29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#14130 mikor hazaértem suliból árnyékban 29 napon 34,3 fok volt, jó lesz nekem is holnap miskolcon :D -
#14129 ma volt tinglitangli érden. a nagy szervezett játékkal ellentétben ez jóhangulatban telt el, egyetlen stallone-val, vagy schwarzeneggerrel se találkoztam, de még ega fránya uri gellerrel se (allj meg golyo)
viszont kurva meleg volt, a lövöldözés közbeni szünetekben hideg vizes kádakról hallucináltam:) -
#14128 Idióták. -
#14127 -
#14126 faj, majd elmulik...:D -
#14125 Hopp ... erről jut eszembe ... kölkök ... -
JackMeadow #14124 És mi van ha véletlenül arcon lőnek? a szemüveg azt ugyebár nem védi -
#14123 + orvosi, pszichologiai es IQ teszt amit X evente meg kene ujjitani, jatekok elott engedelyt felmutatni, valami eves dij mint pl. horgaszatnal...egyre tobb a felelotlen hulye. epp a minap mondtak hogy egyesek szemuveg nelkul jatszanak! barmok... -
kvitya #14122 itthon is lehetne ilyesmi.......... :D
-
Kurfürst #14121 Á, így már értem, angol jogi marhaságok miatt. -
JackMeadow #14120 az nem neonzöld:) az libafoszöld -
#14119 UK-ben a jelenleg hatályos fegyvertörvények elég kemények ... AS fegyvert csak az vehet legálisan aki valamelyik hivatalos site regisztrált tagja egy ideje, stb ... (Valami ilyesmi, haverom szavaival élve ... nem egyszerű dolog ...)
NA a 2 tone cuccokat viszont bárki megveheti és használhatja ... -
Kurfürst #14118 A neonzöld test miért is jó..? -
#14117 Ide is linkelek ... mer ez kemény ...
[URL=http://www.actionhobbys.co.uk/AEG-Airsoft-2-Tone-Guns_B22C47.aspx]Angol "2 tone guns"[/URL]
-
#14116 az is valami.. -
#14115 nekem mókás játék lesz, hogyan kaparjunk össze egy 2-est matekből -
#14114 akkor az másik játék...ez érden lesz.. -
#14113 Softair-en nem írják lesz-e valami ma bényén...Az eredetileg tervezett játékot ugyan lefújták,de valami kis öszecsapás csak lesz -
#14112 jaja..szoktam..
bár most nincs stargate játék de a P90-et arra vettem..(stargate a király!)és nagyon jó CQB-ra!!!
a G36C a kedvencem mert mindenhová jó..épület,szabadban mind1 neki..bár épületbe épp hogy bemehetek vele...
a BEHK33 volt az első fegyverem(szenvedtem is vele rendesen) , ha jön haver velem odaadom neki vagy ha valakinek kell az kikölcsönzi tőlem..
cm0.30..az mindíg rajtam van...(kötelező felszerelés)
az M4SR16 az egységes csapatkép miatt van(M szériás fegyverek)..így bárkitől tudok kérni tárat vagy én tudok adni..(na meg tetszik..épp beteg szegény)
JG AK47 tactical - kell egy orosz csoda is ha véletlenül azon az oldalon játszanánk...egyébként annyira nem szeretem mert nagy nekem, pedig jó cucc...(ezt is haver használja vagy megy kölcsönbe)amolyan tartalék fegyver..
nos így használom őket..már amikor kijutok játszani..
-------------------------------------------------------------
srácok ha az alienes játékra jönnétek az lesz, csak tingli lesz helyette! és nem holnap hanem holnapután 1-én!! -
#14111 bejön, semmi baja -
#14110 hű, JG MP5-jédet megnézném -
#14109 Nekem is baszakszik,pedig meg akarom nézni mit írtak holnapi játékra,hogy megy-e valaki,mert a rendes játék le van fújva,de talán lesz valami. -
praksi #14108 a softair.hu nektek se jön be ? -
praksi #14107 JG G3
JG MP5-J
Bell M9 -
#14106 Hát rosz nézni,ahogy a dobozban vanak :'( szomszédháztető meg tökéletes,senkit sem veszélyeztet,senkit sem zavar.Ha veszélyeztetne bárkit is nem csinálnám. -
#14105 Vagy vehetsz használ fegyvert,olyan mint az enyém,csak fix tusos néha van 15.000-ért,és az már át van nézve.Ha olyat tudsz venni,akkor akár 30-ból megvan a kezdés,utána már csak töltényt kell venni. -
#14104 Majd megnősz, kitartás! :D -
#14103 JG G36C
Cyma Glock 18c -
#14102 mit akarsz te az ablakból?
pl. az általam említett glcok épületharcra tökéletes, sorozatot is lő, igaz a tárat 3 sec alatt kiüriti, de a valódiak is ilyenek
ellenben lehet venni mellé tárakat, 2k a keletiben -
#14101 ha a rugós nem tetszik, vehetsz AEp-et, pl. cma glock 18c
10k körül már kapsz vaterán, 20-25 méterig hatásos -
#14100 nem kell 50 ropi
ha hongkongból rendeled, olcsóbb mintha itthon vennéd
vagy vehetsz egy használt cyma-t olyan valakitől, aki most vált másra
ruha terén meg veszelt el használt zubbonyt, inget 1k-ér
tehát simán megvagy egy 20-asból -
#14099 azigen. szoktad is használni őket, vagy csak dísz? -
#14098 CA G36C
TM P90
JG M4 SR16
JG AK47 Tactical
BE HK33
CM Glock18 0.30 rev2
van még egy pár betervezve, de most nincs della rá
-
#14097 Kalash (Dboys-Boyi) AKS-74 ... -
#14096 classimc army slr 105 tuning (ak-105)
cyma glock p-18 -
#14095 CA G3
Galaxy MP5k
DE USP -
#14094 Cyma 0.28s AK-47s,a behajtható váltámaszos,és nagyon meg vagyok vele elégedve,és érden megnézték ám:-) Meg Bényén is.Máshol nem voltam:D -
JackMeadow #14093 Milyen stukijaitok vannak? :)
[nem tudja mért tesz be kényszeresen ":)" -t :)] -
#14092 Igen.Itt van róla teszt olvasd el,én tuti ilyet fogok majd egyszer venni pisztolynak.Nameg ezzel nyugodtan lövöldözhetek az ablakból,nem oölyan veszélyes mint a majdnem 400fps-es AK-m :D
Amúgy én is így voltam AS-el,csak a nyálamat csorgattam,hogy dejólenne,aztán 1 év múlva sikerült:) -
#14091 Szerintem lejönne az eredeti festék is,azt meg nem akarom:D Nameg alkoholt ilyenre pazaroljak?:P