Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Kik szokták? Fejtsd ki bövebben, miért kell egy kezdõnek kisméretû fegyvert választania!
"azt javasoljuk neked, hogy menj ki játékra, ott 1-1 körre kérd el valakinek a fegyverét, már ami nem a drágábbik árkategóriába tartozik, próbáld ki, és vigyázz rá mint a szemed fényére."
Ki az a mi?
Én nem javasolnék ilyen marhaságot! Most komolyan azt gondolod, hogy kimegy szerencsétlen, és végiglejmolja a játékosokat ilyen: "Elkérhetem a fegyvered egy körre? Légyszí!!!" stilusban? Szegényt a második próbálkozás után elhajtnák!
Jah, amúgy a szavaidból azt veszem ki, te már nem vagy kezdõ!
"2 Fórumos, és úgy 8-10 baráti játékon voltam."
Jah bocs, látom már profi vagy, és mérhetetlen tapasztalattal rendelkezel!
"6mm a szabvány, súj nemhiszem hogy befojádolná.
Airsoft szabvány a 6 milis és a 8 milis BB.
Ebben mi a hülyeség, Wikipedia?"
Bár vágom, hogy te penge vagy, de bizonyára tudod - hiszen rengeteget olvastál a témában - hogy a különbözõ gyártmányú BB-knél más és más a méret és a súlyszórás. A gyenge minõségû lövedékek akár lehetnek oly mértékben hibásak is, hogy károsíthatják a fegyvert, illetve hosszú távon komolyan elkoszolhatják a csövet és a hop-up szerkezetet. Ez ugye negatívan befolyáslja a pontosságot. A külballasztikai tulajdonságai sem elhanyagolhatóak egy BB-nek, hiszen a találati valószínûség a nagy szóráskép esetén nagymértékben csökken!
Javaslom tájékozódj a a témában, minden ehhez a témához tartozó információ felllelhetõ a neten.
Általában kisebb fegyvereket szoktak kezdõknek ajánlani. AEG-bõl C36 és MP5 , mivel kisbeb, könnyebb, és hát egyszerûbb fegyverek.
M4, a rövidített M16 sem rossz, de én, és szerintem a legtöbben azt javasoljuk neked, hogy menj ki játékra, ott 1-1 körre kérd el valakinek a fegyverét, már ami nem a drágábbik árkategóriába tartozik, próbáld ki, és vigyázz rá mint a szemed fényére. Pár fegyver/játék kipróbálása/részvétele után rájössz hogy neked mejik áll kézre.
Csak hogy lásd: Én Springes pisztollyal kezdtem, utána springes Scorpion, MP5 Aeg, azután vettem saját fegyvernek M16-ost, és most jöttem rá hogy nekem az AK ami teljesen kézreáll.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Ebben mi a hülyeség, Wikipedia?
És ne válaszolj ha csak a vitát robbantanád ki.
Max írd le a véleményedet hogy mi szerinted a szabvány airsoft töltények között.
én egy M4 est néztem, azt írták hogy ha gyakorlok vele akkor jól tudom majd használni.
hát, nem bújtatok ki a bõrötökbõl, ugyanúgy megy a veszekedés minden kis szaron mint régen
no de mindegy,
akkor veszek olyan bio lõszert, amilyet kapok
mondjuk engem az érdekelt volna, mennyire koszol, hajlamos e törni, repedni
de biztos vannak valahol tesztek
további jó napot mindenkinek
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ellövöm a maradék .20ast és veszek 0.23-0.25 -öset.
De a te fegyveredbe jó lesz a 0.25 Blaster vagy a 0.28 Guarder. ( Igen mind a 2 tipus beszerezhetõ és mind a 2 tipus átlagos árkategória )
Elõfordulhat pl., hogy a fegyverednek ugyan jók a BBk de a táraid valamiért nem szeretik és nem adagolják fel rendesen.
Én õszintén, nemismerem a BBket, veszek amit jónak látok, azaz 2 alkalommal, mert amúgy barátok 2literes üvegben hozzák a bbt és springelnek 😉
Vmi tipp 400FPS-hez?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
thanx
Pl. a CA-nak nem nagyon megy a téma.
Ha 40mm-es cartridge, akkor Madbull messze a legjobb, csak kurva drága. Most fogok venni pár héten belül 2db-ot.
A KA is jó állítólag és olcsóbb is.
Épületben egyébként jól lehet ijesztgetni is vele. 😊
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Gránátvetõ:
+ Jármûveket kilehet vele lõni.
+ Épületharcnál hasznos dolog, mert nem igényel "pontos" célzást.
+ Jól néz ki 😊
- Drága móka; mire megvan hozzá minden szükséges. ( gránátvetõ, 3 gránát, gáz )
- Gázos rendszer hibái itt is elõjöhetnek. ( Elszisszen a gáz stb. )
- Nehéz lesz tõle a fegyver , és felborítja a súlyelosztását is. ( Fõleg, hogy én risre szerelem fel. 3 napig azonban folyamatosan húztam vontam egyfolyában és kikibirhatónak iéltem meg )
Softairen nincs vasfegyelem, csak cenzúra, adminoknak diktatúra😄
Huuuuuhhhh melegvan. Kintvoltam most, amikor nemszabadna 1 órát, és most kéken látok, sõt... Egyébként is a szemem fényérzékeny keményen.
Szemályesen nem ismerem õket, de gondolom nem ilyen "vaddisznók" ha hosszú évek óta nyomulnak közösségben. Csak hát..ilyenek, senki sem tökéletes .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
2 Fórumos, és úgy 8-10 baráti játékon voltam.
2 kérdésem lenne.
- Miért kérdezed? Mert infót kérek egy olyan fegyverrõl, ahol ha egyáltlaán írnak valamit, teljesen mást mint a másik 3 helyen?
- Gránátvetõ neked miért jött be, hisz annak valójában semmi köze az igazihoz. Az egy sokbb-s shotgun-
Aki játékpuskákkal rohangál egész nap, kánikulában, fagyban, esõben az egy sem normális ! 😊))
- Van egyáltalán már airsoft fegyvered?
- Hány játékon voltál? ( ha lebontod kis tingli tanglikra és "nagyobb" játékokra akkor azt megköszönöm. )
Mitõl mástól lenne EGYedi a fegyver? Amúgy csak egyéni lenne vagy valami. Én szeretem ha az én cuccom megcsillan a többi között. Ezzel nincs baj amíg olyat nem mûvelek vele ami befojásolná a játékot.
Furcsa hogy egy hülye viccelõdésbõl ennyire felkapta magát Punker, aztán Hitman is rákattant a lehetõségre. Fölöttébb érdekes.
De marhára nem szoktam kuporítani a fal mögött, megvannak a magam taktikai lépéseim minden esetre. Túlélést pedig nemigazán fog semmise segíteni, a harctérre tudás kell fõleg. Mellesleg hajlamos vagyok kereszttûzbe kisétálni cipõtkötni pl, mert ennyire nyugodt a természetem =)
És hogy valami értelmes is legyen :jellemzõen hol szokott ereszteni a két részes hopup kamra ?
Most komolyan kinek fáj, hogy mit aggat a játékfegyverére ?
Legalább nektek lehetne több eszetek ....Ok, Hitman egy ártatlan elgépelés miatt is képes PM-et küldeni, de õ már csak ilyen ! 😊
De te, Punker, eddig még nem másztál bele ilyen hülyeségekbe ! 😊
RoyalPredator:
1.: nagyon le fogod sz@rni a szép egyedi fegyveredet, mikor kuporogsz egy fal mögött félve mikor lövik keresztül a füledet ...😊
2.: nem attól lesz egyedi, ha olyan dolgokat mûvelsz vele ami eddig senkinek eszébe sem jutott !Fõleg ha teljesen értelmetlen ...
Harcmezõn legtöbbször olyan módosítások fordulnak elõ ami a túlélést segíti, nem azt , hogy valaki büszkén villogjon az egyedi fegyverével !
Ajánlom nekedis a #21519-es hozzászólásomat.
Pont ideillik...
Jah és nem, nem mondtam hogy te vagy drága Hitman barátunk becstelenül játszana. Megintcsak pontosan el kéne olvasni amit írok, nemde? Deeehogynem ugyhogy szerintem az SG-t jegeld ameddig ez nemmegy.
Addig csak a vitát szítod, nem a megoldást keresed.
Megszokott jelenség...
A sors iróniája, hogy valamikor ez összeis jön, de nem most.
Hazug? Ugyanmár. Fajtám? Orosz vagy Magyar?...
"a MASZt és a Fairpalyt pedig magasból leszarja majd... "
Bizonyítsd tényekkel!!!! Soha sehol sem írtam hasonlót, hazug vagy ahogy a fajtád is az!
MOD mint Modification vagy Moderator?
Bár Hitmant lõném mert mindenhol midnenkit fikázik addig, amíg be nem pöccenünk rá. Nodehát õ egy álomadmin ezt tudnikell kéremszépen.
Amúgy a neve "A Messiás" lesz "<#banplz>#banplz>"
bezzeg nekünk csak ilyen fegyver pimpelõk jutnak 😄
hej Royal találtam nevet a csúzlidnak, legyen pl MOD killer <#banplz>#banplz>
falling star 2-re nekem is kell majd.
a MASZt és a Fairpalyt pedig magasból leszarja majd... megírta hogy ott támad majd ahol lehet. Ezután nemfoglalkozok veled különösképpen. "Bolha hiszti"
No és Punker. http://www.mimi.hu/gyermek/hiszti.html
De akár Wikizhetnéd is.
Post elküldés helyett érdemes végiggondolni amit mondassz.
Itten erre kell ébredni komolyan...
Csak nem szeretem ha vki eltorzítja az igazságot a maga érdekei érdekében. Ugyebár #21507 #21500 #21494 és így tovább...
De ez már jó is, mert a gyárból nyilván csak nagy tételben lehet hozni.
Árakat nem tudsz bátyja?
Amúgy van neki "raktáron" vagy 300000 db most is, így tudsz venni ha kell!
2. 1,5 éve voltam utoljára közös játékon vele.
Neked nyilván jó, nekem viszont azt mondja meg hol veszi. 😊
Bár igencsak kultúrálatlanul teszi, és azt hiszi mert káromkodik mellé majd komolyabban veszik, attól még bolha marad!<#mf1>#mf1>
Az elmúlt idõkben, egy értelmes postod sem volt, tisztán világít hát: a balfasz te vagy, te szerencsétlen!<#levele>#levele><#lama>#lama>Viszaolvasva a softair-es hozzászólásaidat, mindenki láthtja!
Most pedig szaladj "haza", és rakd ki gyorsan zsebtahó barátaidnak ezeket a hsz-eket! Jajj! Most jut eszembe, onnan is kifelé áll a szekered rúdja! <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes> Szar lehet, hogy minden fórumon kikloffolnak! Talán el kellene gondolkoznod, miért is van ez így!