29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Mike at home
    arra nem is gondolsz, hogy a védőoltások nélkül másokat is veszélyeztetsz? ugorj már ki Afrikába Ázsiába védőoltások nélkül
    pöffeszkedünk itt a fene nagy jölétben a steril környzzetünkben, és azt hisszük nekünk nem árthat semmi
    aztán egy kis karcolás, s lesz is nagy sírás
    aztán szedheted a humuszbogyóidat
  • Mike at home
    pedig szar dolog merevgörcsben meghalni
    de ez itt off
    te lehetsz az az apuka, aki nem engedte a gyerekeinek beadni a diperté-t stb.
    igazi mélyzöld
    már bocs a sértésért
  • MuldR
    Valoszinuleg ti nem kozepkori hagyomanyoriztetek :)
  • JackMeadow
    " pofánbaszkodtuk magunkat karikásostorral "
  • DummyBoy
    Nnnna mongyuk ez is tipikus diszkóbaleset ... Velem is sokszor előfordult, mintahogy valszeg ebben a pillanatban is sokszáz fiatallal a nagyvilágban:

Idézek: "... meg 1x masfelkezes kardal szetcsaptam a homlokom ..."

Mongyuk mi unokatesómmal jó falusi paraszt gyerek módjára csak pofánbaszkodtuk magunkat karikásostorral ... de ez még mindig messze van a másfélkezes kardtól
  • SG rock
    jah, itt maradtam le
  • MuldR
    De hat az anyja orvos! :)
  • SG rock
    nekem nem a gyakorlat kérdés számít :D ha anyám 60éve vért venne akkor sem engedném meg neki :P ez nálam vmi berögződés.
  • Punker
    35 év alatt valszeg megtanulta hogy kell.....
  • SG rock
    anyám lenne az utolsó akinek megengedném, hogy vért vegyen :D az orvosokban én azért jobban bízom ;)
  • Punker
    A&K a kínai gyártó.
  • Punker
    nem a vérlevételével van a gond hanem annak a módjával, 1x vettek tőlem úgy vért hogy 2 hétig látszott, na azóta nem engedem hogy anyámon kívül bárki szúrkáljon érdekes módon ha ő csinálja 5 perc múlva semmi nyoma.....
  • MuldR
    Gondolom te is az egeszsegugyben dolgozol. Vagy csak az "OkosSG-s" stylet hozod?:) Nem mondom, hogy sok gyereknek nem menti meg az eletet, de joparnak tonkre is teszi. Picit szigorubbak lehetnenek az ellenorzesek/tesztek, ki tudja mi minden szart loknek az emberbe.
    Nekem spec senki nem fog semmit beadni. Eddig 2 balesetnel akartak tetanuszt adni (1 autobaleset meg 1x masfelkezes kardal szetcsaptam a homlokom) mindketszer kissebb balhe kozepette alairtam, hogy nem engedem beadni. :) Inkabb a biztos halal, mint a bizonytalan nyomorusag :)
  • praksi
    nekem az tetszik, amikor véradás után azt mojdák, hogy pihenjen az ember, meg sokat egyen-igyon, ne csináljon semmi megerőltetőt... én véradás után hazasétáltam; felgyalogoltam a hatodikra (mer nem járt a lift...), utána meg mentem focizni :-)

más:
    erősítsen/cáfoljon valaki, hogy a CYMA ugye nem gyárt Minimi M249-et ?
  • Mike
    vámpír
  • bardocz
    Pedig oltásnál vállba ha normális a nővérke kevésbé fáj a darts módszer,mint a szép lassan balfasz módjára.Rámjött a röhögőgörcs,amikor úgy adta be doktor,és nem értette mivan.Vérvételnél meg tök jó nézni,ahogy eltünik a kezedben a tű,majd egyszercsak elepi a vér a kis csövet,ahonnan belemegy a kis tubusba :-)
  • Mike
    meg punker egyébkétn sem egy agressziv verekedős tipus
  • Mike
    punker? elég elővenni a tűt, nem csap ő le akkor már senkit :))
  • öregharcsa
    szerintem lecsapja..akkor nem kell menekülni...
  • Mike
    akkoris vicces

elképezelem ahogy punker visitva menekül a fehér köpenyes doktorbácsi elől :)
  • DummyBoy
    Nem a méret a lényeg ... láttam én már 2 méteres kigyúrt kétajtósszekrényt falfehéren eldőlni vérvételen ... (Mongyuk áldottgyógyerek volt ... csak nagyranőtt :) )

Ez nem mérettől függ ...

off: Nektek megy a softair.hu ?
  • Mike
    és hány gyerek maradt életben a védőoltásoknak köszönhetően
  • Mike
    vérvételtől is félsz?
    bakker punker, egy nagy darab ember vagy, legalább 26-28 éves
    és félsz egy tűtől?
  • Mike
    baromság
  • Mike
    jaja, gondoltam vállra meg combra
    de nem mindent beburkolva
    szauna, szauna, nem baj, de legalább nem lesz kurvaronda véraláfutásom
  • MuldR
    Arrol nem is beszelve, hany gyerek lesz autista meg hasonlo bajos a vedooltasoktol.
  • DummyBoy
    KZS-1 : orosz "oversuit", felülöltözet. Mesterlövészek és ejtőernyős alakulatok használták, pl.: afganisztánban ...

A 9-ik század című filmben pl.: láthattad (ha láttad ..)

Galériámban, Irinka alatt is láthatod ...
  • Punker
    rossz tapasztalat, az iskolai oltások vérvételeken 1-2 figura kb szurony rohamot gyakorolt rajtunk esetleg darts bajnokságra készült, hát kösz de ebből nem kérek...arról nem beszélve mennyivel kényelmesebb itthon mint utána mászkálni.

amúgy mi alá kell nektek ez a cucc? szaunás játékot játszotok?
  • Mike
    nekem van neopren vagy kevlar szövet kéne
    lehet ilyenkapni szerintetek?
  • Mike
    pólyások
  • MuldR
    Mi az a KZS?
  • DummyBoy
    Nnna nekem emiatt lényeges ... f@szom se akar nyár közepén teljes BDU-t venni a KZS alá ... az meg ugye lyukacsos ... szóval kell valami placebo cucc ... Mert ha egyszer megvan, akkor szeretném használni ...

Ráadásul ez a cucc több mint isteni nyáron ... csakhát neméppen kullancsproof :(

• MuldR
    Belem senki ne spricceljen semmit!!! Majd en spriccelek! :)))
  • Mersant
    hogy milyen kis kenyes katonak vannak errefele....
  • Punker
    engem is csak anyám szúrhat meg, a többi hentest nem engedem magamhoz közel :D
  • Mike at home
    ne mondd, hogy félsz a szuritól :)))
  • MuldR
    3 ev alatt 1 kuli sem maszott belem, pedig csak offal fujtam magam.
    Mondjuk hozzatartozik, hogy 100%ban zart a ruhazatom, szal csak nyak, arc ami szabadon van. Sok eselyt nem adok nekik.
    Tuvel meg max a korboncnok er hozzam! :)
  • kvitya
    Ami nekem nagyon bejött:
    - az amerikai katonai rovarriasztó kenőcs: (zöld tubus, kb fél fogkrémesnyi). Mondjuk hátránya, h oldja a műanyagot, fémet, festéket, meg alig kapható... de pár éve, szlovákokoknál, ártéri játékon mindenkit felhőben ettek a dögök, engem mind elkerült..... és izzadtság álló, csak szappanos víz oldja. Sztem az a cucc A Tökély...
    - bw álcafesték: szúnyog és kullancs riasztó hatású, de fejen kívül nem célszerű....
    - off: fújod-fújod, kullancs kiröhögi......a b-vitaminnal együtt

Hozzá tartozik, h első adandó alkalommal beoltattam magam...... fő a bizalom

• MuldR
    A B vitaminos meg fokhagymas dolgokba az a jo, hogy olyan szagod lesz, hogy nemcsak a kullancsok, de az emberek se mennek a kozeledbe :))))
  • degenerator
    bár lehet, igazad van, mert más oldalon teljesen más véleményen vannak.