29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#23464 "hogy ellenkezik néhány dologban a véleményem az ott elfogadottól ? :)))"
Ez épen elég ok egy bannra :ASD -
#23463 Mi a probléma valam ?,
hogy ellenkezik néhány dologban a véleményem az ott elfogadottól ? :)))
Kaptam valami mailt, hogy a moderátorokkal, adminokkal foglalkoztam azért bannoltak, hát én erről nem tudok de biztos így van ! :))))
Szóval ha amiatt repültem, mert ma az önvédelem topikban nem álltam be a sorba az egyszerű gondolkodásúak mellé, akkor simán jó is , hogy repültem onnan, még ha teljesen nevetséges indokkal is :DDDDDD
az a gáz van egy függő csere-berém én már megkaptam a cuccot, a partner viszont nem, úgyhogy ez van, én nem kuncsorgok senkinek, hogy engedjenek annyira vissza míg azt lerendezem normálisan .... -
praksi #23462 ha már úgyis untad a "sok nagyképű barmot", akkor mi a fenének kellett neked visszajárni trollkodni?
amúgy tucatnyian elmondták, mi veled a probléma, csak te semmiből sem tudsz tanulni. -
#23461 A köztársaságnak mi a címe ? -
#23460 No már úgy is untam asok nagyképű barmot a Softairen ,végre kitiltottak :))))))))))) Talán egyszer megtudom, hogy miért, gyanítom ,seggnyalás elmulasztása miatt :)))))
Tanuljátok meg: vagy bológattok, vagy repültök ! :DDDDD -
#23459 Vegyél neki egy falafelt, és be van tömve a szája ;) -
#23458 Ha barbit vennék neki azzal rontanám el ! :D -
MuldR #23457 Koran elrontod. Oszt majd csodalkozol, ha ovi ballagasra T-72-est akar :) -
shatanka #23456 well p90? -
#23455 Akkor már majdnem akkora, mint a puska! Így legalább majd jól hozzánő :D -
#23454 Mondom öt éves !!! :DDDD
Egy mp5 vagy valami lenne jó neki méretben ... -
#23453 Kar98 rugós, nem? És még köpködi is oldalt a hüvelyt, én kiskoromban magam alá pisiltem volna egy ilyentől! :-D -
#23452 Áááá. Öt éves , nem kap aeg-t ! :)
Valami rugós vacak ... -
shatanka #23451 Használt galaxy mp5? -
#23450 Hát én ott soha többet nem keresek semmit, mindenre ezer találat van :))))
KARt minek? El sem bírná !:)))))
Valami rugós olcsó vackot kap ...AK-t akar, mondtam neki majd jól elverlek ..! :DDDDd -
#23449 Mondtam már, a fiadnak vegyél egy Kar98-ast, attól lesz a legboldogabb! :D -
shatanka #23448 A fiad valóban örülne neki.
Donpepe irt a softairon, a TASCO távcsövek használhatóságáról. -
#23447 full sötét ködös éjszaka fekvés 1 mező szélén 100+ méterről látszódnak a felvillanó lámpák, dotok stb..... -
#23446 Éjszakai harcnál mutatkoznak ki az airsoft emberbarát tulajdonságai az éles társainál szemben.
Ugyebár éjszaka éjjellátó szükséges, v thermal, az pedig méregdrága. (kivétel igen jó kapcsolatokkal...)
Éjszaka nemtudom ki szándékozik sniperezni, szerintem jóformán az alap látótávolság miatt lehetetlen, rendesen kivilágíott pálya meg amúgy sincs.
Nappalra jó, ha elvisz a fegyód mondjuk 70m-re, de amúgy csak optikai tuning, vagy 6x nagyítással reddot féle valamit kapsz... Nekem Busnell van ilyenben, és hát kevés az a körülmény, amikor tényleg jó az ijen.
Magaslatról sniperezni viszont remek dolog vele. És igen, AEGvel:D -
#23445 Venni nem akarok, van egy elfekvő holosight-om azt cserélném távcsőre vagy lámpára ...
Bár szerintem is felesleges a távcső, főleg egy assault fegyverre, de a fiam odáig lenne tőle ! :DDD -
shatanka #23444 Éjszaka a távcső nem valami használható. Ugyanis ha nem kapcoslod be a világítást akkor azért, ha bekapcsolod akkor pedig látszik előről is.
Nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy éjszaka általában közelebbről zajlik a "tűzharc" és közelről pedig a nagyítás iszonyatosan zavaró.
A fegyvered lőtávja és pontossága sem igazán távcsőnek való.
Ha tasco, busnell távcsövet akarsz venni akkor irány a józsefvárosi piac... -
#23443 Nem tudom, de jól működik. -
#23442 És ez red dot szerűen működik ! -
#23441 Személyes tapasztalatból mondom, igen:)
Látszik nappal.
Látszik nyílt terepen.
Nem látszik világítás nélkül:
- Sötétben
- Szürkületben
- Nagy bozótosban -
#23440 Ezekben a világítós távcsövekben a világítás bekapcsolása nélkül is látszik a célkereszt ?
.
-
#23439 Csak hogy ne csak codban lőjjelek ki ;) -
#23438 Hehe
Csak hogy láss egyet élőben?! -
#23437 Remek fegyver. Ha meglesz, gyere egyet játszani velem/ellenem ^^ -
#23436 -
#23435 ehobby-n WGC-n gunner-en is ki van fogyva, valszeg még a nyár végi gyárbezárások miatt, szerintem 1-2 hónap mire lesz újra. -
#23434 Ezt belehet szerezni valahonnan?
Mert sehol sem találom.
-
shatanka #23433 Rendben msn megbeszéljük a többit. -
#23432 Shatanka ütköznöd kéne sensation user-rel és elhozzni nekem 1 G3-as tárat. -
#23431 a PSG1-es dugattyú drága, vagy nehéz beszerezni, vagy miért rossz? A blowbacket rögtön kiszedetném. -
praksi #23430 volt csapattársamnak van ilyenje; teljesen egyedi gearbox-a van (ráadásul PSG1-es dugattyúja van), az akksija asszem a 2/3-os SubC (szal a minitype és a SubC között van méretben), a blowback csattogása rém idegesítő...
viszont: fullfém, egyedi, ráadásul M4-es tárakat használ. -
#23429 Igen, ezt tudom, de inkább kivenni kelljen, mint beletenni. Ezen kívül csak kissebb dolgokat hallottam. Pl blackwater honlapján kifejezetten dicsérik. -
harvypoker #23428 hát ha az army l85re gondolsz akkor lebeszelnelek rola én csak szart hallottam rola
pl a blowbacket azonnal ki kell iktatni mielott eltor nehany nem felesleges alkatreszt :D -
#23427 Már elég sokat olvasgattam az L85a1-ről, de a ti véleményetek is érdekelne. Mit hallottatok eddig a piciről? Én eddig csak jót olvastam, hátha valaki lebeszél rőla. -
shatanka #23426 33,4 kmest Punker lécci lécci lécci !
Amúgy akkor rá fogok érni :) mehetünk együtt. -
praksi #23425 link
tavaly voltam az XL-en, idén szerintem csak az L-re megyek.