10753
Bajnokok Ligája
-
#6905 nemnem , Bernabeu .. feltéve ha lesz annyi pénzem hogy bemenjek :D -
#6904 ja azt hittem mész Milánóba :D azért furcsálltam :D -
#6903 jah hát nem ezt a serleget konkrétan hanem Madridosat : D -
#6902 A San Siro múzeumában akárki megnézheti a bl trófeát.. 10 euro a stadionlátogatás, és mindent megnézhetsz. -
#6901 Internazionale-Bayern München 2-0 ::: összefoglaló
http://videa.hu/videok/sport/inter-bayern-munchen-2-0-bajnokok-champions-foci-oxzHtMEJdOf0uGYe -
#6900 mermérhogymi :D -
#6899 lefényképezem meg kirakom facebookra -
Dean Winchester #6898
meg is csókolod? :D
am én azt sajnáltam az idei bl szezonból,hogy nem láthattam büntetőpárbajt de sajnos még hosszabbítást sem :( -
#6897 Érdekes egy meccs volt, az biztos hogy megérdemelték az olaszok a kupát, hiába támadtak a friccek , gólt nem bírtak szerezni... még jo hogy pártatlan voltam :d nyáron szerencsére látom a serleget :D -
Dean Winchester #6896 engem se csak a füles rajtam van és hallgattam közben tovább... -
#6895 engem a kupa átadás után már nem érdekel :D Ottó világi elemzése meg a többi :D -
Dean Winchester #6894 na jön Ottó kiemelt jelenete :DDDDD -
Dean Winchester #6893 a bayernből csak Robben próbált meg tenni mindent a győzelem / szépítés érdekében...
ha mindenki annyira próbálkozott volna akkor bizony akár gólt is lőhettek volna. Na jó még Lahm is próbálkozott de pl. Klose-t csak a cserékor lehetett láni aztán meg nem :D
De ez igaz Gomez-re is :S Olics se volt ma jó formában :( áááh mind1. -
#6892 jó nagy ez a BL serleg...megnézném egyszer közelről...:D -
nagy hős #6891 ne is mondd, aztán majd jön az istenítés hogy mennyire tudatos okos bunkerbekket nyomnak a meccs 90%-ban :D -
lord nihilus #6890 :DDDDDDDDDDDd -
#6889 Hogy az Inter mit csinál jól azt látom, na de mikor kezdenek már el futballozni?? :P -
Monoton #6888 Klose-nak is csak akkor hallottam a nevét amikor becserélték. -
#6887 Amíg a Barcelonát taktikai elemekkel búcsúztatták a BL-től addig a Bayernt egyértelműen jobb egyéni teljesítményekből adódóan verik meg. Rém gyenge ez a Bayern.. :| Robben az aki megüti azt a bizonyos szintet, de mint tudjuk egy fecske nem csinál nyarat. -
#6886 Zseniális ez a Milito. -
#6885 a semmiből megint -
Monoton #6884 Elismerésem, nagyon jól játszik. -
#6883 eldölt -
#6882 MILITO%!%%%%%%%%%!!!!!!!!!!!!! LEGNAGYOBB CSATÁR -
#6881 -
#6880 na picsába :| -
Monoton #6879 Ott van Milito! Szép volt :) -
#6878 PRINCIPE!!! -
Dean Winchester #6877 a blackpool-cardiff feljutásért zajló döntő is sokkal pörgősebb volt. mondjuk lehet azért mert ott hamar született egy gól
no hátha felélénkülnek.
bayern találjon egy gólt a félidőben és inter meg 2.ban fordítson.legyen gólgazdag izgalmas mérkőzés -
#6876 4edszerre adják haza 10 percen belül... 5. -
#6875 Németek megölik a meccset................... -
Monoton #6874 Ja, pedig jól indult. -
Dean Winchester #6873 sztem kicsit uncsi a meccs :D kezdek bealudni :D -
Monoton #6872 http://www.eredmenyek.com/detail/soccer.php?match=379529&gmt_offset=-7200&tab=1 - további fogadóirodák -
#6871 milyen odsok vannak? -
#6870 Az utóbbi években ez az a BL döntő amelyben két általam kifejezetten utált csapat játszik. Juventus szurkolóként természetesen inkább Bayern győzelemnek örülnék de Mou előtt meg kell emelnem a kalapom. Számomra az egyik (ha nem a) legszimpatikusabb edző, mind szakmai, mind pszichológiai tudás alapján a toppon van.
Legyen egy látványos mérkőzés, fordulatokkal tele és akkor már nem is unatkoztam este. -
#6869 hát ez az hogy semmi :D -
#6868 Bayern München: Butt, Badstuber, Demichelis, van Buyten, Lahm, Schweinsteiger, van Bommel, Altintop, Robben, Olic, Müller.
Internazionale: Julio Cesar, Chivu, Lucio, Samuel, Maicon, Cambiasso, Zanetti, Sneijder, Pandev, Milito, Eto'o. -
#6867 ez eléggé egyértelmű nem?:D -
#6866 Remélem mind2 csapat a hazai mezében játszik. Úgy lenne az igazi