Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja, ma játszottak elõször a King Arms MP5 midcap-jeim, a JG-ben tökéletesen adagolnak 😊
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Eladó egy KART M14 EBR long barel, azaz a hosszabik csövû változat!
360 FPS-re chronóztam, 1x volt hazsnálva kb 1 órát, szinte vadonat új.
Ár: 35.000 ft minden tartozékával, dobozában.
érdeklõdj msn-en: [email protected]
Na urak, van valami infó a LightWeight EBR-rõl? Avagy deluxe editionról?
Nekem sajna ugrik a hétvégi játék ISMÉT 😞 Ma antialkoholista buliba vagyok hivatalos, mint 5-ik ünnepelt 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
de addig lehet felkészülni, apránként vásárolni. Szlovénia elõtt is 3 hónapig futkároztam, néha megpakolt hátizsákkal hegyre föl, hogy a túlsúlyom 1 részét ledobja, már csak egy 10-est kell ledolgozni 😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
legyen ez a végszó, más se folytassa!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Valahol igazad lehet legyen már béke,annyi jó közöstéma van amit érdemes megbeszélni.Szerintem akkor lessz itt nyugalom ha eltûnik.
Már lenyugodtak a kedélyek amikor idejöttél szítani a feszültséget.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
A másik,nem veled van problémám,ugy hogy amig én esetleg normálisan szolok hozzád,addig tõlled is ezt várom.És talán lehet hogy nem én vagyok a s..............g,hanem az akit védessz.
"Utálom az ilyen képmutató, seggnyaló férgeket, akik úgy akarnak egy társaságba beilleszkedni, hogy egyszer csak megjelennek és elkezdik nagyon utálni azt, akit valamiért a társaság is utál ... "
a másikat miért kéne utálni?
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Utálom az ilyen képmutató, seggnyaló férgeket, akik úgy akarnak egy társaságba beilleszkedni, hogy egyszer csak megjellenek és elkezdik nagyon utálni azt, akit valamiért a társaság is utál ...
Mennyé inkább diszkóba, és *saját magam által kimoderálva, vagy mindegy de ne járj ide ... Undorító faj ...
Neked osztott itt valaki lapot csicska? Mert nem hiszem ... Szóval légy oly kedves, eltünni innen, és valamilyen más módon manifesztálódj itt, mert aban a pillanatban hogy mégegyszer meglátom az agyroggyant nickedet a topikban asszem személyeskedésért elkezdem majd gyûjteni a táblákat én is ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
utolsó mondatom volt a végszó 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
köszönöm szépen 😊
arról meg hogy ki él álomvilágban (tudom a pesszimisták nem pesszimisták hanem realisták) azt inkább hagyjuk
én azt mndom, aki fél, fizessen többet
én nem félek, nekem megfelel az a hadsereg ami van
A softair-rõl már kimoderálják a hozzászólásaidat, itt is erre hajtasz?
Az, hogy kisebbségi komplexusban szenvedsz, látszik!
Szar lehet, hogy mindenki átnéz rajtad, ahogy én is természetesen!
Ha nem tudsz olvasni, akkor ne reklámozd, a játékok a megfelelõ helyen ki vannak írva, és akiket szívesen látunk, el is jönnek!
Lehet, hogy a softair-es játékszervezõi plecsni nincs ott a nevük mellett, de te tudod a legjobban, van olyan, akinek ott van, és azzal is csak 15 embert tud összeimádkozni!
/ nem is láttam tõle azóta kiírást/
Szánalmas! /szerintem /
Majd ha elessel lonek vigyazok. 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
gondolj bele, ha kijelentik 1900ban, hogy 2000ig semmilyen fegyveres konfliktus nem lesz mo-n.
amúgy meg pénz van eü-re sõt sokkal jobb honvédségre is lenne, csak a korrupt vezetõk lenyúlják a pénzt, lásd buzi rádiósok sztárolása, sok sok millió fagyigépekre, nem beszélve a miniszter úr töménytelen tömény fogyasztását. tessék nekik panaszkodni.
ti sem tudjátok milyen volt francia közkatonának lenni az elsõ világháborúban, és szerintem ez sem baj
mert valahol lakni valahol kell, ugyanakkor az autó, életbiztosítás nem létszükséglet
ugyanakkor hova, minek, képzelt ellenség ellen minek fegyverkezni? mert majd egyszer szükség lesz rá? és mibõl? jelenleg az egészségügyet sem tudjuk csak hitelbõl finanszírozni.
Másrészrõl ennyi energiával félhetünk az idegenek inváziójától, vagy egy meteorit becsapódásától is. Szal ha félni akartok, szlovák, román, ukrán, szerb, horvát, osztrák, de akár izraeli tankoktól tegyétek, én nem bánom, de én nem fogok.
1996-ben pedig nem azért volt háború, mert valaki megtámadta a szomszédját, hanem darabokra hullott Jugoszlávia.
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu
Én special 2évet huztam le 20 ével ezelött egy elsõlépcsõs alakulatnál.
De ha itt háboru lenne azt nem mi vivnánk /szerintem/
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu
Mike egy kérdés autó, lakás, életbiztosításod van? volt már rá szükséged?
mert a régi, sorozott sereg, na az aztán jobb volt mint a mai
aha, persze
akinek ez a mániája, hogy minket meg fognak támadni, menjen katonának, vagy fizessen plusz pénzt a hadsereg fejlesztésére, bõvítésére