Worms 3D

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Én erre nem emléxek, de sztem gyorsabb, ha kipróbálod vele. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Nah, kipróbáltam a host készítést is, de akkor meg, amikor végre a gránátra kattintok (start game 😊), akkor töltés után kilép a program. :/ Szóval wormnet nem nagyon megy 1Nlõrre nálam. Ti szoktatok fent lenni? Ha igen, mikor? Én ha csinálok szervert, akkor annak nevében a Hungary, vagy Hun benne lesz... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Vanek
a womsot mivel rakjátok össze? WinRar-ral?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Malakai
Thx az eddigi helpeket!

Nah, most próbálkoztam wormneten, de 1folytában kidob játék közben, kb egy kör lemegy aztán kiugrik a menübe. Nem igazán értem, most a szerver szûnik meg talán, vagy nálam a hiba...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

bodesz
hi tudnátok segíteni
nem indul el a game pedig teljes verció 2cd s és miután belerakom a crack et ami a 2. cd n van nem indul el bejön a sega felirat aztán megnyomom a spacet vagy esc apet és kilép és ha átraok kompatibilisbe a win 98/win ME re akkor meg lodingol utána kb 1 mp ig valami dobszó és kilép ja és win xp prof om van? kipróbáltam ezen kívul még 2 crack et azza sem ment 😞
HELP ME PLS

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Nem tudom írta-e valaki, de a readme-ben benne van az egész control, ha valakinek ez lenne a gondja.

Vanek

Vanek
kösszz, életet mentettél <#worship >. Mondjszégyelleis magam,mert ekkora vagyok.

zaki
én nekem az az 1., hogy kiírom cd-re a játékokat 😊

Lacc
Így jár az akinek nincs annyi esze, hogy írás elõtt kipróbálja a gamet felmountova az image filet 😛

Nekem bejön a game, egész jó.
ricsi1
nem írsz be jelszót,felhasználónevet...
a "login a sterverhez"hez kell írni.

Vanek
mikor elkezdem letölteni flahgettel,akkor elkezdi x elgetni a fileokat... ??? mit csináljak... a hdc-rõl... help...

Malakai
Na, nálam most megy. Bár pontosan nem tudom mi segített (mivel idõközben egy format c: jött közbe, egyéb okokból), de valószinüsítem, hogy a codec pack nem jött le akkor teljesen.
Zaki: Grafika mintha olyan indokolt volna. 😛 Irányítás sztem nem annyira gáz, ami gáz, hogy nem lehet beállítani, de 1ébként meg lehet szokni és akkor már nem rossz. A játékélményt tekintve nem mondom, hogy jobb a régi wormsoknál, csak más élményt nyújt, ez vkinek bejön, vkinek nem...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

zaki
na jó, én most töröltem a géprõl a game-t. így elbaszni a játékot... irányítás katasztrófa, grafika átlagosabbnál is átlagosabb, játékélmény 1000X jobb volt a régi worms-ökben, megint elb*sztam 2 cd-t

zaki
na, én most próbálom ki a játékot, biztos jó lesz 😊

ricsi1
helló!
nem indol a játék!
runtime error...
ilyenkor mit kell csinálni?

lamase
oh azt nem is vettem észre, kösznöm

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Vanek

Vanek
hova tûnt a hdc.ata.hu???

Nagyon várom!
Eye-scream
Aha, az a pálya szopás. Gyûjtögess csak szorgalmasan, és akkor késõbb kapsz banánböombát. A másik jó trükk: nézd be, hol vannak a csészealjon az ellenfelek, és alulról lõdd ki a csészealj alját. Ekkor lepotyognak, és dinamitból meg végtelen van....

Én a 2vel utána levõnél szenvedek, na AZ tényleg eszméletlen szopás...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Lacc
Hejj de szívok most ezzel az UFO-s pályával, mikor a gabonamezõ fölött kell lelõni egy repükõ csészealjról 4 kukacot, nekem meg csak 2 van. Az egyikkel lemegyek gyûjtögetni a fegyvereket, mert nincs az se, a másikkal meg próbálom lõni, meg dobálni, de bitang nehéz mert magasan is vannak, a szél is erõsen fúj... Valami tipp?
Csak azt a dobozt vedd fel, amiben a Girder van. Ha nem tudsz mozdulni mert, rögtön beugrik a híd akkor nyomd meg a Backspace-t. Menyj el a házikóig, ugorj fel az elsõ jégkockára, tedd le az egyik hidat, ugrj rá, és már ugorhatsz is a házba. Ott ugrj rá a kapcsolóra, és kész.

zaki
250! 😊

Sephi
Kis szigeten a haz mogett vala egy doboz. Abba vala egy JetPack. Tovabb tudod.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
De hogyan jutok oda ird mar le pontosan!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

lamase
kempingnél a második misszióban azt a messzi lévõ csomagot hogy lehet beszerezni?

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Sephi
Egyaltalan nem nehez. en is igy hittem az elejen de hidd el nekem sokkal egyszerubb csak ra kell erezni a hatasra😊

mikike
Szerintem rosszabb mint a WorldParty
Nehezebb irányítani meg célozni meg mindent

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Mágus!

Hogy sikerült végül felinstallálnod? Nekem is kilép install végén, de még nem jöttem rá a megoldásra... :-(
Sephi
De jo... azt sehol meg se emilitik hogy ha gyorsan ketszer egymasutan nyomod meg az ugras gombot duplat ugrik... grr.. de meg igy sem tudok csinalni semmit 😞

Sephi
Gyerekek en egyszeruen nem tudom megcsinalni a Frijideres palyat ott amikor dobajak a birkakat a vizben 😞

eleve a terkep harom ladat mutat de pont az elsot nem lellem meg sehogy sem csak a Freeze es a Grid dobozokat. A frijider hatanal nem tudok elmenni a kabeleken a kapcsolohoz mert vagy leesek vagy siman belem lo es akkor megin leesek. Es a hazikoba se tudok feljutni lentrol mert ott is belem lo 😞((

Mitcsinajak?

Vki segítsen! Kicsit off, de mivel már ide írtam párszor remélem tudtok segíteni! Szóval D-LINKES netmegosztásom van de ez a szerkentyû magába foglal egy ilyen tázfalat is, szóval a hálózati ip-m látszik (192.168...), nem az igazi adsl-es ip (81.182...). Kiírta a gamespyí is és nem tudok így multyzni! Szóval kéne segítség hogyan lehet kikapcsolni a D-Linkes tûzfalat! Nagon köszi elõre is...
Carlos
Légyszi valaki mondja el, hogy hogyan kell használni ezt a grides vagymi dologot (hidépítés).
Lépésrõl lépésre, mert próbáltam már mindenhogy, de mindig csak egy darab kockát tudok lerakni!!!
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!

Þór vígi þessi rúnar

Ahogy én látom csak belsõ háló, és WormNet van.

Eye-scream
BAZZEG nemigaz, hiába csinálok mg egy küldetést elsõre, mégis bronz kupát kapok, és nem kapom meg a pályát se...😞 Sõt, ha más csapattal kezdem el az is mindig bronz kupát kap! Ez most vmi bug? Mert ha igen akkor rohadt idegesítõ...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Gator889
#215 #215 #215 #215 #215

Eye-scream
Van a pályán pár freeze azt is szedd fel (az indulási helytõl nem messze).
Vagy megcsinálhatod a pályát úgy is, hogy simán elmész a hûtõ hátuljához és a dróton mész át.

Sephi
Jaj mivel nem mennek a FMV-ek nekem mert mindig akadozik jatek kozben ezert megneztem oket a hardrol egyenesen es aszitem kirohogom a belem 😊 Tok faszak voltak bazz 😊

Nos most ott vagyok eppen ahol a bitkakat dobaja a repulo gep a toban es egy hegytwtorol indulok... en ott nem tudom mir kell csinalni mert megszivat amikor felveszem a vas hidakat mert nem tudom hogyan kell nem epp akkor hasznalni... szal amit mondani akarok az hogy amiutan felveszem a GRID-et azutan kenyszerit ra hogy lerakjam oket... mivel mas targyam nincs ezert nem tudok atvaltani mas fegyverre vagy utilra... nem tudgya valaki hogy kell azt hogy siman mehesek elore es ne kejjen a GRIDer lerakni?

Light, Malakai, ...

Runtime errornal vlmelyik codec(ek)kel utkoznek a worms3d videoi ->

(Lassu megoldas, hogy vegignyalazza az ember a codeceket, es ha nem fontos eltavolitja amelyikkel kavar a proggi, de vlhogy nincs kedvem hirtelen 10-30 codeket fel-le installalni 😊 )

Gyors megoldas - DATA konyvtarban az FMV -t atnevezed es kihagyja a videokat.

(Ha igy se megy akkor megint passz 😊 )

Eye-scream
LOL én csak mentem elõre, az utamba esõ ellenségeket kilöktem a pályáról, a hídon átugráltam (nem kell girder) és onnan lelõttem az ott naraló 2 kukacot. ezután mindössze a jetpackik kell elugrálni és nyerted a pályát. Szvsz az egyik legkönnyebb 😊

Frank99
ugye okosan kell :-)
szopatos egy kicsit, elõször nem menni elõre, hanem a kis szigeti toronyan, és mellette lévõ kukacot kell kinyírni, mert ha tovább mész, akkor a sok rád dobált gránát miatt valóban lerobbantják a hidat.
EGY jól irányzott rocket-lövéssel (mi kezdünk)le lehet szedni a toronyban üldögélõ 30 életpontos genyát, utána ez a fiú elindulhat leszedni a fán és mellette a sziklán ülõ kukacot, a másik meg dobálhatja repeszgránátot a szigeten lévõ (a ház mellett) kukacra.
ezen a pályán én is használtam a fém "ponton" hidat, nem tudtam akkorát ugrani.... asszem 5.-re sikerült nekem is..

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Nekem az utolsó rész jün lefelé!!!

Ha D-Linkes tûzfalam van,a ttól még lehet multyzni gamespyon? Kösz.
Carlos
Nem is tuttam!
Meg is nézem... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Eye-scream
De ebben már elõre is lehet szaltózni, ha közben nyomod az elõre gombot 😉 Sõt még oldalra is.😉

Carlos
Dupla Enternél nagyot szaltózik hátra nem?

Þór vígi þessi rúnar

Eye-scream
Nem, elõre is lehet 😊

Carlos
hátrafelé... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Próbáld innen:
HDC

Eye-scream
Nos miután megnyomtad az entert a kurzorbillentyûkkel lehet befolyásolni az ugrás irányát és hosszát. Ha duplán nyomod az entert akkor szaltót ugrik.