Worms 3D

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Ahm en meg mindig nem jottem ra hogy kell rendesen ugrani. Ha sima talajon vagyok es sima enter-t nyomok nagyot ugrik elore de ha a hid sarkaban vagyok eszmeletlen kicsit ugrik :(((

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gator889
Lehet ebbe a gameban multizni direct ip-ben?!
Ha igen pls valaki irja LE!
THX

Ez ide ment: #208

Nálam sem volt gond az ugrással, de lehet hogy a gép lebombázta neked a hidat.

A readme.html -ben le van írva a bill. konfig.
A másik kérdésedre: lehet, helyi multiplayert kell választani. A fõmenüben a középsõ gomb.

Gator889
HOHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ HU HDE SIRALY A GAME!!!!!!!

Sephi
Gyerekek a masodik palyat hogy csinalom meg amikor el kell erjek egy szigetre a JetPack-et megszerezni majd atrepulni valahova valami ladart... na most az baj hogy a hid ket helyen el van torve es nem tudok atugrani de megszereztem azt a vas dolgot de az csak egy van es ket toreses a hid... hogy megyek azon at?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hi!
Vmi mentõ 5letetek a játék indítása utáni hibaüzenetre nincsen?
Codekeket nem törlök, inkább nem jáccom:), de csak ez lenne a megoldás?:(
Kocc!
Csács!

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Nem lenne eleg engedelyezni a megfelelo portokat a tuzfalban... Bar azt nem tudom a worms milyen portokon megy. Ha valaki tud segitsen... Koszi!
Carlos
www.megagames.com

Þór vígi þessi rúnar

Malakai
Driver cserét próbáltam, az nem segített, most jön majd az alaplap driver, csak közben bekaptam vmi vírust. :P
Nah, itthagyom így a gépet, megyek koleszba, szóval csütörtökig szivesen veszem még az ötleteket... :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hali!

Szoval mas megoldas nincsen... Azt hittem hogy valami beallitassal menni fog. Egyebkent egy linuxos tuzfalrol van szo squid proxyval. Te teljesen tuzfal nelkul nyomod?
Eye-scream
Kapcsold ki, különben nem látják a hostolt játékot és ha csatlakozol játékhoz akkor is gyakran kivág...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Hali!

Koszonom a segitseget. De most ujabb problema van. Tuzfal mogul vagyok proxyn keresztul mit allitsak be hogy menjen a jatek? Koszi!
Frank99
próbálj egy mások video-kártya drivert.
nekem ez ált. megoldja.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Malakai
Jah, itt van picit részletesebben az error:
Fejléc: Microsoft Visual C++ Runtime Library
Ablakban 3 sor:
Legfölül: Runtime Error!
Középen: A worms3d.exe elérési útvonala.
Legalul: abnormal program termination

Sorry a 3 postért...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Vége lemaradt.. :P
Sajnos a tím17 support foruma kicsit bajlódik...
Szóval van valami ötletetek?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Nah, kissebb (nagyobb?) gáz van.. £méletileg nincs fent semilyen codec pack (ace mega volt, de most leszedtem). Meg még pár audioval kapcsolatos progit leszedtem, de mégis runtime error-t jelez (abnormal program termination). :/

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Eye-scream
Nem a LANra mész, hanem a connect to wormnetre és ott csinálsz magadnak egy accountot amivel aztán be tudsz lépni a wormnetrte és játszhatsz. Nem ellenõriz semmilyen IPt szal "biztonsági másolattal" is tudunk játszani:)
Én is tolom neten, ha szervert csinálok akkor azt az "Everything goes" szobában teszem és a játék nevébe beleírom, hogy HUN és az ilyen játszmákba várok minden hazámfiát ;)
Egyébként ha nem terhelõ akkor ezt ti is megtehetnétek, és akkor tudnánk, hogy melyik játékban vannak magyarok akikhez csatlakozni lehet...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Hali all!

Ti hogy oldjatok meg a multis jatekot a gamespy-al? En meg nem egeszen ertem hogy hogyan is kell multizni valaki leirna? Azt ertem hogy csatlakozni kell lanon keresztul de hova nem latok kesz jatekokat se jatekosokat... Koszi!
Ne legyél már ennyire pesszimista :)

Sephi
Ahm... nos a worms regi reszeiben is alig tudtam celozni. 3D-ben ez most tuti sikerulni fog... baaaaz....

Én is leszedtem, és megy
LSC
ja hogy ami a gépen van szedjem le?

LSC
Miféle codec pack ról van szó?

Stotoo
hmm van egy magyarok nevu game de nemtom a jelszot :D

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

jössz egyet multizni?
Eye-scream
Leszedtem a codeckpacket most már nem akad be az anim.

Ellenben:
Ugye ha megnyersz egy missiont akkor arany, ezüst vagy bronzkupát kapsz, és ha arany akkor megkapod a pályát és egy új challenget, ha ezüst akkor az új challenget és ha bronz akkor semmit. Ezeket nem lehet valahogy újra próbálni? Mert a késõbbi küldiknél már iszonyat nehéz elsõre hibátlanul megcsinálni, másképp meg nem kapsz pályát. Ha újrajátszod akkor meg nem kapod meg a pályát :(

Skynet
Nállam a cd-n lévõ crack tökéletesen mûködött élbõl fullképen kezdte a game az animációk hibátlanok nincs a proginak semmi baja az irányítás kicsit szokatlan de nem borzasztó csak megkell szokni.
Szal a probléma nállad lesz,mert én 1.5-ös gépen ynomom gef3ti-al;)
LSC
Az aminámicók meg szaggatnak. Nem értem komolyan. Ezelet nem tesztelik le mielõtt kiadják?? 2500+ és radeon 9700-el csak nem kénne egy animációnak szaggatni.

LSC
Ami van a CD-n crack azzal elindul de ablakban, amit letöltöttem cracket deviance launcher.exe-t azzal meg kéri a CD-t. Ilyenkor mit lehet tenni?

magus
ja telleg kurva aranyosak:)

LSC
Hi
nekem olyan gondom van hogy ablakban fut és sehogy nem tudom kirakni teljes képernyõre. Esetleg tudja valaki mi lehet a gond?

van valami webhely, ahonnan le lehet szedni? (nem dc)

Nálam sincs semmi gond, minden fut simán, akadás nélkül.

Frank99
nekem megy, nincs fenn semmilyen codec-pack...

amúgy sztem nagyon sok gondot okoznak, egyesével kell a codeceket telepíteni, nem szabad csomagokat...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Eye-scream
Hát igen nekem mennek azok is, csak az anim közepén elakadnak és iszonyatos lassan mennek tovább. Szvsz ez bug, mert ICram is írta, hogy ez van...Pedig rohadt jópofák lennének :(

magus
hat nem olyan mint a 2d-s wormsok de annyira nem rossz

Carlos
Okés, köszi!!!

Þór vígi þessi rúnar

Ez valami codec probléma lesz szerintem. probálkoz ezek törlésével felrakásával hátha segít. Nézd át readme-t is.

Carlos
Nekem megy! :)
Nekem viszont a játék közbeni mozikkal/animációkkal van gondom, mert azokat nem látom, csak hallom.
Biztos édesek és érdekelnének!
Van valakinek 5lete???
Megy a játék szépen, csak az átvezetõ animációk helyén nagy fekete képernyõ van és van hangja...

Þór vígi þessi rúnar

magus
hmm, most csak szimplan nem indul el a game vmi runtime errorral...

Carlos
Szerintem aranyos gamma. Amúgy akik játszottak a régi wormsökkel, azok kapásból rájönnek a billentyûkre!!!
Bár ezt az inverz egér elég gáz... :)

Þór vígi þessi rúnar

magus
hogy a picsaba kell ezt felinstallalni? a vegen a rossz kotet dumaval meghal az install. felpakol 900 megat, de semmilyen exe filet nem.

Launchernel benyomod az advanced ablakba:

/INVERTMOUSETP

es inverz szarozas off.

readme.htm ide minden le van írva, de az tényleg gáz, hogy nem lehet álítgatni.

musha
az tökmindegy, elõbb-utóbb úgyis megfejti mindenki, hogy mi mi mire való. csak hogy állítani nem lehet az durva. fõleg ez az ehte fordított kameramozgatás (felfelé húzom lefelé megy, jobbra húzom balra megy) ettõl megõrültem.

I.C.ram
Köszi :)

Ja :)) Gondolom úgy tervezték, hogy majd a kézikönyvben benne van minden, és akinek kamu van az jól megszívja :)
musha
enter

amúgy ja, ez is nagyon tetszett, hogy sehol nincs egy rohadt control setup menü, a játékban meg csak mondja, hogy nyomd meg az ugrás gombot. kösz, jófej.