Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DannyL
piték

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DummyBoy
Összeflémeljük gyorsan? <#zavart2> <#idiota> <#vigyor3>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
milyen ték? max a 22222 lesz TÉK........

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

indeed. a ték et lehagytad 😄

Punker
havonta min 100 fegyver megy el csak a softair-en, ebbõl 1-2 átbaszás van, arányaiban nem rossz de ha pont téged vernek át az fájdalmas.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

én most vettem postai utánvéttel, igaz lefényképezte elõtte a fegyót de mást én sem tudtam róla, csak amit elmondott.

Punker
nincs neked annyi pénzed 😄

neked van vmi eladó fegyvered?
Punker
sehogy.....ismeretlentõl ne végy postai utánvéttel.

az eladó fegyvereknél aminél postai utánvétellel meg ilyenekkel küldik nem túl veszélyes? Vagy hogy lehetek biztos benne hogy nem vernek át?
Punker
miért ordibálsz? valami bajod van?

DeerHunter01
kattints a bannerre és ott kereshetsz eladó fegyvereket.

\"Erről van szó!\"

VAN ITT OLYAN AKINEK VAN ELADÓ FEGYVERE (MAX 10000FT) ÉS NYÍREGYHÁZA KÖRNYÉKÉN LAKIK? JELENTKEZNI EZEN A CÍMEN: [email protected]
Kisendre
Már megkaptad a választ!<#banplz>

Nyíregyházán vagy Debrecenben van airsoft bolt?
köszi mindent
DeerHunter01
Vaterával az a baj hogy a piaci rúgós pisztolyra is ráirják hogy AIRSOFT de köze sincs hozzá 😄D
bár 1000 ft-ért mindenki tudja hogy milyen lesz 😄
de biztos kapsz jó fegyvert ott is.

itt van pár AS bolt:
Keletifront
Nowar

\"Erről van szó!\"

ok csak még egy utolsó kérdés 😊 Vaterán vagy valami ilyesmi helyen érdemes megvenni? É valami jó oldalt tudtok linkelni?
DeerHunter01
hozzászólás

\"Erről van szó!\"

mi az a "hsz"?
DeerHunter01
légyszi egy hsz-ben tedd fel a kérdéseidet,köszi 😊

\"Erről van szó!\"

17
Hany eves vagy? 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Punker
miért kell telehányni a topic-ot? nem lett volna egyszerûbb 1x beírni gúgliba?

DannyL
www.posta.hu

DannyL
Nincs, drága!

postai utánvétellel megéri megrendelni?
Debrecenben van airsoft bolt ? Az drága nagyon hogy ha futár céget bízok meg vele hogy házhoz szállítsa ? Végre válaszolna valaki?PLS!!!!!!!!!!!nagyon megköszönném
bardocz
Mondjuk a vonatárakkal nem vagyok tisztában, de amikor én vettem a puskámat, akkor asszem nem lett volna olcsóbb külföldrõl, mint itthon.
Debrecenben van airsoft bolt ? Az drága nagyon hogy ha futár céget bízok meg vele hogy házhoz szállítsa ?
Punker
nem egészen, a vám 3,5 % az ÁFA 25% a szállítás változó (valahol ingyenes)

Debrecenben nincs véletlenül airsoft bolt ? Az drága nagyon hogy ha futár céget bízok meg vele?
bardocz
Miért. A külföldi bolti ár kétszerese úgyis lesz, mire eljut hozzád.
?????
a vonat az ingyen van mert van arcképesem 😄 vagy Debrecenben nincs véletlenül? Ja és az drága nagyon hogy ha futár céget bízok meg vele?
Punker
nem olcsóbb.....

vagy nyíregíházán van valami ilyen bolt? Mert oda még fel is mennék de pest az nagyon messze van innen 😞
bardocz
Olcsóbb, ha átutazod a fél országot vonattal, és még kevesebb ideig is tart, mint amíg ideér, átmegy a vámon, stb.
és a külföldrõl rendelem?
DeerHunter01
igaz.
személyesen kell megvenni .

\"Erről van szó!\"

az igaz hogy nem lehet az oldalnak házhoz szállítania a fegyvert?
de gondolom én hogy azzal a colt 1911-el nem sokra mennék ha részt vennék vmi játékban 😄
csak azért kérdeztem hogy melyik a legerõsebb TM mert a hozzászólásokban azt írták a TM Socom mk23-ra hogy azz a legerõsebb TM pisztoly
köszi a válaszokat
DeerHunter01
szerintem egyenlõ az erejük.
nekem TM rúgós Smith Wessonom van ,7 ezer ft volt.
itthon lövök énis csak vele de arra megfelel
elég erõs .

\"Erről van szó!\"

melyik a legjobb TM rugós pisztoly amit max 8-9000ft-ért árulnak?
bardocz
Hívd fel õket.
Webshopjukra ne bízz semmit. Egy normális üzletben törõdnek vele. De nekik túl sok munka lenne az, hogy ha érkezik valami, akkor azt jelezzék a terméknél, vagy ha valami elfogy azt is. Bizonyára más üzletekben ezt a munkát robotok végzik.
valaki nem tudja véletlenül hogy a "44-es bázis"-on(airsoft.hu) van e most olyan pisztoly amit írtam? Vagy valami jó pisztoly ami spring-es
Milyen az a DE shoti? És amit írtam amit venni akarok az mennyire számít jó fegyvernek?
Punker
TM spring, ha nagy szerencséd van esetleg DE shoti használtan.