardocz
    Akkor a camelbackod 6000ft volt?:D
    Amúgy ez vadkanos rendelés volt max-fuchs-ról?Ugye onnan csak 10esével lehet rendelni?
  • Punker
    mi tavaly vettünk 12 db-ot 2000 volt darabja de mind el is adtuk.
  • bardocz
    Max körbetekerném újságpapírral,emlékszem régen strandra mindig úgy vittük innivalót,és hideg maradt sokáig:) Amúgy te tudsz valahol olcsó hrvát mellényt?Legolcsóbb amit találtam használt az 5000HUF...Jó lenne valahogy hozzájutni 3-4ezres áron.
  • Punker
    hát nem egészen mert nekem a camelback annyi volt amiből veszel 3 horvát mellényt :D

a sima 2 literes vizes zacsi az olyan 2000 pénz az belefér a horvátba de nem marad hideg.
  • bardocz
    :O az király!És ilyen táska elfér a horvát taktikai mellett,vagy vagyez,vagy az?
  • praksi
    nézd meg a #13939 hsz-t :-)

amúgy jelenleg egy cipősdobozban piheg szétszedve; kapott egy új selector plate-et, meg a műanyag csapágyakat acélra cseréltem. meg a gyári trutyit (ami zsírnak még szódával se menne el) kimostam, és újra zsíroztam. csak egyelőre még járatom a csapágyakat, meg szórakozok még egy kicsit a hézagolással :-)
  • Punker
    nekem a reggel 9-kor betöltött víz 4-kor még hűvös volt, csak a csőben melegszik
  • praksi
    ha már mellény; egy csapattársam ilyet vett: Chinese Molle

jelenlegi áron 2700 Ft volt; a 3 tárzseb dupla; azaz összesen 6 db tárat tud magával vinni. könnyen átrendezhető, nem nehéz, elmondása alapján baromi kényelmes (valszeg csapatszinten veszünk ilyen egyen-mellényt)
  • bardocz
    Ez az a mellény amit mondtam.
  • bardocz
    Néztem azt is decathlonban.Nem melegedik fel benne nagyon a víz?Amúgy a a 3 liter egy ilyen napon nem túl sok:D
  • xteecee
    A fejfájás is a dehidratáció miatt van. Inni kell sokat, meg
    néha enni is. 35 fokban, napon, ez az eredmény.
  • Mike at home
    inkább a fejfájással van most problémám
    illetve már nem, vettem be fájdalaomcsillapítót :)
  • öregharcsa
    ezért kell a camelback és akkor nincs gond...3L víz van nálad folyamatosan mert ugye ilyenkor elég nagy a folyadékveszteség és ha nem pótolod nagyon rosszul is lehetsz...eddig kulacsoztam de elég kényelmetlen úgy rohangálni hogy minden lötyög-ütődik a derekadnál..most váltottam camelback cuccra és szerintem qwa jó...
  • bardocz
    Én most csak fáradt vagyok,játék vége felé,utolsó előtti körben kezdtedd el nagyon lüktetni a fejem,de már jólvagyok.
  • Mike at home
    hát nemtom, most kifejezetten szarul vagyok :S a múltkori után meg semmi bajom nem volt
  • bardocz
    Anyira azért nem volt rosz:) Kurvamelegvolt,de így hogy végig tudtam inni,mert a bázisra kellett menni éledni jóval türhetőbb volt,mint múltkori érd.
  • bardocz
    Nagyon jó volt a mai játék,olyan gyönyörü nyaklövést kaptam marha mesziről,hogy az olyat tanítani kéne.Csak hopp jö a golyó,és meghaltam,de nem láttam honnan.Rájöttem,hogy rambózni jobb,mint csapatban menni:) Nagyon élveztem egyedül,főleg amikor 2-3-4 embert is ki tudtam szedni.Egyik srác meg is dicsért,hogy nagyon jól csináltam:) Anyira jó érzés ott menni az elklenfél mögött,lopakodni(2 high-cap tárral wazze!!!),és nem vesznek észre,aztán puff-puff,és meghaltak.

Amúgy most jöttem haza boltból,és Decathlonban van jó kis mellény,azoknak akik nem használnak több tárat tökéletes,belefér innivaló(van kulacs hozzá),telefon,szerzsám legroszabb esetre,kis kaja,bb.3000ft.Tényleg,44-esben 6500ft a Horvát taktikai mellény,megér az anyi pénzt,vagy keressek olcsóbban?
  • Mike at home
    megmondom őszintén, felértékelődött számomra az éjszakai játék, nomeg a Campona pince
    szal 30-35 fokban ugrabugráljon az az erdőben, aki imád mazózni
  • Mike at home
    he lenne ennyi fölös pénzem, akkor már nem a nowartól veszem meg
    megvan ez a feléből is
  • Mike at home
    nem fizetsz elég adót?
    meg gondolom a te külön engedélyed, hogy játszhat
  • Mike at home
    inkább ne
  • Mike at home
    DannyL, praks
    holnap jó eséllyel nem megyek
    nagyjából örülök hogy élek
    Red alert 2 után nem voltam annyira kész mint most
  • Punker
    a zsebek száma nem függ össze a mellény minőségével és főleg a használhatóságával, én olyan mellényt vettem amin 0 db zseb van "klasszikus" értelemben, viszont moduláris rendszer.....katt
  • the1gabor
    hali!
    voltam a honvédségi nyilt napokon ma és lehetet ingért paintballozni és quadozni. állunk a sorba a pbnél és odajön öt katona hogy áljunk már ki ellenük. elfogadtuk... 2böl 2 buktuk de ugy hogy az elsönél én kiszedtem egyet másodiknál meg mind megmaradtak.
    na de a lényeg: kinn voltak a militaryshoposok és 4eft és 8eft ért volt (szerintem k*** jo) taktikai mellény. Több zseb volt rajta mint ami a KF be van 30eftért.
  • JackMeadow
    hát akinek van egy milkája megvenni annak van rá még pár sztem etetni. Mondjuk sok értelme szerintem nem lehet( az én nagy tapasztalatommal) mivel célozni nem nagyon tudszvele sokat löni meg más stukkerrel is lehet nem kel hozzá 6 cső 19 kiló meg főleg nem, meg ugye mivel csak ahasadon válladon fügesztve tudod tartani csak ugy tudsz lőni vele ha nagyjabol szabadon állsz ha csak nem akarod a válladra kapni:) és akor már csak egy gyors pontos lövés azt annyi:) de szép hsz kerekitettem erre a szarra :P
  • SG rock
    és egy teherautó akkumlátor kell bele?
  • öregharcsa
    hát két kezem van nem??

egyébként kellene a francnak..19 kiló és qwa gyorsan kinyom 10.000 BB-t..ezt etetni max a milliomosok tudják....
  • SG rock
    pessze, mi a fenének?
  • öregharcsa
    nekem úton van kettő ebből...
  • JackMeadow
    ILYET! kérek karácsonyra fukkshit fukk