Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
vagypedig 4-1 és a 90.percben jön a 2. Inter gól és Mourinho térdencsúszá^sa ^^
ezt kijavíanám.:
A Barca remekül játszik az olyan csapatok ellen, mint egy több vérbõl sebzõ Arsenal ...
Bár azt vártam, hogy az Inter sokkal jobban leszedi majd a spanyolokat, összességében ebbõl is látszik, hogy a spanyol bajnokság iszonyatosan gyenge, egy akkora vicc, hogy az nem igaz.
Akármennyire is morbidnak tûnhet elsõnek, de a Barcelona örülhetne egy 4.-5. helynek az angol bajnokságban.
A Barca remekül játszik az olyan csapatok ellen, mint az Arsenal, a Real Madrid, (meg egy megkattant Man United) akik hozzájuk hasonló finom focit játszanak, de 4 méterrõl nézik, ahogyan Messi parádézik.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Balotelli elképesztõ, nem tudom eldönteni, hogy az a srác egy zseni, vagy egy ócska senki. Visztont jobb lenne neki egy másik csapatban úgy érzem, mert az Internél már nincs maradása. Juventus szurkolóként meg kell emelnem a kalapom az Inter elõtt, ezt ma tökéletesen megcsinálták.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
de nem láttam rendesen!
"nem látjuk mert kint a képbõl biztos nekiment egy hirdetõplakátnak!"stb...
Én már rengetegszer leírtam a véleményem, most már nem is teszem, mert én úgyse tudok változtatni a helyzeten. Csak elfogadom a tényeket és bízok hogy jövõre, talán lesz változás...
kezdi megemberelni magát
Ezért is becsüllek titeket, akik még ezekután is kitartanak a Madrid mellett,mert ha az én csapatommal mûvelné ezt néhány abszolút becstelen maffiozó alkat, én nem tudom, hogy tudnék nem kiábrándulni.
Szerintem fel sem mérik az emberek, micsoda játékosok vannak nálatok...olyanok, akik egymaguk gyõzelemre vitték évekig a saját csapatukat, és most pedig sorra amortizálják le õket...
Az nem lehet véletlen, hogy mostmár évek óta jobbnál jobb játékosok mennek tönkre ott...
Vagy nem tudnak motiválni, vagy a nyomást nem tudják kezelni - ezt sem hiszem, azért nem pisiseket vásároltak föl... - de szerintem leginkább csak minden pillanatban éreztetik velük, hogy ez mind biznisz, azért vagy itt, hogy a mezedbõl visszajöjjön az árad sokszorosa, és hogy jól szolgálj egy jó kis befektetést...
Sajnos ez a Real Madrid nem csapat, hanem egy kiváló befektetés, ami az érzelemmentes businessmaneknek megfelel, a szenvedélyes szurkolóknak már kevésbé...
Faszér vannak ilyen focihoz nem értõ, pénzhajhász vezetõink???
1-0-ra tippelek
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
"A DIGISport adásainak a Regisztrált Tagok számára az Interneten keresztül elérhetõ szolgáltatás.
Használatával elérhetõvé válik a DIGISport csatornán futó meccs megtekintése, melyet a Regisztrált Tag a regisztrációt követõen – bankkártyás fizetési móddal - online érhetõ el."
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Zanetti meg Cambiasso úgy megszûri Messit meg Xavit hogy azt se tudják hogy mivan. Mourinho nem hülye, nem véletlenül a világ legjobb edzõje!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Mi egy havernál szoktunk összegyûlni, sör, nagy tv, miegymás.
nem kell elbízniuk magukat, csak lazán és óvatosan..ti elmentek megnézni valahova?kocsma?krimó?vagy valakinél a privát tv szobájában?😊
De már nagyon elkanyarodtunk a bl-tõl... csak annyit teszek hozzá 😄, hogy a Barca a király😄 és nekik szurkolok!
nem vita téma, hogy összeforrt a foci a reklámiparral és "biznisz"-szel, szerintem ez a mozgatórugója az egésznek
@karajj: Én is erre számítok amúgy. Meglepõ, hogy a kezdeti gyengélkedés után idáig jutottak. Várom már a meccseket 😊