Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZTM
kösz

Mersant
ha valaki latja es van nala hely, es rendes az esetleg elvisz.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

ZTM
Még 1 kérdés:olvasgattam a fórumot(softair) és nézegettem a játékokat,és a jelentkezést,van olyan akinek a neve mellett a fegyón kívül van olyan hogy fuvar kellene innen..
Tegyük fel hogy nekem kéne fuvar Varsányból pl.:Hatvanhoz,ha én ezt megjelölöm a jelentkezési lapon vagy az adott játék szervezõinek oldalán(ha van ilyen)akkor ez mégis hogy zajlik,mert ami azt illeti én minden játéktól kb.:2 óra autóútra vagyok XD
köszi
és bocs a sok hszért
kösz a segítséget

ZTM
köszi all

DannyL

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
PASGT-t illetve MICH az új típusú, a PASGT replikák már olyan 3500 pénztõl vannak.

évszám / egység felszerelésrõl képek 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ZTM
Nem tudjátok hogy az amerikai katonák milyen sisakot viselnek?????
Én úgy néztem hogy M88-ast de nem vagyok benne biztos...

nemszóltam :-) de nekem tényleg szídták mint a bokrot, és olyanok akik más kínai gyártók termékét használták (cyma, kalash, etc.)
A JG témáról annyit hogy max olyanok szólják le akik sznobok. Hozzáteszem hála égnek kevés az ilyen.
Ha vigyáz rá az ember akkor örök darab lehet egy JG puska. Konkrétan nekem sose volt,de a csapatból jópár ember használt ilyen fegyvereket. Probléma nélkül. Egyet kivéve amikor a srácnak elszakadt a szíja és az M4-ese kettétört,de egy CA SL ugyanígy járt volna.
Teljesítményre meg teljesen egyenrangú egy CA-val vagy egy Maruival. Emlékszem amikor kijött az elsõ JG sikertermék a Specnaz kópia valaki igy fogalmazta meg: CA belsõ Marui külsõ. Mégha nem is volt 100%-osan igaz az állítása szerintem akkoris nagy dicséret egy kínai gyártónak.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

a fenti linket érdemes olvasni, van külön topicja is a gyártónak :-P

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

elektromos, illetve az olcsóbb NBB-k 10-15 ezer körül beszerezhetõk

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

ja,akkor pisztolyt lehet kapni 20 alatt?
köszi a válaszokat amúgy.

Punker
felejtõs hacsak nem fogsz ki használtat.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

én max 20 ezerért vennék 😄

akkor biztos csak én vayok hiperérzékeny.
az ismeretségi kõr úgy cserélgeti az aegeit, mint én az alsót, õk lehúzták, én hittem nekik, lehet nincs igazuk, ne ragozzuk(zam)
"írd le hogy nem igaz, azt pont. nem kell ez e modor"
Punker
cyma thomson vagy JG MP5-ök, így hirtelen más SMG nem jut eszembe, karabélyokból van szarásig.

mivel jobb vele a feeling 😄
meg csak másabb fogni meg jobban is mutat.

igen.

Punker
fém testre gondolsz?

egy fém rúgos olcsóbb kategóriás géppisztolyt mennyiért adnak?
mert nem minden oldalon lehet megállapitani hogy az fém e vagy nem

BEAST
Ha mastol hallottad az nem szemelyes tapasztalat, foleg nem ha a forras sem kozvetlenul hasonlo termekkel talalkozott, csak "mas gyartmanyu kinai aegeket hasznalnak". Amugy meg semmi serto nem volt Punker mostani reakciojaban.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Punker

mit bizonyítsak, leírtam, hogy személyes tapasztalatom, de én csakrosszat hallottam róla, olyanoktól akik más gyártmányú kínai aegeket használnak.
nem akarok, nem is fogok flémelni, csak nem értem ezt a vehemenciát. írd le hogy nem igaz, azt pont. nem kell ez e modor. peace :-)
ZTM
Látom vannak vélemények,ha megyek akkor úgy is megnézem az összes számomra elérhetõ fegyót(ár),csak azért kérdeztem mert így ránézésre nekem jobban megéri az az M4(ár,full fém(elméletileg😄) mint az AKM mivel nem ragazkodom az AK-hoz és most olyan rucit hoztam össze hogy inkább U.S.army mint más tehát ehez vmi M passzol.

Köszi a segítséget.

Punker
tehát bizonyítani nem tudod és helyette flémelni akarsz?

Alapja van: nekem ezt mondták. De hagyjuk. Inkább beszéljünk arról, hogy hallottad-e azt az idézetet, hogy "a stílus maga az ember"?
Punker
mert alaptalan hülyeségeket beszélsz.....

játékon, csapattagoktól, beszélgetések alkalmából. és te elmesélnéd, miért kell ilyen modorral beszélni?
Punker
és elmesélnéd ezt hol hallottad? csak mert a JG a jobb fajta kínai gyártók közé tartozott mindig is, jó ár/érték aránnyal.

fegyverre gondoltam, én eddig csak rosszat hallottam róluk, de lehet, hogy már kinõtték :-)
Mármint a JG tárakra gondolsz ugye? Mert azért a puskáik nem olyan rosszak szvsz.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

személyes tapasztalatom nincs, de eddig csak rosszat hallottam a Jing nGong-ról...
incs gond a kínai tárral, nekem is az van. Csak azért szóltam, nehogy vegyél 10 tárat, oszt nem jók. :-)
ZTM
ami azt illeti china made tárra gondoltam a fegyóhoz kínai kínai de ennek majd még utánnanézek.
kösz

M4/M16 ugyan azt a tárat "eszi" az éleseknél, de AS-ben lehetnek különbségek a gyártók között, értsd, nem biztos hogy mûködni egy adott M16 tár, egy adott M16 ban. Gyártó fûggõ.
ZTM
Ebben mi a csalás?
AEG Jing Gong M4A1 teljesen fém
Ár: 34 150 Ft

ui.:M4A1-es fegyóba milyen tár kell?????
mert eddig még nem találkoztam vele.
Az M16-os tár passzol bele?
(azé kérdem mert még mindíg piszkálja az orrom ez az AKtárelférõs deolog és ha már full fém fegyó,és a tár se olyan görbe talán megérné.

Pistike 007
Már a vadászat topikban is megbújtatta😄

degenerator
a kis bújtatott reklám mindenedet.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Sziasztok!

Eladnám a 3wattos Xenon izzós fegyverlámpámat szerelékkel,tokkal.
Ára 5.000FT
Vadi új!

Érd:
info kukac legalisonvedelem.eu
0670-308-6466
panther112
És van róla valami info, hogy melyik típusokat? Hozzám csak az jutott el, hogy a VFC ki fogja adni a KAC PDW-t, és már elõ lehet rendelni. Ha valaki adna ki HK417-est, akkor inkább várnék a vásárlással.

bardocz
Nowart azért ne hagyd ki😉
ZTM
Na ezt akartam hogy csak itt vannak elõrejelezve vagy máshol is?

Vásárlás:ha megyek vásárolni 2 helyre nézek be:44-es bázi,és Keleti Front.

Punker
katt a banner-ra 😞

ZTM
Lenne 1 hülye mégis fontos kérdésem.
Hol jelzik elõre a rendezett játékot?
a softair fórumon vagy van más hely?
köszi

DummyBoy
Jobb GB már van ... bár kicsit drágább szvsz mint egy kínai AEG 😊

A systema új Revolution ver2-es boxa ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

bardocz
Csak ott vannak a legjobb képek a fegyverekrõl,az,hogy onnan mutatja meg valaki nem jelenti automatikusan,hogy onnan fog vásárolni😉
Punker
nem fogják átdolgozni a teljes konstrukciót, lett volna már pár évük rá.....

mennyire érdmes várni pl: jobb hopup/GB -al felszerelt armalite-okra ?
mivel ugye montátok h nem az igaziak... várható h feljavítják õket ?

Core 2 Duo E6400 @ 2133MHz, Gigabyte 965P-DS3, 2 GB DDR2 Kingmax, Sapphire X1950 pro,

ZTM
jahhh hátha lesz majd a közelbe.

Punker
játékra fegyver nélkül is kimehetsz nézelõdni, vagy bér fegyverrel, és akkor ott sok fegyvert megfogdoshatsz stb.