Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öregharcsa
okés..ha nem tudod mi az akkor nem gond..legyakom a tagot..hehe

ogame.hu

http://pspfilez.extra.hu/

Punker
jó kis tavaszi esõs idõ után volt a játék, a kerítés felõl kellett volna leereszkedni mondtam a többieknek menjenek én lemaradok mert elsodrom õket tuti, kicsit vártam léptem lefelé vagy 2-õt, a bakancsom bokáig a nedves avarba süllyedt aztán már lent is voltam 110 kiló élõsúlyban + a felszerelés az ilyet nem szokta megtartani a meredek part, ugyanígy voltam már miskolcon is az elsõ 3 könnyûléptû elf felfutott 1 töltésen, én 1 méter után a sáron elkezdtem csúszni visszafelé elkaptam 1 kis fát az tõbõl kiszakadt a földbõl 😊
verpeléten a patakparton akartam lemenni áradás után a víz kb 5 centis volt a part viszont 1 méterig felázzva azon is csúsztam le mint a sárlavina seggel be a patakba <#nyes>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mersant
<#vigyor>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

2x leestel a katlanba? Mit benazol?😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Leveszed a cuccot, a tobbiek berakjak a kocsiba. Terep ruhaban gombasztal. Hiheto, mindenki abban jarkal az erdobe.

Punker
ez addig mûködik amíg nem esek le (harmadszor) érden a katlanba, nyílt törés mentõt kell hívni vagy legyen bármi ami miatt rögtön full felszereléssel kerülünk be a kórházba.

utána kell nézznem a baleset/életbiztosításom mikre vonatkozik.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
na megtaláltam 2007. január 26-ai egészségügyi közlöny. 5. - 6. oldal.

"
(6) NEM az E.Alap terhére vehetõk igénybe:
e.) A külön jogszabályban meghatározott különösen veszélyes (extrém) sportolás közben bekövetkezett baleset miatt szükségessé vált ellátások.
"

http://www.oep.hu/pls/portal/docs/PAGE/LAKOSSAG/OEPHULAK_HIREK/TBEBKOZLONY/1.PDF

De az is fokozott veszely.

Gombaszedes kozben elesest teriti. Ennyi 😊

Punker
most nézem az OEP oldalt de kicsit káosz 😞

"Aki fokozott veszéllyel járó tevékenységet folytat (pl. vadállatot tart; lõfegyvert, robbanó-, mérgezõ-, sugárzó anyagot készít, tart, felhasznál; stb.), az ebbõl eredõ kárt vétkességére tekintet nélkül köteles megtéríteni. A fokozott veszéllyel járó tevékenységet folytató akkor mentesülhet a felelõsség alól, ha bizonyítja, hogy a baleset a fokozott veszéllyel járó tevékenységi körön kívüli okból eredt, és a technika jelenlegi állása szerint mindenki számára elháríthatatlan volt (pl.: földrengés)."

mondjuk ez lõfegyver a miénk meg légfegyver kategória.

Mersant
jo tudni, akkor ezentul szigoruan turazas kozben fogok csak megserulni 😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
micsodán?

öregharcsa
kicsi OFF:

Punker!

te vagy ogame-n?? mert van egy Punker nevû tag..gondoltam megkérdezem.. 😊))

http://pspfilez.extra.hu/

Punker
kis kiegészítés mivel az AS extrémsportnak minõsül a társadalom biztosítás nem fedezi az esetleges baleseteket. sógorom ismerõse 2006-ban összetörte magát gyorsulási versenyen a hungaroringen (tehát zárt pályán) mivel 2007-tõl az ilyenre nincs OEP térítés így a vasak kivételéért fizetnie kellett, tehát úgy számoljatok sima kéztörés több tízezer, ha fémet raknak belétek több százezres számla is lehet. szal csak óvatosan rambózni

Pont a 2 lyukkal van a gond! 😊
Amugy celba se lovoldozz vedoszemuveg nelkul! Nagyon csunyan vissza tud pattanni a BB! Tapasztalat!

Természetesen elmúltam már 18...
Szemüveget még nem vettem még semmi cuccom nicns a fegyveren és a lõszeren kívül, de nyugi eszembe sem jutott, hogy védõfelszerelés nélkül induljak harcba...<#ravasz1> Majd egy fémvödörre vágok 2 lyukat...<#idiota>
DummyBoy
ebaybanned-el kapcsolatban milyen tapasztalaitok vannak? Ha vlamihez ki van írva hogy Free shipping, az ide is free shipping?

Mert lehet rendelnék onnan pár dolgot ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Ha elmúltál 18, akkor keresd a Kentaur team-et ... Gyõr - Komárom környékének csapatát ...

http://www.kentaurteam.hu/

Ezenkívül sokfelé szerveznek játékot, olvasgasd zt a fórumot, valamint a http://www.softair.hu/-t ...

De a legfontosabb!!! Tanuld be ezt : Magyar Airsoft Szabályzat

És ugye védõszemüveged is van a fegyverhez?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Hali!

Már ré óta érdekel a játék, és 3 napja vettem is egy fegyvert és szeretném kipróbálni a játékot. Gyõri vagyok, tudna valaki segíteni hogy hol szerveznek játékot vagy, hogy hol kéne elkezdenem?
uHs Gerzson
<#nyes>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

BEAST
😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

DannyL
<#idiota><#vigyor3>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Bexter
csak az erõsek irhatnak ide 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Punker
valakit kiütöttél 😊

Punker
mert ez egyedül Beer perverziója miskolcon, mp5k (hangtompítóval) 400 FPS körül, felmászik a fára álcahálót magára borítja és fekete BB-vel szedegeti a lenti úton közlekedõket, aztán a játék végén vissza megyünk érte, ugyanis kb az út elsõ harmadában volt a fán, a harcok a túlsó végen a hangároknál folytak de egyedül lejönni nem tudott 😊

Bexter
bemész metroba és 300 ft körül van a silikon spré 700 ml körüli asszem. Környékbeli csapatok meg én is azt használom

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Punker
mp5k a tücsökpöcs <#nyes>

Akkor miert nem abbol csinalnak snipert?😊

VRSDM
legprecízebb fegyver a földön. mp5

u dont have to listen anybody else but me

Mi az a tucsok?

Mike at home
Petõfi hid budai hídfõ - 10 perc

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

degenerator
vmi calssic army-s. valószínûleg azér.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

bardocz
október 23 neked menyi idõ? mert ha elérem suliból kifele hármast,akkor 4-es villamossal mennék,hogy hamarabb ottlegyek
Punker
név alapján nem sima, de szerintem gusztustalanul drága.

Mike at home
ja vagy ez a kettõtök dolga, na jó mindegy, akkor mehetek én a blahára vagy nemtom

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
a bolt nyitva tartása és a közlekedés nem ugyanaz.

bardocz
én megyek nyugatihoz😊 és onnan mennénk boltokba
Mike at home
nyugatinál mi van? nem akarsz inkább a Blahára jönni?

degenerator
de ez szilikon, nem?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Mike at home
ma voltam ott, simán üzemel a bolt

Punker
nekem 300 ml-es van talán autós boltból nem volt 1000 pénz se, és AEG-hez bõven jó. a fegyver olaj nem feltétlenül tesz jót pl egy hupop guminak stb mûanyag/gumi cuccnak ami egy AEG-ben van.

degenerator
melyik az átverés? a 100as, vagy a 450?

bardocz
tudom!😊

mike:akkor majd hívlak,és megyünk együtt a Keletibe meg meg akarom venni a maszkot majd😊
Punker
átverés kategória 😊

degenerator
Gun Oil Silicone Spray (450ml)
1 650 Ft
Gun Oil Silicone Spray (100ml)
1 600 Ft

?????????????

VRSDM
Bardocz ! hnap nyugati, nagy tábla alatt, 3 körül. 50fele már ottleszek. ne felejtsd el !!!

Punker
nem azért mert a thököly út szét van bombázva? vagy nincs?

Mike at home
felhivsz és kimegyek a móriczra vagy a gellértre
kb 5 perc alatt ott vagyok bármelyiken

és minek akarsz a keleti körül kõrözni?

degenerator
egy koncerten anno egymás után kétszer. négykézláb másztam ki a tömegbõl😊

Punker
az a legrosszabb mikor épp rád fessül valahol a ruha.

VRSDM
makkosra már kaptam, épp feszült a bdu rajta, szóval még csak nem is fogta fel a ruha. háát rugtak már tökön? detto. + 1hetes piros pötty :]