29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Mike
    az hogy szarok
  • JackMeadow
    ??? :P
  • JackMeadow
    Mitől ilyen olcsó? Ez ízes átverés lesz nem?
  • bardocz
    Ezeknél többre mész egy pisztolyal szerintem:D
  • JackMeadow
    Heh? ezekkel mi van?
  • SG rock
    jaja, van csömörön :) ne kérdezd ki van zárva, hog yeltom magyarázni, hogy hol.
  • praksi
    bocs, én ott valami airsoftly.hu -t látok, ami nekem nem jön be :P
  • JackMeadow
    44 és airsoft.hu ugyanaz 3 bol 2 :P
  • praksi
    a Nowar a XIV. kerületben van, szal nem kell túl messze menni :-)
  • praksi
    háromból egy :-P

44-es bázis
    Nowar
    Keleti Front

az airsfotgun.hu finoman szólva is felejtős :-)
  • bardocz
    airsoft.hu
    nowar.hu
    keletifront.com
  • JackMeadow
    no hát ezt nekem akartad irni? van csömörön airsoft? Hiszen az itt van tőlem egy köpetre:)

valaki nem ismerős XV-kerben?
  • SG rock
    én 3hete Csömörön az airsoftgun-os srácokkal voltam játszani, ez még belefér?
  • JackMeadow
    no éy melyik aza 3 értelmes bolt, azt elfelejtetted közölni:)

Mondjuk van 3 tippem: airsoftgun.hu
    az airsofty.hu üzlete
    meg talana no war nem?
  • praksi
    van összvissz 3 értelmes bolt, meg a softair-hu adás-vétel topicja, sztem nem nagy erőlködés végignézni :-)

a fegyver témához:

valami régi B-kategóriás akciófilmben volt egy értelmes mondat, mely szerint nem a fegyver öl embert; hanem az ember öl embert... az elmúlt félév történései alapján a konyhakéseket is be kellene tiltani...
  • JackMeadow
    Valahol össze van gyujtve h MO-n milyen stukikat lehet kapni? v van valami központi hely ahol lehet válogatni (netes)
  • JackMeadow
    egy normális társadalomban nem lenne szükséged fegyverre. mert minek
  • JackMeadow
    találkotatok már ezüst(legalábbis világos fém) colt 1911 el? vhogy magyaron sehol nem találok Vmi Ilyesmire gondoltam
  • Punker
    az tény hogy sikerült kiírtani a fegyverkultúrát, normális fegyvertartáshoz normális társadalom kéne és attól messze vagyunk minden téren :(
  • kvitya
    Fantasy:

minden állampolgárnak alanyi jogon lehetne fegyvere, aki képes elvégezni egy minimális tanfolyamot. Tekintve a hazai morált, cca hetente 3 barom lőné egymást agyon, mert megállt a piros lámpánál, stb.... a maradék jó része azonnal eladná a fegyvert, majd bejelentené, h ellopták, etc.
    Mivel még mindig Magyarisztánról beszélünk, biztosan lenne jó pár családon belüli sérülés, ahol kis csóka lelövi magát, testvérét, szomszédot. Begerjednének a jogvédők, ultra-akármik, aszexuálisok, 1. vh-s túlélők védegylete, miegymás.

Miután az evolúció megtenné a magáét, kialakulna egy kulturált társadalom.......

• degenerator
    rossz, nem rossz, ez egy lerágott csont már, minden szempontból megvizsgált ügy, ki ki a neki tetsző érveket teszi magáévá.
  • Punker
    olyan 7-8 éves lehettem mikor elöször mentem faterral lőtérre a 8*57-es Mauser-t tesztelni, félre értések elkerülésére én nem lövöldöztem hiszen el se bírtam volna azt az ágyút de had szokja a gyerek lőporfüstöt címszóval ott voltam, innentől kezdve a fegyver törvény összes szigorítása abnormális számomra és abszolút 0 értelme van, öngyilkosságokat leszámítva tudtommal 1 db bűncselekmény volt legálisan tartott fegyverrel vagy 10-15 éve.
  • MuldR
    Akasztjak a hohert :)
  • Mike
  • Punker
    nem megyek bele az itthoni fegyver törvénybe mert ban-t kapok politizálásért.....
  • Mike
    inkább a fegyverlobbi van a dolgok hátterében, nem a kormány
  • MuldR
    Kar hogy kanadaban, es svajcban pl nagyobb az egy fore juto fegyverek szama mint az usaban, megis sokkal sokkal kevesebb az egy fore juto lofegyverrel elkovetett gyilkossagok szama, mint pl itthon.
    Rossz erv a lofegyverek ellen.
    Amugy talan a vilagon a legkevesebb gyilkossagot a legalisan tartott lofegyverekkel vegzik.

Fegyvert mindenkinek! :)
  • DummyBoy
    Azvan ... hogy én vagyok a leftpenis ... lemaratt a szmájli :)

Meg teljesen mással kapcsolatban írtam a dolgot ... mind1 :)

• Bexter
    Ha viszont a kormány odlalárol nézzük megértem mért könnyü fegyverhez jutni ott.
    Ha netántalán kitör ott a háború, ig yminden főre jut minimum két fegyver legyen az nő vagy férfi :)
    Meg kormány pénze nélkül saját szorakozásukbol megtanulnak lőni, szoval még akkor aképzés se kell nekik
  • Mike
    tudom, tudom, betiltják az egészet
  • Mike
    de van
    kevesebb gyilkosság lenne, meg talán nem lőnék le egymást egy ingért vagy egy cipőért
    IGENIS rossz, hogy nagyon könnyü fegyverhez jutni USA-ban
    nem örülnék ha nálunk is lehetne mindekinek fegyvere
  • Mike
    nem unalmas ez a téma? szerintem igen
    18 év fölött lehet játszani szervezett körülmények között, hátul a sufniban tőlem az lövi ki a haverja szemét aki akarja, de ennyi
    mit kell ezen rágódni állandóan?

az más kérdés, ha valaki poénból linkelte
    de ez a jaj jaj, ráncoljunk a szemöldökünket, meg jaj ha valaki megsérülj, betiltják az egészet
    mint az öregasszonyok a fonóban, már elnézést
  • degenerator
    meg általában afrika.
  • Punker
    az emberek mindenhol hülyék DE! ha kint kilövik egymás szemét kb egy váll rándítással letudják itthon nem......
  • DummyBoy
    Csak nehogy egy hét múlva azzal jöjjön valaki, hogy ha ott lehet akkor itthon miért nem ...

Az éles fegyverrel való lövészetet meg a céllövészetet nem kellene belekeverni, sokan előszeretettel teszik ... nagyon sok gyerek tanul meg légpuskával célbalőni, még itthon ... nincs is abban semmi rossz ...

De nem EGYMÁSRA hanem célba lőnek ... az teljesen más kategória ...

Mondjuk sajnos vannak olyan helyek ahol a gyerekek egymásra lőnek éles fegyverrel ... ez is amerika :(
  • Mike at home
    mi nálad a használható?
  • Mike at home
    én innen nem szarom le hogy USA-ban kiskölykök aisoftoznak? de
    persze várható az össznépi sápítozás (no ezt meg ők szarják le)
    van olyan állam, ahol 7-8 évesen, sőt fitalabban, éles lőfegyvrerrel is megtanulsz lőni

szal ez az egész kit érdekel?
  • vzoole
    LOL ez a videó, sniper fegyver nagyobb mint a gyerek.
    Arra meg már inkább nem is mondok semmit aki szemcsi nélkül nyomja...

De jó kis film, minden benne van, hogy mit nem szabad :)
  • bardocz
    Én ak-m is anyi volt,így hogy WD-nek adtam oda.Nem szarok a kínai fegyverek,a váltámasz kis lötyögését meg leszarom,attól nem függ semmi.
  • VRSDM
    30.000 ft-os ba fáj egy olyan mp5.