Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A TV 2 simán megfelelne ennek, de fasz ki van vele, hogy csak egyet ad le, azt is kedden... a Bl döntõ ugye szerdán van, na akkor meg az alig néhány ezer ember fogja tudni nézni a köcsög Digi miatt?
Szar ez régóta már, egy fõ csatorna kell ami mindenhol van.
Szia,
Továbbra sem kereste a kábeleseket a Digi és nem reagál a megkeresésükre, de ha ez a hír valós, akkor nem sok esélye van bekerülni a csatornának
"Novembertõl már ráadásul fizetniük kellene a Digisportért, az FN.hu információi szerint nem is keveset, háztartásonként 600 forintot."
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
bazz... akkor inkább nem is nézem csiszár jencit... -.-
Novembertõl egyébként +600Ft lenne a DigiSport (A Sport1 200Ft). Szóval így még inkább biztosra veszem, hogy nálunk nem lesz elérhetõ, mondván, hogy a sok nyugdíjas úgysem igényelné, mivel õk nem fognak ennyi többletet fizetni egyetlen csatornáért. Ebbõl kifolyólag már a Viasat3-mal is volt kavarás rendesen. Egyszer lekerült a kínálatról, pár nappal késõbb meg vissza. Ekkor még persze õk közvetítették a meccseket. Gondolom nagy volt a felháborodás.
van remény, hogy élõben nézzem az Inter - Barcát 😊)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
de ááá bakker ibusz-t ilyenkor miért nem vonják be?? egy ország drukkol a debrecenért és pont akkor akarnak kibazni a távolabb élõkkel? egy ország szorított értük egy orszgának kéne jegyvásárlási elérhetõségeket/lehetõségeket adni.
Én kb úgy csinálnám,hogy mindekinek jó legyen,hogy Debrecenben 3 hely kb és az ibusz irodáiban! Így járna jól mindenki!
még az is belefér,hogy a bérletesek oké hamarabb vehessenek.
a bérletes alatt azt értik,hogy az elsõ 2 nap az veheti meg akinek van bérlete a loki hazai meccseire.. (értsd: bajnoki meccseire) ?
és megse határozzák,hogy egy személy mennyi jegyet vehet?:S váó...
ezt nem értem
"de az már biztos, hogy a bérletesek elõvásárlási jogot élveznek, így az elsõ két napon csak õk vehetik meg a belépõket a klubházban"
bérletes elõvásárlási jogot élveznek de ha bérletes akkor már megvette a jegyeket nem???
vagy azt akarja jelenti,hogy teszem fel egyik ismerõsõm vált bérletet mndhárom meccsre és én szólók neki,hogy vegyen nekem a poolra még4 jegyet akkor õ megtudja mert bérletes???😞
pest kb az ország közepén van szal logikus h lehet jegyet kapni ott na meg ott játszák a meccset szóval eléggé durva is lenne ha ott nem árulnák 😄
de én még bízom,hogy az ibuszt is beveszik a bíznicbe 😊
de az ibuszt simán bevisithatták volna 😞
#5818: ez engem is érdekelne...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
örülj ,hogy nem csak Debrecenben-->nekem ez a verzió jobb lenne,mert Debrecen közelebb van és ha cska ott lehetne jegyet kapni kevesebb fogyna és több esélyem lessz hogy mire keresztapám megy Debrecenbe akkor még lessz^^
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Debrecen: három ajándékboltban és az Oláh Gábor utcai stadionban.
Budapesten pedig a Syma-csarnokban juthat jegyekhez az érdeklõdõ.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
most a helyszínekrõl szó alatt azt értik,hogy bõvülhet a kör vagypedig Pest és Debrecenben a helyszín? nagyon remélem ,hogy nem e két városban lehet csak megvenni 😞
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
lehet már valahol jegyeket venni?vagy rendelni?még idõben akarom foglalni/megvenni nehogy elfogyjon😄
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
jól elfognak õk poénkodni ott, elején én sem tartottam jó ötletnek, de <#eljen>#eljen>
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ottóban az nem tetszik ,hogy állandóan ugy vislekedik mint aki nézi a kamerát hogy na " most már nem kell mosolyognom ,yeeah "
:S tiszára kényszer mosoly van az arcán meg alapból utálom 😄
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
még eztán derül ki ...
ibuszban reménykedem nem is kicsit...