10753
Bajnokok Ligája
-
#7548 Keddi a meccs, és ilyenkor a TV2-nél van az elsőként választás joga, így szinte biztos, hogy nem ott lesz. Diginek marad a Dortmund-Arsenal. -
#7547 Barca-Milan nem a digin lesz? Basszák meg...
Lehet majd 5kbites streamekkel szopkodni kínai kommentátorral, óó yeah... -
#7546 Egyébként tök rendesek, hogy rögtön egy Barca-Milan-nal szopatják le a népet... Viktoriusznak meg legszívesebben felnyomnám az ánuszkájába a rohadt média törvényét. A közvetítési jogokkal kapcsolatban mi a francért nem lehetne már végre intézkedni? -
#7545 Sorozatok szoktak lenni, grace klinika pl.
Persze értelmes ember azt angolul nézi, mert ahogy az rtl klub adja a sorozatokat az nevetséges. TV2 viszonylag normálisan adja, amiket megvett. -
commissioner #7544 "A Tv2-nek a Bajnokok Ligája presztízsszempontból jó volt, hogy legyen fontosabb sportesemény a képernyőn (a rivális csatorna Erdei Zsolt meccseit és a Forma-1-es futamokat adja), de nézettségben kedd esténként rendszeresen kikapott az RTL Klubtól a 18-49-es célcsoportban."
Mit nézett annyira a retekklubbon a nép? Anyátok köztöt?! XD -
#7543 Ja akinek van T-Home.. -
#7542 Van egyáltalán vkinek ilyen Pro4-e? -
#7541 De a döntő nem, szerencsére.
Selejtező meg eddig is a kis szarokon volt, 1-1 meccs volt a tv2-n.
Sajnos lehet nézni majd másikat, gondolom mire bevezetik mindenhol ezt a proFOSt, addigra átkerül máshova. -
commissioner #7540 de, sajnos már lefutott kör...
"Az UEFA Bajnokok Ligája döntője, illetve az UEFA Bajnokok Ligája és Európa Liga selejtezőinek, csoportkörének és egyenes kieséses szakaszának magyarországi klubcsapat részvételével zajló mérkőzéseinek szerepeltetése a kiemelt események jegyzékében" -
#7539 Kb. Ki a faszom nézi azt, elérhető 100 embernek, abból 50et érdekel a foci, az nézte, mert Hajdú B jobb, mint a digin lévő bohócok. -
#7538 A Viasat még szoba antennával is fogható volt régen, csak mivel nem akart híradót ezért levették, mert az kötelező.
A digisportot nem fogja a UPC betenni, mert elsődleges konkurenciája a saját csatornájának (Sport TV). A t-fos miért nem teszi be, azt viszont nem tudom. Nekik, ha jól tudom nincs sport csatornájuk.
Szerencsére ennél a társaságnál, ahol vagyok az összes sport adót tudom nézni (digi, digi+, sport m,1,2, eurosport 1,2). -
#7537 "közvetítés ideje alatt tízszer annyian nézték a Pro4-et, mint egy átlagos péntek estén."
azt a 3 db nézőt nem volt nehéz megtízszerezni -.-' -
IXEMGabeo #7536 faszomat a Pro 4-be az nekünk sincs:D Digi az van, de nem igaz h a BL-t mindig megszívjuk.... -
#7535 hát először a digit kéne betenni a nagyobb szolgáltatóknak, mert botrány, ami itthon megy, külföldön nem közvetíthetne egy ilyen csatorna BL-t...
anno a Viasatot betették rövid időn belül, és az ugye "csak" a BL-t közvetítette (na jó meg kézilabda BL-t), most meg nívós bajnokságok ÉS BL... -
#7534 Ugyanakkor ez még nem lefutott kör, bár kézis honlap, de érdemes elolvasni ezt, mert fociról is szó van. -
#7533 Ez a fos nekem sincs, nem tudom, hogy lesz e. Talán ha sokan kérik berakják, mint a digisport plust. Ez az egy előnye van hogy nem nagy kábelszolgáltatónál vagyok. Aztán a szar net miatt meg óriási hátrány, de ez van.
Jaja tavaly story4en ment az EL, de azt legalább a nagytöbbség tudta nézni. :D
Orosz bajnokság is miért nem a sportklubon megy a prizma helyett?:D Bár van mindkettő, mégis csak röhejes. -
#7532 áhháá, thx. lényeg az, h nekem nincs, de miért is olyanra rakták volna, ami nekem van :)
mondjuk már nem lepődök meg semmin, EL anno 2 eszmeralda között ment a storyn, Dzsudzsák is a Benny Hill és Gálvölgyi show között focizgat... -
#7531 btw emlékszem mikor még M1 (vagy sport1/2?) és a Viasat3 volt a két BL közvetítő, már akkor micsoda lincshangulat volt a viasat miatt... visszasírom azokat az időket :D -
#7530 Nem tudom, mikor elkezdtem focit nézni újra már a digin volt.
De díjaznám ha a sporttvnél lenne az összes liszensz, mert a digi kommentátorai borzalmasak. -
#7529 :D :D :D: D: D szopatunk5 -
#7528 TV2 ismétlőcsatornája. Kb mint a retek klubnak a cooltv meg a többi baromság.
Egyébként a TV2 a PRO7 tulajdonában van, gondolom innen ered a neve.
Meg azért négy, mert: TV2, FEM3, PRO4, gondolom majd lesz Szopatunk5 is és majd oda kerül a BL. -
IXEMGabeo #7527 :D:D:D
azt se tom mi az a pro4 most minek kell ez? -
zsotesz #7526 Nekem szintén, úgyhogy keddre marad a stream. Milyen jó is volt amikor még a sport1-en volt a keddi és a szerdai meccs is. -
#7525 tényleg...de akk ez milyen csatorna? :D gondolom a sporthoz semmi köze... -
#7524 az a pro7....:D -
#7523 pro4? az német, nem? -
#7522 Digi van, pro4 nincs, kurva anyátok. -
IXEMGabeo #7521 Pro4? mi van? hol van az a csatorna és kiknél? -
#7520 ez...ez...ez
erre már tényleg nincsenek szavak. magyarország -> atom -> sóval felszórni a helyét. ez az egész szarkupac már menthetetlen -
#7519 Bazdmeg ilyen nincs... se bajnokikat, se BL-t nem tudok TV-ben nézni, 2011-ben -
#7518 elmehetnek a gecibe
se digim se pro4-em
rohadjanak meg!!!!!!!!! -
#7517 kapják már be a faszom.... -
#7516 No comment...
Már szeptembertől lepasszolja a Tv2 a Bajnokok Ligáját
Szeptembertől a Tv2 férfi célcsoportra fókuszált csatornáján, a Pro4-en lesznek láthatók a Bajnokok Ligája keddi mérkőzései. -
#7515 télleg...ki a porto edzője??? :DD -
#7514 szegény Porto, lőtt magának egy öngólt, pedig egyáltalán nem játszottak alárendelt szerepet, sőt -
#7513 porto nagyon komolyan tolja -
#7512 jah találtam működőt...de akkor is....basszák meg...:DD
nem szeretem a streameket.... -
#7511 Szuperkupa streamek -
#7510 41 másodpercig jutott azóta tölt...fos...:D -
#7509 http://bl.tv2.hu/
nézd itt