10753
Bajnokok Ligája
  • acm689
    ki milyen mezben játszik a ma esti döntőn? elvileg mind a két csapat játszhatna a hazaiban is, nem?
  • Lacee86
    Nem vagyok konzolos, de amúgy mi köze van a konzolosoknak meg win7 felhasználóknak a BL-hez? :D
  • karajjj
    akkor legalább jó meccs lesz :D
  • Rockynhooo
    : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Monoton
  • gabber_saviola
    este megálmodtam, 3-1-re nyer az Inter.
  • limperatore
    látom jönnek már a konzolosok is meg a win7 felhasználók
  • Lacee86
    Inkább 1000x a Bayern, mint ez a nagyképű Inter. (Juve szimpatizánsként meg pláne ezt mondom. :) )
  • Rockynhooo
    mind2 nemzet csapatait utálom :D de mivel az emberek java része azt mondja hogy Inter, és talán esélytelenebb a Bayern , így inkább nekik. na meg Robben miatt is.
  • WuFraZselic
    de most ő nem az Inter drukkerekről beszélt ha jól veszem ki, hanem a csapatról/játékosokról. ezért kérdem, hogy mivan?!
  • LasDen #6855
    na....inkább az inter mint a k....g bayern :D
  • Rockynhooo
    amúgy tényleg elég nagy arca van az intereseknek most :D remélem este letörik a bika szarva...
  • banok
    20.45 Bayern München-Internazionale, Bajnokok Ligája döntő. tv: TV2, Digisport hu, Sat1, ORF1, STV2 (szlovák), TVR1 (román), RTS2 (szerb), HRT2 (horvát)
    streamek az oldalamon
  • WuFraZselic
    miért is?
  • oneal1
    lehet neten nézni majd élőben a döntőt?
  • limperatore
    de mi bl döntő mellet megnyertük a scudettot meg az olasz kupát is, míg ha ti oda szerencsétlenkedtetek valahogy a bl döntőbe, akkor bajnokságnak már annyi volt számotokra. Csak a milan tud 3 döntetlennel bl-t nyerni, hihetetlen szánalom :S

#6849: ahogy megvédjék, még meg is kéne nyerni este :D
  • Cabell
    Hát, ha Mourinho elhagyja őket, akkor egy ideig nem fognak újra:D

Szóval, én megértem, hogy próbálják kiélvezni a pillanat savát borsát.

A Bayern viszont német csapat, úgyhogy velük bármi megeshet, még az is, hogy jövőre esetleg megvédenék a BL címet.

Úgyhogy Forza...
  • LasCar16
    Inter eccer döntőzik BLben, oszt már oda is hozza a nagyképű bunkó stílusát, szép ráhangolódás a meccsre
  • LasDen #6847
    egyedül maradsz az örökkévalóságig....:D
  • Rockynhooo
    valahol meg kéne nézni a döntőt , de minden spanom szétoffolt ... esetleg ha valaki gondolja.. persze olcsó kocsma :D
  • Rockynhooo
    zp. de hogy mennék oda 550é sört inni :D
  • limperatore
    az egy lepra :D
  • Kaplan
    ZPben.
  • banok
    vagy Rio vagy ZP már nem emlékszem pontosan.
  • Carloska
    Budapesten lesz e kivetítő valahol pmbe írja meg légyszi aki tudja nagyon szépen köszönőm :)
  • ForzaInter
    de a visszavágón most is ugyanugy mellettük állt, ez a vicc, és még ők bíróznak..:D bár a normálisabbja elismeri hogy jobbak voltunk, és megérdemelt a továbbjutás.
  • karajjj
    tavaly a Chelsea ellen meg a Barca mellett állt a bíró
    nem lehet minden évben szerencsével jutni a döntőbe...
  • SzocsA
    az inter védelmén a 4-es metró két fúrópajzsa se tudna átmenni!
  • ForzaInter
    mijen bíró? LOL

gól les volt, tizit meg kb 15* visszakellet játszani és még akkor sem lehtetett megállapítani hogy hozzáérte.

a szerdai meccset figyelembe véve meg világ szánalmas ha valaki bírózik, jogtalan kiállítás, lesgól, kb az volt mint tavaly a chelsea elleni meccsen.. szal hagyjuk már
  • eatmerr
    Ja szerintem is hagyjuk a témát majd ugy is minden el fog dölni 22-én csak kár h az még elégg messze van :S
  • Panchoo
    hát azért a ténynél kicsit kevesebb vélemény..de majd inkább 22-e után beszélgessünk
  • limperatore
    ez nem nagy arc, ez tény :D ettől függetlenül biztos hogy úgy jön ki a bayern hogy mindent beletesznek, de az inter is így fog :D

jó meccs lesz
  • Murder3
    Majd meglássátok h mi nyerjük a bl-t:D

Erre a meccsre nagyon össze kapja majd magát a bayern.
  • Gabe18
    Remélem a csapatod is hasonló nagy arccal meg mellénnyel jön ki a döntőre...
  • Rockynhooo
    a MU-nál is gyengébb csapat , mégis szevasz volt.
  • hedonist
    Azért Robbent nem olyan könnyű kioltani, mint Messit sztem szóval nem kell leírni, de amúgy sztem sem okoz majd nagy nehézséget az Internek ez a BL döntő:)
  • Panchoo
    én is így gondolom..hogy ezek a meccsek után a döntőben tényleg bármi megtörténhet..semmi sincs kizárva..hihetetlen izgalmas lehet ez a döntő..és én nagyon várom már..
    remélem mindenki legalább annyira várja és fogja nézni, amennyire én nézem..nagy királyság lesz az tuti..szép kis párosítások vannak az egyes posztokon, úgyhogy semmi para nem lesz az unalmasságra, ha csak annyira nem lesz egyenlő erőfeltételek..hogy senki nem fogja tudni a másik játékost közömbösíteni..
    hajrá Inter!
  • Monoton
    Ezek ellenére bármi megtörténhet a döntőben.
  • limperatore
    bayern sokkal gyengébb csapat mint az Inter, tényleg egy Robbenjük van és ennyi. De ha Messinek nem volt 180 perc alatt momentuma, akkor Robbennek se lesz.
  • Dean Winchester
    inter nyeri a bl-t ez már tuti :D
    jose ahol van ott mindent megnyer.
    mikor nyerje meg az interrel a bl-t ha most nem? gondolkozzatok :D
    olasz kupa is meglesz idén,szóval kupa-bajnokság-bl meglsz nekik és mehet máshova mindent nyerni :D