29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• bardocz
    Mert nem volt ott még senki,meg nem is láttam ezért mentem tovább,hátha meglátom és jóól lelövöm:DD
  • bardocz
    Lehet én is arra akkor.Ereszből mintha tűzoltócsap lenne úgy jöt a víz:D
  • bardocz
    Nem kempelni kell,hanem csak menni,én is így csináltam és 2x kerültem ellenfél mögé,amit csúnyán ki is használtam,meg egyszer kiirtottam egy fél "rajt",mert ugyebár csak utolsó két részben voltak ténylegesen rajok,és meg ezt a második részben csináltam.
  • Punker
    -támadni :)
    -figyeld a társaid és az erdőt :)
    -figyelmesen kell nézelődni nem csak 2x körbe nézek
    -a bokor nem fedezék ha befekszel mögé és világít a szalag rajtad naná hogy arra lőnek
    -egyedül? miért? hol a raj többi tagja? ott a sok fa gödör bőven elég fedezék épületben kevesebb van! nem kell csörtetni én megpakolva 130-140 kilót nyomok minden ág törik alattam de óvatosan azért lehet halkan is menni. a nem szereted dologgal meg nincs mit kezdeni 10-ből 9 ember örül ha kiszabadul a szabadba te vagy a maradék 1 aki már látatlanba azt mondta nem szereti az erdőt, ezzel senki semmit nem tud kezdeni, neked kell eldöntened hogy mi a jó, de nézd a jó oldalát rövid fegyvert vettél amivel mehetsz CQB-zni kényelmesen :D
  • degenerator
    akkor magában beszélt, de motyogott, amikor kiejtettünk egy rajt.
  • Mike at home
    nemár :) veled többet beszélgettem mint bardoczcal :)
    vele ha váltottam 3 modatot, akkor sokat mondok
  • degenerator
    nem. bardocz valahogy mindig az ágakra lépett rá, és hiába pisszegtem, hogy csönd, vagyhogy álljon meg, nem reagált:)
  • degenerator
    [URL=http://www.drjuice.info/]atomi részecskéknél nagyobb, kolloidos vízben levő ezüst. ezt használták a százaad elején fertőtlenítésre, most meg kikiáltották csodaszernek. "gyógyítja a rákot, az aidst, lyme-kórt, meg itt mér fel van sorolva"[/URL]
  • Mike at home
    jól gondolom, hogy ezt bardocz nevében irtad? :)))
  • Mike at home
    azmiaz?
  • Mike at home
    én arra a kurvanagy dörrenésre ébredtem fel, ami reggel volt úgy 10? körül?
  • degenerator
    ja, nagyjából ott.
    tudom, hogy gyógyítható, nem is biztos, hogy megfertőzödtem, csak ha esetleg felismerik, az orvos nehogy ezüst-kolloidot írjon fel.
  • degenerator
    az ellenséget hallani kell:) és ez a meccs kifejezetten tetszett. de igazad van, eddig a legjobb nekem a fertődi volt, ahol voltak épületek, és egy letisztított területen néhány bokor, és lövészárkok.
  • Mike at home
    ott volt a vörös folt ahol a kullancs?
    a Lyme kórt ha elég korán felismerik, gyógyítható, tehát jobb ha elmész orvoshoz, veszteni nem vesztesz vele semmit
  • Mike at home
    rinya on

hátnemtom, én alapvetően egyre jobban rühellem az erdőt
    - nincs koncepcióm mit kéne csinálni
    - fogalmam nincs ki merre van
    - alapvetően soha nem látsz senkit, bár párszor láttam mászkáló embere(ke)t, de hogy az velünk volt vagy ellenünk, foglalmam nem volt
    - állandóan a karszalagomat lőtték, ilyen frankó vérealáfutásiam még soha nem voltak
    - nem szeretek egyedül menni, nem szeretem hogy nincs fedezék, nem szeretem, hogy recseg-ropog minden, nem szeretem, hogy támadók nem támadnak, és mindenki csak kempel

rinya off

:)))
  • degenerator
    már régebbi a dolog. 2 hónapja szedtem ki magamból egyet. kb 3-4 hete lett a combomon egy folt, viszketett, de elmúlt a napokban. most meg nézegettem egy honlapon, tök ugyanúgy nézett ki az egész. lehet el kéne néznem orvoshoz.
  • Mike at home
    volt benned kullancs?
  • bardocz
    Se reggel nem esett se délután?Fú de mázlisták avgytok:D Reggel mikor kezdett el szakadni?Én azt hittem ilyen 10 környékén,nem néztem órát,csak aludtam visza:D
  • öregharcsa
    nem volt eső...mondhatnám kibaszott meleg volt...olyan embergyilkos..de nagyon..

viszont ahogy hazaértünk rögtön szakadt az eső...hehe..ezt megúsztuk...
  • bardocz
    Eső nem volt zavaró?Reggel arra keltem,aztán be kelett zárnom ablakot,hogy tudjak tovább aludni :S
  • Punker
    dobattak ma olyan korrektül házrom mellől, a susnya alatt az útról néztem kijön ellen vagy nem ő, meg csak dobd...simán szarrá lőhetett volna 10 méterről.
  • öregharcsa
    ma mi is jót játszottunk Érden..ott is volt ilyen szájjal leveszem a BB-t mutatvány..
    sőt olyan is volt hogyan kell sportszerűtlenül pofánlőni a másikat 1,5 méterről mikor a jóembert dobatták..hmm érdekes volt, de jó gamma volt összességében...
  • Punker
    játszottam kb 20 képet csináltam összesen 2 visszaállás között
  • Punker
    30 fok és igazi dzsungel 5 méterről se lehetett 1-2 embert kiszúrni, főleg az olyan fanatistákat akik a derékig érő csalánban fekszenek 10 percet (itt jön az én hülyeségem meleg van nem veszek fel maszkot, most megtudtam milyen 5-8 méterről kapni egyet szájra 395 FPS-sel, szerencsére fogam nem bánta csak a BB-t kellett kiköpni) 400BB-s limit egész napra illetve a ládákban változó mennyiség kiporciózva 3 ládát cipeltünk be a HQ-ra + a rajunknak 1x sikerült tüzérségi csapást indítani (10 percig kell ketyegtetni 1 sípoló dobozt) bejártuk az egész pályát 2x kissé kitikkadtunk a hőségben úgyhogy kocsmázni már nem is volt erőnk.
  • Scottt
    Játszottál is vagy csak megörökítetted az eseményeket?
  • praksi
    mesélj :-)
  • Punker
    ejj de qrvajó volt ma Pingyomon.
  • öregharcsa
    mint mondtam nem gond..csak azért említettem meg hogy erre is figyelni kell!

sok sikert a csapatnak!
  • praksi
    a Kékfény jeleneteiből vágta össze a srác (ezek a képsorok 3-4 hónap alatt mentek le)
  • JackMeadow
    ezt véletlenül nem az m1 csinálta?
  • Scottt
    Nem rossz;)
  • praksi
    kétlem, mert még valamikor februárban készült az anyag, és csak most kerültünk be a mai lapba :-)

ja, ha valakit érdekel, egy csapattársam készített egy kis szösszenetet a magyar kommandósokról:
    videó
  • DummyBoy
    Akkor biza benne lesztek a Fókuszba!
  • praksi
    nem mi írtuk; az egyik srác ismerőse a helyi lapnál újságíró meg fotós, a képek is beállítottak voltak; de tényleg, erre nem figyeltünk...
  • SG rock
    nekem is ilyenem van de én raktam arra az elválasztó micsodára egy zippzárt és már meg is van oldva.
  • DummyBoy
    Hopp .. akkor erre is figyelni kell ...
  • Punker
    az a tipusú viper ami a csapattársaknak van középen el van választva teljesen.
  • DummyBoy
    Szét kell vágni? Ami nekem volt anno, annak olyan volt a hátsó tartója hogy a zippzáras rész mögött egy zsinórral összehúzható - szétnyitható ilyen "fal" volt ... Ennyire hülyén nem lehet megfogalmazni ahogy én, de úgyis értitek ... Azon semmit sem kellett szétvágni ... volt aki egyszerűen belerakott egy 2 literes flakon vizet és kész ...

Az újabbakat szétkell?

• Punker
    az a baj a dél afrikaival ha nem vágod szét még 1,5 liter se fér bele.
  • DummyBoy
    No igen, a Camelbak olyan mint a Hilti vagy a Flex ... :)

Az igazi Camelbak nem olcsó ... de egy biztos, hogy jó dolog :) Arra kell odafigyelni, hogy szeretik a vizeszacsikat alapból lekamelbekezni ... pedig az egy márka ...

Nekem anno SAAV mellényben volt noném vizeszacsi és legnagyobb meglepetésemre egész napos (347862345 fok árnyékban ...) játék alatt is csak a csőben lett meleg a víz ... De ezt szvsz ki kell fogni ... Nagy mákom volt vele ...

Majd én is akarok venni valamilyet (jelenleg kulacs póva ...) de sajna a tervezett felszerelésemhez nem igazán authentikus ... viszont a biciklizőszsákomba is bele lehet tenni, szóval valszeg abba venni fogok majd :)