Worms 3D
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nah, most próbálkoztam wormneten, de 1folytában kidob játék közben, kb egy kör lemegy aztán kiugrik a menübe.
Nem igazán értem, most a szerver szûnik meg talán, vagy nálam a hiba... 
(\__/) ( X.x) ( } . { )
nem indul el a game pedig teljes verció 2cd s és miután belerakom a crack et ami a 2. cd n van nem indul el bejön a sega felirat aztán megnyomom a spacet vagy esc apet és kilép és ha átraok kompatibilisbe a win 98/win ME re akkor meg lodingol utána kb 1 mp ig valami dobszó és kilép ja és win xp prof om van? kipróbáltam ezen kívul még 2 crack et azza sem ment 😞
HELP ME PLS
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
vagyok.R U Ready?!?!? ...broken soul...
Nekem bejön a game, egész jó.

R U Ready?!?!? ...broken soul...
Zaki: Grafika mintha olyan indokolt volna. 😛 Irányítás sztem nem annyira gáz, ami gáz, hogy nem lehet beállítani, de 1ébként meg lehet szokni és akkor már nem rossz. A játékélményt tekintve nem mondom, hogy jobb a régi wormsoknál, csak más élményt nyújt, ez vkinek bejön, vkinek nem...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Én a 2vel utána levõnél szenvedek, na AZ tényleg eszméletlen szopás...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Nehezebb irányítani meg célozni meg mindent
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Hogy sikerült végül felinstallálnod? Nekem is kilép install végén, de még nem jöttem rá a megoldásra... :-(
eleve a terkep harom ladat mutat de pont az elsot nem lellem meg sehogy sem csak a Freeze es a Grid dobozokat. A frijider hatanal nem tudok elmenni a kabeleken a kapcsolohoz mert vagy leesek vagy siman belem lo es akkor megin leesek. Es a hazikoba se tudok feljutni lentrol mert ott is belem lo 😞((
Mitcsinajak?
Lépésrõl lépésre, mert próbáltam már mindenhogy, de mindig csak egy darab kockát tudok lerakni!!!
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!
Þór vígi þessi rúnar

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Vagy megcsinálhatod a pályát úgy is, hogy simán elmész a hûtõ hátuljához és a dróton mész át.
Nos most ott vagyok eppen ahol a bitkakat dobaja a repulo gep a toban es egy hegytwtorol indulok... en ott nem tudom mir kell csinalni mert megszivat amikor felveszem a vas hidakat mert nem tudom hogyan kell nem epp akkor hasznalni... szal amit mondani akarok az hogy amiutan felveszem a GRID-et azutan kenyszerit ra hogy lerakjam oket... mivel mas targyam nincs ezert nem tudok atvaltani mas fegyverre vagy utilra... nem tudgya valaki hogy kell azt hogy siman mehesek elore es ne kejjen a GRIDer lerakni?
Runtime errornal vlmelyik codec(ek)kel utkoznek a worms3d videoi ->
(Lassu megoldas, hogy vegignyalazza az ember a codeceket, es ha nem fontos eltavolitja amelyikkel kavar a proggi, de vlhogy nincs kedvem hirtelen 10-30 codeket fel-le installalni 😊 )
Gyors megoldas - DATA konyvtarban az FMV -t atnevezed es kihagyja a videokat.
(Ha igy se megy akkor megint passz 😊 )
szopatos egy kicsit, elõször nem menni elõre, hanem a kis szigeti toronyan, és mellette lévõ kukacot kell kinyírni, mert ha tovább mész, akkor a sok rád dobált gránát miatt valóban lerobbantják a hidat.
EGY jól irányzott rocket-lövéssel (mi kezdünk)le lehet szedni a toronyban üldögélõ 30 életpontos genyát, utána ez a fiú elindulhat leszedni a fán és mellette a sziklán ülõ kukacot, a másik meg dobálhatja repeszgránátot a szigeten lévõ (a ház mellett) kukacra.
ezen a pályán én is használtam a fém "ponton" hidat, nem tudtam akkorát ugrani.... asszem 5.-re sikerült nekem is..
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Ha D-Linkes tûzfalam van,a ttól még lehet multyzni gamespyon? Kösz.