Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
koszonom 😊

Gerzson, majd ha kesztetest erzek a kiprobalasra/nezelodesre, megkereslek xfiren, hogy ne ide spameljem a hulyesegeimet ;p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

VRSDM
innen is többen szemüvegesek vagyunk.

u dont have to listen anybody else but me

bardocz
van😉
BEAST
Tenyleg, van vedoszemuveg ami alatt elfer a normal szemuveg, vagy hulyeseget kerdeztem? :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

uHs Gerzson
Nézõnek is jöhetsz csak akkor kell védõszemûveg 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

BEAST
hatoo ... egyszer valamikor biztos ki fogom probalni 😄:d

uHs Gerzson
Akkor jösz te is játszani? <#nyes>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

BEAST
Honapok ota tiszta vagyok! <#miaz>

uHs Gerzson
Ezért biztos nem raknád le a wow-t <#idiota>

BEAST
<#szeret>

degenerator
a hangja kb ugyanaz, mint a 300as mp5😊

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Punker
külsõre cyma, de mégis jobb mint a 40 ezres eredeti TM .)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

degenerator
na megvettem azt a cyma glockot, amit mike is kinézett. azért meglátszik, hogy cyma. de kaptam hozzá egy doboz bb-t, ez volt ráírva:

electricity vapor gun

a termék megnevezése: gyermekjáték, 3 éven aluliaknak nem ajánlott. tisztítani langyos nedves ronngyal.<#vigyor2>

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
ami ott volt, max utánzat lehet, erdetit nem adna el az a fickó 5ezerér.

uHs Gerzson
Én sok jót olvastam róla és JG-nél az egyik legjobb amit kaphatsz.

Itt van róla magyar cikk.

Keleti Frontnál nem tudom, de a Nowarban azt mondták, h egyszerûen nem tudnak elég kínai fegyvert rendelni, mert szabályosan elkapkodják az emberek; tiszta hiánygazdálkodásnak tûnik az egész :-)

nemtom felétek milyen volt az idõ, én majd megsültem a mai játékon, és még hol van nyár...

végigolvastam ezt a "olcsó kínai - márkás japán" dolgot; egyrészt úgy gondolom, hogy ha nem lenne olcsó kínai, akkor elég kevesen ûznék ezt a sportot kishazánkban. másrészt mindkét esetben van példa arra, hogy a gyári cucc teljesen tönkrement, úgyis mindenki a saját igazát fogja védeni.
harmadszor, kicsit leültem számolgatni, ha a gearboxból csak a fém testet hagyom meg, és mindent kicserélek CA-ra (fogaskeréktõl a zsírig), még mindig olcsóbban jövök ki, mintha vettem volna mondjuk egy Marui fegyvert, amire még rá kellene költenem x tízezer forintot

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Mike at home
34k-ért adják asszem
érdemes most megvenni?
nehéz amúgy hozzájutni/sokat kell várni?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

uHs Gerzson
Hátha még megy valaki a kiállításra és nem vették még akkor szerintem biztos csinálnak, de bezzeg a csikós poloból egy tonna volt 😄

DummyBoy
Rajzótacc vele nekem képet rólla ... vigyétek el a Zolly-t is <#hehe>

De most komolyan ... ha tényleg jártok arra megint, tudnátok nekem valami képet dobni rólla? Ezer kösz! <#worship>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

uHs Gerzson
Kabelegyént Zolly nem engedte volna el 😄

Amúgymeg Hétfõn úgyis jópáran meglátogatunk pár üzletett 😊

DummyBoy
Elvihetted volna magaddal a Klegényt, hogy lerazzójja <#zavart2><#hehe><#wave>

Érdekes ez a kevesebb zseb, mert van belõlle 3 AK és 4 AK zsebes verzió is ... de 2 ? ... Mindegy ... érdemes lesz lassan felugrani pestre 😊 😊

uHs Gerzson
Bocs de nekem 3 éves Nokia 3410 van csak <#idiota>

DummyBoy
NEBASSZ ... 5k?

Asszem el kell oda mennem ... vazze, a kib@szott megapixelesfényképezõstelefonok korában nemhiszem el, hogy nemtuttá nekem egy fényképet csinálni rólla <#zavart2> <#rinya>

uHs Gerzson
Na ma voltam FeHoVa 2008-n és megyek a keleti fronthoz mondom, nini JG G36C kérdem az csak kiállított darab vagy van több is? Mondják most jött meg a szállítmány, pénztárcában 25k, egybõl félre is rakattam magamnak 1 darabot aztán hétfõn megyek is érte 😄

De azért vettem magamnak sapkát polot meg 2 kulacsot olcsón 😊

Dummy: Kint volt a 22-s csapdája és mintha láttam volna hasonló mellényt mint amit te keresel csak asszem 2 tártartóval kevesebb volt rajta 5k-ért 😊

Kurfürst: majd megkérdezem 😊

DummyBoy
Mindkét lengyel oldalon választhatsz pénznemet ...

Ha a gyorsaság meggéri azt a plusz pár ezrest akkor verhetetlenek a lengyel boltok ... Én simán onnan rendeltem volna, de semelyikben sincs Kalash AK ... ha lett volna, 5 ropit simán megér ...

De még huszonix nap mindkettõnél ... addigra remélem levámolják az enyémet ... mondjuk a fáról így is lecsúsztam, de majd eccer lesz az is 😊

Aha, akkor kb. jól számolom..

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

nem a nyelvre gondoltam hanem regisztrálásnál mikor ki kell választani az országot...

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

A drágák drágábbak de az olcsok olcsobbak... (ezt jol megaszontam😛)

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

bardocz
van angol😉
Lengyel oldalra probaltam reggelni de nincs magyar... akkor hogy vásároljak?

Bexter
Nekem anno a 120$-os stukim 36 bol jött ki vámig utána még volt posta ami 2-3 k volt ha jol rémlik. Jah és 5-6 hét.
Ha mondjuk 5k val drágában 1 héten belül meglett volna azt választottam volna

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Köszi!

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Ja a lengyel oldalt néztem pár napja én is, csak drágák. 545 zlotyiért van a JG AUG Mil., ez 42 000-e jön ki.

Ha jól számolom, gunnerrõl (105 USD + szállítás 55 USD=160 USD) olcsóbban jövök ki: 105x1,25vám=132USD + 55USD x 1.20ÁFA = 66 USD.

132 + 66 USD = 198 USD, most olyan 167 a dollár, tehát 33 ezer forint, ha levámolják. Hallom elõfordul hogy vámolás nélkül átcsúszik (ez igaz?) akkor pár ezerrel kevesebb, olyan 26.

Jól számolom egyébként, ennyi lesz a vége, 33 rugó?

Bexter
a lengyel oldlaon csak zlotyiban láttam árakat ott 72 körül van az átváltás 😊

DummyBoy
Nnna ottsincs fa AKS74 ... de Ino AKM az volt ... picit kevesebb mint 1600 USD ... Vááá ... kell valakinek egy vese?

Mike at home
elmész érte
a magyar postát szerint hanyagold, mert erõsen ragad a kezük

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Bexter
Jaja tudom árfolyamot napr akészen fejbõl. (kinn vagyok finnben és forunt van számlámon és nem mindegy melyik nap megyek bevásárolni)

Nyáron suli után ugyis melo lesz abbol megveszem.
Kart M14 EBR Silver ezt néztem ki. Gyönyörû a picike 😊

Punker
hát most 260 körül van az euró, és nem hiszem hogy jövõhéten esne az árfolyam, számolgassál.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bexter
Ezer hála alinkért, megtaláltam a fegyverem amit akarok 😄
Már csak a szokásos pénz kérdése 😄

Punker
ma linkeltem a lengyel oldalt, aszem van nekik raktáron az 1 hét alatt ide ér, nincs vám, nincsenek sarcok, sõt rakás fegyvert most ingyen szállítanak.

Asszem épp most jött G36C a keletibe.. honlapon olvastam. Ha valakit esetleg jár arra mostanában, meg tudná mondani hogy optikás JG AUG jött-e most nekik vagy sima rail-es? Optikásra gyúrok, és ha lehet inkább nem tökölnék külföldrõl.

Apropos, rendelés külföldrõl. Jól gondolom, hogy a fegyver megérkezik az országba, vámosok ülnek rajta, fegyver vámraktárban, majd kijön a papír hogy helló ennyit kell fizetni. Innentõl mi van, bemegyek, kifizetem, elhozom (elhozhatom?) személyesen, vagy még perkálhatok külön a magyar postának hogy házhoz kerüljön? Elõre is köszi a választ.

Punker
na akkor aksi, gondolom 8,4 helyett 9,6-ot akartak tûzgyorsaság növelésére alap kábellel, elég sokszor sok helyen le lett írva nem szereti az alap CA kábelezés a 9,6-ot. de láttam én már kínait amiben 7,2-es motorhoz való alu kábel volt rézszínûre festve!!! 9,6-os aksi meg elsõ sorozatnál szétolvasztotta természetesen.

VRSDM
elismerem én is, és tény nincs mit vitatni rajta, ami drágább az nagy általánosságban jobb is. ami márkásabb az általában jobb is. most hogy rövid vagy hosszútávon az részletkérdés, de nem csak a neve miatt adják annyiért.

az megint más hogy minden márka közt is van minõségibb és gagyibb alkatrész.

DummyBoy
Ehhh ... nem hozzáértõ bütykölés ... ez leszek én 😊 Sajnos én az a tipus vagyok, hogy mindent ami ésszerû keretek között javítható, szervizelhetõ, azt szeretek magam csinálni ... lehet hogy az elején ez deficites, de késõbb megtérülhet ... Mondjuk tõllem nem is áll távol a mechanika és az elektro, de versenyezni nem fogok a szakikkal az tuti 😊 Csak szeretem a saját cuccaimat teljesen ismerni ... Ha valahol elakadok, majd elviszem egy szakihoz, hogy mutassa meg hol b@sztam el, de elõtte tuti elmondom neki, én mit hekkeltem rajta, hogy ne legyen az hogy át akarom vágni ...

Azt viszont szvsz nagy átlagban nem reális, hogy a komolyabb márkákkal több a gond ... tényleg elég pecher brigád lehettek 😊

VRSDM
ja a normális bánást, bütykölést úgy értem, hogy SEMMI tuning nem volt a fegyverekben, G3asba volt nagyobb aksi, ennyi. ezen kívül optika a tetejére. minden szervízelés boltba történt, bánásmodót, magára a fegyver óvására értettem.

Mike at home
vagy vannak szervizek? mibe fáj egy ilyen átnézés, zsírozás, gumicsere kb?

Mersant
igy van, ezert mondom ha a megbizhatosagrol, tartosagrol beszelunk csak az alap cuccokat vegyuk figyelembe, ne mindenfele sufnituningot amire nincs hitelesitve a fegyver, raadasul hozza nem erto emberek szerelik bele, aztan meg szidjak hogy szar.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Mike at home
és ezt hol csinálják meg? mondjuk ha boltban veszem, nem a kiani piacon, akkor ott?

Punker
a mérnökök az adott ország törvényei szerint tervezik meg. japánban aszem 1J max nem véletlenül jönnek ki a TM-ek 280-300 FPS környékével, azon a szinten tökéletesen is mûködnek ha te többet akarsz módosítsd magadnak, eleve a TM japán piacra gyárt elsõdlegesen, miért érné meg neki erõsebbet csinálni ha a törvény szerint fölösleges?

Mersant
ezeknek a feygvereknek semmi kozuk az eredetihez ami a mukodesi elvuket illeti, tehat ez nem jelent semmit, ettol meg osszerakhattak szarul. egyik csapattarsam autoszerelo, tudja mi a hezagolas, tomitesek, sorolhatnam, megis szarul rakta ossze a fegyvert, ami annyit tesz hogy kicsit tulzsirozta es a tomitogyuru maris nem latta el a funkciojat mert letapadt a zsirtol. barmennyire is egyszerunek tunnek ezek a szerkezetek, ahhoz hogy optimalis teljesitmenyt hozzanak mindennek stimmelnie kell. latod, 2 cseppel tobb zsir es -80-100 FPS, mert megszunt a tomites.
ha a fegyverek megbizhatosagarol beszelunk, szigoruan maradjunk az alap fegyvereknel, hisz a gyarto is csak addig garantalja a mukodest amig nem lesz belenyulva, es azt is valami nevetsegesen kis lovesig (par ezer)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.