Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
na ezért kell megreformálni ezt az egész közvetítési szarságot. Egy fõ csatorna lenne, ahol leadják az érdekesebb meccseket, kedden és szerdán is 2-2-t. Igaz ez így van a Digi Sport korábban pedig a Viasat 6 esetében.
A TV 2 simán megfelelne ennek, de fasz ki van vele, hogy csak egyet ad le, azt is kedden... a Bl döntõ ugye szerdán van, na akkor meg az alig néhány ezer ember fogja tudni nézni a köcsög Digi miatt?

Szar ez régóta már, egy fõ csatorna kell ami mindenhol van.

kábelszolgáltatóm válasza:

Szia,

Továbbra sem kereste a kábeleseket a Digi és nem reagál a megkeresésükre, de ha ez a hír valós, akkor nem sok esélye van bekerülni a csatornának

"Novembertõl már ráadásul fizetniük kellene a Digisportért, az FN.hu információi szerint nem is keveset, háztartásonként 600 forintot."
ForzaInter
Esélyes hogy a miénk is.😄

Yo, Bitch!

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

+600?????????????
bazz... akkor inkább nem is nézem csiszár jencit... -.-
jAsOn VoOrHeEs
Az Uefa is benyalhat tövig. Nem tudom, hogy hogyan engedik meg egy olyan szolgáltatónak a közvetítési jogok megvételét, amely 16,5%-os lefedettséggel bír az országban. <#falbav>

jAsOn VoOrHeEs
Tiszafüred

Novembertõl egyébként +600Ft lenne a DigiSport (A Sport1 200Ft). Szóval így még inkább biztosra veszem, hogy nálunk nem lesz elérhetõ, mondván, hogy a sok nyugdíjas úgysem igényelné, mivel õk nem fognak ennyi többletet fizetni egyetlen csatornáért. Ebbõl kifolyólag már a Viasat3-mal is volt kavarás rendesen. Egyszer lekerült a kínálatról, pár nappal késõbb meg vissza. Ekkor még persze õk közvetítették a meccseket. Gondolom nagy volt a felháborodás.

WuFraZselic
meik is az a város? 😄

van remény, hogy élõben nézzem az Inter - Barcát 😊)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

jAsOn VoOrHeEs
A nyakamat ráteszem, hogy a mi városunk a 20%-ba esõk táborát fogja gyarapítani. <#bdead>

5w0rdf15h

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Rockynhooo
találat <#taps>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Firerock
szart😄
linkt

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Tyler1
elfogyott 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ucsó komment a témához
de ááá bakker ibusz-t ilyenkor miért nem vonják be?? egy ország drukkol a debrecenért és pont akkor akarnak kibazni a távolabb élõkkel? egy ország szorított értük egy orszgának kéne jegyvásárlási elérhetõségeket/lehetõségeket adni.
Én kb úgy csinálnám,hogy mindekinek jó legyen,hogy Debrecenben 3 hely kb és az ibusz irodáiban! Így járna jól mindenki!
még az is belefér,hogy a bérletesek oké hamarabb vehessenek.
jaj sorry.
a bérletes alatt azt értik,hogy az elsõ 2 nap az veheti meg akinek van bérlete a loki hazai meccseire.. (értsd: bajnoki meccseire) ?
** megtudja vásárolni :S
és megse határozzák,hogy egy személy mennyi jegyet vehet?:S váó...
sry nem reménykedek hivatalos honlapon is elolvastam a hírt.
ezt nem értem
"de az már biztos, hogy a bérletesek elõvásárlási jogot élveznek, így az elsõ két napon csak õk vehetik meg a belépõket a klubházban"
bérletes elõvásárlási jogot élveznek de ha bérletes akkor már megvette a jegyeket nem???
vagy azt akarja jelenti,hogy teszem fel egyik ismerõsõm vált bérletet mndhárom meccsre és én szólók neki,hogy vegyen nekem a poolra még4 jegyet akkor õ megtudja mert bérletes???😞
+ nem teszik meg mert az lenne az igazán kib***s az ország másik felén élõkkel!
pest kb az ország közepén van szal logikus h lehet jegyet kapni ott na meg ott játszák a meccset szóval eléggé durva is lenne ha ott nem árulnák 😄
de én még bízom,hogy az ibuszt is beveszik a bíznicbe 😊
hát nekem aztán tökmind1 hogy debrecen vagy pest mert kb egyforma távolságban van mindkettõ 😄
de az ibuszt simán bevisithatták volna 😞
#5818: ez engem is érdekelne...
Firerock
linkt

Tyler1
de az internetnek hála ma már online is lehet jegyet rendelni 😄 nem kell feleslegesen utazgatni, sorban állni egy jegyért, hanem csak klikkelsz 3mat és kész 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LasDen
csak a puskásban lesznek a meccsek, de jegyeket debrecenben is lehet venni.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Milka
most akkor hogy van ez? debrecenben is játszahtnak meccset?én úgy tudtam hogy csak egy helyszín lesz mégpedig Bp-Puskás?

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

Firerock
ez azért bunkóság...Meginn az van hogy csak a pestiek
örülj ,hogy nem csak Debrecenben-->nekem ez a verzió jobb lenne,mert Debrecen közelebb van és ha cska ott lehetne jegyet kapni kevesebb fogyna és több esélyem lessz hogy mire keresztapám megy Debrecenbe akkor még lessz^^

Rockynhooo
örülj ,hogy nem csak Debrecenben árulják mert azt is megtehetnék.
Debrecen: három ajándékboltban és az Oláh Gábor utcai stadionban.
Budapesten pedig a Syma-csarnokban juthat jegyekhez az érdeklõdõ.

"BL-találkozóra megvásárolhatók lesznek a belépõk Debrecenben és Budapesten is. A pontos idõpontról és helyszínekrõl a késõbbiekben tájékoztatjuk majd Olvasóinkat."

most a helyszínekrõl szó alatt azt értik,hogy bõvülhet a kör vagypedig Pest és Debrecenben a helyszín? nagyon remélem ,hogy nem e két városban lehet csak megvenni 😞
bujcsik555

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Matthew Prosac
nem mai hír és már rég kitárgyaltuk a DVSC/Magyar Foci topicban -.-

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

bodnár halálra gázolt egy biciklist!

érdekes hogy a szélvédõ melyik része sérült!!!!
több tízezer drukker is így van ezzel 😄
Rockynhooo
még nem de majd beírjuk ha lehet 😊

Milka
üdv! elõször is! HAJRÁ LOKI!!!
lehet már valahol jegyeket venni?vagy rendelni?még idõben akarom foglalni/megvenni nehogy elfogyjon😄

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

átgondoltam <#buck>
[Jakuza]
Ezt szerintem gondold at megegyszer. Tavaly peldaul a Barcelona jatszotta a legtobb merkozest az idenyben.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ha a többségnek tetszik, akkor egye fene legyen 😊 Én régimódi vagyok 😛

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

semmi baj nincs velük, egész jól kiegészítik egymást, meccsrõl meccsre jobbak
Matthew Prosac
kezdenek összerázódni, nincs velük gond. azért is jó, mert Hajdú B hajlamos elaludni 1-2 meccsen és csak percenként benyögni valamit, ebben a felállásban legalább Méhes addig dumál helyette.
jól elfognak õk poénkodni ott, elején én sem tartottam jó ötletnek, de <#eljen>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

ezzel kapunk egy kis újdonságot 😊 mert én két kommentátoros mérkõzést még nem is láttam vagy ha igen nagyon nagyon régen.
Ottóban az nem tetszik ,hogy állandóan ugy vislekedik mint aki nézi a kamerát hogy na " most már nem kell mosolyognom ,yeeah "
:S tiszára kényszer mosoly van az arcán meg alapból utálom 😄
dettó, teljesen fasza a kommentár
Rockynhooo
nekem is.

Grove4
Csak Vincze Ottó faszkodás nem szimpi nekem,elõre +betanult" szöveg,semmitmondó kiemelt jelenetek ,nem arra válaszol amit kérdeznek tõle stb.Azt hittem õ jobb lesz,de hátha javul még.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

banok
nekem tetszik. <#eljen>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Azért a TV2 megint megcsinálta, megszerzett két jó kommentátort (mondom ez rendben lesz), erre b+ egyszerre kell közvetíteniük egy meccset. Gratulálok! Nekem nagyon nem jön be.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

LasDen
de hülye ez az ember a studóiban....kiemel egy jelenetet és elmondja miért de nem mutogatja meg, hogy mire gondol, nehogy a hülye ember is lássa mivan....viszont a kommentátor páros kezd összehangolódni... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Firerock
jólenne az ibusz,de nem hiszem,hülyén csinálják a debreceniek amúgy ezt a jegyárusítást

nincs!
még eztán derül ki ...
ibuszban reménykedem nem is kicsit...
Firerock
és hol lehet majd kapni a jegyeket?és mikortól?van már valami infó?

na vajon most jó lesz-e a hang
LasDen
téleg ha már szóba került....minek van ligakupa....semmi értelmét nem látom...ugyanazok vannak benne mint a kupában.....nem értem....

Rockynhooo
egy kupával van több angliában a ligakupával de elég sok csapat le szokta szarni , ha valakinek a második sora meg elmegy 4közé akkor komolyan veszik.