10753
Bajnokok Ligája
-
#7105 a bíró elbaszta ezt a meccset.... -
#7104 Az szép, Gattuso is piros kb.... :D -
#7103 Flamini megmozdulása meg egyértelmű piros... -
#7102 hajdú b elemében van...:D -
#7101 na mi van?
rájöttek, hogy a két kommentáros ötlet idióta volt. -
#7100 nemzetisport.hu -
Lacc 88 #7099 Sajnos nem tudom nézni a meccseket tv nincs net gagyi, tudtok ajánlani valami oldalt ahol legalább olvashatóak az események? -
#7098 mától ismét BL
20.45 Milan-Tottenham tv: TV2, RTS1, TVR1, STV3
20.45 Valencia-Schalke tv: Digisport
streamek itt -
#7097 jó hát az egész cikk kamu találgatás úgyhogy nem nagy dolog...:D -
#7096 jaja most olvasom h nem játszhat
ennyire hiteles az origo :D
calciomercato.com
Can he play in the Champions League with Milan?
No, Cassano has played in the preliminary stages of the event with Sampdoria and so will not be able to play the same competition with Milan. -
karajjj #7095 na ezaz, hogy szerintem nem -
#7094 cassano játszhat egyáltalán a bl-be? :D -
#7093 a svédek legnagyobb bosnyákja xDDD -
karajjj #7092 a Milanos a legjobb az elején :D -
#7091 milyen szövegek vannak benne...:D
origo: chelsea-barca döntő -
#7090 AS Roma (olasz) Sahtar Doneck (ukrán)
AC Milan (olasz) Tottenham (angol)
Valencia (spanyol) Schalke (német)
Internazionale (olasz) Bayern München (német)
Olympique Lyon (francia) Real Madrid (spanyol)
Arsenal (angol) Barcelona (spanyol)
Olympique Marseille (francia) Manchester United (angol)
FC Köbenhavn (dán) Chelsea (angol) -
#7089 Moszkvaiak kitesznek magukért. :) -
#7088 Jahm.
Valami szurkolói rendbontás volt, úgy olvasom:
There's no sign of the players returning but the commentators are saying it was the away fans who were throwing flares on to the field. Some fireworks were also set off and apparently some of the players came out to try to calm the situation down. -
#7087 Már újraindult, ahogy olvasom.
Amúgy nem tudom mi történt :) -
#7086 Zsolna meccsen mi történt, hogy félbeszakadt? -
karajjj #7085 ezt tudom, de most miért lenne baj, ha végre a többségnek lenne digisportja? -
#7084 mert úgy tudják maguknál tartani a jogokat a PL-ért és a BL-ért. -
karajjj #7083 miért? -
#7082 minek a fele?
nem lesz tv2-n meccs
RTL nek meg könyörögni kell, nehogy eladják a Diginek a SK-ot... -
#7081 hopsz Digisport elnézést. -
#7080 fél -
#7079 tv2??? :D -
#7078 A mai tv-s élő meccsek
20.45 Real Madrid-Auxerre TV2
20.45 Bayern München-Basel Sat1
20.45 Arsenal-Partizan Belgrád ORF1
streamek itt: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream -
#7077 ma és holnap befejeződik a Bajnokok Ligája csoportköre.
A mai két tv-s meccs
20.45 Manchester United-Valencia TV2
20.45 Werder Bremen-Internazionale Digisport
streamek minden meccshez : ITT -
#7076 Jól beszélsz, nekem is ez a véleményem. Facebookon már írják a Digisport oldalán, hogy hamarosan jön a Digisport+ -
#7075 Igen én is így értelmeztem, de ha akarnak 2. csatornát akkor logikus lenne részükről, hogy meghagyják mindkettőt. A SK-t átneveznék mondjuk DigiSport2-vé, átraknák oda a BL-t, és akkor az UEFA talán lelépne a tökükről. Bár ez már csak az én agymenésem. -
karajjj #7074 sportklubot azért veszik meg, hogy a digisportot tegyék a helyére, ha megveszik beolvasztják, és digi lesz a helyén -
#7073 Igazándiból kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a történet vége. De szerintem ez a DigiSport ilyen 1éves "csoda-történet" lesz.
Ha esetleg megvennék a sportklubot, és arra tolnák a BL meccseket, meg ugye elosztanák a bajnokságokat az "új sportklub" és a DigiSport között, akkor szerintem jobb lenne a helyzet, és jól is kijöhetnének a dolgokból. De ha elveszik a BL-t tőlük, akkoris ha jóltudom PL-re talán 2 éves a szerződésük, Serie-A-ra talán csak 1.. de nemvagyok benne biztos. -
#7072 végülis nekem jól jönne ez a téma,belga-orosz foci nálam leszarós kategória,brazil pláne,mert későn van,így viszont tudnám nézni az olaszt,és az englézt -
karajjj #7071 múlt hét szerda óta betette a szolgáltatóm a kínálatába, hétközben az EL az jó volt rajta, de hétvégén ennyi bajnokságra egy csatorna édeskevés, és ugye ha lesz második, még azt is majd kisírni a szolgáltatónál, hogy tegye be, mikor ez is másfél évig tartott... ráadásul kivették az europsort2-t, így nem látom a bundesligát -.- -
#7070 remélem elvesíztik a jogokat. -
#7069 remélem nem sikerül nekik és megy minden a faszba onnan....undorító egy csatorna...meg az egész.... -
#7068 A Digisport trükkel jutna el a tévénézőkhöz -
#7067 uefa.com-os év csapata szerintem
-
tutiman #7066 http://hatasvadasz.freeblog.hu/archives/2010/11/24/Focibuzik_figyelem/