10753
Bajnokok Ligája
-
megaszala #7305 annak, hogy a digin van a BL az egyik legjobb nem várt mellékhatása, hogy könnyű kifogást ad a kocsmázásra. a "nem adja a tv a meccset, muszáj mennem" sokszor jól jött. -
#7304 remélem,akkor boldogan mentem(vittek) haza a kocsmából :) -
megaszala #7303 MU drukkerként a 2 évvel ezelőtti döntő inkább volt fájdalmas, mint unalmas.
Az idei csak más lesz, az biztos, hogy a tv előtt fogok ülni, csak abban bízok, hogy most vidámabban állok majd fel előle. -
zsotesz #7302 remélem most az MU nyer -
#7301 Szerintem ugyanolyan unalmas lesz mint 2 éve :) -
#7300 Már akinek ez álomdöntő... -
#7299 Erdélyi magyar a tulaj.
Egyébként létrejött az álomdöntő: Manchester United-Barcelona -
#7298 románoktól ilyet ne vérj,hogy visszafizetik a casht. -
karajjj #7297 azt írták, hogy visszafizetik a pénzt annak, aki nem tudta nézni, keress rájuk fészbukon -
#7296 Annál a meccsnél összeomlott a szerverük de ezt megírták fácsén.
Bajnokok Ligája elődöntő, visszavágó
20.45 Manchester United-Schalke tv: Digisport hu, Sat1, ORF1, STV2
streamek : -
bcsaba73 #7295 Online akartam múlthéten nézni a BL meccset Real-Barca,digisporton keresztül. Mert ugye van náluk ilyen lehetőség.
A fizetés 600ft simán ment,csak utána meccs kezdéskor már nem lehetett a digi sport honlapjára belépni. Nehogy kipróbáljátok,mert úgy jártok mint én. Levelet írtam nekik másnap,azóta se válaszoltak. Biztos rengetegen benyeli. A mai meccset is hírdetik....Szép egy társaság. -
#7294 Bajnokok Ligája elődöntő, visszavágó
20.45 Barcelona-Real Madrid tv: TV2, TVR1, RTS1, STV3, Sky Sports 2 uk, FSC usa
streamek
-
IXEMGabeo #7293 Buszakka xD -
#7292 pfúú de rettenet volt ez elklásszikó, kb lófasz volt mind1ik csapat, de a Barca jobban kihasználta a Real balfaszságát. bíró meg no komment...
döntőt ki vezeti? előre félek. -
#7291 Bajnokok Ligája elődöntő
20.45 Real Madrid-Barcelona tv: Digisport hu, ORF1, STV2, ITV1
-
IXEMGabeo #7290 jo lenne megverni a kotsog Unitedet:) go Schalke -
#7289 2:1 -
#7288 Ma Bajnokok Ligája elődöntő
20.45 Schalke-Manchester United tv: TV2, TVR1, Sky Sports 2 uk
streamek itt:
-
#7287 ennyit tesz az edző...tavaly ugyanezzel a kerettel bl kupa bajnokság,idén gyengébb edzővel bajnokságban 2. helyért kell izzadniuk,bl-ben top8 pápá,kupát még behúzhatják. nem mondok újat,ha azt jelentem ki,hogyha idén is JM az edző,akkor bajnokság behúzva,bl-ben most 4-ben lennének,és a kupa is ugyanúgy meglehetne. na de ez van. -
#7286 hát nem nagyon -
#7285 Ez nagyon-nagyon szimpatikus volt Raúltól! Jó látni, hogy Gelsenkirchenben mennyire megbecsülik. -
barcames #7284 címvédőt szerintem még így nem alázott meg senki 7:3 júúúúj -
#7283 -
#7282 Ma is BL visszavágók!!
20.45 Schalke-Internazionale tv: Digisport hu, Sat1, STV2, ORF1
20.45 Tottenham-Real Madrid tv: Digisport Plus hu, ITV1, RTS1, TVR1
tyúkszem #7281 Visszanézhető bajnokok ligája és egyéb meccsek, ma estére streamek:
http://meccsekaneten.blogspot.com/ -
#7280 Ma BL visszavágók
20.45 Manchester United-Chelsea tv: TV2, RTS1, Sky Sports 2 uk, STV3
20.45 Shaktar Donyeck-Barcelona tv: Digisport, TVR1, Sky Sports 4 uk
#7279 hát ezt nemtom mikor hallottad, nem rég mondta, h szerinte simán megállná ott is a helyét, mert eléggé aggresszív! -
#7278 Angliáról azt nyilatkozta h az nagyon nem az ő stílusa ezért vagy német vagy spanyol csapatba szeretne menni.
ha esetleg Németországból kapna ajánlatot én Dortmund/schalke,wolfsburg,hamburg négyes az akik éreklődnének iránta.
Bár azért megnézném a bayernbe is szívesen csak ott nem hinném h stabilan kezdő tudna lenni:D
-
#7277 Én inkább Spanyol/Angolnak örülnék! -
#7276 hát már elég magsan rangsorolt ahhoz hogy komoly klubb is érdeklődjön iránta.
Én annak örülnék ha Németországba menne, úgyis vagy német vagy spanyol föld lehet ahova menni akar úgy tudom.
-
#7275 hát csórinak ennyi volt az EL,de a bajnokságot még behúzhatja -
#7274 Balázsunk csak szenved ebben az ótvar szar elképzelés nélkül futballozó PSV-ben. Remélem elmegy egy olyan csapatba ahol nem kell minden helyzetért vért izzadni és kicsit gördülékenyebb focit játsszanak. Nem feltétlen kell világhírű klub! -
#7273 izgulsz már gondolom, megértem teljesen -
#7272 Az nem malac ha az ellenfél kétszer is durván szabálytalankodik szerintem de kár vitatkozni ilyesmin. -
#7271 Te írsz már megint faszságot szokásodhoz hűen.
Ha olyan kiállítás lett volna mint tavaly Mottáé a Barca-Interen akkor megérteném, hogy sipákolsz, de Crouchot teljesen jogosan zavarták le, sőt akár már az első sárgalapja is lehetett volna piros.
Arról nem is beszélve hogy a kiállításkor már 1-0ra ment a csapat... -
barcames #7270 reálnak mekkora malaca volt 10 emberrel 75 perc????!!!!!!
ne írj hülyeséget... -
#7269 azért mondom. ahogy a blogger gyerek írta, ez olyan 5-1 volt, amiben benne volt az X is:D
-
#7268 kellett persze a szerencse is,de ez a tegnapi shakthar a keddi tottenhamet fingatta volna rendesen. -
#7267 Gyakorlatilag minden meccs lefutott, kivétel az angol párharc! -
#7266 azért úgylátom ez a Barca 5-1 nem olyan négygólos győzelem volt, mint a Realé, volt itt malac rendesen