Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja és kb 7-8000ft-ért max 10000ft-ért milyen jó fegyvereket tudtok ajánlani? Ami erõs, jó a minõsége és olcsó.Elõre is köszi
Punker
játszhatsz csak nagyon taktikusnak kell lenni, mert az automaták kiszednek könnyen.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DeerHunter01
Youtubeon néztem egy vidit hogy a jg g36-al 40 méterrõl valami fém dobozt lõnek . távcsõvel fel volt szerelve a fegyó de az mindegy 😄
és rendesen meghorpaszgatta olyan távolságról is.
szerintetek ez igaz ?
én kicsit furcsának tartom hogy ilyen erõ legyen benne.
nem irták hogy tuningolták volna..

\"Erről van szó!\"

de 1 ilyen pisztollyal játékban nem vetek részt ugye?
DannyL
Szét ne szedd! Azok úgy tökéletesek ahogy vannak.
CD-t szerintem szétviszi, bár nem próbáltam.
Sörös dobozba viszont tuti belemegy, azaz egyik oldalát át fogja ütni.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

de azt nem tudom hogy pl cd-t dvd-t meg ilyeneket szét tudja e lõni? Mert én ilyeneket lövöldöznék csak. És ha megveszem akkor egybõl szedjem szét és olajozzam meg vagy nem kell és már lehet vele lõni?
DannyL
Ha spring-es pisztolyt szeretnél, akkor a TM a legjobb amit vehetsz.

Hello

Még kezdõ vagyok és azt szeretném kérdezni hogy a Spring-es Tokyo Marui Colt 1911 Government mennyire jó fegyver? És tudnátok olyan oldalakat linkelni ahol olcsón jó minõségû fegyvereket lehet kapni? Elõre is köszi
Hitman76
Viszont a Desert Eagle Hard Kick csalódás volt ezen a téren.

Punker
rúg ez is rendesen 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hitman76
Azt én vágom, de most a visszarúgásról volt szó, nem pedig a használhatóságról.

bardocz
Tényleg, arra van trükk, hogy mondjuk egy CO2-es pisztolyban a gáz nagyobb részét elvezetni még a visszarúgáshoz? És akkor 400 fps helyett csak 300, de még nagyobbat rúg vissza. Az annyira jó érzés :-)
Punker
CA helyett BELL, jobb választás.

Hitman76
A CA 1911-ese akkorát rúg mint egy ló! Amúgy a fegyver maga nem egy nagy konstrukció, vannak hibái, de legalább olcsó.
A GBB-es, CO2-es motyók is ficánkolnak rendesen, de ezek ugye a nagy csõtorkolati sebesség miatt csak korlátozottan alkalmazhatóak.

lac coo
Amelyik jó nehéz és jó sok gázt zabál ! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Melyik GBB-nek a legnagyobb a visszarúgása?
Hitman76
Ha szakaember csinálja akkor mûködni fog, ha tapasztalat nélkül vágsz bele akár haza is vághatod! 😊
Cegléden nem tudok szerelõt, de Albertirsán és környékén van komoly AS csapat (AS Rangers), közöttük lehet van aki szerel is. De a legbiztosabb az volna, ha megkeresnéd a softair-en WD-t, õ ugyan Diósdon és Pesten "mûködik", de profi szerelõ, és keni-vágja a kínai motyókat.<#awink>

kamaszaki
És szakember nélkül egy ilyet nehéz szétszedni, zsírozni, átnézni, esetleg alkatrészeket cserélni, utánna összerakni? Vagy esetleg nem tud valaki Cegléd közelében (Dél-Pest-megye) ehhez értõ embert?

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

Hitman76
Minden kínai fegyvert át kell nézetni használatbavétel elött!!!

Sadist
Pont az a baj, hogy a hop-up gumi mindig ugyanúgy csavarja a lövedéket, a fegyverhez viszonyítva felfelé. Ahogy hátrafelé forog a lövedék alul lassabban áramlik a levegõ, felül pedig gyorsabban, és a nyomáskülönbség eltéríti. Amikor függõlegesen tartod a fegyvert és jól van beállítva a hop-up, akkor ez a nyomáskülönbség kiegyenlíti a gravitációt. Amint egy kicsit is elfordítod, az erõk eredõje már valamerre oldalra fog mutatni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

kamaszaki
Ha a keleti fronton megveszek egy fegyvert, mennyi esély van arra, hogy cserélni kell benne valamit?

bardocz
Basszus, ma rájöttem, hogy nekem KELL egy GBB, ha játékra nem is mennék, akkor is!
ajaj 😄 kezdek félni... 😄

Punker
Ákiék lesznek Dobótéren 9-tõl, mint mindig a Bormustrán, de te csak vizet ihatsz........

Milyen koncert?

DannyL
Tegnap nekem is sikerült belekeverednem egy szomszédolós buliba Andor barátoméknál.
Még hogy az öregeink nem tudnak piálni. 😄

Punker
múlt héten még el akarta adni a csúzliját, mondtam neki inkább az ivással álljon le, eddig bírta........

DannyL
Kitalálom, nem egy babazsúrban voltál. <#hehe>

Punker
holnapig tisztulj ki, este 9-tõl van a koncert.

Na punki berugtam mint a szemét. Nem mesélem el az estém, de annnyi elég, hogy kaptunk egy bónusz, vodka lime kört a Dj-tõl mert nem hitte, hogy 5 percen belül bepusziljuk a 2,5 liter vodka / lime combót.
Az egál elõtt egy srác a vizipipa után átszúrta egy kitûzõvel a száját azért, hogy pircingje legyen. Na most kb enyi. peace...

DannyL
Szervizigényes, kurva drága minden hozzá, szó szerint arany árban megy minden ami vele kapcsolatos. És kevsen értenek hozzá itthon. A csapatomban 2 is van, mondjuk õk szeretik.

DannyL
250.000 Ft az alap fegyver.

Punker
PTW-re gondolsz, qrvadrága kategória.....

I.C.ram
Systema markat ismeri valaki?

Egy logyakorlatokat tarto urge mondta nekem, hogy ezt a markat hasznaljak a rendfenntarto erok es a hadsereg is a kikepzesnel.
Hitman76
Szerintem pedig a CA a nyerõ!

DannyL
20-at dobd fel neki, 25-nél többet ne adj érte.

Szerintem se félj. Látatlanban én sem vennék. Próbáld ki. Sokszor jobb használt cuccot venni mert annak valószínûleg elõjött már az esetleges hibája. Jó esetben orvosolták is. De ha mégse az se gáz. Megveszed 20-25ért...ráköltesz még 10et és okés. Viszont ha újat veszel 35-ért arra is rá kell költened azt a plusz 10et elõbb utóbb.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

kamaszaki
Köszi, sokat segítetél. ezért Ti mennyit adnátok?

DannyL
Ne féljél. Kérj próba lehetõséget, lõj vele, ha mûködik akkor OK.

DannyL
1.
2.
3.
4.
5.
6.

Vagy egy márkásabb, jó árasítva:
7.

kamaszaki
Félek ettõl a használt cucc vásárlástól.

DannyL
Mondjuk ezt a JG MP5-öt 25e Ft-ból is megkapnád ha benéznél a softair adásvételibe. És az nagy valószínûséggel már rendbe is lenne rakva.

DannyL
Nincsen semmi hátulütõje. Egy márkás GBB (pl. KSC) sokszor drágább mint egy kínai AEG másolat (pl. JG). Ennyi.

kamaszaki
Ez miért ilyen olcsó a többihez képest? Lehet jobban megérné ezt megvennem, mint egy glockot 33500Ft-ért. Valami hátulütõje van?

Steel Painter
Persze nem vagyok valami jó CQB-ban, lõttek is ki rendesen.
Meg persze én is lõttem meg dobattam, de nekem inkább az erdõs pályák jönnek be.
Valahogy ott könnyebben mozgok igaz nem sisakban hanem dzsungel kalapban meg könnyebb szerelésben.

De én annak a híve vagyok hogy mindent ki kel próbálni.
eddig ez volt a második lejesen fedett pályás játék amin részt vettem de nem az utolsó. 😄

Nagyon jól meg lett csinálva, mind a két oldalról ki van egyensúlyozva a terepviszony.
és lehet hogy hamarosan még egy szintet meg fognak nyitni játék célra.

DannyL
Én kb. 2 éve voltam ott utoljára, amikor még semmi berendezés nem volt benne, csak 10m-es liftaknák fedetlenül. Tényleg jó pálya amúgy, gondolom azóta biztonságosabb is.

Steel Painter
Igen, tegnap este Budafokon voltam, és nagyot zúztunk. 😊

lac coo
Tényleg ! <#vigyor1>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

DannyL
Ez Budafok?

DannyL
Így lehet kanyart lõni mint a Wanted-ban! <#alien>