Worms 3D

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helló
igen játszható multiban is
nekem megvan hozzá a crack!!!<#crazya><#crazya>

david<#beka2><#gunyos1><#gun><#violent><#integet2><#banplz>
magyarositást nem tudtok a wormshoz???
nagyon kéne!!!!

kösz
david
Worms 3d crakelve játszhato multiplayerben?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

edem11
ja és nem tudsz magyaritást

edem11
Köszi, akkor most végigivittem tutorált<#kerdes>
remélem<#banplz><#taps><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#nyes><#vigyor3><#banplz>

reménytelen
Azt jutalomként kapod, ahol egy csomó fegyvert ki lehet próbálni, nincs feladat.
edem11
Please help!!!!!!!!!!!<#rinya>

edem11

edem11
Rajzoltam paintel jó lett<#kerdes>

edem11
Ja és havan magyar hang azt melyik oldalon lehet letölteni<#kerdes>

edem11
Valaki meg tudná írni mitkell csinálni a the driving range nevû pályán<#kerdes><#conf><#help><#phone>

ffxi
Nekem nem indul 2 okból:
+ Nem tudom mit kell írni az "advanced"-be?
+ És azután azt írja, hogy "Wrong insert disc"?
Köszi

Fákjúal!

takraj
Ennek a megoldására én is kíváncsi lennék...

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

CaviaR
??

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
Valaki segítsen!
Szokásos Runtime Error-om van. Felraktam mindkét servicepatch-et, de továbbra is fennáll a hiba.
Fent van egy ac3 filter, egy divx 5.05, és egy xvid. Ezeket nem szedem le mert akkor még filmet se tudnék lejátszani.

Más megoldás?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Köszönöm hogy senki sem segített de megoldottam, az egyik pályát magamtól a másikat egy másik fórumban segítették!!!!!!!!!! De azért köszönöm!!!!!!!! CSá csá

INTEL INSIDE - IDIOT OUTSIDE Hawer fórumja: www.mlnrtms.fw.hu/forum

Helló! Elakadtam a Worms 3D-ben vki segítsen!!!! A tutorialban a "The Driving Range" nevû pályán. A pályán nem tudok mozogni 1 életem van és egy csomó célkereszt található. Azokba ha belelövök felrobbannak és új jön helyettük mindaddíg míg vízbe esnek. Az összeset vízbejuttattam de nem lett vége a pályának!!! Mit kell itt csinálni???? A campaign menüben meg a "Plaice holder" nevû pályán akadtam el! Egy világítótoronyra kell (a végén) feljutni de csak 2 girderem van (semmi más), ez kevésnek tûnik mert nem tudok felugrani, pedig sztem ott lenne vége a pályának... SEGÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!!!

INTEL INSIDE - IDIOT OUTSIDE Hawer fórumja: www.mlnrtms.fw.hu/forum

bazza
HahÓ!
A Kukacom mindig mozog! Hogyan tudom megállítani? Nem nyomok semmít, de a kukac mindig baktat elõre...Miét nem tudták tps-re megcsinálni?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

????

Segítene valaki?
Miért fut a játék 60Hz-en?
A Launcher-ben csak 0Hz-et lehet választani.
Lehet, hogy az Advanced-be kell írni valamit?
2 gépen is kipróbáltam (DX9b, DX9c),
és felraktam a Patch-et is, de semmi.
Help!

Köszi

M@TriX
Tudom nem kell segítség a fejlesztéshez, de azt megjegyezném, hogy a Worms3D egyik hibája az, hogy nincs térkép editor és nem is adnak ki hozzá újabb térképeket. Ebbõl az egyiket jó lenne ha ti megtennétek, mert az növeli sztem a játék élettartamát. A W3D pályáit hamar ki lehetett készíteni aztán egy idõ után ráun az ember hiába jó amúgy a játék... mert nekem nagyon tetszett.
A fejlesztõk inkább kiadnak egy új részt, hogy aztán azt vegye meg az ember, nem adnak egy kiegészítõt sem a W3Dhez, ez a mi szemszögünkbõl hiba, nekik talán jó, majd kiderül...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
most olvastam róla PC.Games-ben, meg láttam egy eltévedt képet is. Nem rossz és ami jó hír, hogy õsszel (?) érkezik.
Csuhejj, mondjuk talán pont akkor jön majd a Worms Siege is.., de jobb2 mint egy sem...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
ajaj, inkább nem kérdezek mert egyre kíváncsibb vagyok. Még annyit ejts már el, hogy mikor lesz a bejelentés, amikor kb többet tudhatunk meg...

Nem, más stílusú a game, alapvetõen más pl. a bolygóforma miatt is. De nem csúnya szerintem 😊
M@TriX
az 5let nem rossz 😊
A Midway engine-je hajtja majd a gémet? Az nem lenne semmi 😉

Ne add fel! 😊 Vasárnap vonatra szállsz, délre beérsz a Blahához, 6-8-ig nyomod, aztán még elõtted az este 😊
M@TriX
jól hangzik, ha Pesti lennék nem is hagynám ki, szeretek teszterkedni meg a Worms-öt is szeretem 😊
Ha esetleg online teszt is lesz, akkor abban esetleg besegíthetek 😉

Sok sikert!

Hoi!

Betatesztereket keresunk magyar fejlesztesu Worms-klon jatek betatesztelesere elkovetkezendo idoszakra a julius 10-i hetvegetol. Ha van akit erdekel a dolog, van affinitasa ahhoz hogy nyustoljon egy jatekot, hibat talaljon benne, segitseget adjon a beloveshez az jelentkezzen a chris kukac mithis . hu mailcimen nevvel, telefonszammal, bemutatkozassal. A dolog teljesen flexibilis, minden hetvegere felhajtunk egy bandat; aki jon arra a hetvegere az jon, aki nem,
nem. A teszt a fejlesztocsapatnal zajlik, nem otthoni tesztrol van szo.

A feladat single illetve multiplay jatekban:

- hibak megtalalasa
- a jatek pozitiv/negativ velemenyezese egy elso koros felhasznalo szemszogebol
- jatekelmeny velemenyezese
- finomhangolasra otletek adasa

Amit az illeto nyerhet vele:

- ha letol nehany napot a hatralevo hetvegekbol es hasznosnak bizonyul amit csinal, akkor bekerul a creditsbe es kap egy tiszteletpeldanyt
- ha kimondottan tehetsegesnek bizonyul akkor ez a kis mutatvany belepo lehet a jovoben a jatekfejlesztoi szakmaba foallasu teszter, esetleg designer munkakorbe.

-----------------------------
bye
wrack
M@TriX
legújabb patch fennt?

PLEEEEAAAASSEE!!!!!!!!!!!!!!!!!

RokaKoma CS:Source FarCry Halo RULZAA

ugyan ez van nálam is valaki segitsen

RokaKoma CS:Source FarCry Halo RULZAA

Black krisz
Hy! Lenne egy kérdésem! Haverral neten akarunk játszani. Regisztráltuk magunkat a gamspy-on majd felléptünk és csináltunk egy szobát. Na most aza baj hogy mikor az az embernek aki joinolt (jelen esetben nekem) kiírta hogy Nem tudsz csatlakozni és hogy CHeck your internet network! Na mondom ok, de hol állítsam be az internethozzáférésemet... 😄 SZal nem igen tudom hogy mi tévõ legyek. Ha valaki tud segíteni akkor PLEEEEASSEE írjon!!!

splintercellmsk.uw.hu

zaki
az a gáz, hogy már kicsit régi a játék, azért mondtam a dc-t...

Azon kívûl nem tud valaki egy warezt?? mert a DC-hez nem nagyon értek
zaki
DC

Hol lehet letölteni a játékot???Help
nem?
Eye-scream
nem, nem.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Valaki segítsen plíííz
Worms 3D=a Worms2-el??? és nem tud valaki 1 oldalt ahonnan le lehet szedni?
Patesz
Ha télleg igaz a hír már most várom!

grebber
Új Worms a láthatáron

<2004-04-29 @ 18:32 - ZeroCool>

A Team17 emberkéi az idei E3-ra idõzítették legújabb Worms játékukat. A Worms Forst Under Siege PC-re, Xbox-ra, valamint PS2-re érkezik, elvileg még idén télen. Az E3 Sega standján bemutatásra váró alkotás szerény véleményem szerint nem túl sokat változott, amit a mellékelt képet is bizonyítanak. Mindazonáltal biztos mókás lesz, mint az eddigiek. Na, majd meglássuk 😊

Info: Gamestar.

Next PC upgrade: 2022

azt hiszem hogy az ace mega codec miatt.de már nem elmléxem hogy kell megcsinálni úgy hogy ne kelljen uninstallálni az acét.bár vmi rémlik hogy vmelyik könyvtárban ki kell törölni a betétvideókat.

Hi mindenki. Lenne egy problémám a játékkal kapcsolatban. Crackeltem már, de amikor az exe fájlra klikkelek be is jön egy ablak csak utána megjelenik egy hibaüzenetes ablak hogy : a Worms 3d.exe hibát észlelt, ezért leáll. Please help

Don\'t worry, be happy!

M@TriX
olvass lentebb van mentés és magyar hangok is...

Sziasztok!

Király a játék!
A topic meg haldoklik 😊
Kódok még nincsenek?
Ha valaki a mailemre eltuda küldeni egy végigvitt mentést melyek aktiválnák a fegyvereket nagyon megköszönném! (ugyanis csak egymás ellen szoktuk nyomni 😊
Magyarositas nem is lesz? (magyar hangok)

[email protected]
köszi elõre is
M@TriX
jaja, lehetbnének letölthetõ pályák...

Encore
Esetleg egy kiegészítõ lehet? Bár én jobban örülnék egy pálya szerkesztõnek vagy egy mappacknak, mert az alap pályák már uncsik, a map generátor meg nem az igazi!
zaki
Jönnek a férgek
Játékipar - 2004-02-06 16:57:00

A Team 17 hivatalos fórumán megerõsítést nyertek azon néhány hete keringõ szóbeszédek, miszerint a fejlesztõstúdió a végtelenségig kiáknázott Worms széria újabb tagján dolgozna. Az idei esztendõ második felében megjelenõ új rész célplatformjai egyelõre ismeretlenek, ám a tétel pontos címérõl az ígéretek szerint még e hónap folyamán lehull majd a lepel. Részletek tehát az elkövetkezendõ hetekben várhatóak.

Info: 576 Online