Worms 3D
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem megvan hozzá a crack!!!<#crazya>#crazya><#crazya>#crazya>
david<#beka2>#beka2><#gunyos1>#gunyos1><#gun>#gun><#violent>#violent><#integet2>#integet2><#banplz>#banplz>
nagyon kéne!!!!
kösz
david
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
remélem<#banplz>#banplz><#taps>#taps><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#nyes>#nyes><#vigyor3>#vigyor3><#banplz>#banplz>
+ Nem tudom mit kell írni az "advanced"-be?
+ És azután azt írja, hogy "Wrong insert disc"?
Köszi
Fákjúal!
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Szokásos Runtime Error-om van. Felraktam mindkét servicepatch-et, de továbbra is fennáll a hiba.
Fent van egy ac3 filter, egy divx 5.05, és egy xvid. Ezeket nem szedem le mert akkor még filmet se tudnék lejátszani.
Más megoldás?
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
INTEL INSIDE - IDIOT OUTSIDE Hawer fórumja: www.mlnrtms.fw.hu/forum

INTEL INSIDE - IDIOT OUTSIDE Hawer fórumja: www.mlnrtms.fw.hu/forum
A Kukacom mindig mozog! Hogyan tudom megállítani? Nem nyomok semmít, de a kukac mindig baktat elõre...Miét nem tudták tps-re megcsinálni?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Miért fut a játék 60Hz-en?
A Launcher-ben csak 0Hz-et lehet választani.
Lehet, hogy az Advanced-be kell írni valamit?
2 gépen is kipróbáltam (DX9b, DX9c),
és felraktam a Patch-et is, de semmi.
Help!
Köszi
A fejlesztõk inkább kiadnak egy új részt, hogy aztán azt vegye meg az ember, nem adnak egy kiegészítõt sem a W3Dhez, ez a mi szemszögünkbõl hiba, nekik talán jó, majd kiderül...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Csuhejj, mondjuk talán pont akkor jön majd a Worms Siege is.., de jobb2 mint egy sem...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A Midway engine-je hajtja majd a gémet? Az nem lenne semmi 😉
Ha esetleg online teszt is lesz, akkor abban esetleg besegíthetek 😉
Sok sikert!
Betatesztereket keresunk magyar fejlesztesu Worms-klon jatek betatesztelesere elkovetkezendo idoszakra a julius 10-i hetvegetol. Ha van akit erdekel a dolog, van affinitasa ahhoz hogy nyustoljon egy jatekot, hibat talaljon benne, segitseget adjon a beloveshez az jelentkezzen a chris kukac mithis . hu mailcimen nevvel, telefonszammal, bemutatkozassal. A dolog teljesen flexibilis, minden hetvegere felhajtunk egy bandat; aki jon arra a hetvegere az jon, aki nem,
nem. A teszt a fejlesztocsapatnal zajlik, nem otthoni tesztrol van szo.
A feladat single illetve multiplay jatekban:
- hibak megtalalasa
- a jatek pozitiv/negativ velemenyezese egy elso koros felhasznalo szemszogebol
- jatekelmeny velemenyezese
- finomhangolasra otletek adasa
Amit az illeto nyerhet vele:
- ha letol nehany napot a hatralevo hetvegekbol es hasznosnak bizonyul amit csinal, akkor bekerul a creditsbe es kap egy tiszteletpeldanyt
- ha kimondottan tehetsegesnek bizonyul akkor ez a kis mutatvany belepo lehet a jovoben a jatekfejlesztoi szakmaba foallasu teszter, esetleg designer munkakorbe.
-----------------------------
bye
wrack
RokaKoma CS:Source FarCry Halo RULZAA
RokaKoma CS:Source FarCry Halo RULZAA
splintercellmsk.uw.hu
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
<2004-04-29 @ 18:32 - ZeroCool>2004-04-29 @ 18:32 - ZeroCool>
A Team17 emberkéi az idei E3-ra idõzítették legújabb Worms játékukat. A Worms Forst Under Siege PC-re, Xbox-ra, valamint PS2-re érkezik, elvileg még idén télen. Az E3 Sega standján bemutatásra váró alkotás szerény véleményem szerint nem túl sokat változott, amit a mellékelt képet is bizonyítanak. Mindazonáltal biztos mókás lesz, mint az eddigiek. Na, majd meglássuk 😊
Info: Gamestar.

Next PC upgrade: 2022
Don\'t worry, be happy!
Király a játék!
A topic meg haldoklik 😊
Kódok még nincsenek?
Ha valaki a mailemre eltuda küldeni egy végigvitt mentést melyek aktiválnák a fegyvereket nagyon megköszönném! (ugyanis csak egymás ellen szoktuk nyomni 😊
Magyarositas nem is lesz? (magyar hangok)
[email protected]
köszi elõre is
Játékipar - 2004-02-06 16:57:00
A Team 17 hivatalos fórumán megerõsítést nyertek azon néhány hete keringõ szóbeszédek, miszerint a fejlesztõstúdió a végtelenségig kiáknázott Worms széria újabb tagján dolgozna. Az idei esztendõ második felében megjelenõ új rész célplatformjai egyelõre ismeretlenek, ám a tétel pontos címérõl az ígéretek szerint még e hónap folyamán lehull majd a lepel. Részletek tehát az elkövetkezendõ hetekben várhatóak.
Info: 576 Online