Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SG rock
én sztem 44-be megyek

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Nem állnék elé...
Utube 1
Ennek se. (faszit majd betemeti a töltényhüvely😛)
utube 2

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

a légiósba én valszeg megyek, meg a Nowarba is

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

bardocz
holnap nem tudok menni mert jön spanyoltanár,amire készülni kéne😊 vagyis már házi megvan,cask tanulni még rá
szerdára meg nem emlékszem mit,demintha valamit terveztem volna,de akkor akár jó is nekem😊
SG rock
hnap 44? vagy legios ? vagy valamibe jössz? vagy jön vki?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

csillebércen van 1 paintball pálya.(benn a volt uttõrõtáborban) elég jo... (tudom mert számháboruztam ott 4 éve😛 XD) ott nem szoktak meccsek lenni???

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

bardocz
a mostanim lehet bírná,álltam már vele bokáig vízben és nem ázott be,mondjuk egy nap hó odatett neki...de nem zavart,nem éreztem,hogy fáznék
SG rock
shelly's rangers acélbetétes nekem is ilyen van.

VRSDM
ez nem textil hanem bõr, max hasított velúr...
textil alatt a #10704-ben linkelt képem felsõ szár kiképzését értem. ilyennel az orrán, szellõzés gyanánt is. ez textil. és az nem bírja a vizet huzamosabb ideig, értelemszerûen nem is arra lett tervezve.

u dont have to listen anybody else but me

Punker
ha a képbõl nem tûnt volna fel ez nem terep hanem utcai bakancs, ahogy ha beírod gúgliba a nevét elég hamar rá is fogsz jönni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Az enyemnek is keresztbe van igy varrva az orra de acelt az eletben nem latott.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

DummyBoy
De az ... ráadásul fatalpú is 😊

Nnnna, a textiles baki, ha jó akkor bizonyítottan bírja 3 napig ezt:

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
"Bakancs:

Szükség van egy bakancsra. Az edzõcipõt felejtsétek el, fõleg erdõben. A lényeg, hogy a lábbeli fogja, és tartsa a bokádat. Ez ad egy nagyfokú stabilitást, illetve védi a bokát, ha kint a terepen véletlenül megbotlunk, gödörbe lépünk, eltörik alattunk a fa. Na meg ha esõs idõ van, a jó bakancs, nem ázik be.

Apróságok: A swat formátumú bevetési bakancsok elsõsorban sík terepre, betonra, padlóra, szõnyegre lettek tervezve. Jó a tapadásuk az ilyen felületen, kiváló a zajelnyelõ képességük. Bármennyire is jók, nem az erdõs területre találták ki õket. Az anyagok nem olyanok, amelyek rendesen meg tudják fogni a bokát, és egy idõ után azt veszed észre; fáj a lábad. Általában könnyített formában léteznek rengeteg könnyû anyagot (vászon, cordura) anyagot alkalmazva.

A katonai bakancsok sokkal robosztusabbak, anyaguk többet bír, magasabb a szár-kiképzésük."

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
szerintem ez nem acélbetétes
SG rock

név: shelly's rangers
valahol pedig láttam, hogy ilyen bakancs van rajtuk de nemtalálom a képet:S meg felszerelés leírásnál is ez volt.

Punker
ja hát ennyi erõvel az enyémnek az orrán is tripla réteg varrás van 😊

bardocz
max úgy néz ki rrán lévõ varrás miatt szerintem,de attól még nincsen benne acélbetét
DummyBoy
Nekem van ilyesmi bakancsom ... Tracpak vagy mi a neve, 234956875495872%-ban megvagyok elégedve vele ... kényelmes, nem törte a lábam, sarat, trutyit, vizet elég jól bírja és még szellõzik is ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Mike at home
és ilyet hol tudsz venni?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

VRSDM
megtanulhattad már mióta idejárok, hogy mindig helységharcról pofázok :] épület-épület-épület. más kérdés hogy néha a szükség úgy hozza hogy kénytelen vagyok erdõben játsznai. (nem is vagyok valami jó benne)

Punker
képet, és pontos tipust.

SG rock
pedig én csomó ranger-ön acélbetkós bakacsot láttam

bardocz
nekem ehhez hasonló bakancsom van,de csak kinézetre mert még akkor 16 volt,nagyon kényelmes,meg jól tapad
uHs Gerzson
Van ez így 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Punker
nem azt mondtam hogy nem kényelmes, csak valahogy nem véletlen hogy egyetlen katonai bakancs se acélbetétes.....

SG rock
ismersz olyat, hogy vastag zokni?😄 amugymeg kényelmes és szerintem jó.

bardocz
acélbetkós koncertre van😊 kéne is egy😊
Punker
az jó, különösen mikor hóban fagyban kb 10 perc alatt lehül az acél, és után lefagyasztja a lábad.....

nemtom, ez az impregnált vászon a sarat hogy viselheti, szerintem a rendes bõrbakancs a legjobb mindenre

Gerzson: ilyen szekrényünk van nekünk is <#idiota>

bardocz
enyém nem taktikai szíj,hanem sima ócó,meg úgyis mindig fogom félkézzel biztonság kedvéért😊
Punker
SWAT ami ugye rendõrségi egység, ergó nem terepre van tervezve, a dzsungel és a sivatagi bakancsok azok amik nem full bõrbõl vannak, na most én még nem láttam itthon se sivatagot, se iszonyat párás vizes dzsungelt viszont játszottam már hóban párszor, egyéb kérdés? 😊

SG rock
én az acélbetkós shelly's -re esküszöm.

akkor is Kínában átkozódnak, hogy nem tudnak aludni :-D

Mike: nekem is fekete göris térd/könyökvédõ van, nekem bevállt (Fórumozók képtárában van egy képem, ott az van rajtam)

bardocz: a kínai takszíjat azonnal a kukába kell dobni, az egyik csapattársam sétált kifelé a pályáról, eltörött a szíj csatja, a fegyver a hátáról úgy leesett a földre, h eltört a test. a drágább CA takszíjak 3k körül vannak, nem egy nagy kiadás (sõt, az MP5-höz 1600 Ft volt)

bardocz
nekem fém csatt van rajta,nem tudom menyit fog kibírni,amúgy vettem gp akksit bele,azt mondták nem lõ erõsebbet tõle a fegyver,csak tovább bírja mint kínai meg gyorsabban fog lõni,kiváncsi vagyok😊
VRSDM
spec. osztagoknak vannak frankó bakancsaik. igaz van rajtuk vászon lyuk nem is kevés, így víz ellen nem a legjobb. esõt bírja, patakot kevésbé, de az elázás sem nagy probléma ugye :] ilyefélérõl beszélek. mégjobb ennél az ami az orrész hajlásánál is tartalmaz szövet betétet, ergó ahol törik a cipõ nem fogja szétnyomni a lábad.

igaz drágábbak, de a lábfájás is elkerülhetõ benne.

Punker
örülj hogy nincs nekem 2 kínai szíjam volt, egyik se bírta ki 1-2 játéknál tovább, a silány minõségû csatt eltört az elsõ vetõdés/gurulásnál (pedig én kb játékonként 1x csinálok ilyet😊

SG rock
kirakod céltáblára és ha nem törik össze akkor jóa 😊

bardocz
hát az ócó cymahoz is adnak,sõt a fix tusoshoz még védõszmüveget is 😄DD nem próbálnám ki milyen lehet 😄
uHs Gerzson
Thx 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

SG rock
nemadnak

Mike at home
egyébként bakancs a lézerpityógós játékhoz is kell

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

uHs Gerzson
34k-ért nemhiszem 😊

bardocz
de dobozba nem adnak hozzá?én azt hittem jár hozzá alapból valami,ami már megtartja azt a 3 kilót
Punker
bakancsot be kell törni elõre és akkor nem töri fel a lábad, ha megveszed és kimész egy jó 10 km-es túrára biztos hogy másnap nem állsz lábra.

én megvettem úgy hogy tudtam 1 hét múlva lesz játék, elsõ 2 nap csak otthon félórát volt rajtam jól ráhúzzva a lábamra hogy felvegye a formáját, aztán félóra kutyasétáltatás stb, kis rohangálás benne, így a köv játékon fél nap alatt se törte fel a lábam.

térdvédõ meg az a lényeg hogy a gyakorlóra felvéve is kényelmes legyen neked és megvédje a térded, bár én eddig csak kisméretû sport térdvédõket láttam, a taktikai kb 2x akkora.

bardocz
azt adnak😊
SG rock
Én levettem válltáskámról a fekete pántot és tökéletes.

BEAST
nagyon szep <#szeret>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mike at home
zöld ruhám ugysincs, szal nem fog elütni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

bardocz
nem adjnak hozzá hordszíjat?😮
bardocz
uha alá veszed és jó😊