29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    mikor hazaértem suliból árnyékban 29 napon 34,3 fok volt, jó lesz nekem is holnap miskolcon :D
  • degenerator
    ma volt tinglitangli érden. a nagy szervezett játékkal ellentétben ez jóhangulatban telt el, egyetlen stallone-val, vagy schwarzeneggerrel se találkoztam, de még ega fránya uri gellerrel se (allj meg golyo)

viszont kurva meleg volt, a lövöldözés közbeni szünetekben hideg vizes kádakról hallucináltam:)
  • Scottt
    Idióták.
  • DummyBoy
  • Mersant
    faj, majd elmulik...:D
  • DummyBoy
    Hopp ... erről jut eszembe ... kölkök ...
  • JackMeadow
    És mi van ha véletlenül arcon lőnek? a szemüveg azt ugyebár nem védi
  • Mersant
    + orvosi, pszichologiai es IQ teszt amit X evente meg kene ujjitani, jatekok elott engedelyt felmutatni, valami eves dij mint pl. horgaszatnal...egyre tobb a felelotlen hulye. epp a minap mondtak hogy egyesek szemuveg nelkul jatszanak! barmok...
  • kvitya
    itthon is lehetne ilyesmi.......... :D
  • Kurfürst
    Á, így már értem, angol jogi marhaságok miatt.
  • JackMeadow
    az nem neonzöld:) az libafoszöld
  • DummyBoy
    UK-ben a jelenleg hatályos fegyvertörvények elég kemények ... AS fegyvert csak az vehet legálisan aki valamelyik hivatalos site regisztrált tagja egy ideje, stb ... (Valami ilyesmi, haverom szavaival élve ... nem egyszerű dolog ...)

NA a 2 tone cuccokat viszont bárki megveheti és használhatja ...
  • Kurfürst
    A neonzöld test miért is jó..?
  • DummyBoy
    Ide is linkelek ... mer ez kemény ...

[URL=http://www.actionhobbys.co.uk/AEG-Airsoft-2-Tone-Guns_B22C47.aspx]Angol "2 tone guns"[/URL]

• öregharcsa
    az is valami..
  • Punker
    nekem mókás játék lesz, hogyan kaparjunk össze egy 2-est matekből
  • öregharcsa
    akkor az másik játék...ez érden lesz..
  • bardocz
    Softair-en nem írják lesz-e valami ma bényén...Az eredetileg tervezett játékot ugyan lefújták,de valami kis öszecsapás csak lesz
  • öregharcsa
    jaja..szoktam..

bár most nincs stargate játék de a P90-et arra vettem..(stargate a király!)és nagyon jó CQB-ra!!!
    a G36C a kedvencem mert mindenhová jó..épület,szabadban mind1 neki..bár épületbe épp hogy bemehetek vele...
    a BEHK33 volt az első fegyverem(szenvedtem is vele rendesen) , ha jön haver velem odaadom neki vagy ha valakinek kell az kikölcsönzi tőlem..
    cm0.30..az mindíg rajtam van...(kötelező felszerelés)
    az M4SR16 az egységes csapatkép miatt van(M szériás fegyverek)..így bárkitől tudok kérni tárat vagy én tudok adni..(na meg tetszik..épp beteg szegény)
    JG AK47 tactical - kell egy orosz csoda is ha véletlenül azon az oldalon játszanánk...egyébként annyira nem szeretem mert nagy nekem, pedig jó cucc...(ezt is haver használja vagy megy kölcsönbe)amolyan tartalék fegyver..

nos így használom őket..már amikor kijutok játszani..

-------------------------------------------------------------
    srácok ha az alienes játékra jönnétek az lesz, csak tingli lesz helyette! és nem holnap hanem holnapután 1-én!!
  • Mike at home
    bejön, semmi baja
  • Mike at home
    hű, JG MP5-jédet megnézném
  • bardocz
    Nekem is baszakszik,pedig meg akarom nézni mit írtak holnapi játékra,hogy megy-e valaki,mert a rendes játék le van fújva,de talán lesz valami.
  • praksi
    a softair.hu nektek se jön be ?
  • praksi
    JG G3
    JG MP5-J
    Bell M9
  • bardocz
    Hát rosz nézni,ahogy a dobozban vanak :'( szomszédháztető meg tökéletes,senkit sem veszélyeztet,senkit sem zavar.Ha veszélyeztetne bárkit is nem csinálnám.
  • bardocz
    Vagy vehetsz használ fegyvert,olyan mint az enyém,csak fix tusos néha van 15.000-ért,és az már át van nézve.Ha olyat tudsz venni,akkor akár 30-ból megvan a kezdés,utána már csak töltényt kell venni.
  • DannyL
    Majd megnősz, kitartás! :D
  • Mike at home
    JG G36C
    Cyma Glock 18c
  • Mike at home
    mit akarsz te az ablakból?

pl. az általam említett glcok épületharcra tökéletes, sorozatot is lő, igaz a tárat 3 sec alatt kiüriti, de a valódiak is ilyenek
    ellenben lehet venni mellé tárakat, 2k a keletiben
  • Mike at home
    ha a rugós nem tetszik, vehetsz AEp-et, pl. cma glock 18c
    10k körül már kapsz vaterán, 20-25 méterig hatásos
  • Mike at home
    nem kell 50 ropi
    ha hongkongból rendeled, olcsóbb mintha itthon vennéd
    vagy vehetsz egy használt cyma-t olyan valakitől, aki most vált másra
    ruha terén meg veszelt el használt zubbonyt, inget 1k-ér
    tehát simán megvagy egy 20-asból
  • degenerator
    azigen. szoktad is használni őket, vagy csak dísz?
  • öregharcsa
    CA G36C
    TM P90
    JG M4 SR16
    JG AK47 Tactical
    BE HK33
    CM Glock18 0.30 rev2

van még egy pár betervezve, de most nincs della rá
  • DummyBoy
    Kalash (Dboys-Boyi) AKS-74 ...
  • degenerator
    classimc army slr 105 tuning (ak-105)
    cyma glock p-18
  • Punker
    CA G3
    Galaxy MP5k
    DE USP
  • bardocz
    Cyma 0.28s AK-47s,a behajtható váltámaszos,és nagyon meg vagyok vele elégedve,és érden megnézték ám:-) Meg Bényén is.Máshol nem voltam:D
  • JackMeadow
    Milyen stukijaitok vannak? :)

[nem tudja mért tesz be kényszeresen ":)" -t :)]
  • bardocz
    Igen.Itt van róla teszt olvasd el,én tuti ilyet fogok majd egyszer venni pisztolynak.Nameg ezzel nyugodtan lövöldözhetek az ablakból,nem oölyan veszélyes mint a majdnem 400fps-es AK-m :D
    Amúgy én is így voltam AS-el,csak a nyálamat csorgattam,hogy dejólenne,aztán 1 év múlva sikerült:)
  • bardocz
    Szerintem lejönne az eredeti festék is,azt meg nem akarom:D Nameg alkoholt ilyenre pazaroljak?:P