Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Bordeaux
Bayern Munchen
Manchester United
CSKA Moscow
Real Madrid
AC Milan
Chelsea
Porto
Fiorentina
Lyon
Barcelona
Internazionale
Sevilla
Stuttgart
Arsenal
Olympiakos
lesznek itt óriási mérkõzések a 8addöntõbe xD
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
amúgy teljesen reális eredmény Debrecen és a magyar foci 0
5rúgott 19 kapott<#confused>#confused>
ez szerintem az elmúlt 10 év legrosszabb eredményei közé tartozik a bl-ben
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Alaptalan az összehasonlítás, újonc BL csapat volt a Wolfsburg, ez belefér az 1. évben.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
15'Stuttgart 3 - 0 Unirea Urziceni
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
és ezt a tegnapi meccset legalább döntetlenre kellett volna hozniuk.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
de sztem sok erõt nem vesz el a bl mert két hetente +1 mérkõzés sztem nem szívja le a srácok erejét 😄
fõleg ugy h a bl-ben pályára lépni sokkal felemelõbb mint egy normál bajnokin .D
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Mellesleg Rudolfot én sosem tartottam jó focistának, de a BL-meccsein azért szépített ezen a negatív képen. Mostmár azt mondom róla: ügyes srác. Többet még nem merek.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Rudolf 1 hurka egy óriási 0
Kulibaly szintén
középpálya nincs,hátvédsor nincs
valószínûleg ezzel próbálja ekvalizálni,h õ a leggyengébb pontja talán a lokinak.
aztán meg pasciztunk a fiúkkal
Polekszics volt a legrendesebb
õ mondta a többieknek hoyg jöjjenek ki pacsizni
respect neki😊
https://www.facebook.com/ferfiklubb/