Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a januárira jelentkeztem én is, de egyelõre még várok a felszereléssel, mert a fene se tudja, milyen telünk lesz idén.

ja, ma játszottak elõször a King Arms MP5 midcap-jeim, a JG-ben tökéletesen adagolnak 😊

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

DannyL
Szerintem ITT több sikerrel járnál.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Izé Matt,korábban is akartam mondani msn-en.... ez nem hirdetõs topik,sõt a fórum se az. Az SG-nek van külön apróhirdetéses része éppen ezért.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Üdv!

Eladó egy KART M14 EBR long barel, azaz a hosszabik csövû változat!

360 FPS-re chronóztam, 1x volt hazsnálva kb 1 órát, szinte vadonat új.

Ár: 35.000 ft minden tartozékával, dobozában.

érdeklõdj msn-en: [email protected]
DummyBoy
Köszi 😊

Na urak, van valami infó a LightWeight EBR-rõl? Avagy deluxe editionról?

Nekem sajna ugrik a hétvégi játék ISMÉT 😞 Ma antialkoholista buliba vagyok hivatalos, mint 5-ik ünnepelt 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
nekem sincs felszerelésem hozzá, és ha lenne se tudnám cipelni 2 napig 😄
de addig lehet felkészülni, apránként vásárolni. Szlovénia elõtt is 3 hónapig futkároztam, néha megpakolt hátizsákkal hegyre föl, hogy a túlsúlyom 1 részét ledobja, már csak egy 10-est kell ledolgozni 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mersant
hat igen, 1 GPS tenyleg jol jonne neha. a januari milsim nekem is nagyon tetszik, de gatya vagyok meg hozza, arra rendesen ra kene gyurni, ugyhogy megvarom a nyarit es ha sikerul felkeszulnom akkor arra jelentkezek.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Én is szemezek a Colorado300 -zal, a januári Milsimre <#vigyor4>
Punker
én thermo rucit hogy a fagyban is kényelmesen játszhassak + kézi GPS-t a mókásabb küldetésekhez 😄

Mersant
latom unalmas a hosszu hetvege 😊 inkabb meseljetek el ki merre volt jatszani, vagy hogy mit ker karacsonyra a jezuskatol 😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker

legyen ez a végszó, más se folytassa!

Mike at home
télleg lehetne itt vmilyen hg aki törölgetne

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Bannoljátok ezt a faszt már végre...

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

bardocz
Ok,kusspy.Písz.
Igazatok van mint mondottam,és nem áll szándékomban szétrombolni a topikotokat.
Nem akarok itt is harcot,van másutt elég,de sajna amig ilyen emberek járnak közétek,hogy másik forumot fikáznak ,holott õ is odajár álnéven és szervezik a játékokat más nevével,holott állítolag van saját oldala.
Valahol igazad lehet legyen már béke,annyi jó közöstéma van amit érdemes megbeszélni.Szerintem akkor lessz itt nyugalom ha eltûnik.
Nem õt védi, hanem a topikot a rombolástól.
Már lenyugodtak a kedélyek amikor idejöttél szítani a feszültséget.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Hopi hopi, ha tudnád miért utáljuk,akkor nem igy beszélnél.
A másik,nem veled van problémám,ugy hogy amig én esetleg normálisan szolok hozzád,addig tõlled is ezt várom.És talán lehet hogy nem én vagyok a s..............g,hanem az akit védessz.
degenerator

"Utálom az ilyen képmutató, seggnyaló férgeket, akik úgy akarnak egy társaságba beilleszkedni, hogy egyszer csak megjelennek és elkezdik nagyon utálni azt, akit valamiért a társaság is utál ... "

a másikat miért kéne utálni?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

DummyBoy
Eltakarodjál már légy oly kedves a picsába ... Köszi ...

Utálom az ilyen képmutató, seggnyaló férgeket, akik úgy akarnak egy társaságba beilleszkedni, hogy egyszer csak megjellenek és elkezdik nagyon utálni azt, akit valamiért a társaság is utál ...

Mennyé inkább diszkóba, és *saját magam által kimoderálva, vagy mindegy de ne járj ide ... Undorító faj ...

Neked osztott itt valaki lapot csicska? Mert nem hiszem ... Szóval légy oly kedves, eltünni innen, és valamilyen más módon manifesztálódj itt, mert aban a pillanatban hogy mégegyszer meglátom az agyroggyant nickedet a topikban asszem személyeskedésért elkezdem majd gyûjteni a táblákat én is ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

ohh szólt VALAKI???? ÁÁÁÁ SENKI!!!
Mike at home
annyira nem akarom 😊

utolsó mondatom volt a végszó 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
ennek itt semmi köze az AS-hoz a politika meg mint tudjuk tiltott szal max priviben folytassuk ha akarod.

Mike at home
óh, nem is tudtam, hogy biztonságpolitikai szakértõ vagyok
köszönöm szépen 😊

Mike at home
tömény demagógia amit mondasz
arról meg hogy ki él álomvilágban (tudom a pesszimisták nem pesszimisták hanem realisták) azt inkább hagyjuk
én azt mndom, aki fél, fizessen többet
én nem félek, nekem megfelel az a hadsereg ami van

Látom, öcsém nem férsz a bõrödbe!
A softair-rõl már kimoderálják a hozzászólásaidat, itt is erre hajtasz?
Az, hogy kisebbségi komplexusban szenvedsz, látszik!
Szar lehet, hogy mindenki átnéz rajtad, ahogy én is természetesen!
Ha nem tudsz olvasni, akkor ne reklámozd, a játékok a megfelelõ helyen ki vannak írva, és akiket szívesen látunk, el is jönnek!
Lehet, hogy a softair-es játékszervezõi plecsni nincs ott a nevük mellett, de te tudod a legjobban, van olyan, akinek ott van, és azzal is csak 15 embert tud összeimádkozni!
/ nem is láttam tõle azóta kiírást/
Szánalmas! /szerintem /
Az eletbiztositas az, hogy muanyag golyokkal lonek rank. 😊
Majd ha elessel lonek vigyazok. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Punker
az se életbiztosítás 😊

En mindig kozepen megyek. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

most hogy koszovó is "önálló", még inkább zavarosabb a helyzet a Balkánon...

degenerator
amikor 19ben jöttek a románok, szlovákok, hogy még nagyobb karéjt szakítsanak ki maguknak, szerinted érdekelt valakit az egészségügy? ne mondd azt, hogy ez ma nem történhet meg, egy évtizede lejátszódott a szemünk elõtt, kicsit délebbre.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
akkor javítsd ki magadat, a legelismertebb külföldi biztonságpolitikai szakértõk is maximum 5 évre terveznek.

gondolj bele, ha kijelentik 1900ban, hogy 2000ig semmilyen fegyveres konfliktus nem lesz mo-n.

Magyarország NATO tagként kötelezettségeket vállalt, amit be kell tartania. Ez pedig azzal jár, hogy fejleszteni kell a hadsereget, nem megszüntetni.

szintén zenész <#smile>

Punker
álom világban élsz de ezt már sokszor tisztáztuk.

amúgy meg pénz van eü-re sõt sokkal jobb honvédségre is lenne, csak a korrupt vezetõk lenyúlják a pénzt, lásd buzi rádiósok sztárolása, sok sok millió fagyigépekre, nem beszélve a miniszter úr töménytelen tömény fogyasztását. tessék nekik panaszkodni.

Mike at home
nem sajnos, hanem inkább jó, hogy nem tudják
ti sem tudjátok milyen volt francia közkatonának lenni az elsõ világháborúban, és szerintem ez sem baj

Mike at home
a példád nem jó
mert valahol lakni valahol kell, ugyanakkor az autó, életbiztosítás nem létszükséglet

ugyanakkor hova, minek, képzelt ellenség ellen minek fegyverkezni? mert majd egyszer szükség lesz rá? és mibõl? jelenleg az egészségügyet sem tudjuk csak hitelbõl finanszírozni.
Másrészrõl ennyi energiával félhetünk az idegenek inváziójától, vagy egy meteorit becsapódásától is. Szal ha félni akartok, szlovák, román, ukrán, szerb, horvát, osztrák, de akár izraeli tankoktól tegyétek, én nem bánom, de én nem fogok.

1996-ben pedig nem azért volt háború, mert valaki megtámadta a szomszédját, hanem darabokra hullott Jugoszlávia.

sgmbulldog
A milliós hadseregek ideje elmúlt, nincs olyan ország aki egyedül vállana be egy konfliktust. Még a nagyoknak is szükségük van a kis létszámúakra. Jelenleg is 15 országban vagyunk jelen több mint ezer fõvel.

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

Sajnos a mai fiataloknak foggalmuk sincs milyen volt régen katonának lenni.
Én special 2évet huztam le 20 ével ezelött egy elsõlépcsõs alakulatnál.
De ha itt háboru lenne azt nem mi vivnánk /szerintem/
sgmbulldog
Köszi hogy öregítesz 😄 Nem csak egy színt hordtam eddig 😄

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

Punker
csak 11? én az thittem régebben, hány éves vagy? vagy máshonnan mentél át? 😄

Punker
nem volt jó de volt, most nincs, csak dísznek jó az a 12-3 rendszerben lévõ T72 a kb 15-20 darab D20-as löveg, a 37M aknavetõk a kedvenceim (a 37 bizony 1937-et jelent)
Mike egy kérdés autó, lakás, életbiztosításod van? volt már rá szükséged?

sgmbulldog
Köszi az ötletet, 11 éve hivatásos vagyok.

Mike at home
aha
mert a régi, sorozott sereg, na az aztán jobb volt mint a mai
aha, persze
akinek ez a mániája, hogy minket meg fognak támadni, menjen katonának, vagy fizessen plusz pénzt a hadsereg fejlesztésére, bõvítésére

Punker
alapvetõen mindig az az elsõ áldozat a természetben is ami nem képes magát megvédeni.

Mike at home
nem

sgmbulldog
A 90-es években sem hitte volna senki, hogy európában háború lesz, és mégis kirobbant. A sereg azért kell mert LEHET hogy szükség lesz rá, és akkor AZONNAL lesz rá szükség, nem x idõ múlva mire kiképzik az állományt.

Punker
elkövetkezõ 5 évet akartál mondani?

Mike at home
de az alapkérdés megmaradt? kitõl kellene megvédeni? semmiféle realitása nincs annak, hogy bárki megtámadna minket a elkövetkezõ 100 évben