Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

analfa
Ne reménykedj 😛 Az inter szerintem nem fogja magát hagyni ha már eddig eljutott.

Sok, és még több Heineken <#vigyor2> Még reménykedem azért a Barca túlélsében, mert jó lenne egy Bayern-Barca döntõ <#vigyor0>

hedonist
Na látod milyen jó, ha a csapatod maffiozó tulaja még ért is a focihoz, vagy inkább hagyja,h a hozzáértõk irányítsanak😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

kakkala
jóreggelt, na mennyit aludtatok?Hány hekto sör fogyott el tegnap?😄

limperatore
ámen 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

így van 😄 kb 3-1 lesz a visszavágó és jön a ho.
vagypedig 4-1 és a 90.percben jön a 2. Inter gól és Mourinho térdencsúszá^sa ^^
ForzaInter
Azért a továbbjutás még messze nem dõlt el.

Yo, Bitch!

"A Barca remekül játszik az olyan csapatok ellen, mint az Arsenal"

ezt kijavíanám.:
A Barca remekül játszik az olyan csapatok ellen, mint egy több vérbõl sebzõ Arsenal ...
Cabell
Nem vagyok túlságosan sokkolva, szinte biztos voltam, hogy az Inter továbbjut, bár arra nem gondoltam, hogy így...(nem csak utólag okoskodom, fogadtam is rá már a meccs elõtt...😊)

Bár azt vártam, hogy az Inter sokkal jobban leszedi majd a spanyolokat, összességében ebbõl is látszik, hogy a spanyol bajnokság iszonyatosan gyenge, egy akkora vicc, hogy az nem igaz.

Akármennyire is morbidnak tûnhet elsõnek, de a Barcelona örülhetne egy 4.-5. helynek az angol bajnokságban.

A Barca remekül játszik az olyan csapatok ellen, mint az Arsenal, a Real Madrid, (meg egy megkattant Man United) akik hozzájuk hasonló finom focit játszanak, de 4 méterrõl nézik, ahogyan Messi parádézik.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

limperatore
jaja elején meg milito 1:1-be vihette volna kapura amit lefújtak lesnek és nem volt az, szóval így korrekt

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ott volt a lába, megadhatta volna...
Kaplan
Valahogy éreztem, hogy Mourinho ki fog találni egy nyerõ taktikát. Xavit és Messit abszolút leradírozták a pályáról emberfogás nélkül.

Balotelli elképesztõ, nem tudom eldönteni, hogy az a srác egy zseni, vagy egy ócska senki. Visztont jobb lenne neki egy másik csapatban úgy érzem, mert az Internél már nincs maradása. Juventus szurkolóként meg kell emelnem a kalapom az Inter elõtt, ezt ma tökéletesen megcsinálták.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

meg a mûesés re 11 est mondanak szerintem nem nyúlt utána snejder!
de nem láttam rendesen!
össze vissza beszélnek a kommentátorok mint palik a forma 1 ben !

"nem látjuk mert kint a képbõl biztos nekiment egy hirdetõplakátnak!"stb...
Voyager5
+1
SLICK
utolsó mondatodban tökéletesen összefoglaltál mindent!
Én már rengetegszer leírtam a véleményem, most már nem is teszem, mert én úgyse tudok változtatni a helyzeten. Csak elfogadom a tényeket és bízok hogy jövõre, talán lesz változás...

otika olvas sg-t? 😄DDDDDDDDD
kezdi megemberelni magát
Cabell
Meglepõen jól játszik amúgy a Barcelona, én olyan tavalyi Chelsea-Barca jellegû meccsre számítottam.

Cabell
Tökéletesen jól látod.

Ezért is becsüllek titeket, akik még ezekután is kitartanak a Madrid mellett,mert ha az én csapatommal mûvelné ezt néhány abszolút becstelen maffiozó alkat, én nem tudom, hogy tudnék nem kiábrándulni.

Szerintem fel sem mérik az emberek, micsoda játékosok vannak nálatok...olyanok, akik egymaguk gyõzelemre vitték évekig a saját csapatukat, és most pedig sorra amortizálják le õket...

Az nem lehet véletlen, hogy mostmár évek óta jobbnál jobb játékosok mennek tönkre ott...

Vagy nem tudnak motiválni, vagy a nyomást nem tudják kezelni - ezt sem hiszem, azért nem pisiseket vásároltak föl... - de szerintem leginkább csak minden pillanatban éreztetik velük, hogy ez mind biznisz, azért vagy itt, hogy a mezedbõl visszajöjjön az árad sokszorosa, és hogy jól szolgálj egy jó kis befektetést...

Sajnos ez a Real Madrid nem csapat, hanem egy kiváló befektetés, ami az érzelemmentes businessmaneknek megfelel, a szenvedélyes szurkolóknak már kevésbé...

SLICK
na tököm, jól elszarjuk a játékosainkat, akik máshol remekelnek.
Faszér vannak ilyen focihoz nem értõ, pénzhajhász vezetõink???

Cabell
Mennyivel jobb lenne mondjuk most egy Real-MU elõdöntõt nézni a másik oldalon...😊

itt egy kis http://tippmix.hu/?p=stat&id1=548&id2=504&ref=3statisztika
Barca fog nyerni!!!!
zaki
1-2

hedonist
Én aztmondom, h az Inter biztos,h lõ gólt, a barcában nem vok biztos.

1-0-ra tippelek

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rockynhooo
X-et mondok.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

banok
na ma Inter-Barca

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Lcapitant
nekem mûkszik.

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

jAsOn VoOrHeEs
Akkor ennyit az online digi streamrõl... <#levele> Szõröstalpúak eddig bírták, hogy ne csináljanak pénzt ebbõl is.

"A DIGISport adásainak a Regisztrált Tagok számára az Interneten keresztül elérhetõ szolgáltatás.

Használatával elérhetõvé válik a DIGISport csatornán futó meccs megtekintése, melyet a Regisztrált Tag a regisztrációt követõen – bankkártyás fizetési móddal - online érhetõ el."

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

limperatore
Dehogy megy tovább a Barca, sima 2:0 vagy 2:1 kedden és idegenben egy x-el Inter megy tovább. Megállíthatatlanok a BL-ben most 😉
Zanetti meg Cambiasso úgy megszûri Messit meg Xavit hogy azt se tudják hogy mivan. Mourinho nem hülye, nem véletlenül a világ legjobb edzõje!

Rockynhooo
nem is tudtam hogy Murinnyó be fog állni játszani.

Rubenvagyok
Na azért ez egy kicsit erõs túlzás, nem gyenge a labdatartásban és a cseleiben. Elég ha megkapja a labdát és akkor már baj van. De én még így is azt mondom hogy szoros meccsen de a Barca jut tovább.

hedonist
Mourinho úgy ki fogja kapni a játékból,h csoda, ha az Inter térfelén lesz nála labda 2 mp-nél tovább.

Rubenvagyok
Azt ne hidd hogy Messire most nemfognak még jobban odafigyelni rá. Eléggé kemény lesz neki, hisz a védõk az elején arra fognak utazni, hogy megfélemlítsék és nem fognak vele gyengéden bánni. Szóval most másokra hárul a feladat hogy befejezze az akciókat.

A Barca hozza a BL-t ez nem is vitás. Messi egyszerûen megállíthatatlan, a döntõben már mesterötös lesz. 😊
Mi egy havernál szoktunk összegyûlni, sör, nagy tv, miegymás.
nem kell itt alázásról beszélni gyerekek.ahogy már elõttem is írták: egy szép, tisztességes Barca játék, az nagyon pozitív lesz a döntõben😊
nem kell elbízniuk magukat, csak lazán és óvatosan..ti elmentek megnézni valahova?kocsma?krimó?vagy valakinél a privát tv szobájában?😊
Azért nem hiszem, hogy annyira nehéz lenne már odáig eljutni, de majd meglátjuk 😊

Rockynhooo
fõleg ha lyontól szopnak majd 😄

Voyager5
Egyenlõre még egyikük sincs a döntõben...
Alázásról nem beszélnék, de tény, hogy a Barca most nagyon erõs. Egy tisztességes játék már megnyugtatná a lelkemet 😊 Tudom, hogy nem sok esélyük van megverni a Barca-t, de azért hajrá-hajrá.

fishsticks
én meg remélem hogy a Barca lealázza õket a döntõben <#beka2>

Igen, ez már nagyon off <#kuss> Mit szóltok a MU kieséséhez? Én konkrétan örülök, mert hajrá Bayern, és remélem döntõsök lesznek 😊

ez mindennel így van, ami sok embert érdekel...tele van minden reklámmal...ez így természetes, a reklámozó cégek is jól járnak, mert fogy a termékük, te is jól jársz, mert minõségi termékeket reklámoznak, valamint a csapat is jól jár, mert õket szponzorálják, ezáltal több pénzük van...jobban tudnak játszani stb... ez több embert vonz... és így tovább...
De már nagyon elkanyarodtunk a bl-tõl... csak annyit teszek hozzá 😄, hogy a Barca a király😄 és nekik szurkolok!
fishsticks
Az a durva, hogy szerintem kb 10szer annyi idõt töltenek egy meccs elõtt a reklámok összerakásával (tv spotok, táblák felrakása, zászlók, mezen lévõ reklámok stb) mint amennyit a játékosok labdarugdosással töltenek/ mérkõzés <#vigyor3>
nem vita téma, hogy összeforrt a foci a reklámiparral és "biznisz"-szel, szerintem ez a mozgatórugója az egésznek

De hát hol nincs már ott a média manapság, elég ha már csak a meccsek közötti reklámokra gondolunk, a lányok meg kifejezetten szeretika focista fiúkat... Lehet, hogy nekem is többet kellene fociznom <#hawaii>
Pontosan így van! Meccsen kívül nem nagyon lehet szétválasztani ezt a biznisztõl, viszont amikor oda kell tenni magukat, akkor odateszik.

@karajj: Én is erre számítok amúgy. Meglepõ, hogy a kezdeti gyengélkedés után idáig jutottak. Várom már a meccseket 😊

a Lyon is olyan felemás csapat, hogy ha összeszedik magukat, akkor megfingathatnak bárkit, viszont ha nem megy elõl a támadóknak, akkor beállnak úgy bekkelni, hogy azon nem megy át senki
Fabio Capello
én ezt a hibát anno a Monaco-Deportivo meccsen követtem el... 😄

Cabell
Ez igaz, de gondold el, szakmai szemmel milyen rossz lessz nézni egy halál sima Bayern-Barcát, vagy egy rukkolós Bayern-Intert...ha a Bayern helyébe Lyont írok, akkor még olyanabb..😊

jaaa, amikor Nedved megkapta a Real elleni hosszabbításban a sárgáját és nem játszhatott a döntõn, arra emlékszek, az se volt valami nagy eresztés... ebbõl a meccsbõl kiindulva elkövettem egyik legnagyobb hibámat, a Milan-Liverpool döntõnél 😄 kikapcsoltam a szünetben a TV-t, mikor 3:0 volt, hogy engem ez már nem érdekel és elaludtam...