Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

füldugót készíts be 😊
(nekem anyám bejött a szobámba, közölte hogy nem tudja mit csinálok, de qrva gyorsan hagyjam abba 😄)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

SG rock
nagyon köszi 😊!!!!!!!!!ki lesz próbálva, csak most apámnál hagytam a fegyvert úgyhogy most nemtudom rögtön megcsinálni

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

ha ez megvan, akkor újra szétszed, GB kipucol, összerak, kipróbál, örül. :-)

amikor berakod az új fémperselyeket, természetes dolog, hogy a fogaskerekek szorulni fognak. annyit kell tenni, hogy visszateszed csak a 3 fogaskereket, és azzal elkezded jó ideig járatni a GB-t. amikor már az ujjal tudod picit mozgatni a fogaskereket, akkor jó.
(elõre szólok, nagyon csúnya hangja lesz)

SG rock
õ azt, hogy kell és mit jelent<#help>?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

fém csapágyak be vannak járatva?

SG rock
megint csak a gond..,

az m16omba most kerültek még fém csapágyak és hézagolás, gondolva lehet, hogy ezzel volt a gond eddíg.

mindent tökéletesen össze raktunk! ez 10000%.
na és a probléma ott adódik, hogyha a motor picit alacsonyabban van a kelleténél akkor forog magában, ha pedig picit feljebb toljuk akkor meg nem hajt meg semmit. Ezért lemértük a dolgokat és ilyenkor kb 60A -t vesz fel :/ iszonyat sok szvsz valami szorulhat, de mi lehet ??<#nemtudom>

Punkerwork
mért ne? a japók bele rakták és kész 😊
sõt még a kínaiak is raknak pl a galaxy tücsökbe.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

SG rock
pl azért, hogy ne égjen le a fegyvered ha vmi elszaródik benne.

sgmbulldog
Minek biztosíték ???

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

Vagy konzultálj Braun-nal vagy Vis-sel a softair.hu-n......
Ok azok, akik komplett fizetos programot adnak palyaval, felszerelessel, mindennel:
http://www.bkse.hu

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Sziasztok!

Tudnátok ajánlani egy olyan helyet ahol lehet airsoftozni? (fegyver bérlés, pálya stb...)
Tehát olyanra gondolok hogy lefoglaljuk a pályát kimegyünk a megbeszélt idõpontra és akkor ott tudunk játszani.

Elõre is kösz!

Eladó 1 db saját készítésû, teljes alakos sniper ghillie. 50-es méret, erdõben és fûben is kiválóan rejt. Kérésre küldök képet. Ára: 15 000 Ft. [email protected]
SG rock
mármint a biztosíték ami alapból benne volt

SG rock
az alap tuning után ki is égett egybõl

Punker
nem ég le a motor, viszont a tuning miatt a kisebb biztosíték megadhatja magát naponta 15x.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mike at home
az miért jó? akkora bizotsiték minek, ami melett elõbb ég le a motor, mintsem, hogy a biztosíték tönkremenne?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
kisebbet

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
enyémbe 16

SG rock
jaja énis arra gondoltam.

Punkerwork
25-öst rakd bele akkor

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

SG rock
hát enyém tuningolva van de a biztonság kedvéért inkább akkor rakok bele egy nagyobbat.

Mersant
talan 20-as, de nem tudom pontosan, viszont altalaban ki szoktak szedni a biztit foleg tuningnal

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

SG rock
Megtudnátok mondani, hogy hány amperes biztosíték kell egy as fegyverbe?
Nekem van itthon 2, 10,16, és 25 amperes.

Pontositsunk: Masfel millanal abbahagyja a szamolast. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

DummyBoy
Ez a cucc tényleg széééép ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Javasolnám a miskolciakat, Vadkanok néven futnak, önálló weblapjuk:

http://vadkanok.softair.hu/ujweb/actual.php
Nézz szét a softair.hu területek szerinti topicjában, találsz a közeledben aktív játékosokat. Kezdetnek felesleges beruháznod, kontaktolj velük és kérj kölcsön/bérelj tõlük felszerelést. Azután, ha bejön a dolog, neki állhatsz költeni, határ a csillagos ég. Igényesség függvényében 30-40 és másfél millió között áll majd meg a felszerelésed 😊

Sok sikert, jó vadászatot 😊
ha esetleg ki akarom próbálni az airsoftot akkor menniyt kell rá költenem kb és hol tudnám kihasználni? <60km debrecen,miskolc,nyíregyháza háromszögben kb lakik>

Punker
de szép is lenne:

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a tiszakécskei Fekete Sereg pályája, velük kell egyeztetni

Prasik hol van ez a pálya? Valami csapaté ez? fizetni kell a használatáért? vagy csak úgy lehet odamenni?
mi tegnap itt voltunk, kb. 20 családi ház méretû épület van a pályán (a kép tavaly decemberben készült, tegnap nem esett a hó 😛)

Helósztok!
Eladnám emgboldogult Ak-74esem 110es rugóval és preciíziós csõvel😄 16ért. érdeklõdni [email protected].
Amúgy Cqb-ra tudok valami jó kis helyet? vagy ti merrefele szoktátok nyomni?
Punker
nem veszek új mobilt 😄

DummyBoy
GPS-es mobil nem jó nektek erre?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
a játék terület alap térképe biztos rámegy a 8 megányi belsõre.

Nézd, én a topotérkép miatt használnék ilyet, amihez ugye valamilyen külsõ memóriával bõvíthetõ cucc kell. Erre a Legend alkalmatlan. Valóban sok érte a 120k, úgyhogy ha nekem kelleni fog, valszeg bérelni fogok.
Punker
szép és jó biztos, de minek ha arra amire nekem kell elég a 40 ezres cucc? kint szlovéniában elég volt gondolom itthon is elég lenne, szal indokold miért kéne 2,5 * annyit költeni rá?

Punker
Shaty eszedbe ne jusson, inkább magamra gyújtom a sátrat.....

A G3-as tárak tényleg olyanok, ahogy Punker leírta; az elején rendesen rá kell ütni az aljára, hogy befogadja a tárfészek, de az enyémek már bejáratódtak :-)

Az MP5 tárakon viszont nagyon kellemesen csalódtam; egyszer befújtam õket szilikonsprével; egyszer betáraztam-kitáraztam, és semmi hibát nem tapasztaltam; mi több, a JG tárak lötyögnek a JG fegyverbenm, ezek viszont masszívan illeszkednek; csak ajánlani tudom (fõleg ennyi pénzért) <#eljen>

Mennyire szeretsz minket punki? ( GPS miat )

Attól meg ne félj, hogy megfázol...

Colorado 300
itt
Ha soknak találod egy hétvégére érdemes inkább bérelni 3000-ért
itt
Punker
láttunk már karón varjút, a fém 100-as GP-m még sose adagolt ki 1 tárat normálisan, mindig ütögetni kell, viszont 970 pénzes nowar-os (aszem cyma) 50-es tárak, amiknek az adagoló része se 100%-osan szabványos, mint az atom olyan biztosak! cserébe nem lehet beszerezni 😞

DannyL
M4-be nem jó. M14-be be kell faragni és csak akkor jó. Galaxy-t nem tudom, de az is MP5 szal valszeg akkor az jó.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
konkrét típust mondj.

Etrex Legend egy alap gps. 7-8 éve volt egy ilyenem, akkor a csúcs volt. Ma már kicsit öregecske, nem bõvíthetõ a memóriája, régi, lassú gps vevõje van. Alap gps-nek szvsz még mindig megfelel. Kicsi fogyasztás, vízálló.
Inkább kérj a Jézuskától Colorado-t<#nevetes1>
Punker
galaxy-ban se ment?

amúgy érdekes a KA tárak esete, G36c-ben frankó, M14-ben hulladék, a G3-asba kicsit nehezen kopik bele, de tökéletesen adagol.

DannyL
Akkor eddig ez az elsõ típus amiben mûködik átalakítás nélkül. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu