Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
míg a digisport.hu / live adásra klikkelve meg nincs semmi 😄
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Azt ígérték nemrég,hogy a kábelszolgáltatóknak ingyen adják okt.31-ig, de nekem (Invitelnél vagyok), még mindig nincs a csomagban, pedig szerdán már meccs lesz....
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
arról meghogy divatdrukker lennék:
mindhárom BL meccsre kimek ami itthon lesz, az összes válogatotton ott vagyok és Fradi bérletes vok, úgyh pofádat befogod vmvr csicska az arsenalos bannereddel együtt
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
13:00-kor jutottam jegyhez.
szerinted csak Pestrõl mennek meccset nézni?
pont olyan szánalmas vagy mint a többi pesti(tisztelet a kivételeknek)
akik azt hiszik hogy Pest a világ közepe,az ország többi része le van fosva.
Aki tényleg kiszeretne menni annak megér annyit az egész hogy ismerõsét,barátját,valakijét elküldi Debrecenbe akár,vagy épp elmegy érte kocsival,busszal,vonattal
amúgymeg a legkorrektebb dolog az Ibusz lenne...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
komolyan 3000en ott vártak a jegyre kb?:|
nemsemmi :S
Aki Debrecen szurkoló, az ki nem hagyta volna a DVSC-Nyíregyházát. 7500-an voltak.
De keresd elõ nyugodtan az elmúlt szezon maximális nézõszámát.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Egyébként 9.25-kor értem a Népstadionhoz, szemre már kb 3-4000 ember volt ott. Nyilván fejenként többet vesznek (én hetet akartam), ergo ma már soldout lehet a lyon meccs.
Felháborító hogy nem lehet interneten venni.
akkor most ki a divatdrukker?
más: valakinek van infója arról, hogy egy személy hány jegyet/bérletet vehet?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
tehát nem kell bérlet csak 1 jegy!!!
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ha nekem nincs bérletem a loki meccsekre akkor a Bl meccsekre mikor tudok bérletet venni?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Mint korábban jeleztük, azok a Loki-szurkolók, akik még nem váltottak bérletet a bajnokságra, most bepótolhatják, ugyanis szeptember 8-10-ig (keddtõl csütörtökig), 9 és 17 óra között a klubházban lehet majd kapni állandó belépõket is. Az árak nem változnak, mivel azonban három hazai mérkõzés már lezajlott, a most vásárlók három darab, DVSC-címerrel ellátott pólót kapnak ajándékba. A bérletek a bajnoki találkozókon kívül minden olyan Magyar Kupa és Ligakupa-mérkõzésre érvényesek, amelyet az Oláh Gábor utcai stadionban rendeznek meg.
Szerdától a szeptember 29-én, a Puskás-stadionban rendezendõ Lyon elleni találkozóra szóló jegyek, illetve a három BL-mérkõzés (Lyon, Fiorentina, Liverpool) bérletei is kaphatók lesznek.
A bérletesek elõvásárlási jogot élveznek, így az elsõ két napon csak õk vehetik meg a belépõket a klubházban. Ezt követõen azonban mindenki számára megnyitnak a pénztárak: Debrecenben a három ajándékboltban és az Oláh Gábor utcai stadionban várják az érdeklõdõket, Budapesten pedig a Syma-csarnok (ahol a Levszki elleni meccs jegyeit is árulták) tíz pénztára nyit majd ki, hogy minél gyorsabb legyen a kiszolgálás.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
nem véletlen pályáztak az idei meg jövö meg aztán való évi közvetítési jogokra sem 😊
szóval sztem ha ezt megérten enkik megvenni akkor simán áldohattak volna azért,hogy 2 nap adjanak mecset vagy 1 nap de akkor utána felvételrõl még1et leadjanak.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Nézõbarát lépésre szánta el magát a TV2, mert bár a három évre kötött, a Bajnokok Ligájára vonatkozó szerzõdése alapján csak heti egy keddi mérkõzést közvetíthet, minden további találkozó joga a DigiSportot illeti, a Liverpool-Debrecent az egész ország láthatja, igaz a nem Digisek késve.
Bár idõközben a DigiSport is törekszik arra, hogy ingyenessé tegye magát és nem csak a DigiTv hálózatán belül legyen fogható, aki magyar nyelven akarja látni a Debrecen BL-bemutatkozását, az egyelõre csak a TV2-vel mehet biztosra, hiszen a csatorna az UEFA-tól kapott csütörtök késõ esti idõpontban, éjfélkor le fogja adni a mérkõzést.
Valószínûleg hasonló lesz a helyzet a Debrecen többi idegenbeli mérkõzésével is, azonban a hazai találkozókat, mivel kedden kerülnek megrendezésre, a TV2 élõben fogja sugározni.
a gáz,hogy 1 napot késik :S még az is jó lett volna ha aznap adja le éjfélkor felvételrõl ..
(a Debrecen három hazai találkozóján kívül!)
Szeptember 15-én a Marseille - AC Milan,
november 3-án az AC Milan - Real Madrid,
december 8-án pedig a Juventus - Bayern München kerül a képernyõre.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Mondjuk egy Bayern - Juventus se rossz választás.😊
május 22 - szombat =)
független attól hogy szerdan van!
De nem ugy van,hogy mostmár a bl döntõ az szombaton lesz ?