10753
Bajnokok Ligája
  • Rockynhooo
    nemnem , Bernabeu .. feltéve ha lesz annyi pénzem hogy bemenjek :D
  • WuFraZselic
    ja azt hittem mész Milánóba :D azért furcsálltam :D
  • Rockynhooo
    jah hát nem ezt a serleget konkrétan hanem Madridosat : D
  • ForzaInter
    A San Siro múzeumában akárki megnézheti a bl trófeát.. 10 euro a stadionlátogatás, és mindent megnézhetsz.
  • banok
    Internazionale-Bayern München 2-0 ::: összefoglaló
    http://videa.hu/videok/sport/inter-bayern-munchen-2-0-bajnokok-champions-foci-oxzHtMEJdOf0uGYe
  • WuFraZselic
    mermérhogymi :D
  • Rockynhooo
    lefényképezem meg kirakom facebookra
  • Dean Winchester

meg is csókolod? :D
    am én azt sajnáltam az idei bl szezonból,hogy nem láthattam büntetőpárbajt de sajnos még hosszabbítást sem :(
  • Rockynhooo
    Érdekes egy meccs volt, az biztos hogy megérdemelték az olaszok a kupát, hiába támadtak a friccek , gólt nem bírtak szerezni... még jo hogy pártatlan voltam :d nyáron szerencsére látom a serleget :D
  • Dean Winchester
    engem se csak a füles rajtam van és hallgattam közben tovább...
  • LasDen #6895
    engem a kupa átadás után már nem érdekel :D Ottó világi elemzése meg a többi :D
  • Dean Winchester
    na jön Ottó kiemelt jelenete :DDDDD
  • Dean Winchester
    a bayernből csak Robben próbált meg tenni mindent a győzelem / szépítés érdekében...
    ha mindenki annyira próbálkozott volna akkor bizony akár gólt is lőhettek volna. Na jó még Lahm is próbálkozott de pl. Klose-t csak a cserékor lehetett láni aztán meg nem :D
    De ez igaz Gomez-re is :S Olics se volt ma jó formában :( áááh mind1.
  • LasDen #6892
    jó nagy ez a BL serleg...megnézném egyszer közelről...:D
  • nagy hős
    ne is mondd, aztán majd jön az istenítés hogy mennyire tudatos okos bunkerbekket nyomnak a meccs 90%-ban :D
  • lord nihilus
    :DDDDDDDDDDDd
  • Camelia
    Hogy az Inter mit csinál jól azt látom, na de mikor kezdenek már el futballozni?? :P
  • Monoton
    Klose-nak is csak akkor hallottam a nevét amikor becserélték.
  • Kaplan
    Amíg a Barcelonát taktikai elemekkel búcsúztatták a BL-től addig a Bayernt egyértelműen jobb egyéni teljesítményekből adódóan verik meg. Rém gyenge ez a Bayern.. :| Robben az aki megüti azt a bizonyos szintet, de mint tudjuk egy fecske nem csinál nyarat.
  • Nuno88
    Zseniális ez a Milito.
  • SLICK
    a semmiből megint
  • Monoton
    Elismerésem, nagyon jól játszik.
  • banok
    eldölt
  • limperatore
    MILITO%!%%%%%%%%%!!!!!!!!!!!!! LEGNAGYOBB CSATÁR
  • banok
  • SLICK
    na picsába :|
  • Monoton
    Ott van Milito! Szép volt :)
  • limperatore
    PRINCIPE!!!
  • Dean Winchester
    a blackpool-cardiff feljutásért zajló döntő is sokkal pörgősebb volt. mondjuk lehet azért mert ott hamar született egy gól
    no hátha felélénkülnek.
    bayern találjon egy gólt a félidőben és inter meg 2.ban fordítson.legyen gólgazdag izgalmas mérkőzés
  • Totti5
    4edszerre adják haza 10 percen belül... 5.
  • Totti5
    Németek megölik a meccset...................
  • Monoton
    Ja, pedig jól indult.
  • Dean Winchester
    sztem kicsit uncsi a meccs :D kezdek bealudni :D
  • Monoton
    http://www.eredmenyek.com/detail/soccer.php?match=379529&gmt_offset=-7200&tab=1 - további fogadóirodák
  • desigo
    milyen odsok vannak?
  • Kaplan
    Az utóbbi években ez az a BL döntő amelyben két általam kifejezetten utált csapat játszik. Juventus szurkolóként természetesen inkább Bayern győzelemnek örülnék de Mou előtt meg kell emelnem a kalapom. Számomra az egyik (ha nem a) legszimpatikusabb edző, mind szakmai, mind pszichológiai tudás alapján a toppon van.

Legyen egy látványos mérkőzés, fordulatokkal tele és akkor már nem is unatkoztam este.
  • limperatore
    hát ez az hogy semmi :D
  • jAsOn VoOrHeEs
    Bayern München: Butt, Badstuber, Demichelis, van Buyten, Lahm, Schweinsteiger, van Bommel, Altintop, Robben, Olic, Müller.

Internazionale: Julio Cesar, Chivu, Lucio, Samuel, Maicon, Cambiasso, Zanetti, Sneijder, Pandev, Milito, Eto'o.
  • hedonist
    ez eléggé egyértelmű nem?:D
  • fsgh
    Remélem mind2 csapat a hazai mezében játszik. Úgy lenne az igazi