Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cabell
csodálatos gól, megérdemelt vezetés (Stuttgart-Barca)

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

hedonist
tûzre vele

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Ha esetleg nem próbálja ki wenger Mannone-t is akkor tuti az 1 kapus öngól😊 sztem siman nyerheti a porto.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rockynhooo
Szurkoltam nagyon Portonak , kiváncsian várom a visszavágót de angliában sztem kevés lesz ez az egy gol elõny :| bár ha lõnének egyet akkor minden változna.

Eddigi párharcok közül még egyik sem dõlt el , talán a Mu meccs az ahol már nem várok semmi extrát.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

WuFraZselic
no nem mintha Hansson spori bármivel is jobban vezette volna a meccset Portugáliában... elég szánalmas volt a tegnapi játéknap a játékvezetõk tevékenységét illetõen

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Mor3llo
Az meg a másik...ha már tizenegyesnek befújta a bíró, akkor a gólhelyzetben levõ, a kaputól 5 méterre tartózkodó Riberyt rúgták fel. Ami ugye igencsak piros árnyalatú kártyát ér...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Gobbi lekönyökölte Robbent, ezen nem tudom mit kell vitatkozni. Ettõl függetlenül a lesgól az lesgól, ebben mindenki egyetért. Majd Firenzében bizonyítunk!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Matthew Prosac
Gobbi piroslapja jogos volt. A tizenegyes is, bár azt be sem kellett volna fújni, mert gól lett. A németek második gólja viszont egy vicc. Azért maradjunk objektívek - bár énis gyûlölöm a németeket. Ja és Klose megmozdulása valóban ért volna egy pirosat..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

klosenak meg járt volna a piros? 😄 nem láttam csak halottam!
mindesetre tényleg szép.
tavaly bl döntõ chelsea jogos 11es megnem adása.
most meg ez...
sztem ez is bunda h vezethet még BL meccseket!..
selejtezetõ talán egnednék neki de azt se mostanában
ForzaInter
ezt az övrebö féle senkiházi patkány férget igazán eltakaríthatnák már, szánalom hogy még meccset vezethet, de ez is az uefát minõsíti

bayern kb 2 méteres lesgólal nyert a fiorentina ellen, és gobbi piros lapja elõtte sem volt éppen vmi jogos

Yo, Bitch!

LasDen
én meg ezé nem fogok lefogyni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hedonist
menj a f**omba, és mi a f. csináljon akin egy gramm felesleg sincs?😄DDD

ez diszkrimináció, én nem indulhatok egyenlõ esélyekkel!<#duhos2>

na ja 😄 mind1 a lényeg a filmben is real-ars döntõ
az a második rész
limperatore
hát real arsenal döntõ nevetséges lenne 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Rockynhooo
A Barca Európa trónján?! Ugye ez csak vicc... Lehet h már a nyolcaddöntõbõl sem jutnak tovább.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Lacee86
A Real Európa trónján?! Ugye ez csak vicc... Lehet h már a nyolcaddöntõbõl sem jutnak tovább. Juvénak szurkoltam, de ugye már nem tehetem, így a továbbiakban hajrá Barca!

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

LasDen
de ott nem a VB-n nyomul a srác??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ja mint a goal 3ban is a real nyeri a döntõt xD
bakker ez véleteln vagy nem?😄 tényleg real-arsenal döntõ lesz 😄
csak hát az arsenal fog nyerni
5w0rdf15h
a döntõt kivéve tetszik 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Ez kész 😄D nekem tetszik 😛

REAL MADRID

LasDen
Origo sem maradt ki a dologból...😄

én még el is fogadnám 😄

hedonist
így van. inter eléggé átalakult, akkor JM uj volt ott, nálunk is sok minden történt, bár a keret hasonló maradt. meglátjuk, minden meccs más meccs, minden nam más nap. (mai okosságunkat hallhatták😄)

szerintem ez olyan, mintha abból döntenéd el, hogy szilveszterkor esni fog-e a hó, hogy tavaly éppen esett-e :\

amúgy 2:0
WuFraZselic
Talan 2-0. Chelsea kezdore nem emlekszem, nalunk 3 u18as kezdett. Jo meccs lesz, mint ahogy a MU-Milan

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

na akkor azért éreztem én pár napja lejátszott meccsnek 😊
pontos eredmény mi is lett?
tavaly a Juventussal játszott a Chelsea
hedonist
nem. nyári felkészülésin vertük meg õket.

Lacee86
2 legjobb haverom közül egyik Milan, másik MU drukker. Hát ez érdekes lesz. <#idiota>

inter-chelsea már nem elsõ alkalommal 😄
tavaly is találkoztak ugye? aam vazze megakartam nézni csak kiment a fejembõl h ma van a bl sorsolás
szucsy89
EL
Oziris666
Benzema vs. Lyon 😄

jAsOn VoOrHeEs
Vannak azért érdekességek.

Beckham vs Manchester
Mourinho vs Chelsea

😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

jAsOn VoOrHeEs
VfB Stuttgart (német)-Barcelona (spanyol)
Olympiakosz (görög)-Bordeaux (francia)
Internazionale (olasz)-Chelsea (angol)
Bayern München (német)-Fiorentina (olasz)
CSZKA Moszkva (orosz)-Sevilla (spanyol)
Lyon (francia)-Real Madrid (spanyol)
Porto (portugál)-Arsenal (angol)
AC Milan (olasz)-Manchester United (angol)

jAsOn VoOrHeEs
Port.hu nem tudom miért 13 órára írta. :S

szucsy89
milan - mu
hedonist
inter - CHELSEA

szucsy89
már megy
jAsOn VoOrHeEs

13:00 UEFA Bajnokok Ligája, sorsolás - élõ

WuFraZselic
sorsolás délben?

Lacee86
Hát jah, a Maccabi Haifa igaz, h csak 8 gólt kapott, de egyetlen árva gólt sem tudott szerezni. Bár matematikailag ez mégis jobb eredmény, mint a Loki 5-19-e, ettõl függetlenül én örülök annak az 5 Loki gólnak is. Egyben viszont csalódott vagyok, h pont nélkül távoztunk. 1 pontocskát jó lett volna összeszedni vki ellen... Na mind1, most már a bajnokságra koncentrálhatnak, aztán talán majd jövõre. <#smile>

sztem még mindig jobb mint,hogy rúgott gól nélkül lettünk volna csontuccsók 😊
akkor legyen igazad!

hedonist
<#kocsog><#help>

kóstolgasson téged a jegesmedve -.-
neked vannak full értelmetlen flémkeltõ benyögéseid egy halom topikban
oltári hülye vagy és okoskodsz!
nyugodjál már le!
ne kóstolgass apafej!!!

Tyler1
thx

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.