Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
mikor lesz a sorsolás tudja vki??

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

WuFraZselic
nah, akkor a legjobb 16 mezõnye:
Bordeaux
Bayern Munchen
Manchester United
CSKA Moscow
Real Madrid
AC Milan
Chelsea
Porto
Fiorentina
Lyon
Barcelona
Internazionale
Sevilla
Stuttgart
Arsenal
Olympiakos

lesznek itt óriási mérkõzések a 8addöntõbe xD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tyler1
meg asszem õk is a B-vel álltak ki.

most nézem, hogy kikapott az Arsenal... bár nekik már nem volt ez annyira fontos 😄
Tyler1
szegény Urziceni, õk is a 2. helyrõl estek ki 😊

olvass visszább egy kicsit, vagy nézd meg a többi topikba mit írkál
elmondhatja a véleményét ha nem tetszik akkor te kerüld el.
amúgy teljesen reális eredmény Debrecen és a magyar foci 0

köszönjük az okosságod, nembánnám, ha elkerülnéd inkább a fórumot...
dvsc megint jól leszopatták
5rúgott 19 kapott<#confused>
ez szerintem az elmúlt 10 év legrosszabb eredményei közé tartozik a bl-ben

fsgh
Hogy kihalt ez a topik😄 Mindenki a sportfogadások topikban beszéli ki a BL-t😄 sok függõ😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Mor3llo
vagy mint a Leverkusen, nem?
Alaptalan az összehasonlítás, újonc BL csapat volt a Wolfsburg, ez belefér az 1. évben.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

aha

15'Stuttgart 3 - 0 Unirea Urziceni

REAL MADRID

miért? most összedõl a világ, ha nem megy úgy a szekér, mint tavaly? gõzöd nincs a bundesligáról, ha neked most ez a problémád a wolfsburggal
LasDen
ugyanazt az utat járják be mint 2000-ben a Depor....vagyis hasonlót...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

azért mert nem nyújtanak a bajnokságban egy bajnokcsapathoz méltóan csak azért!
és ezt a tegnapi meccset legalább döntetlenre kellett volna hozniuk.

tavaly a milan volt az EL-ban most a Juve .D jövõre jön az Inter 😄
Lacee86
Hát én nem... De sajnos tényleg nagyon gyengén muzsikáltak a zebrák. Össze kell szedni magukat.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

banok
én nagyon örülök, hogy a Bayern kiütötte a Juve-t.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hedonist
mert nem verte meg a MU-t? gratulálok

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

köszönjük...
wolfsburg is csak egynyári fecskék voltak tavaly és megint egy gyenge középcsapat lett.

Matthew Prosac
viszont Méhest mindig is bírtam, és egyre jobban. Õt szívesen hallgatom, van benne élet...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

LasDen
csak látta, hogy bajban van, ezér segített magán 😄 olyan nagy baj ez?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

inkább pöppet skizo
LasDen
milyen segítõkész vagy 😄

Rockynhooo
dec 18

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
mikor lesz sorsolás?

tényleg kezd már kicsit kiégni
Kandurex
Hajdú B. mint kommentátor kezd leépülni...régebben pörgõsebb volt, meg mintha érdekesebb és nagyobb lett volna a szókincse is anno..😞...kár mert ez eddig õ volt a toppon. Lehet megint le kellene venni a TV hangját és betolni valamelyik rádiót,...kicsit több ott az élet.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

banok

na ya
de sztem sok erõt nem vesz el a bl mert két hetente +1 mérkõzés sztem nem szívja le a srácok erejét 😄
fõleg ugy h a bl-ben pályára lépni sokkal felemelõbb mint egy normál bajnokin .D
hedonist
végén is, 15 percet ott kellett maradniuk a lefújás után, szokásos biztonsági okok miatt.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rockynhooo
never walk alonet elnyomták kezdés elõtt? 😄

Lacee86
Csak az a baj, hiába vesz el sok erõt a BL, nem igen van látszatja. <#szomoru1> Jó persze csodát nem vártunk, de nem kéne pont nélkül kiesni... De mind1, még ha így is lesz, akkor is helytállt a csapat, szóval eszem ágában sincs leszólni õket. Idáig is el kellett jutni.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

mingyá kapsz egy beutalót 😄
ForzaInter
húha a nagy engliss ferpléj..

Yo, Bitch!

vmvr
messze vagyunk mi még európától...

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

hedonist
igen és a végén amikor körbementek a pályán, akkor is megtapsolták õket..!

galmat
Most így visszagondolva a meccsre furcsának tûnik magyar szemmel,hogy amikor kijött a Loki melegíteni, a Liverpool szurkolói felállva tapsolták õket. Hogy ez miért fura? Mert Magyar válogatott meccsen meg a Loki BL meccsein is már rutinból hatalmas füttykonceretet kap az ellenfél csapata itthon... Talán ezt az európai szokást mi is felvehetnénk.

Firerock
ez így ok😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Matthew Prosac
azért ez így igencsak erõs... Coulibaly tényleg ez nulla, de Rudolfnak vannak nagyon ügyes megmozdulásai (csak tegnapról a Kulabának visszatett labda a hosszabbításban, vagy az a bizonyos labdalevétel, amibõl egybõl fordult kapufelé, vagy az a lövés kiszorított szögbõl, amit Reina fogott) és voltak nagyon szép góljai a sorozatban (Levski-Fiorentina elleni.) A középpályán vannak ügyes játékosok (Varga), a védelem pedig tényleg egy 0, de ez azért is van így, mert szinte soha nem tudnak úgy felállni, ahogy szeretnének - a fél csapat lesérülése miatt.
Mellesleg Rudolfot én sosem tartottam jó focistának, de a BL-meccsein azért szépített ezen a negatív képen. Mostmár azt mondom róla: ügyes srác. Többet még nem merek.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hedonist
jó.

Firerock
és elsõ meccsen nem is jöttek pacsizni

Firerock
dejó lenne ha õ lenne...
Rudolf 1 hurka egy óriási 0
Kulibaly szintén
középpálya nincs,hátvédsor nincs

hedonist
ezt megelõzõ mind 2 hazai bl meccsen odajöttek pacsizni.
valószínûleg ezzel próbálja ekvalizálni,h õ a leggyengébb pontja talán a lokinak.

Firerock
én kinnt szurkoltam😊
aztán meg pasciztunk a fiúkkal
Polekszics volt a legrendesebb
õ mondta a többieknek hoyg jöjjenek ki pacsizni
respect neki😊

hedonist
Igen valszeg beleszartak kis túlzással az NB1-be.

banok
azért jobb most õsszel a Videoton mert a Debrencen minden erejét elveszi a BL. Majd tavasszal lesz nagy fordulat.

amit meg Valdes mûvelt, az meg egyszerûen borzasztó
Látta valaki a barca-inter meccset tegnap?Amit a barca mûvelt az elsõ félidõben.Szerintem ez mesés.Jobban örültem volna,ha ezt adja a tv2...