29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• bardocz
    Cyma 3000 ft,ha szét tudod szedni,meg ki tudod hézagolni,meg ilyenek,kell bele új rugóvezető,zsírozás,hézagolás,és kész.Max kell venni bele egy kisebb rugót gyári helyett.
  • bardocz
  • MuldR
    Szvsz rossz fajta hengert tett bele. Nekem is ezert downgradelodott 1x vissza az m4 commandom.
  • praksi
    nálunk egy srácnak sikerült :-)
    JG MP5 Navy, alapból tudott 420 fps-t; kitalálta a srác, hogy szerel bele egy csomó márkás alkatrészt (új henger, dugattyú, stb. - a rugót meghagyta); az eredményt 330 fps lett.

én meg végre összeraktam a saját MP5-öm gearbox-át; bármennyire is változatos a magyar nyelv, nekem a munka végére már új káromkodásokat kellett kitalálnom, hogy nem ismételgessem önmagam...
  • MuldR
    Sajnos nem gyakori a visszatuning :(
  • MuldR
    Attol fugg mire. Ha csak cqbra kell, akkor csak 1 aksi kell hozza.
  • Punker
    MP5-ötbe rakatni egy 90-es rugót 2000 pénz :D
  • kvitya
    A kínai bőven drága....... mire használhatóvá teszed...... :))
  • SG rock
    OMFG
  • Bexter
    http://www.youtube.com/watch?v=bECsqJVI9Q8&NR=1
  • praksi
    rendesen feltöltve nekem 2-3 játékot simán kibír (a 3. játék utolsó körében merült le)
    mivel NiMH; nem kell töltés előtt kisütni, én minden játék előtt feltöltöm, max havonta-kéthavonta lemerítem.
  • Punker
    kínai cucc tehát nem lehet rohadt drága......
  • JackMeadow
    meddig birja?
  • praksi
    az előagyban szokott lenni, minitype a neve, mivel sokkal kisebb, mint a normál SubC méret. az enyémben is olyan van, és eddig semmi baja nem volt.
  • JackMeadow
    de aza stuki rohadt drága volt nem:), amugy amelyik nem fixtusos és nem is ilyen fogantyus abban hol aza akksi? meg az nem nagyon pirinyo?
  • bardocz
    Csak az eredeti müanyagja kb erősebb mint ezen a fém.
  • Mike
    hm, nekem olyan nem kéen, ami n még az is fém, ami az igazin nem
    legyen ugyanolyan
    mellékesen pedig meg vagyok elégedve a műanyag fegyverkémmel, egy mozdulattal letörölhető róla a sár
  • Punker
  • VRSDM
    ilyen van jó cimbinek és nagyon hasít a fegyver, még az is fém rajta ami az igazin nem :P

az elejéről azt az undorító markolatot le kell szedni (az akksit is ott tárolja sajnos, a ris alól világítana) szóval azt leszedni, feltenni egy kamulámpát / lézeres célzót, akármi mütyürt az oldalára, és máris megvan oldva az akksi is.

bitangul összevan rakva, strapabíróság szempontjából.
    erdőbe is vígan elevickélsz a maga 370-390 közti ingó fps-vel.

jó jó tudom, kínai+erősrugó=geartörés ...
  • VRSDM
    ízlésed már van ;)
  • bardocz
    Rudom,hogy arra fondolt,csak nem azt nem tudtam,hogy hogyan kell az akksit kiszedni viszarakni benne.Hát igen,az ak-k egyszerüsége,megnyomok egy gombot,már nyílik is,kivesz,viszarak,és mehetek tovább:D
  • praksi
    Punker sztem arra gondolt, hogy egy fix tusos fegyverben könnyebb kicserélni az akksit, mint egy MP5K-t szétszedni (mert annál szét kell kapni a fegyót, hogy hozzáférhess az akksihoz)
  • MuldR
    JG MP5 Navy full metal es riselt. Es JGk belseje joszokott lenni. Nekem faj egy ilyenre a fogam. :)

Punker: Nalunk politologia vizsga anno az volt, beultunk, tanar elkezdte szidni a fideszt, ki mennyire bologatott olyan jegyet kapott. Kollegam csontmszps szeles vigyorral bologatott 5ost kapott. En...hat hogy is mondjam, nem ertettem mindenbe egyet kaptam egy 3ast. :)
    Kicsit partallami feeling volt :))))
  • bardocz
    Nem tudom abban hogy működik,de nekem igen,ak-m van:)
  • praksi
    nekem is már csak 1 vizsga van vissza :-)
  • Punker
    milyen fegyvered is van? AK?

a Galaxy-ban az aksi csere nem 2 perc...
  • bardocz
    Nekem még csak 2x merült le,és akkr is volt nálam pótakksi.Pedig nem tudom milyen rugó lehet bene,ha 395 fps-t tud...Amúgy meg mostmár szeritnem két játékot kibírni az 1100-as akksim,szerintem semmi hátránya,az meg,hogy nem úgy lövök mint egy minigun nem zavar,se engem,se azt akit lelövök,mégiscsak jobb,ha kevesebb golyó kopog a hátán.
  • Punker
    a Galaxy csak K-t és K-PDW-t gyárt amik a stick aksi miatt nem feltétlenül jók elsődlegesnek, míg egy A4-essel akár erdőben is kényelmesen nyomhatja.
  • Punker
    jó döntés a fix tusban nagyaksi kényelmesen elfér
  • praksi
    * MP5A1: MP5 with endplate/receiver cap; "Navy"/"SEF" trigger group.
    * MP5A2: Fixed stock, "Navy"/"SEF" trigger group.
    * MP5A3: Retractable stock, "Navy"/"SEF" trigger group.
    * MP5A4: Fixed buttstock, 3-round burst trigger group.
    * MP5A5: Retractable buttstock, 3-round burst trigger group.
    * MP5SFA2: SF denotes single fire, with full auto capability removed; fixed stock.
    * MP5SFA3: MP5SF with retractable stock.
    * MP5N: Model developed specifically for the U.S. Navy. "Navy" trigger group, 3-lug/threaded barrel for attaching a sound suppressor; retractable stock.
    * MP5F: Model developed specifically for the French military. Rubber-padded retractable stock, ambidextrous sling loops/bolts and internal modifications to handle high-pressure ammunition.
    * MP5K: Short version of the MP5; "SEF" trigger group.
    * MP5KA1: MP5K with smooth upper surface and small iron sights; "SEF" trigger group.
    * MP5KA4: MP5K with 3-round burst trigger group.
    * MP5KA5: MP5KA1 with 3-round burst trigger group.
    * MP5K-N: MP5K with "Navy" trigger group and 3-lug/threaded barrel for mounting suppressors or other muzzle attachments.
    * MP5K-PDW: Personal Defense Weapon; MP5K-N with added folding stock and 3-lug/threaded barrel for mounting of suppressors; "Navy" or 3-round burst trigger group. Introduced in 1991.
    * MP5SD1: Integrated suppressor (Schalldämpfer), A1-type buttplate with sling loop; "Navy"/"SEF" trigger group.
    * MP5SD2: Integrated suppressor (Schalldämpfer), fixed stock; "Navy"/"SEF" trigger group.
    * MP5SD3: Integrated suppressor (Schalldämpfer), retractable stock; "Navy"/"SEF" trigger group.
    * MP5SD4: MP5SD1 with 3-round burst trigger group.

Spanish Navy special forces (UOE) operators armed with MP5's.
    Spanish Navy special forces (UOE) operators armed with MP5's.

* MP5SD5: MP5SD2 with 3-round burst trigger group.
    * MP5SD6: MP5SD3 with 3-round burst trigger group.
    * MP5SD-N: MP5SD with "Navy" trigger group and KAC stainless steel suppressor; retractable stock.
    * MP5/10: Chambered in 10 mm Auto, available in various stock/trigger group configurations. It was produced from 1992 to 2000.
    * MP5/40: Chambered in .40 S&W, available in various stock/trigger group configurations. It was produced from 1992 to 2000.
    * HK94: American import model of the MP5 with a 16 in barrel and special safe/semi-automatic trigger group, designed for civilian use. It was made from 1983 to 1989, in three different configurations.
    * SP89: Sport Pistole M1989. Semi-automatic only version of the MP5K designed for civilian use. It had a modified foregrip redesigned into a traditional handguard that did not allow the fitting of the MP5K's foregrip to make it compliant with the Semi-Auto Weapons Ban of 1989. It was made from 1989 to 1994.
    * HK54: This was the original model that was produced in the mid 1960s. It later became known as the MP5A1, a very slightly modified version.

bár a legtöbbje nem készül airsoft változatban

én a helyedben a kihúzható válltámaszost venném; kényelmesen állítható a mérete, illetve könnyű átvenni balkézre, könnyeb és szállításkor kisebb helyet foglal
  • bardocz
    Galaxy mp5-öt szokták dicsérni,és az aszem nem is drága.
  • JackMeadow
    no az kellemetlen:)

ez pl szimpatikus:
  • Punker
    hát akad vagy 20-30 biztos :D
  • JackMeadow
    több fajta is van?-.- :)
  • Punker
    nézd át a használt hirdetéseket, néha egész jó áron ki lehet TM-eket is fogni!

pontosan melyik MP5-re gondolsz?
  • JackMeadow
    off: nice nekemmeg angol nyelvizsgam van meg:) de majd csk töri utan iszom le magam

on: No kitalatam h egy mp5 öt akrok venni:) az olyan kis szolid:) sztetek milyet vegyek majd:) nincs vkinek vmi tapasztalata, mint az kiderült korábban nem a legdrágább kéne, ellenben minnél olcsobb legyen annál jobb:)
  • Punker
    meg van a 2-esem matekből, megyek leiszom magam a politológia meg bekaphatja :D
  • bardocz
    Csak itt rorok lövés után nem hörögve kiabálod,hogy megvolt,meg nem sziszegsz ha ellövik a tüdőd:D
  • Mike
    ilyeneket ne irj, mertr este rád törik az ajtót a kommandósok
  • DummyBoy
    Azért szeretem azt a topikot, mert ez a béke szigete az SG-n ...

Itt minden kis nézeteltérést le lehet úgy rendezni hogy lelőjük egymást ...