Worms 3D
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A másik kérdésedre: lehet, helyi multiplayert kell választani. A fõmenüben a középsõ gomb.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Vmi mentõ 5letetek a játék indítása utáni hibaüzenetre nincsen?
Codekeket nem törlök, inkább nem jáccom:), de csak ez lenne a megoldás?:(
Kocc!
Csács!
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Nah, itthagyom így a gépet, megyek koleszba, szóval csütörtökig szivesen veszem még az ötleteket... :)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Szoval mas megoldas nincsen... Azt hittem hogy valami beallitassal menni fog. Egyebkent egy linuxos tuzfalrol van szo squid proxyval. Te teljesen tuzfal nelkul nyomod?
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Koszonom a segitseget. De most ujabb problema van. Tuzfal mogul vagyok proxyn keresztul mit allitsak be hogy menjen a jatek? Koszi!
nekem ez ált. megoldja.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Fejléc: Microsoft Visual C++ Runtime Library
Ablakban 3 sor:
Legfölül: Runtime Error!
Középen: A worms3d.exe elérési útvonala.
Legalul: abnormal program termination
Sorry a 3 postért...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Sajnos a tím17 support foruma kicsit bajlódik...
Szóval van valami ötletetek?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Én is tolom neten, ha szervert csinálok akkor azt az "Everything goes" szobában teszem és a játék nevébe beleírom, hogy HUN és az ilyen játszmákba várok minden hazámfiát ;)
Egyébként ha nem terhelõ akkor ezt ti is megtehetnétek, és akkor tudnánk, hogy melyik játékban vannak magyarok akikhez csatlakozni lehet...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Ti hogy oldjatok meg a multis jatekot a gamespy-al? En meg nem egeszen ertem hogy hogyan is kell multizni valaki leirna? Azt ertem hogy csatlakozni kell lanon keresztul de hova nem latok kesz jatekokat se jatekosokat... Koszi!
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Ellenben:
Ugye ha megnyersz egy missiont akkor arany, ezüst vagy bronzkupát kapsz, és ha arany akkor megkapod a pályát és egy új challenget, ha ezüst akkor az új challenget és ha bronz akkor semmit. Ezeket nem lehet valahogy újra próbálni? Mert a késõbbi küldiknél már iszonyat nehéz elsõre hibátlanul megcsinálni, másképp meg nem kapsz pályát. Ha újrajátszod akkor meg nem kapod meg a pályát :(
Szal a probléma nállad lesz,mert én 1.5-ös gépen ynomom gef3ti-al;)
nekem olyan gondom van hogy ablakban fut és sehogy nem tudom kirakni teljes képernyõre. Esetleg tudja valaki mi lehet a gond?
amúgy sztem nagyon sok gondot okoznak, egyesével kell a codeceket telepíteni, nem szabad csomagokat...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Nekem viszont a játék közbeni mozikkal/animációkkal van gondom, mert azokat nem látom, csak hallom.
Biztos édesek és érdekelnének!
Van valakinek 5lete???
Megy a játék szépen, csak az átvezetõ animációk helyén nagy fekete képernyõ van és van hangja...
Þór vígi þessi rúnar
Bár ezt az inverz egér elég gáz... :)
Þór vígi þessi rúnar
/INVERTMOUSETP
es inverz szarozas off.
Ja :)) Gondolom úgy tervezték, hogy majd a kézikönyvben benne van minden, és akinek kamu van az jól megszívja :)
amúgy ja, ez is nagyon tetszett, hogy sehol nincs egy rohadt control setup menü, a játékban meg csak mondja, hogy nyomd meg az ugrás gombot. kösz, jófej.