Worms 3D

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Valaki nem tudja mi az ugrás a játékban??? Tudom, hogy az egér középsõ gombja, de ha nincs valakinek egér középsõ gombja, akkor annak a billen mi az ugrás?

Nem tudna valaki az [email protected] küldeni egy mentést a második pálya után? Mert nem birok átugrálni azokon a szarokon 😞
tier
Aha,probalsz valami jot talalni a jatekban.

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream

musha
egyelõre csak f8 volt (az image file-okat). az uninstallal még várok néhány órát.

tier
F8?Nem inkabb uninstall?

musha
de utána törli a wavokat, nem? 😊
amúgy egyetértek, szerintem is elég kaksi. a régieket nagyon szerettem, de ez számomra irányíthatatlan (a kamerakezelés miatt), és nekem sem tetszik a grafika (ami ha más jó lenne, akkor még nem is zavarna annyira).
sajnálom, nem ezt vártam. f8

tier
Nem torol semmi szemetet, csak miutan kirakta a wavokat, akkor ujra tomoriti okat.
Egyebkent szerintem gagyi a jarek es tulzas lenne azt mondani, hogy optimalizalva lenne.Abit NF7,XP2000+,Ti4200-n 50 FPS?!! Emellett a grafika gagyi.

I.C.ram
Beraktalak. Majd talán holnap nyomhatunk egyetkettõt 😊
Runtime error nalam is befigyelt. :p

Eloszor tul uj vga driverre gondoltam (ForceWare 52.16-osra) meg frissitettem az nforceos driveromat is 2.45osre.

De indult el vegul nalam, hogy launchernel nem 100 hzet adtam meg, hanem 85ot (refreshproggi meg utana is nyomta a 100at neki, szal tok8).

DX9 fentvan? Ha igen lehet még régi VGA driver hiba is. próbáld ki.

musha
nem, most már megoldódott.
a helyzet az, hogy a játék maga valóban 1,2 giga. viszont kõ neki cirka 3 ahhoz, hogy fel tudja rakni, oszt a végén letörli a szemettyét!
no 😊

zaki
hiba

zaki
van, de csak reggelre lesz + a game, meg most itt a call of duty, úgyhogy nem most fogok játszani a worms3-mal 😛

Eye-scream
Lehet neked vmi speciális verziót küldtek 😉

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

musha
eddig 2.35 gigát szabadítottam fel és még mindig kilép install közben, mert szerinte kevés a hely.
kurva vicces 😊

Eye-scream
LOL 😞)

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream

I.C.ram
Na mindegy, most mégsem jó nekem 😞 Majd talán késõbb.
I.C.ram
Van ICQ vagy MSN-ed?
I.C.ram
Na akkor hogy nyomjuk?
Eye-scream
NEKEM!!!! MÁR ÍRTAM!

I.C.ram
VALAKINEK VAN KEDVE NYOMNI EGYET MULTIBAN?
Frank99
hát, nekem 584-el privát ftp-rõl 3 óra volt.

számoljál, hogy mennyivel jön :-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
ez sztem nem neked ment :-)

Frank99
és van helyed???

zaki
meg sincs még 😛

Frank99
az elõrekelzések ellenére egész jó lett.

Müxik az IP-a játék?

Holnap nyomnék valakivel egy partit,, feltéve ha olyan kis kezdõ láma mint én.

ZAKI, esetleg?

Evil
privi ftp

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

zaki
Hali!
Nekem is ez van! MItõl lehet?????? TB
Eye-scream
Hát nekem 1.25 giga összvissz...

zaki
jaja, a demo nekem se ment 😞

Aquli
Nem indul el a demo. Bejon egy fekete ablak, utana pedig hibauzenet. Egyebkent a demonak nincs installja, csak egy zip (gamestaros). Nem tudjatok mi lehet a gond?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

musha
ennek mekkora installja van?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!
az elsõ cd után 1.7 giga. és akkor a csík 2/3 részénél tart.

A billentyûzet kiosztást merre lehet átkonigurálni? Én nem találtam meg.

Eye-scream
Hmm most nézem, nincs is IPn keresztüli játék😊 De nem rossz a multi épp kivertem egy gyereket😄

Eye-scream
Jah multit nyomhatunk ha akarsz, mondd az IPt megyek 😊

Eye-scream
Dejó, akkor majd peccs...
Bazzeg nemigaz, hogy mostanában alig adnak ki olyan játékot amely képes bugmentes futást produkálni peccs nélkül

Ams
majd ha leér

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

I.C.ram
Valaki jöjjön már multizni egyet!!
I.C.ram
Én azthittem, hogy te vagy a csaj 😄D

NA most félretéve a viccet. Nyomjunk már egy WORMS menetet. Láma vagyok nem kell parázni.
majd ha lejön
zaki
csaj vagy?

I.C.ram
Nincs kedve valakinek játszani egy menetet velem?
I.C.ram
Nálam is ez van 😞(
Eye-scream
Hmm másnak is van olyan, hogy azok a tökjó kis animációk amiket egy mission vagy challenge megnyerése után mutat eleinte normális sebességgel mennek, aztán meg beakadnak mint a rosseb? Ez mitõl van? Mert nagyon jópofák, csak így élvezhetetlenek 😞

Eye-scream
😊

100
beelõztél 😄 talán gyakrabban kéne nyomogatnom a Refresh gombot 😄
loál
Mail ment