Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
hol? mikor? mitõl?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

uHs Gerzson
ÉN holnap reggel 10-kor már a keleti frontnál leszek 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Bexter
Most hallotam h álítólag egy airsoftos srác meghalt airsoft közben ma. Tudtok errõl valamit?

http://bexter.hu Szép Fényeket!

bardocz
ha keletiben végig lehet fogdosni a fegyvereket lehet kipróbálom aug-ot meg p90-t ha van😊
😄 ok

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

Punker
menj akkor be pl keletibe vagy nowar-ba, fogd meg a kínai cuccokat melyik tetszik legjobban és azt vedd meg.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Végül is akkor mejiket éri megvenni 25000ft ért (+-5000) Lényeg az lenne hogy sokáig birja. jah és teljesen maki vagyok😛
plz a linkjét irjátok le... (lehetöleg pesti bolt legyen)(jah és ne AK legyen plz)(tudom hogy nagyigényü vagyok de majd csak belejövök😛)

Másik amirõl beszéltetek, hogy gearbox törést javitják a boltokban? márminthogy gondolom ki kell cserélni...

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

Punker
az se rossz 😊

de tücsökhoz már van táram, meg szeretem a kis gonoszt <#eplus2>

DannyL
Én az SL P90-re vagyok kiváncsi.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Fehér kendõvel a fejemen miközben ordítottam, hogy "Már megvolt bazmeg"! 😊

Punker

bardocz
holnap jön valaki vásárolni?én mindenképp útbaejtem keletifrontot
DummyBoy
Cyma CM31 vaterán 22 újonnan ... Szóval lehet találni, csak keresni kell ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
tûzváltóval óvatosan el ne törd.

amúgy én sûrített levegõvel szoktam néha átfújni a fegyverekbõl a port.

degenerator
na amit tegnap vettem cyma glockot, kissé eláztattam ma a porban. nem igen köpi a bb-t, és a tûzváltót se nagyon tudom mozgatni. alapos puceva lesz este.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Punker
pofidat hogy lõtték szét?

Punker
én most a galaxy-t a CA sportline tücsökre akarom cserélni ha végre kijön, talán kicsit pontosabb lesz.

DannyL
Galaxy MP5-ös inkább, 0.27 elég ratyi ahhoz képest. De amúgy én a CA MP5-ösömet 40 Ft-ért vettem használtan. Ugye nem kell mondanom, hogy azóta sem szorult javításra. 😊 Szerintem gyûjtögess még egy kicsit és hosszú távon megtérül.

www.nowar.hu

Cyma AK47 - 23600 Ft
Galaxy MP5K - 23250 Ft
Jing Gong AK Beta - 25500 Ft

ki kell hagyni a hétvégi sörözést, és megvan a pénz :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
cyma 0,27-tõl érdemes gondolkozni (a többiben mûanyag gear van!) vag ypl Galaxy mp5-ök!

de pl cyma 0,28-as AK-t valaki azt írta 17 ezerért hozta el piacról.

bardocz
kínai piacos cyma esetleg,de nagyon alacsonyról kezd az alkudozást
red bull
Akkor pls mutass egy olyan fegyvert ami köjön 22000 bõl automata és jo. Köszi 😊

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Punker
szerinted.....

viszont nem feltétlenül illeszkednek az alkatrészek
a JG gearboxnál is trükközni kell, hogy a 6 millis csapágyak a helyükön maradjanak

bardocz
én azt olvastam a cyma gearboxa erõsebb mint a tm-é😄 JG-t nem tudom,arról nem olvastam
VRSDM
amit Õ akar az meg, 360fps. minimális a különbség szvsz.

u dont have to listen anybody else but me

Punker
és mivel az alap gear ezt nem bírja jó eséllyel 5000 lövést se bír ki, olvasgass csak utána a tapasztalatoknak, nem 1-2 embernek tört a gear, az agyatlan alap erõ miatt.

VRSDM
csak egy felvetés. jingjong mp5 RIS. még az is fém rajta ami az eredetin nem, szóval nagyonösszevan rakva. 380-390 körül muzsikál alapból.
énaztvenném :$ szvsz tartósabbmintegy mûanyag :C

Jaja. Nekem is egy TM spring Beretta van, és nagyon erõs, pontos kis pisztoly.

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Punker
aha igen épületben nem lehet összevissza sorozni, de pont épületen belül nem árt ha van tûzgyorsaságod ami ugye a lövök felhúzom dologra nem igazán mondható.

neeem szo sincs rola hogy evvel akarok kezdeni... egy Jing-gong MP5-A4 re gondoltam kezdésnek... csak gondoltam jo lesz kiegészitõnek, mert ahogy elnéztem a szabálykönyvet nem lehet minden honnan mindenfelé lövöldözni...

Punker
használhatod játékon csak 0 sikerélményed lesz, jön egy szintén cyma AEP glock veled szembe 3 másodperc alatt rádköpi a 30-as tárat 25 méterrõl, vagy a tegnapi témához visszatérve jön egy TM rugós stukker és 25-30 méterrõl õ elfog azzal találni gond nélkül ha kicsit tud célozni.

ha rugós pisztollyal akarsz mindenképpen kezdeni akkor vegyél egy TM-et, 5-10 ezer körül van, vagy hasonló árban kínai AEP.

számitottam hasonlo válaszra😄
ergo ezt hogy érted... kilövi a golyot, kézi felhuzatos, 15db bb tár, 10m-rõl egy papirlap közepébe belelövök vele. nem értelek... De lehet használni jatekon?

Punker
ez nem pisztoly csak annak látszó mûanyag izé, semmire nem jó.....

kép1
kep2
oops. tul nagy a kép. itt a link direktbe.

igen 6mm golyo. Akkor legalább már a pisztolyt nem kel vennem😛

fehovára akkor menj csak, ha szeretsz vadászni vagy horgászni, másért nem érdemes
a belépõ asszem 1300 pénz

Nézz meg munkavédelmi boltba, ugyanazok a mechanikai védõszemüvegek (milsim.hu-n nézd a tesztet!) amit az AS boltok árúlnak, 500, max 1000 forintért már kaphatók teljesen jó minõségben.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

VRSDM
RECON WAR-GAMES Bénye „ Quito hadmûvelet „

Játék ideje: 2008. április 05. szombat

örömmel várunk, nézni az ingyen van. szólj a szervezõknek hogy mész.
itt

Punker
ha 6 mm-es BB megy bele akkor mi a kérdés? síszemüveg nem jó védelemre, és nincs AS meccs.

Szisztok.
BP környékén hol/mikor lesz meccs amit meg lehet nézni? (siszemüveg jo védõszemcsinek?😄)
Megyek a FeHoVa ra? Megéri? Menyi a belépõ?
Honnan tudom eldönteni hogy egy pisztoly airsoftos vagy nem? (lehet hülye kérdés volt de) Van egy pisztolyom régrõl meg kb 2000 bbhozzá... küldök egy képet megmondjátok hogy az airsoft pisztoly e vagy sem?
(bocs ha hülyét kérdeetem)

Mersant
hi,

bar magat a fegyvert nem ismerem, de nem erdemes ilyet venni mert ezt minden loves utan fel kell huzni es 25-30-ert mar automatat kapsz. ha rugos kell, akkor inkabb valami pisztolyt/shotgunt nezzel.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

red bull
Sziasztok!

"TM Colt XM177 E2, hop up" tipusú airsoft fegyvert ismeri valaki? Ha igen, akkor mondana róla véleményt? Ilyet szeretnék venni és kíváncsivagyok a tapasztalatotokra (:
Elõre is kösz.

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Punker
tûzváltó gond, sokszor van kínai cuccoknál, át lett nézetve kenetve? lehet csak kiakadt.

Falconer
Na szóval a kérdés az, hogy tud -e vki erre valami megoldást?
thx

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Hi. Vettem pár napja egy JG M16A4-et, elején még jó volt a fire mode switch... Most meg már azt csinálja, hogy semi módban is sorozatokat lõ.
Néha mondjuk 1-2 átkapcsolás után müködik egy kis ideig, de aztán megint átállitodik. Annak ellenére hogy a kapcsolo a helyén marad végig.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

bardocz
hát tudod milyen egy síszemüveg nem?ugyan úgy ráhúzod és kész is😊
Mike at home
vmit mutathatnátok, hogy hogy vesztek fel egy ilyesmit szemöveggel együtt, mert jelenleg nem tom elképzelni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

DummyBoy
Sejtem ... de ha hasonló, akkor nekem ennyit simán megér ...

Ha más nem lesz, választom a nehezebb utat ... de az 70 dodó + pk + minden minimum 😞

Vagy a másikat ... bõr y-öv és táskák 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

uHs Gerzson
Vettem fõnök 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?