Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt tom de mégis szûkebb a kör ha megmondom milyen fegyverre gondoltam,nameg a másik hogy hol érdemes venni,sajna nincs airsoftos ismerõsöm akitõl tanácsokat kérhetnék.
na mind1 most hagyom egyenlõre a dolgot mert kifolyt a szemem a sok fegyvertõl,majd nyáron visszatérek,remélem addigra olcsóbban jobb fa/fém AK-47-esek lesznek.Ja és remélem eljutok egy efajta játékra.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
a cucc vásárlás nyáron lesz,felmegyünk a fõvárosba és 1 csomó helyet végignézünk,ahol megtalálom a legjobbat ott veszünk.
amúgy a Cyma AK-k jobbak mint a JG-k szerintem (és választék is van bõven)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
* Gyártó: Jing Gong
* Típus: AK47
* Mûködési elv: AEG
* Lövedék kezdõsebessége:
350 fps (0.20 g-os lõszerrel)
* Tárkapacitás: 600 db 6 mm BB golyó
* Anyaga: Fém, FA
* FÉM TEST
* Gearbox: Fém
* Kaliber: 6 mm BB golyó
* Hop-Up: igen, állítható
* Méretarány: 1:1
* Hossz: 870 mm
* Tömege: 4500 g
* Akku: 8.4V 1100 mAh
* Töltõ: tartozéka
Garancia nélküli ár
Megéri????
milyet ajánlasz?
Glockot néztem az tetszik nekem.
Esetleg Colt 1911-es?
egy rúgós pisztolyt vagy egy olcsóbb fajta (4 ezer ft-os 😄) müanyag ak-t?
dobozokra lõnék meg ilyenekre.
kb 2 het alatt be szokott jonni sima airmailal. Szallitast nem tudom, mert mi 30-50 kg-os csomagokat rendelgetunk.
Bemeretni nem kell, csak irass veluk egy nyilatkozatot hogy a puffka 2 joule alatt van. afa=20% vam= 2,8% es a szallitasi koltsegre is raszamoljak.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
ASUS P5ND2-SLI, P4 3.2, 2*1GB DDR2, Club3D 6600 GT
Sziasztok!Láttam itt valakinek a kérdését(nem tudom,hogy kinek) "két
háromheti használatra alkalmas?"Csak annyi lenne a kérdésem,hogy mi van
akkor,hogyha többet használnám?(2-3 naponta?)Vagy a többi fegyver is
ilyen,hogy csak két 3 hetente lehet használni?Válaszodat elõre
köszönöm!Ákos...
<#idiota>#idiota>
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
http://softairbaja.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=55:m16vn&catid=42:teszt&Itemid=62
GP M16A4RAS teszt:
http://softairbaja.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=48:gpm16a4ras&catid=42:teszt&Itemid=62
ASUS P5ND2-SLI, P4 3.2, 2*1GB DDR2, Club3D 6600 GT
365 fps, Guarder hop-up, 2 db 250-es fém tár, 1200mAh-os akksi, töltõ
csak személyes átvétel budapesten(vagy környékén) fontos lenne ezért ennyi akit érdekel bárhogy megkereshet számom 06205652037 email/msn :[email protected] irányár 25ezer alkudni lehet sõt kell is<#taps>#taps><#taps>#taps>
Alapbol 360-390 FPSel erkeznek. Ha tuningood a gearbox torik.
Nalunk 4 puskabol 2 tort. 1 van meg tuningolva,, de nem nagyon hasznaljak, meg egy nincs. Na azok nem tortek.
Lehet csak mi fogtunk ki anyaghibas szeriat, de gyanus, hogy mindketto GB ugyanott tort el. De amugy 10 000 ft-bol javithato.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Ha érdekel youtubon nézz körül vannak efajta erõdemonstrációk,csak beírod a fegyver nevét és hogy airsoft és ta-dam
ha elektromos fegyvert veszek (géppisztolyt,ak-t) akkor minden lövésnél gyengül egy picit?
vagy egyenletesen lõ minden egyes lövésnél?
Nem tudja valamelyikõtök, ol lehet AK-74M-et venni? (Az AK74, teli, bakelit tusos modelének a behajtható tusos változata, nem a rács tusos)
Ez csak 2500Ft így 3 db 7500Ft míg a CA 13500Ft szal ca-ból vennék 3 db akkor a kínaiból inkáb vennék 5 db.
a CA-nak ugyanúgy mûanyag a tárakasztó füle és törik! + ha a kínait hagyod el nem kapsz infarktust az erdõben.
Találtam china made AK-47-es fém tárat,érdemes megvenni vagy maradjak a classic armynál?(befogadóképesség nem érdekel)
nekem CA G3 van, meg Galaxy MP5k
Ha lenne több pénzem akkor TM vagy classic armyból válogatnék gondolom ezek a minõségi cuccok.
De ha tudtok M-es gépkarabélyokat(pl.:M16) fémbõl ~35-40K között,az jó lenn,én láttam ilyeneket olcsón de azok nem fémbõl vannak gondolom.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
kínaiak közül Cyma, JG, Boyi/Kalash, Unicorn, A&K kb ezek a használhatók.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
E.Gy.B.E. Airsoft Team
E.Gy.B.E. Airsoft Team