584
Worms 3D
-
Megvan a Worms már elég rég óta,eddig semmi baja nem volt,de tegnap ismét feltettem,és azzal kezdte, hogy rögtön az elején leállt.
Már legalább 100-szor újratettem,feltettem a service pack 2-t crackeltem a legújabb deviance crackkel,lekapcsoltam az animácíókat,újraraktam a windowsot,de még ígyis csak a töltésig jutottam el,de utána a Worms3d.exe hibát talál és kilép.Légyszi segítsetek, ha tudtok! -
PetiHUNSKH #543 Plííz küldje már el valaki alább említett mentését !!!!! Már eccer kijáccottam, de vmi miatt ujra kellett rakni, és elveszett a mentés... -
PetiHUNSKH #542 Plz ha vkinek van végigjátszott Worms 3d-s mentése (összes fegyver és pálya), az plíz küldje el nekem ! Előre is köszi !
E-mail címem : [email protected] -
PetiHUNSKH #541 Ezt neked írtam. -
PetiHUNSKH #540 Heló !
Encore, elküldenéd nekem is azt a Worms 3D-s mentésed amikor az összes pálya és fegyver megvan? Előre is köszi !!
E-mail címem : [email protected] -
PetiHUNSKH #539 Hali
-
Beni521 #538 sokaknak nem tetszik a +D-s Worms. De én hozzá szoktam. Pl. a San Andreasnak köszönhetően. ÉS ITT CUKIBBAK A KUKACOK! -
moor09 #537 nem tudja valaki az advanced kódot naon kéne
-
Verselő Lina #536 Nincs valami csalás amivel tovább tudnám vinni a pályákat??? -
alakulat #535 Hi!
Miért van az hogy nem teljes képernyőn megy a játék???
Van hozzá nocd crack??????? -
bg012 #534 helló
-
terminátor5 #533 igen játszható multiban is
nekem megvan hozzá a crack!!!
david -
terminátor5 #532 magyarositást nem tudtok a wormshoz???
nagyon kéne!!!!
kösz
david -
rohadt alma #531 Worms 3d crakelve játszhato multiplayerben? -
ja és nem tudsz magyaritást -
Köszi, akkor most végigivittem tutorált
remélem -
Azt jutalomként kapod, ahol egy csomó fegyvert ki lehet próbálni, nincs feladat. -
Please help!!!!!!!!!!! -
-
Rajzoltam paintel jó lett [IMG]C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\Worms party war2[/IMG]
-
Ja és havan magyar hang azt melyik oldalon lehet letölteni -
Valaki meg tudná írni mitkell csinálni a the driving range nevű pályán -
Nekem nem indul 2 okból:
+ Nem tudom mit kell írni az "advanced"-be?
+ És azután azt írja, hogy "Wrong insert disc"?
Köszi
-
Ennek a megoldására én is kíváncsi lennék... -
?? -
Valaki segítsen!
Szokásos Runtime Error-om van. Felraktam mindkét servicepatch-et, de továbbra is fennáll a hiba.
Fent van egy ac3 filter, egy divx 5.05, és egy xvid. Ezeket nem szedem le mert akkor még filmet se tudnék lejátszani.
Más megoldás?
-
Saby #518 Köszönöm hogy senki sem segített de megoldottam, az egyik pályát magamtól a másikat egy másik fórumban segítették!!!!!!!!!! De azért köszönöm!!!!!!!! CSá csá -
Saby #517 Helló! Elakadtam a Worms 3D-ben vki segítsen!!!! A tutorialban a "The Driving Range" nevű pályán. A pályán nem tudok mozogni 1 életem van és egy csomó célkereszt található. Azokba ha belelövök felrobbannak és új jön helyettük mindaddíg míg vízbe esnek. Az összeset vízbejuttattam de nem lett vége a pályának!!! Mit kell itt csinálni???? A campaign menüben meg a "Plaice holder" nevű pályán akadtam el! Egy világítótoronyra kell (a végén) feljutni de csak 2 girderem van (semmi más), ez kevésnek tűnik mert nem tudok felugrani, pedig sztem ott lenne vége a pályának... SEGÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!!! -
HahÓ!
A Kukacom mindig mozog! Hogyan tudom megállítani? Nem nyomok semmít, de a kukac mindig baktat előre...Miét nem tudták tps-re megcsinálni? -
BonBon #514 ???? -
BonBon #513 Segítene valaki?
Miért fut a játék 60Hz-en?
A Launcher-ben csak 0Hz-et lehet választani.
Lehet, hogy az Advanced-be kell írni valamit?
2 gépen is kipróbáltam (DX9b, DX9c),
és felraktam a Patch-et is, de semmi.
Help!
Köszi -
Tudom nem kell segítség a fejlesztéshez, de azt megjegyezném, hogy a Worms3D egyik hibája az, hogy nincs térkép editor és nem is adnak ki hozzá újabb térképeket. Ebből az egyiket jó lenne ha ti megtennétek, mert az növeli sztem a játék élettartamát. A W3D pályáit hamar ki lehetett készíteni aztán egy idő után ráun az ember hiába jó amúgy a játék... mert nekem nagyon tetszett.
A fejlesztők inkább kiadnak egy új részt, hogy aztán azt vegye meg az ember, nem adnak egy kiegészítőt sem a W3Dhez, ez a mi szemszögünkből hiba, nekik talán jó, majd kiderül... -
most olvastam róla PC.Games-ben, meg láttam egy eltévedt képet is. Nem rossz és ami jó hír, hogy ősszel (?) érkezik.
Csuhejj, mondjuk talán pont akkor jön majd a Worms Siege is.., de jobb2 mint egy sem... -
ajaj, inkább nem kérdezek mert egyre kíváncsibb vagyok. Még annyit ejts már el, hogy mikor lesz a bejelentés, amikor kb többet tudhatunk meg... -
wrack #509 Nem, más stílusú a game, alapvetően más pl. a bolygóforma miatt is. De nem csúnya szerintem :) -
az 5let nem rossz :)
A Midway engine-je hajtja majd a gémet? Az nem lenne semmi ;) -
wrack #507 Ne add fel! :) Vasárnap vonatra szállsz, délre beérsz a Blahához, 6-8-ig nyomod, aztán még előtted az este :) -
jól hangzik, ha Pesti lennék nem is hagynám ki, szeretek teszterkedni meg a Worms-öt is szeretem :)
Ha esetleg online teszt is lesz, akkor abban esetleg besegíthetek ;)
Sok sikert! -
wrack #505 Hoi!
Betatesztereket keresunk magyar fejlesztesu Worms-klon jatek betatesztelesere elkovetkezendo idoszakra a julius 10-i hetvegetol. Ha van akit erdekel a dolog, van affinitasa ahhoz hogy nyustoljon egy jatekot, hibat talaljon benne, segitseget adjon a beloveshez az jelentkezzen a chris kukac mithis . hu mailcimen nevvel, telefonszammal, bemutatkozassal. A dolog teljesen flexibilis, minden hetvegere felhajtunk egy bandat; aki jon arra a hetvegere az jon, aki nem,
nem. A teszt a fejlesztocsapatnal zajlik, nem otthoni tesztrol van szo.
A feladat single illetve multiplay jatekban:
- hibak megtalalasa
- a jatek pozitiv/negativ velemenyezese egy elso koros felhasznalo szemszogebol
- jatekelmeny velemenyezese
- finomhangolasra otletek adasa
Amit az illeto nyerhet vele:
- ha letol nehany napot a hatralevo hetvegekbol es hasznosnak bizonyul amit csinal, akkor bekerul a creditsbe es kap egy tiszteletpeldanyt
- ha kimondottan tehetsegesnek bizonyul akkor ez a kis mutatvany belepo lehet a jovoben a jatekfejlesztoi szakmaba foallasu teszter, esetleg designer munkakorbe.
-----------------------------
bye
wrack -
legújabb patch fennt?