29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#14290 arra nem is gondolsz, hogy a védőoltások nélkül másokat is veszélyeztetsz? ugorj már ki Afrikába Ázsiába védőoltások nélkül
pöffeszkedünk itt a fene nagy jölétben a steril környzzetünkben, és azt hisszük nekünk nem árthat semmi
aztán egy kis karcolás, s lesz is nagy sírás
aztán szedheted a humuszbogyóidat -
#14289 pedig szar dolog merevgörcsben meghalni
de ez itt off
te lehetsz az az apuka, aki nem engedte a gyerekeinek beadni a diperté-t stb.
igazi mélyzöld
már bocs a sértésért -
MuldR #14288 Valoszinuleg ti nem kozepkori hagyomanyoriztetek :) -
JackMeadow #14287 " pofánbaszkodtuk magunkat karikásostorral " -
#14286 Nnnna mongyuk ez is tipikus diszkóbaleset ... Velem is sokszor előfordult, mintahogy valszeg ebben a pillanatban is sokszáz fiatallal a nagyvilágban:
Idézek: "... meg 1x masfelkezes kardal szetcsaptam a homlokom ..."
Mongyuk mi unokatesómmal jó falusi paraszt gyerek módjára csak pofánbaszkodtuk magunkat karikásostorral ... de ez még mindig messze van a másfélkezes kardtól -
#14285 jah, itt maradtam le -
MuldR #14284 De hat az anyja orvos! :) -
#14283 nekem nem a gyakorlat kérdés számít :D ha anyám 60éve vért venne akkor sem engedném meg neki :P ez nálam vmi berögződés. -
#14282 35 év alatt valszeg megtanulta hogy kell..... -
#14281 anyám lenne az utolsó akinek megengedném, hogy vért vegyen :D az orvosokban én azért jobban bízom ;) -
#14280 A&K a kínai gyártó. -
#14279 nem a vérlevételével van a gond hanem annak a módjával, 1x vettek tőlem úgy vért hogy 2 hétig látszott, na azóta nem engedem hogy anyámon kívül bárki szúrkáljon érdekes módon ha ő csinálja 5 perc múlva semmi nyoma..... -
MuldR #14278 Gondolom te is az egeszsegugyben dolgozol. Vagy csak az "OkosSG-s" stylet hozod?:) Nem mondom, hogy sok gyereknek nem menti meg az eletet, de joparnak tonkre is teszi. Picit szigorubbak lehetnenek az ellenorzesek/tesztek, ki tudja mi minden szart loknek az emberbe.
Nekem spec senki nem fog semmit beadni. Eddig 2 balesetnel akartak tetanuszt adni (1 autobaleset meg 1x masfelkezes kardal szetcsaptam a homlokom) mindketszer kissebb balhe kozepette alairtam, hogy nem engedem beadni. :) Inkabb a biztos halal, mint a bizonytalan nyomorusag :) -
praksi #14277 nekem az tetszik, amikor véradás után azt mojdák, hogy pihenjen az ember, meg sokat egyen-igyon, ne csináljon semmi megerőltetőt... én véradás után hazasétáltam; felgyalogoltam a hatodikra (mer nem járt a lift...), utána meg mentem focizni :-)
más:
erősítsen/cáfoljon valaki, hogy a CYMA ugye nem gyárt Minimi M249-et ? -
#14276 vámpír -
#14275 Pedig oltásnál vállba ha normális a nővérke kevésbé fáj a darts módszer,mint a szép lassan balfasz módjára.Rámjött a röhögőgörcs,amikor úgy adta be doktor,és nem értette mivan.Vérvételnél meg tök jó nézni,ahogy eltünik a kezedben a tű,majd egyszercsak elepi a vér a kis csövet,ahonnan belemegy a kis tubusba :-) -
#14274 meg punker egyébkétn sem egy agressziv verekedős tipus -
#14273 punker? elég elővenni a tűt, nem csap ő le akkor már senkit :)) -
#14272 szerintem lecsapja..akkor nem kell menekülni... -
#14271 akkoris vicces
elképezelem ahogy punker visitva menekül a fehér köpenyes doktorbácsi elől :) -
#14270 Nem a méret a lényeg ... láttam én már 2 méteres kigyúrt kétajtósszekrényt falfehéren eldőlni vérvételen ... (Mongyuk áldottgyógyerek volt ... csak nagyranőtt :) )
Ez nem mérettől függ ...
off: Nektek megy a softair.hu ? -
#14269 és hány gyerek maradt életben a védőoltásoknak köszönhetően -
#14268 vérvételtől is félsz?
bakker punker, egy nagy darab ember vagy, legalább 26-28 éves
és félsz egy tűtől? -
#14267 baromság -
#14266 jaja, gondoltam vállra meg combra
de nem mindent beburkolva
szauna, szauna, nem baj, de legalább nem lesz kurvaronda véraláfutásom -
MuldR #14265 Arrol nem is beszelve, hany gyerek lesz autista meg hasonlo bajos a vedooltasoktol. -
#14264 KZS-1 : orosz "oversuit", felülöltözet. Mesterlövészek és ejtőernyős alakulatok használták, pl.: afganisztánban ...
A 9-ik század című filmben pl.: láthattad (ha láttad ..)
Galériámban, Irinka alatt is láthatod ... -
#14263 rossz tapasztalat, az iskolai oltások vérvételeken 1-2 figura kb szurony rohamot gyakorolt rajtunk esetleg darts bajnokságra készült, hát kösz de ebből nem kérek...arról nem beszélve mennyivel kényelmesebb itthon mint utána mászkálni.
amúgy mi alá kell nektek ez a cucc? szaunás játékot játszotok? -
#14262 nekem van neopren vagy kevlar szövet kéne
lehet ilyenkapni szerintetek? -
#14261 pólyások -
MuldR #14260 Mi az a KZS? -
#14259 Nnna nekem emiatt lényeges ... f@szom se akar nyár közepén teljes BDU-t venni a KZS alá ... az meg ugye lyukacsos ... szóval kell valami placebo cucc ... Mert ha egyszer megvan, akkor szeretném használni ...
Ráadásul ez a cucc több mint isteni nyáron ... csakhát neméppen kullancsproof :(
-
MuldR #14258 Belem senki ne spricceljen semmit!!! Majd en spriccelek! :))) -
#14257 hogy milyen kis kenyes katonak vannak errefele.... -
#14256 engem is csak anyám szúrhat meg, a többi hentest nem engedem magamhoz közel :D -
#14255 ne mondd, hogy félsz a szuritól :))) -
MuldR #14254 3 ev alatt 1 kuli sem maszott belem, pedig csak offal fujtam magam.
Mondjuk hozzatartozik, hogy 100%ban zart a ruhazatom, szal csak nyak, arc ami szabadon van. Sok eselyt nem adok nekik.
Tuvel meg max a korboncnok er hozzam! :) -
kvitya #14253 Ami nekem nagyon bejött:
- az amerikai katonai rovarriasztó kenőcs: (zöld tubus, kb fél fogkrémesnyi). Mondjuk hátránya, h oldja a műanyagot, fémet, festéket, meg alig kapható... de pár éve, szlovákokoknál, ártéri játékon mindenkit felhőben ettek a dögök, engem mind elkerült..... és izzadtság álló, csak szappanos víz oldja. Sztem az a cucc A Tökély...
- bw álcafesték: szúnyog és kullancs riasztó hatású, de fejen kívül nem célszerű....
- off: fújod-fújod, kullancs kiröhögi......a b-vitaminnal együtt
Hozzá tartozik, h első adandó alkalommal beoltattam magam...... fő a bizalom
-
MuldR #14252 A B vitaminos meg fokhagymas dolgokba az a jo, hogy olyan szagod lesz, hogy nemcsak a kullancsok, de az emberek se mennek a kozeledbe :)))) -
#14251 bár lehet, igazad van, mert más oldalon teljesen más véleményen vannak.