29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
kvitya #20822 Nehezebb BB témához:
nem csak erősebb fegyverben jobb, egy átlag 330as AEG is hosszabb és pontosabb lövéseket fog produkálni azonos minőségű ,25ös, mint ,20as BB-vel.
A nagyobb tömegű BB jobban megőrzi egyrészt a mozgási energiáját, tehát messzebbre repül és/vagy nem térítik el annyira a fizikai akadályok (bár egy levél is eltéríti céljától); másrészt a nehezebb tömeg stabilizálja is, tehát a külső behatások, mint szél, eső, stb. hatására nem térül el annyira az eredeti útvonalától.
Számszerűsítve, igen vágva, hogy egyszerűbben lehessen emészteni: a VSR-rel lőttem tesztelésképpen 50, 60, 70, 80 méterre. 70re a ,29es SGM már határeset, kb ennyi a max hatásos távolsága. Ezen a távon a ,40es Madbull messze jobban teljesített, 80on pedig csak ez utóbbi volt értékelhető (lézerrel mért táv természetesen). A fegyver ugyanaz, egyedül a BB tömege volt a változó (ha eltekintek az anyagi minőségétől és felületi kialakításától persze) -
harvypoker #20821 hat kitudja az amcsik is megjartak a bokrokkal Vietnamba nemhiszem hogy a BB sokkal jobb lenne az 5,56 nal :D -
#20820 Semmit ! :)))
De pl bokor ellen jól jöhet . :) -
praksi #20819 "nagyobb az átütő ereje" ???
mit akarsz te átütni? :D -
#20818 Na hogy áll a pred maszk? -
#20817 Have a good flight soldier! :) -
#20816 Nah én elköszönök tőletek 1hétre!
Most indulok Londonba:) majd keresek vmi military boltot ahol vannak olcsó angol ww2 holmik és megpróbálok venni 1-2dolgot...
Jó fórumozást ;)
Üdv -
#20815 HK vs Colt .... -
#20814 a lényeg hogy stabilabb a röppálya. -
#20813 Kérdés:
erősebb fegyverbe miért jobb a nehezebb bb? Azt értem, hogy a szél és a kisebb akadályok nehezebben térítik el és ha jól gondolom nagyobb az átütő ereje is , de ezen kívül mi a haszna ?
Valamint valaki tudja már, hogy a Blaster Devil bb mennyiben más mint a sima ?
THX ! -
#20812 Közben belőttem az udvarunkon, 30-40 méterről egy pontra mutat, de mikor először néztem a szobában kicsit elvette a kedvem :)))Ott tényleg elmászik a pötty ! Gondolom mivel csak egy olcsó replika , nem igazán pontos az a félig áttetsző homorú tükör és főleg széleken már csal .
De tényleg jóság a cucc , nem bántam meg hogy rátok hallgattam . -
#20811 -
#20810 -
#20809 Szvsz biztos, hogy nem.. akkor torzítana :) -
#20808 Most már elpakoltam, de ahogy láttam a hátsó lencse kicsit domború, legalább is belülről biztosan . -
#20807 red dot domború lencsével???:O -
#20806 ...és inkább a lencse szélein mászik el ahol már nagyon domború a lencse.
Sorry, nem szóltam ! -
#20805 Ha a fegyver egy helyben áll mondjuk állvanyon, és benézek középről-jobbról-balról egy kicsit mindig mászik arrébb a pötty ....Pedig a cső mozdulatlan ugye ...50 méteren simán csal 40-50 centit, mondjuk a puska se sokkal pontosabb :))))
Vagy a tiétek nem ilyen ?
Szerk.:Megkövetem magam, minél messzebbre nézek vele annál kissebb a kitérés ... -
#20804 mi van?
pontosan belövöd a fegyvert, és a pötty pont a helyén van, akkor miről is beszélünk? nézheted te ferdén a dotot, a csövet nem fogod hozzá görbíteni, vagy igen? :D -
#20803 De hát ez így sz@rt nem ér ! :)))Mondjuk a Holosight -om is ilyen , bár az egész kicsit mozdul el .
Jó, igaz hogy egy AS fegyver nem éppen pontos .... -
#20802 a led fixen középre világít. -
#20801 Mindegyik reddot olyan, hogy ha a széléről nézek bele kicsit máshová mutat a jel mint középről ? Vagyis ha mozgatom a fejem jobbra-balra kicsit elmászik a jel a célról ...
Most vettem egy G&P Aimpontot és ez is olyan ... -
mstummer #20800 Huhh...azt olvastam elsőre hogy fürdő ruciban játszottál anno... fáradt vagyok :)
Los Saksendos 2-re nem jössz majd? :) -
#20799 Nos, én általában full ruciban játszottam anno ... Nem a BB-k és nem az ágak miatt ... a qrva szúnyogok miatt xD
De tény hogy olyan helyen ahol a növényzet nem követeli meg a bombsquad-os védőölözetet, és 1000 alatt van a 10 négyzetcentire eső szúnyogok száma ... ott elég a póló is :) -
#20798 Szerintem alapfelszereltség a camo ruha, enélkül egyrészt sokkal nagyobb az esélye hogy kilövik az illetőt, és ezáltal sok időt veszt a tényleges játékidőből, valamint a játék katonai-szimulációs része egyből szertefoszlik.
Érv a póló mellett:
Meleg van, a póló megteszi...
-A jó katona nem nyafog...
Keményvagyok, nembaj ha fáj!
-Úgyvan, ne nyavajogj. -
#20797 Nekem egyszer mondta Tibi hogy "Játszunk polóban Hit!" azóta is emlegetem! -
kvitya #20796 Irónia...... :)) -
#20795 Na az biztos csemmeg! Oda felöltöztem én is. :D -
shatanka #20794 Anno Heni a kartel után még 2 hónapra is talált bennem tüskét. -
#20793 régi verpeléti pályáról érdekesen jöttél volna ki :D -
#20792 Én meg évek óta pólóban játszom nyáron, mégsem véreztem el. Ennyi vérfrissítés egészséges. -
praksi #20791 Hatvanban én is pólóban nyomtam, de pár vérző seb után elgondolkodtam... -
#20790 -
shatanka #20789 Azért veszünk fel zubbonyt, hogy megvédjen a BBtől illetve erdőben ne karistoljon össze minden ág. -
MuldR #20788 Hummer tetogeppuskasoknak fejlesztettek ki. -
#20787 Viccelt! -
#20786 Én CQB-zni is szoktam nyáron pólóban. :) -
#20785 Persze én is ismerek olyat, aki egyes re állított fegyverrel nyomja, és ahányszor lő egyet annyiszor kiesik valaki a játékból az ellenfélnél.
De én itt az imént arra próbáltam rávezetni kvitya-t hogy nem az különbözteti meg a profit a kezdőtől, hogy szerelésben van e vagy sem. -
#20784 Én is játszottam már sima terepmintás pólóban,és bényén is vannak,akik úgy nyomják.Mondjuk ott a 2 pályatulajdonos úgy lő le kapásból,hogy nem céloz,és 10-ből 10x el is talál. -
#20783 Nem barátom, a rutinnak ehhez semmi köze.
Az tény hogy a védő szemüveg és az arcvédőn kívül nincs szükség semmire a játékhoz.
De szerintem akár miien „régi arcok” ról van szó, nem hiszem hogy az erdőben egy szál pólóba fog rohangálni + 4 tárral a nadrágzsebében, stukival, bármilyen rejtőszín nélkül a rutinra támaszkodva.
Megnézném azt a „régi arcot” aki így nyomja!
Biztos van ilyen, akit zavarnak ezek a szerelések de egy kezdőre jobban illik ez a leírás aki azt csak hiszi hogy van rutinja.
Én minden esetre nem találkoztam olyan rutinos emberkével ebben a sportban aki katonai pólóban és nadrágban nyomta volna.
Mert itt nem a fájdalomról szól az egész. Nem azért öltözik valaki hadi felszerelésbe, aggat magára ilyen cuccokat, mert fél hogy kicsipkézik valamiét.
Hanem hogy jobban bele éje magát ebbe a csapatjátékba.
Ezek a cuccok azért vannak, hogy elősegítsék a játék feeling-jét!
De neked ezt tudnod kéne, hiszen gondolom te „régi arc” vagy a dologban?