10753
Bajnokok Ligája
-
#7388 tudom, hogy maximum 3 éve lehetsz barca drukker, de így is tökéletesen kéne emlékezned a 2009es elődöntőre, vagy busquets tavalyi jászai díjára -
#7387 Tény hogy nem ugyanaz de még mindig azzal a taktikával van a legtöbb esély én ezt akarom kiemelni a mondandómból nem azt hogy kinek milyen kerete van. -
#7386 = biztos vagyok benne, hogy pl egy Pepe bárki irányítása alatt ugyanígy darálna, legyen az Mourinho, Hiddink vagy Mezey -
#7385 az az inter amely bírói segédlettel jutott a döntőbe? És murinnyónak idén van pofája a bírókról dumálni? Röhej -
#7384 ez így igaz, nincs egy Cambiasso/Zanetti, de ettől függetlenül kétlem, hogy José a lelkükre köti, hogy legalább 2db, 8 napon túl gyógyuló sérülést okozzanak -
#7383 Csak a Real kerete nem ugyanaz, mint az Interé. Az Inter képes volt fegyelmezetten védekezni, ez a Real nem. -
#7382 nem is a rugdosódásra gondoltam hanem magára a taktikra hogy tördelni a barca játékát ahogy csak lehet és minél több védekező játékos és kontrára építeni. mindenki oltotta a realt de remélem belátják már az emberek hogy máshogy nem igazán van esély. -
#7381 nem hiszem, hogy ez lenne Mourinho taktikája... tavalyi Inter hasonlót sem csinált a 4 meccs alatt -
#7380 Naja, csak a rugdosást nem tartom focinak, én speciel. -
#7379 Ez ennyi... Realnak több esélye volt szvsz. José tudja a győztes taktikát ellenük ami egy évbe egyszer bejön... -
-
#7377 Szerintem te nem láttad a meccset.
Mondjuk ennél nagyobb baromságot csak a Barca topicba postoltál. -
#7375 a legújabb internetmém :D:D -
karajjj #7374 :_ASDF_ASDFSAdfsd
-
#7373 Barcelona-Manchester United 3-1 ::: Digisport összefoglaló
http://rutube.ru/tracks/4478612.html?v=6c188a13605b7863df3987934bf8fed0
-
#7372 Lehet, hogy Kassai miatt, de az is lehet, hogy csak simán összespanolt Platinivel :)
Egyébként gratula a Barcának! -
karajjj #7371 szinte minden államfő ottvolt, akit érdekelet, de kérdés, hogy hogy került oda előre -
#7370 valszeg az EU parlamenti cucc miatt lett meghívva. -
karajjj #7368 egyengeti a vidi útját -
#7366 Na jo aBohocliga ketto, mert az elso szamu bohocliga az olasz bajnoksag, :D -
#7365 Azon kívül, hogy elismerem, hogy a Barca jelenleg a világ legjobb klubcsapata, a "bohócliga" kifejezést inkább a Primera Division érdemli meg... -
#7364 Tud helyezkedni ;) -
#7363 viktor mit keres ott platini mellett? :D -
kalap765 #7362 Csak azért mert a Barca ott játszik nem teszi őket magasabb szintűvé. -
Monoton #7361 Na meg nem egy csapat határoz meg egy bajnokságot. A Primera Division sajnos egyre rosszabb lesz. -
IXEMGabeo #7360 Bundesliga a legjobb szvsz és egyre jobb lesz -
#7359 MU egy lesgolon kivul mast nem tudott felmutatni, helyzetuk nem igazan nem volt. Most elgondolkodhatnak azok, akik nyomtak vegig a marha dumajukat, hogy a PL a legerosebb bajnoksag, mert a kisesese szakaszban a merkozeseket ha nezzuk, akkor bizony, Bohocliga:Primera Division 0:3" -
#7358 gratulálok nekik de nem örülök..... -
#7357 Jobb volt a Barca - megérdemelték a serleget és nem csak mai meccs alapján. -
kalap765 #7356 Hát ez ennyi volt, az MU még egy sarokrugást sem tudott kiharcolni, de szerintem semmilyen csapat sem tudta volna megverni a Barcat. Most ők a legjobbak ezt el kell fogadni. -
kalap765 #7355 Miért, pont 3-1 volt a Barca javára az összesités. -
IXEMGabeo #7354 valahogy éreztem ezt:) mond Magic boynak -
#7353 Itt már az elődöntőn amikor Pepe-t kiállították akkor eldőlt Barca nyeri döntő :D -
#7352 nem örülök.... -
karajjj #7351 na ez a MU annyit sem ér a Barca ellen, mint a Real... -
#7350 Eldőlt -
kalap765 #7349 Lehengerlőek a Barcasok, MU nem jut levegőhöz sem. NA 3-1 -
IXEMGabeo #7348 David Villa mekkora gólt lőtt -
kalap765 #7347 Van der Sar pont elmozdult az ellenkező irányban, különben védhető lett volna. -
#7346 Messi 2-1
szép volt