10753
Bajnokok Ligája
  • WuFraZselic
    tudom, hogy maximum 3 éve lehetsz barca drukker, de így is tökéletesen kéne emlékezned a 2009es elődöntőre, vagy busquets tavalyi jászai díjára
  • Rockynhooo
    Tény hogy nem ugyanaz de még mindig azzal a taktikával van a legtöbb esély én ezt akarom kiemelni a mondandómból nem azt hogy kinek milyen kerete van.
  • WuFraZselic
    = biztos vagyok benne, hogy pl egy Pepe bárki irányítása alatt ugyanígy darálna, legyen az Mourinho, Hiddink vagy Mezey
  • Sippie
    az az inter amely bírói segédlettel jutott a döntőbe? És murinnyónak idén van pofája a bírókról dumálni? Röhej
  • WuFraZselic
    ez így igaz, nincs egy Cambiasso/Zanetti, de ettől függetlenül kétlem, hogy José a lelkükre köti, hogy legalább 2db, 8 napon túl gyógyuló sérülést okozzanak
  • [HUN]FaTaL
    Csak a Real kerete nem ugyanaz, mint az Interé. Az Inter képes volt fegyelmezetten védekezni, ez a Real nem.
  • Rockynhooo
    nem is a rugdosódásra gondoltam hanem magára a taktikra hogy tördelni a barca játékát ahogy csak lehet és minél több védekező játékos és kontrára építeni. mindenki oltotta a realt de remélem belátják már az emberek hogy máshogy nem igazán van esély.
  • WuFraZselic
    nem hiszem, hogy ez lenne Mourinho taktikája... tavalyi Inter hasonlót sem csinált a 4 meccs alatt
  • Sippie
    Naja, csak a rugdosást nem tartom focinak, én speciel.
  • Rockynhooo
    Ez ennyi... Realnak több esélye volt szvsz. José tudja a győztes taktikát ellenük ami egy évbe egyszer bejön...
  • king82

• [HUN]FaTaL
    Szerintem te nem láttad a meccset.

Mondjuk ennél nagyobb baromságot csak a Barca topicba postoltál.
  • Sippie
    a legújabb internetmém :D:D
  • karajjj
    :_ASDF_ASDFSAdfsd

• banok
    Barcelona-Manchester United 3-1 ::: Digisport összefoglaló
    http://rutube.ru/tracks/4478612.html?v=6c188a13605b7863df3987934bf8fed0
  • Bandee1987
    Lehet, hogy Kassai miatt, de az is lehet, hogy csak simán összespanolt Platinivel :)

Egyébként gratula a Barcának!
  • karajjj
    szinte minden államfő ottvolt, akit érdekelet, de kérdés, hogy hogy került oda előre
  • Sippie
    valszeg az EU parlamenti cucc miatt lett meghívva.
  • karajjj
    egyengeti a vidi útját
  • Jakuza001
    Na jo aBohocliga ketto, mert az elso szamu bohocliga az olasz bajnoksag, :D
  • szucsy89
    Azon kívül, hogy elismerem, hogy a Barca jelenleg a világ legjobb klubcsapata, a "bohócliga" kifejezést inkább a Primera Division érdemli meg...
  • banok
    Tud helyezkedni ;)
  • zaki
    viktor mit keres ott platini mellett? :D
  • kalap765
    Csak azért mert a Barca ott játszik nem teszi őket magasabb szintűvé.
  • Monoton
    Na meg nem egy csapat határoz meg egy bajnokságot. A Primera Division sajnos egyre rosszabb lesz.
  • IXEMGabeo
    Bundesliga a legjobb szvsz és egyre jobb lesz
  • Jakuza001
    MU egy lesgolon kivul mast nem tudott felmutatni, helyzetuk nem igazan nem volt. Most elgondolkodhatnak azok, akik nyomtak vegig a marha dumajukat, hogy a PL a legerosebb bajnoksag, mert a kisesese szakaszban a merkozeseket ha nezzuk, akkor bizony, Bohocliga:Primera Division 0:3"
  • LasDen #7358
    gratulálok nekik de nem örülök.....
  • banok
    Jobb volt a Barca - megérdemelték a serleget és nem csak mai meccs alapján.
  • kalap765
    Hát ez ennyi volt, az MU még egy sarokrugást sem tudott kiharcolni, de szerintem semmilyen csapat sem tudta volna megverni a Barcat. Most ők a legjobbak ezt el kell fogadni.
  • kalap765
    Miért, pont 3-1 volt a Barca javára az összesités.
  • IXEMGabeo
    valahogy éreztem ezt:) mond Magic boynak
  • DaniX14
    Itt már az elődöntőn amikor Pepe-t kiállították akkor eldőlt Barca nyeri döntő :D
  • LasDen #7352
    nem örülök....
  • karajjj
    na ez a MU annyit sem ér a Barca ellen, mint a Real...
  • banok
    Eldőlt
  • kalap765
    Lehengerlőek a Barcasok, MU nem jut levegőhöz sem. NA 3-1
  • IXEMGabeo
    David Villa mekkora gólt lőtt
  • kalap765
    Van der Sar pont elmozdult az ellenkező irányban, különben védhető lett volna.
  • banok
    Messi 2-1
    szép volt