Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uHs Gerzson
Én meg májusban fogom igazán belevetni magam a dologban, most csak anyagbeszerzés van :)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

DummyBoy
Naja ... mirõl is beszéltem? Anno azért hagytam abba, mert alig volt szabad hétvégém ... nna a következõ szabad hétvégém májusban lesz :(

Vazz ... gyorstalpalón tolok egy diplomát, hogy szabad hétvégéken tudjak járni lõni ...

És még hogy az AS nem motiválja tanulásra az embert ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
mit értesz olcsón? rakás használt mellény van az adok veszek rovatokban.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Mike at home
off:

egy nagy elõnye van, 50-es tára van, elég jó túzgyorsasággal, bár én SMG-bõl jobban szeretem az UMP/TMP/MP9 triót

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
highcap-et mindig sz@r húzgálni........

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

SG rock
nincs vkinek ocsón eladó taktikai mellénye ?<#zavart1>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

bardocz
már értem:) jó szar lehet rajta felhúzni high cap tárat:D
uHs Gerzson
Majd közös játékon beszólhatsz <#hehe>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

DummyBoy
Ezis szép <#eljen> ... Csíterek vagytok MIND! <#zavart2> <#hehe>

Mike at home
felül van egy mûanyag tár, és nem szereti ha leejtik (mármint az eredeti)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

uHs Gerzson

Mike at home

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

norBOSS
szasz zero

Punker
legfelül van a tár

norBOSS
igen az.Tuningra még nem volt lehetõségem de az a baj ha felhúzom erõsebbre akkor sajna már nem lesz ilyen halk pedíg az a legjobb benne!!

bardocz
:)

ebbe a fegyverbe hogyan kel tárazni?
dronkZero
A hangja... A hangja nagyon durva. Leginkább az, hogy _nincs_ neki. :)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

uHs Gerzson
TM P90 TR?

De nagyon jól néz ki <#eljen>

dronkZero
Szasz Norboss!

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Akkor gondolkodom egy kicsit. THX

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Punker
ez Marui?

bardocz
ez aztán álcázott<#eljen>
norBOSS
köszí

norBOSS

Punker
kép címét kimásolod pl *.jpg a vége és azt bemásolod a kép beszúrása gomb megnyomásakor feljövõ sorba.

Punker
nem döglik be 1 tár után, de légpuska helyett ne ilyet, vegyél. a légpuska jóval erõsebb és pontosabb is.

norBOSS
oké ez + volt!És ide hogyan rakjam be?

Sziasztok. Régebben érdekelt az airsoft, de sajátom még nem volt. Mikor olvasgattam róla még nem találkoztam ilyen JG márkáról, de most olyasmi szállingózik hogy ez milyen fasza, ha jól értettem azt mondták nekem van olyan jó mint a TokyoMarui. Elolvastam az uccsó oldalt, nem találtam rólunk infót, csak egy képet egy szép G36C-rõl. Dobna valaki egy sort, hogy mennyire jók, otthoni céllövöldözésre légpuska helyett. Hosszútávú használatban lehet-e bízni, vagy bedöglik az elsõ tár után?

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

norBOSS
oksa

norBOSS
Feltöltöttem már a fórumba de onnan nem bírom ide berakni!Pedig régebben már raktam be a BF2-fórumba képeket!Mit nem csinálok jól?Vasszus!

Mike at home
nyiss galériát maganak itt az sg-n
fórum fõképernyõ, neved alatt, galéria

uHs Gerzson
http://iaro.3dmax.hu/ ide gyomasd fel unlock barátom :D

Punker
töltsd fel valahova.

norBOSS
Nem tudom berakni a képet a fegyómról!!!!Basszus!!Pedig az is ánlokk fegyóó!P90-es némi optikai tuningal!

BEAST
Battlefield 2ben a G36C egy unlockolhato bonus fegyver :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Punker
mivel?

uHs Gerzson
Alapfegyós lámpi <#mf1>

DummyBoy
Szép!

De nem bíííííííííírom ki hogy neszójjakbe ... Csak a núúúbok nyomják csíteránlokkcuccokkal <#hehe>

norBOSS
Szasztok!Nem tudom volt-e már ez a videóde azért tessék!Ez 1 nagyon jó hangulatú kis csapatás volt!

bardocz
az nem tudom milyen:)
én az m249-est(ugye 249?) nézegettem nagyon,hatalmas nagy fegyver:)
Punker
majd kisírom, a claymore-t is kiszedettük a vitrinbõl kipróbálni tavaly.

bardocz
ki lehet próbálni?kiváncsi lennék rá,milyen lehet vele lõni:D
Punker
legközelebb feljutok a nowar-ba tuti kipróbálom :)
úgyse tudják hogy nincs 1,2 millám rá.....

bardocz
ez aszem 280 fps-t lõ,úgyhogy elé lehet állni:P
DummyBoy
Tény, de a lényeg, hogy meglepõdtünk milyen jól bírták a trutyit ... ráadásul ez a második olyan bakancsom ami nem b@szta szét a lábam :) Én szeretem :)

VRSDM
a két fekete meg épp csak annyira saras amíg a vászon el nem kezdõdik :P
najó nem kötözködök, tény hogy nem erre vannak kitalálva, ettõl függetlenül használnék ilyet inkább mint hagyományos bõõõrt

u dont have to listen anybody else but me

DummyBoy
:) Kizárásos alapon a 2 feketére gondoltam, nem pedig a barnára :) (Ami egy Magnum ... asszem 10 font volt :) :) )

SG rock
ja igen ezt már láttam, sztem nagyon jó ötlet

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

VRSDM
abszurd eleve az 5let is hogy kézzel hordozóvá tegyenek egy ilyen montrumot. :]

inkább ezt választanám ;)

u dont have to listen anybody else but me

SG rock
hatásos tömeoszlató fegyver :D 2perc alatt annyi az egész csürhének