29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#23063 Valaki nem tudja esetleg gyorsban, hogy hol lehet állítani az AK motormagasságát ?
Nem jövök rá, itt van haver fegyvere és nem tudjuk feljebb emelni a motort :)))))) -
shatanka #23062 És minenhol megittad a tejet meg a sütit? Jah tényleg már dec. 5 van... repül az idő ha szopsz a zhkkal... -
#23061 már pucoltatom a kölkökkel a cipőket, este ha elaludtak indul a kommandó a csomagokkal :D
amúgy régen voltam fizetős mikulás, jó móka volt 1,5 óra alatt megkerestem egy csúf pénteki berúgás árát. -
shatanka #23060 Punker úgy látom, hogy ünnepi hangulatba kerültél :) -
#23059 -
#23058 Na most vagy eltűnt a hsz-em, vagy megint mellényomtam :)))
Vásároljon aki nem normális, ilyenkor szoktam hazautazni . -
#23057 na látod 1 okkal több a játékra, mennyivel jobb a szabadban lenni mint a vásárlók tömegében sodródni. -
#23056 Az semmi, én mindig akkro vagyok a csapattal, amikor Tázláron lehetnék...
Oszt karácsony után egyböl megyek, de a bejglit kiharcolom magamnak. -
#23055 20.-a olyan szerencsétlen időpont ... aranyvasárnap ráadásul (asszem) szombat munkanap ... -
#23054 416-ból meg VFC ha találsz még valamelyik webshop-ban, és a systema-t se hagyd ki. -
#23053 wow -
#23052 inokatsu -
#23051 sziasztok 2 kérdés:
lehet még valahol AUG elülső/behajtható markolatot alkatrsészként venni?szétkerestem a netet és sehol semmi:S
másik pedig melyik most a legjobb m4-est gyártó airsoft cég? /Hk416-is érdekel/
régóta fáj a szívem egy gránátvetős m4-re. -
#23050 Mi megyünk. És ezúttal kicsit többen.
Tetszett a pálya, van minden ami kell. -
#23049 20-án gyertek hatvanba jó játék lesz és jó helyre megy a pénz. -
#23048 Beszéltem Reintexel ,kicsit leszopatta őket a beszállító, nem is tudták, hogy a gagyibb anyagú cuccot kapták ! :)
De kicserélik, semmi gond ... -
#23047 Shatanka, nem jött össze a kapcsolat ... :)
Röviden: vehetsz bármilyen sporteszközt, sportszert is egészség pénztáros kártyára. Számlát a pénztár által adott azonosítóra kérd ( apukád neve, azonosítószám, stb... , szoktak adni egy kis kártyát amin le van írva minden .) .
Én biztos-ami biztos nem szoktam erőltetni az egyenruha, vagy hasonló megnevezést a számlán, bár nagyon nem foglalkoznak vele, biztosabb a sportruházat, vagy sportfelszerelés, sport-légfegyver stb ....
De pl. a fegyveremre ráírták, hogy AGM HK416, szó nélkül kifizették.
Ami a lényeg: ebből adóznod kell,most nem tudom pontosan mennyit ( asszem 35 %...) ,szóval ha vásárolsz 100 000-ért csak 65 000-et fog visszafizetni a pénztár . -
MuldR #23046 ebay.com -
#23045 Akkor elvileg felvettelek...Asztaloslaci .... -
#23044 név@citroszar..... -
#23043 shatanka pont at kukac ....?
Vagy hogyan is van ? -
#23042 Persze, nejem bankszakember, valamit kitalálunk :) -
shatanka #23041 Lacoo felvennél engem msnre? Édesapámnak is van egészségpénztáros kártíája. Érdekelne engem ez a dolgo, hogy hogy és mint. shatanka_at_citromail.hu -
#23040 Ajánlottam volna az alább szóba került Reintex marpat öltönyét, 50-50 % pamut-nylon összetétellel jó vétel lenne, de mint kiderült a második rendelésemnél már bibi van ... :))) -
#23039 nowar-ban van propper. -
netmester #23038 nincs mindenhol sőt nem nagyon találunk pedig 12-en keressük. nem googleban hanem célirányosan hallás alapján mgnézünk boltokat. azt vártam hogy valki vami bolt nevet ír be ahol pl őt ruhát vagy szerinte olcsó,lehet ott kapni -
#23037 Kb, mindenhol ...
Jobb katonai boltban, webshopokban..mindenhol !
Google=>marpat zubbony.... -
netmester #23036 hello
nem tudja vaki hol lehet Marpat ruhát venni?? -
#23035 Akkor marad a Keleti, ott kézzel írják a számlát ! :DDDDD -
#23034 részletes számlát adnak terméknévvel stb (de ha van teljes jogosultság a számlázó progihoz, kb 2 perc felvenni új tételt, régen én is ezzel a progival dolgoztam persze ehhez jófej pénztáros is kell) -
#23033 Egy gyors kérdés, biztos van aki tudja a választ .
Nem akarom Nowar-osokat ilyennel zavarni, de milyen áfás számlát adnak , Gép tölti ki vagy van rá lehetőség, hogy simán sportruházat kerüljön rá .
Tele van megint az egészségpénztáram, el tudnám számoltatni ... -
#23032 Az az ...
Bár szerintem ők sem tudják, bontatlan csomagolás volt minden, szerintem a beszállítással van ott a gond ... -
#23031 reggel telefon nekik hogy mást küldtek. -
#23030 Kurva életbe , csak leszopatott a Reintex ! :DDD
Rendeltem tőlük majdnem 20 K-ért nadrágoz-zubbonyt erre a meghírdetett 50-50 %-os anyag helyett kaptam egy sokkal gagyibbat !
A vicc, hogy a pár hétel ezelőtti rendelésünk ugyan ilyen ruhára teljesen rendben volt, valóban 50% pamutból van .
Most írtam nekik, hogy ez nekem nem kell, kíváncsi vagyok mi lesz a vége :P -
moulingirl #23029 Hmm, lehet hogy elmozdult a kábel, csak így szétszedés nélkül semmi hibát nem találok rajta. -
#23028 Én elsőre csak csatit cserélnék. -
#23027 Sanyi azt mondta van neki fölösbe egy fél kamionnal... :) -
#23026 szétszeded átnézed az egész kábelezést. -
moulingirl #23025 Sziasztok
Problémám lenne a JG M16-osommal. Az aku csatlakozoja kontakhibás valszeg, mert csak akkor lő, hogyha nicns teljesen összedugva a csatlakozo. Ha megnézem semmi elválzotást nem látok így nem tudom mi lehet a baj. Megoldás? -
#23024 na honnan? :D