10753
Bajnokok Ligája
  • analfa
    szerintem nem lenne jó... a focit mindig is máskét kezelték főleg bírói szempontból... a játékosok olyan dolgokat is megengedhetnek maguknak amiért más sportágban nem hogy azonnal pirosat kapna, de fegyelmit is kezdenének ellene azonnal. amíg ezeken nem változtatunk szerintem kár tisztábbá tenni a játékot, így legalább egyedülálló sport.
  • Rubenvagyok
    Mért nem vezetik be a fociban vonal bírót? Sokkal jobb lenne,és szerintem ettől még a bíróknak is megmaradna a munkája...! Nah mind1,kíváncsian várom a 22-ét.
  • cambiasso83
    Ezt hagyjuk.Benne van a fociban.Ide is oda is volt most is hiba:)Egy bíró nem lát felvételt.
    Egyre jobban?Mindig jól:)Mourinho nem hiába az egyik legjobb edző:)Tud mindent alkalmazni.Kőkemény döntő lesz.Minden szempontból:)
  • eatmerr
    na ja igy könnyü ha a biro is melletük áll hiszen Diego Milito gólja valószínűleg lesről született az internél ami azértz eléggé szemétség szerintem de hát ez van.Amugy meg tényleg jol kezd játszani az inter hisz elég jo taktikájuk van.
  • cambiasso83
    Ja tényleg.Eto'oról meg Samuelről meg is feledkeztem.)köszi:)
  • Fabio Capello
    samuel, eto'o
  • cambiasso83
    Azért milyen gyönyörű a Real "szemetei" ott vívják a finálét:)Robben,Sneijder és anno még Cambiasso is.Van még valaki:)
  • Rubenvagyok
    Megtörhetetlen: Sajnos ebben igazad van...:) A Bayern-jól játszik,csak meg tudja állítani az Intert. Robben jó lesz;)
  • analfa
    Én nagyon örülök a meccs eredményének, bát pont erre számítottam.. :P
    bár nem hittem volna, hogy több mint 1 órán át képesek leszenek mgukat tartani.
  • Megtörhetetlen
    Szerintem meg az Inter, a bíró is mellettük áll ;) :P:P
  • eatmerr
    Én is szivesebben néztem volna meg egy bayern barca meccset de hát ez van:s.Amugy meg szerintem a báyern fog gyözni 22-én :D (legalábbis remélem hogy ők lesznek azok)
  • Rubenvagyok
    Én is sajnáltam őket. Nekik drukkoltam,jól játszottak. Inter -B.München meccsi is izgalmas lesz de a kettő közül remélem a B.München nyer!!
  • Megtörhetetlen
    Bááááá, szegény Barca....
    De tény mindenféle elfogultságot félretéve, megérdemelte az Inter ez most tényleg szép meccs volt. :S
  • Rockynhooo
    pedig az benne a legnagyobb poén :D az nem azért vicces mer nincs internete hanem mer kérdi csávó h barca vagy inter és az interre hitte h internet :D jo persze ha fogalma sincs a focirol oké johogy nem tudja na de kicsit akkor is poénos :)
  • Grove4
    Jóvan,azt hittem,hogy az aktatáskás csávó mondta...
  • Dean Winchester
    nincs internete ebben mi a meglepő? ismerősök körében sincs mindenkinek.
    aki meg nyilatkozott az meg idős ember , legtöbb idős ember egyálltalán nem ért a számítógéphez ergo internethez meg pláne nem.
  • WuFraZselic
    az a sajtótájékoztatós üt a legjobban :DD
  • Grove4
    OMG vannak vicces hozzászólások:D

"Internetem sincs" Hol élsz ember????
    "JÉÚJÉ??"
    "Most tartom a sajtótájékoztatót"
    "Mindkettő tovább fog jutni? - Aja'"
  • Dean Winchester
    http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-barca_inter_mindketto_tovabbjut_aha_-34704
  • Cabell
    viccesfiú:)
  • WuFraZselic
    the translator has come back with vengeance
  • pinnacle
  • karajjj
  • limperatore
    Inter végig gázolt a Chelsean a Barcán, innentől már sima liba lesz a döntő remélem ;)
  • báttyó02
    :_ASD_:ASD_:ADS_ADS_:SD_:SD_:ASD_:asdasdasd
  • SLICK
    Mourinho egy állat :D

Amúgy meg is látszik az eredménye, ha hagynak egy edzőt dolgozni. Bár gyűlölöm az Intert, de tény hogy nagyon össze lett rakva.
    Remélem Madridban is észheztérnek már lassan :|
  • karajjj
  • SLICK
    EPIC _:DAS:D_SA:D?S_S:A_S?_DA
  • karajjj
  • Lacee86
    Keserű Barca győzelem... Remélem a Bayerntől kap egy pofont az Inter a döntőben.
  • ForzaInter
    az már piros után volt

kamu kiállítás, lesgól, most nem sikerült betolni a barcát a döntőbe..
  • karajjj

• SLICK
    a Bayern egy alattomos, kiszámíthatatlan, sunyi csapat. Lesz ott meglepetés szvsz.
  • sompibug
    ...hát azért az nem lesz egyszerű szvsz
  • Rockynhooo
    szemét digókat rühellem de így az összes csapatot , de aki a nou campba 10 emberrel így tartja magát 60 percen át azok előtt le a kalappal.
  • Fabio Capello
    de istenem... az azonnali piros lehet hogy erős volt viszont a torkolásért mindenféleképpen jár a sárga, neki pedig már volt egy... végsősoron ígyis úgyis zuhanyzó.
  • SLICK
    Bayern kiüti őket ^^
  • limperatore
    ENNYI!!! megérdemelt továbbjutás, kamu kiállítás.....

MEGÁLLÍTHATATLAN AZ INTER
  • Kaplan
    Te egy igazi szakember vagy, nem értem, hogy miért nem edzősködsz.
  • karajjj
    nem lehet minden évben bemákolni magukat a döntőbe...