Worms 3D
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Pár sírásom azért van:
1.: Mia a rákért nem lehet csapatnevet megadni?
2.:Mér nem lehet "gyõzelmi zenét" megadni?
3.:Kevés az egyéni beállítási lehetõség (hang, sírkõ stb.)
4.:Néha be lehet akadni helyekre.
Ezen egetrengetõ problémákon kívül😊 szvsz iszonyat jó és méltó a worms örökséghez.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Az hibátlan volt akkoriban jógrafikája volt és az irányítás tökéletes volt.
Ha a worms3d megvan olyan jó mint amilyen az volt akkor tuti siker!
Mind1, leszedem és megnézem magamnak.
A Commandos 3-nál nem bukhat nagyobbat szerintem!
Þór vígi þessi rúnar
egyenlõre félreraktam. majd egyszer.....
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
mi a f*szé" kell mindent 3d-síteni????
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
de vigyázzá', mer' 2CD-s és nem biztos hogy elfér a gépeden
:-((()
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Tényleg nem tudni mikor jön a full?
nemtom mikor lesz full
az hittem legalább nap 20-30 hozzászólás lesz...
mind1. leírom az én véleményem:
ez a 3D-s dolog sokat nehezített a játékon. pl a mozgás a célzás és a lövés is sokkal nehezebb mint a régebbi wormsökben.
összességében: rosszabbra számítottam 😊 a javítanak még rajta 1-2 dolgot a teljes verzióban, akkor egész jó kis multigame lehet belõle!
így már elindul, de a kép nagyon kicsi
kb 640x480 és nem középen, hanem a bal alsó sarokban van 😞
rundll /s bin\XRenderMovie.dll
bin\Worms3d.exe
Na asszem így müxeni fog win9x alatt is (ha nem bocsi, nem vagyok ebben profi).
ezér töltöttem 2 órán keresztül...
most szedem a hardwired-rõl, de ha ez is ugyanaz lesz...akkor..akkor letöltöm megint valahonnan máshonnan 😊)
itt már lehet belsõ nézetben s egérrel célozni
kicsit mig csiszolják oszt királyos lesz 😊
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
mert ha full ua, akkor fölösleges leszednem onnan

van egy run.cmd, amivel semmit nem csinál
és van egy Worms3D.exe a bin könyvtárban. ha rámegyek megnyílik egy kb 800x600-as ablak és folyamatosan írja ki az errorokat 😞
a www.pcdome.hu -ról töltöttem le
Nem rossz, bár nem értem miért nem egérrel lehet célozni belsõ nézetbõl, az külön szemétség, hogy beésõ nézetben kevesebb idõt ad a célzásra, bár érthetõ.
A grafika elsõre picit szegényesnek tünt, de rá kellett jönnöm, hogy ez a rajzfilm szerû dolog miatt van, és így legalább gyors.
De amikor rájöttem, hogy a 3D ellenére szabadon rombolható a pálya!!!
Meg kell tanúlni az irányítását, de szerintem jó.
Valaki mondta, hogy nincs hangulata és gagyik a hangok.
Hát szerintem meg pont jók voltak a beszólásokkal együtt.
(Amúgy az angol demóban szerintem az egyik kukac mint ha svédül káromkodott volna ...)