Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
1: Perpill én tényleg röhögök rajtad, mert nemtudod elolvasni amit írok, és azthiszed madártollakat akarok rábaszni egy aranyra fújt Akra, meg diszkólabdára... Amit azért írtam mert szerintem vicces és elvetemült ötlet, nempedig mert megakarom valósítani. Neked pontosan olvasni nehéz dolog ugyebár...
2: Idézeteket berakhatsz, de akkor azt amit írtam. Ne azt amit Hallani akarsz.
3: Érdekes mód itt SGn kötekedsz, de amikor Youtubeon megdícsérik, v megdícsérem az 1ik videót, akkor oylan lágy szívecskéd lesz, hogy a BB könnyen átvinné.
Én igazán minden mocskosul illetlen és a te balfasz mivoltodra utaló, engem v másokat fikázó postjaidat kultúráltan tudtam lereagálni, és megkerestem az igazat abban a fosban válaszban írtál.
Most már tényleg menj el a halál f@szára...
Unlak.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
multkor egyik kedves baratom meglepett 1 flakon cyber BB-vel, (jot akart de nem ert hozza, neki minden BB egyforma), hat tudtam hogy szar, de azt nem hittem volna hogy gyarilag kis darabkak hianyoznak belole 😊 nagyon durva...
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
"Na szóval én már javában tervezgetem miként legyen egyéni.....Ha valaki tud forrást mutatni"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Remélem hogy a bipodon és a tollakon járt az eszed amikor a postot küldted, mert amúgy azonkívül mind értelmes ötlet, és ha ezt viccesnek találod, nos, akkor az elmult 40 év hadseregének vicceskedésein röhögsz. És azon joggal.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Tárfestés: Lángnyelvek, v narancs AK tárra konföderációs zászló és 01-es szám x) Valakinek rémlik valami ...
Doboztárra ijesmi fehér felirat: "EAT BULLETS" "SAY HELLO" "😊" "Peace kisses comes from here"
És egy vietnámi képen láttam valahol, hogy a bipod teteére odaraktak egy... hát egy V4g1nÁ7... Vmi fabrikálás volt, de ötletes! és a bipod sárgás bõrszínûre festve. Már csak a pici cipõket hiányoltam a végérõl.
Vagy egy pár papagály/strucctollat az elõagyra hogy PIMP legyen x) Elvetemült. Aranyra fújt fegyókhoz szerintem kötelezõ...
De akkormár egy diszkólabda csüngjön is róla.
Na szóval én már javában tervezgetem miként legyen egyéni.
A Tusra megy egy olyan szöveg, amit pl vietnámban sisakokra írtak. Ha valaki tud forrást mutatni, akkor legyen szívs velem megosztani.
És nem babonából, csak a szemtelen, szarkazmussal teli benfentes viccemnek az egyház felé, egy rózsafûzért fogok az elõagyra tekerni, de kitudja... hátha Isten velem lesz 😛
Lesz egy tár amit lángnyelvesre befestünk, merthát Ez szerintem állati lenne.
És ezekben a pillanatokban, azaz 10 másodperce tolatott neki 1 kiálló kocsi a másiknak, itt az ablakból kinézve LOL. Megsorozom pill....
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Gránátos fiú 😛
meg lecsesztél, hogy az égõ parázs mennyire látszik egy sötétben, közben te egy halálsugár méretû fejlámpával sétáltál 😊
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
vazze vasárnap még Bundy is rám járt hogy meg medic-elt......
Punker vazz, legközelebb viszek egy karton cigit, csak hogy ne nyavalyogj annyit 😄
Az a gránátvetõ mustafáé volt csak odaadta ,hogy jól jöhet.
Imádom a császári pályát, mind játék mind játékszervezés tekintetében rengeteg lehetõség van benne.Kár h márciusig pihenni fog 😞
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Köszönöm a válaszod.
A Cyma CM.042A -nak behajtható a tusa? És szerezhetek rá olyan gofrirácsos tárat a randa csíkos helyett?
AK 101: 5.56-os. Müanyag teli tussal (behajtható) és szénszálas alkatrészekkel. Müanyag tárral. Valamint AK74-es csõszájfékkel. Továbbá az oldalán már alapból van sin a különféle optikákhoz.
Igy röviden tömören 😊 De már ránézésre is látszik hogy más a kettõ. Egyébként az AK101 nincs rendszerben az oroszoknál mivel export fegyver. Ezért 5.56-os.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
A Fegyver önmagában a Crysis-ból lesz, a maga minimális futurisztikusságával. Ha megnézed goodle-ben, alig van külömbség az AK-47 és FY71-es között. Bááár néhol aztírják hogy AK-101-rõl mintázták.
Õszintén, nemigazán látok külömbséget a 47-es és a 101-es között.
Errõl is mesélhetne valakî. És maga a felszerelésem lesz Spetznaz, kiegészíítõkkel STALKER. De nemleszek nanosuitos cloakos koreaigyilokgép ^^
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Viszont, ha valaki tudna, akkor kérem mondjon személyes tapasztalatot a fegyverrõl.
MSN/SG
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Filmnek nemrossz, sõt, de azért ezt igazán Filmnek nevezni a mozis értelmében necces. Ezijen Reality féle.
A Kar98k-ra annyit hogy normálisan harcolni nemlehet vele, még springes csatákon se. Sniperezni lenne még jó de addig nemhord el.
Így néz ki.
Valaki tud abban tanácsot adni, hogy hogyan lehet egy olyan Kar98k-val airsoft csatázni ami shellekkel mûködik? Mert, hogy az erdõben elszóródik és nem hiszem, hogy mindig tudok arra figyelni, hogy a kezembe dobja ki a shellt...minden shellbe egy BB fér...
Mert tényleg nagyon realisztikus így de ezzel hogyan lehet csatázni?
Légyszi bárki bármi értelmeset tudna válaszolni az írjon...
Elõre is kösz!