29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Tomato #14490 És hopup gumiból melyik a jó a puha vagy a közepes keménységű
Mik a tulajdonságaik? -
#14489 de ő JG-t linkelt. -
#14488 Cymanal nem kell hop gumit venni,abban jó gyárilag,ellenben kell bele rugóvezető. -
#14487 hopup gumi 1000 pénz
átkenés hézagolás kb 2000 pénz
ezt minden kínaival alapból meg kell csinálni, utána kiderül mennyi is az értelemes FPS benne, nagy a szórás a kínai fegyverek között. -
Tomato #14486 Aham
Mit értesz azalatt a pár ezer pénz alatt?
Mit kellene kicserélni?
Nemrég keztem el airsoftozni és még azér nem vágom
annyira a dolog hardware oldalát:)
Tehát jó dolog is kisülhetne belőle? -
kvitya #14485 Első találat a google-n:
UHC gyártmányú a beretta..... uhc+ m92f-re változtatva a kulcsszót: review hegyek....... -
#14484 hát egy kínainál csak lemérés után derül ki hogy mit tud pontosan, de pár ezer pénz ráköltéssel elég normálisan meg lehet csinálni biztos, bár AK-kból talán a Cyma/Unicorn/Kalash a jobb választás. -
Tomato #14483 Sziasztok!
Valaki tudna véleményt mondani erről a fegyóról?
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=73374036&adult=1
Mi a gyengesége....tényleg ilyen erős... megéri e a pénzét?
THX ALL -
JackMeadow #14482 pedig hasonlitot és a guli is ezt vágta ki -.- :P
-
praksi #14481 nem ez :-)
a linken szereplő pisztoly egy fém Marushin, amit beraktam az egy műanyag fegyver; ASG csomagolású, szal rendes márkája sincs. -
JackMeadow #14480 Asszem Ez! az -
#14479 ami nem tud annyit.....
3 db TM Mk23 van nálunk, a 300 FPS-es stukker lőképe jobb mint egy 120-as CA-nak, kínaiakról ne beszéljünk. -
#14478 Nem rosz,meg a tár sem kicsi,epületben jó lehet. -
#14477 Mert az árából csinálok egy aeg-et?:D -
kvitya #14476 NBB témához:
két tökély-közeli NBB pisztoly létezik:
- Marui MK23
- Maruzen P99 NBB
Innentől minek rágódtok? :)) -
praksi #14475 erről beszéltem; elvileg ez a tár jó hozzá.
így látatlanban is szerintem tud min. 250 fps-t, ami egy teljesen normális érték egy pisztolyhoz. az anyaga műanyag, szal nem rosszabb egy AEP-nél -
#14474 keresőbe beírod a gyártó nevét és a tipust biztos akad 1-2 review
én majd egyszer 1 szép fém szánas GBB USP-t szeretnék :D -
#14473 Én ezt néztem,csak a nowar olyan sok infoval látja el a vevőket úgy tünik.Jó lenne,ha írának valamit a fegyverekről. -
praksi #14472 nálam táranként kell tölteni; műanyag szánas GBB-nél sztem kibír 2 tárat egy töltés.
amúgy ha most vennék pisztolyt, valszeg nem AEP-et vennék, hanem egy NBB-s Beretta M9-et; a Nowarnál asszem olyan 15 ezer körül van, gyakorlatilag egy elektromos ára; sokkal erősebb, a póttár is olyan 3-4 K körül van; és minimális a meghibásodás esélye. -
#14471 De a gázt nem a tárba kell tölteni?Jó mondjuk rájöttem igazad van. -
#14470 mint mondtam nem így működik, 50-60 BB-t kényelmesen kilősz 1 töltésnyi gázzal, és az bőven elég normál esetben. -
praksi #14469 azzal nem, mert nincs sniper a csapatban; alapból meg senki nem használ olyat.
vagy igy hagyja a srác, vagy ha tényleg az a magyarázat, amit BeczL írt, akkor szerintem egy tuningcső megoldaná a dolgot, de ez csak tipp.
@Bardocz: igyekszem csak biztosra lőni; végszükség esetén lekapom a vállamról a G3-at :-DD -
#14468 Tegyük fel csak pisztoly van nálad.Na akkro mit csinálsz egy gázossal?Vagy veszel hozzá egy AEGnyi tárat(árban),hogy ne keljen gázozni? -
#14467 mellényben zsákban bőven elfér.....
0,25-össel nagy a szórás? 28-assal próbáltátok? -
#14466 mint mondtam 1 töltéssel több tárat tudsz kilőni, szerinted mi a valószínűsége hogy pisztolyból 2-3 tárat kell kilőnöd és ez nem elég? -
praksi #14465 egy tár gázzal való feltöltése kb 3 másodperc
játék közben meg senki nem fog gázt töltögetni, mert a gázpalackot elég macerás zsebretenni :-) -
#14464 Aha,csak aep-nél elég tárat cserélni,gázosnál meg tárat cserélsz,meg gázozol. -
praksi #14463 Blaster 0.25 -
#14462 milyen BB 0,25-ös? -
praksi #14461 jóvanna, végülis csak a lényeget hagytam ki, de sebaj :-D -
praksi #14460 ja, ma voltam tanúja egy érdekességnek: 120-as tuningolt CA33 (nem Sportline), viszonylag korrekt lőtáv, ellenben úgy szór mint az eső, elvileg 50-es Guarder gumival. BeczL azt mondta, hogy valószínűleg azért van ez, mert a nagyobb sebességű BB sokkal többet pattog a csőben, ezért lesz nagyobb a szórása.
Valakinél volt már hasonló jelenség? -
#14459 amitől stabilabb lesz a bb mozgása ez a lényeg benne :D -
praksi #14458 az egy kis gumidudor.
a kilőtt BB ebbe beleütközik, az ütközéstől kap egy spint, azaz elkezd a saját tengelye körül forogni; hasonlóan az igazi fegyvercsövekben lévő huzagoláshoz. -
praksi #14457 naja, csak általában PONT AKKOR szokott elfogyni, amikor te akarsz venni, és sajnos sose tudják megmondani, mikor lesz legközelebb.. :-P -
JackMeadow #14456 azt idáig nem sikerült felfognommi:P pedig már párszor neki álltam -
#14455 elsősorban hopup -
JackMeadow #14454 és 300 fpsel kb meddig visz? vagy az golyófüggő? -
#14453 fogyasztás nő -
#14452 annak van elég ereje rá -
JackMeadow #14451 és a gbb-nél a szánhátrasikolgatás nem vesz el az ennergiájából?