Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
be is ragasztottad?:\

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Firerock

hehe😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

jAsOn VoOrHeEs
Mert ez nem a hivatalos digi stream, ez egy másik, amit valaki csak úgy közvetít otthonról. A digi hivatalos oldala sosem fogja a mûsorait nonstop adni, mivel nem ingyenes csatornáról van szó.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

az mért van,hogy itt van adás most is (Szerbia-Francaio.)
míg a digisport.hu / live adásra klikkelve meg nincs semmi 😄
jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

nálunk nem is lesz, mert utána meg fizetni kéne érte és így nem éri meg nekik...
galmat
Hogy álltok a DigiSporttal????
Azt ígérték nemrég,hogy a kábelszolgáltatóknak ingyen adják okt.31-ig, de nekem (Invitelnél vagyok), még mindig nincs a csomagban, pedig szerdán már meccs lesz....

Kaplan
Külön vettük a jegyet a Lyon ellen, mert kb. három meccsre három különbözõ társasággal megyek. Parázok, hogy már nem lesz a Fiorentina és Liverpool meccsekre jegy, de azon a napon mikor elkezdik árusítani a következõ mérkõzésre a jegyet odasátorozok, leszarom ha suli nap van... <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Bandee1987
Haver 2 órát várakozott, végülis c jobb szektorba tudott venni 6 egymás mellé szóló jegyet.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

vmvr
nem szép dolog ilyet mondani😊 amúgy a banner, meg a logo két különbözõ dolog. nekem a csicska pofámat az arsenalos logommal együtt kell befogni, így helyes. na, mindegy: HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C'mon Chelsea!

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

kuzco007
én reggel 7.15re értem oda a syma csarnokhoz már akkor ott állt elõttem egy ember, 10re már kb 400an álltak mögöttem, 10 óra 5perckor a kezemben is tudhattam a jegyemet, de nem unatkoztam 3órát, mert jó arcok voltak, eldumálgattunk

arról meghogy divatdrukker lennék:

mindhárom BL meccsre kimek ami itthon lesz, az összes válogatotton ott vagyok és Fradi bérletes vok, úgyh pofádat befogod vmvr csicska az arsenalos bannereddel együtt

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

banok
de szép ilyet olvasni egy magyar csapat BL-meccsérõl. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

vmvr
megvannak a jegyek, csak 10percet álltam sorba. szóval könnyen ment😄

Én holnap már kora reggel megakarom venni a Lyon elleni meccsre a jegyeket (Pesten). Imádkozok, hogy legyenek még szabad helyek a 21-es szektorba. Viszont nem tudom mennyi sanszom van rá.
galmat
Na én ma vettem meg jegyet,hát borzalom ami van.... Iszonyatos tömeg, több órás várakozás általában. Én gyorsan végeztem relatíve és 1 óra alatt sikerült sorra kerülnöm. kb 6-8 pénztár van nyitva ls pl az én ablakomnál nem lehetett csak a 14,15, D bal-ba venni csak..... Szóval sok lehetõségem nem volt.... sõt 4-et szerettem volna venni legalább kicsit magasabb helyre a D-ben egymás mellé, de a 20. sor fölött már nem volt egymás mellé hely... Úgyhogy szétszórtan kaptam jegyet... Amúgy nagy mennyiségben viszik a jegyeket, mögöttem az ember 78-at tervezett venni, elõttem is 130 000 ft-ot fizettek.

13:00-kor jutottam jegyhez.

Firerock
figyelj!
szerinted csak Pestrõl mennek meccset nézni?
pont olyan szánalmas vagy mint a többi pesti(tisztelet a kivételeknek)
akik azt hiszik hogy Pest a világ közepe,az ország többi része le van fosva.
Aki tényleg kiszeretne menni annak megér annyit az egész hogy ismerõsét,barátját,valakijét elküldi Debrecenbe akár,vagy épp elmegy érte kocsival,busszal,vonattal
amúgymeg a legkorrektebb dolog az Ibusz lenne...

azaz jövõhéten hétfõn már lehet h nem is lesz jegy???
komolyan 3000en ott vártak a jegyre kb?:|
nemsemmi :S
jaja igazad van...
Milka
megvan a bérlet😊hehe

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

nem megy a szövegértelmezés? a klubról beszéltem, nem a vérbeli lokiszurkolókról
franc0
Hagyjuk már ezt a standard demagóg dumát.
Aki Debrecen szurkoló, az ki nem hagyta volna a DVSC-Nyíregyházát. 7500-an voltak.
De keresd elõ nyugodtan az elmúlt szezon maximális nézõszámát.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

miért lenne vicc, hogy pesten kell rendezniük a meccset, de mégis a saját szurkolóikat szeretnék többségben a stadionban tudni?
franc0
Ráadásul Budapestre a jegyek kevesebb mint felét küldték fel. Vicc az egész.

franc0
Ezt szerintem kábé felejtsd el. Jó helyre nem fogsz kapni, mivel sokan bérletet vesznek. Max akkor jutsz hozzá ha november elején sátorral mész érte.

Egyébként 9.25-kor értem a Népstadionhoz, szemre már kb 3-4000 ember volt ott. Nyilván fejenként többet vesznek (én hetet akartam), ergo ma már soldout lehet a lyon meccs.
Felháborító hogy nem lehet interneten venni.

Firerock
namegvannak a jegyek😄
S jobb😄

vmvr
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C'mon Chelsea!

akkor most ki a divatdrukker?

más: valakinek van infója arról, hogy egy személy hány jegyet/bérletet vehet?

Barnabyka
ezt szerintem ne kezdd itt el😊

kuzco007
kis divatdrukker...

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

kösz
Kaplan
Az a meccs November végén lesz, szóval az még messze van... Valószínûleg November eleje fele lehet majd megvenni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rockynhooo
hát az még odébb van jóval.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

és aki csak a lpool elleni hazai találkozóra akar jegyet venni, az mikortól teheti meg???
tehát nem kell bérlet csak 1 jegy!!!
Péntek. Nem nehéz😊 Szövegértés😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Milka
most már tiszta nekem,köszi😊

Rockynhooo
Én meg azt nem értem ezen mit nem lehet érteni 😞

Firerock
ezt most nemértem
ha nekem nincs bérletem a loki meccsekre akkor a Bl meccsekre mikor tudok bérletet venni?

Rockynhooo
Kedd délelõtt 9 órától, a DVSC VIP-helyiségében megkezdõdik a jegyárusítás a szeptember 16-i, liverpooli mérkõzésre. A tikettek egységesen 38 angol fontba kerülnek, és csak ebben a pénznemben lehet fizetni.

Mint korábban jeleztük, azok a Loki-szurkolók, akik még nem váltottak bérletet a bajnokságra, most bepótolhatják, ugyanis szeptember 8-10-ig (keddtõl csütörtökig), 9 és 17 óra között a klubházban lehet majd kapni állandó belépõket is. Az árak nem változnak, mivel azonban három hazai mérkõzés már lezajlott, a most vásárlók három darab, DVSC-címerrel ellátott pólót kapnak ajándékba. A bérletek a bajnoki találkozókon kívül minden olyan Magyar Kupa és Ligakupa-mérkõzésre érvényesek, amelyet az Oláh Gábor utcai stadionban rendeznek meg.

Szerdától a szeptember 29-én, a Puskás-stadionban rendezendõ Lyon elleni találkozóra szóló jegyek, illetve a három BL-mérkõzés (Lyon, Fiorentina, Liverpool) bérletei is kaphatók lesznek.

A bérletesek elõvásárlási jogot élveznek, így az elsõ két napon csak õk vehetik meg a belépõket a klubházban. Ezt követõen azonban mindenki számára megnyitnak a pénztárak: Debrecenben a három ajándékboltban és az Oláh Gábor utcai stadionban várják az érdeklõdõket, Budapesten pedig a Syma-csarnok (ahol a Levszki elleni meccs jegyeit is árulták) tíz pénztára nyit majd ki, hogy minél gyorsabb legyen a kiszolgálás.

Milka
mikortól lehet pesten venni a jegyeket vagy bérleteket és hol? anni idöpontot hallotam már de nemtudok semmit)

de megtérülne...
nem véletlen pályáztak az idei meg jövö meg aztán való évi közvetítési jogokra sem 😊
szóval sztem ha ezt megérten enkik megvenni akkor simán áldohattak volna azért,hogy 2 nap adjanak mecset vagy 1 nap de akkor utána felvételrõl még1et leadjanak.
banok
több meccs többe kerül. Nem csak ezen spórolt a TV2

banok
Az nyer aki többet fizet.

banok
attól még nem biztos, hogy a többi szolgáltató (UPC, T) be is teszi a kínálatba.

Liverpool - Debrecen a TV2-n

Nézõbarát lépésre szánta el magát a TV2, mert bár a három évre kötött, a Bajnokok Ligájára vonatkozó szerzõdése alapján csak heti egy keddi mérkõzést közvetíthet, minden további találkozó joga a DigiSportot illeti, a Liverpool-Debrecent az egész ország láthatja, igaz a nem Digisek késve.

Bár idõközben a DigiSport is törekszik arra, hogy ingyenessé tegye magát és nem csak a DigiTv hálózatán belül legyen fogható, aki magyar nyelven akarja látni a Debrecen BL-bemutatkozását, az egyelõre csak a TV2-vel mehet biztosra, hiszen a csatorna az UEFA-tól kapott csütörtök késõ esti idõpontban, éjfélkor le fogja adni a mérkõzést.

Valószínûleg hasonló lesz a helyzet a Debrecen többi idegenbeli mérkõzésével is, azonban a hazai találkozókat, mivel kedden kerülnek megrendezésre, a TV2 élõben fogja sugározni.

a gáz,hogy 1 napot késik :S még az is jó lett volna ha aznap adja le éjfélkor felvételrõl ..
hogyhogy? akkor a nézõk csak a szept. 15-rõl dönthetett és kész? a többirõl nem dönthetünk mi nézõk?
WuFraZselic
Döntött a TV2, mely BL-meccseket adja

(a Debrecen három hazai találkozóján kívül!)

Szeptember 15-én a Marseille - AC Milan,
november 3-án az AC Milan - Real Madrid,
december 8-án pedig a Juventus - Bayern München kerül a képernyõre.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

így van és a lényeg,hogy kedd és szerdán is lehet tv-ben nézni bl meccset!
Forrest Gump
Akinek nincs digije és szerdán is szeretne BL meccset nézni, a Sat1 ad szerdai napon meccset. Igaz, amíg a német csapatok versenyben vannak, azokat adja.
Mondjuk egy Bayern - Juventus se rossz választás.😊
igen jól tudtam.
május 22 - szombat =)
Barnabyka
mivel atv2 választ elõször tudtommal meccset, ezért õk fogjáka döntõt közvetíteni szvsz.

áá döntõrõl révén szó tuti adja a tv2 😊
független attól hogy szerdan van!
De nem ugy van,hogy mostmár a bl döntõ az szombaton lesz ?