Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah az bejön, akkor tényleg megyek a pénzbõl a döntõre, ha nincs más megoldás 😄
Bayern felõlem ott lehet a döntõben, csak kezdõdjön az ellenfél neve is B-vel... és ne I-vel <#idiota>#idiota>
A döntõben pedig biztos ott lesz a Bayern, mondhat bárki bármit, hogy szerencséjük volt a Manchester, de akkor is ott vannak ahol, és megy is nekik a szekér most.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
fry day fry day sálálálláláá
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Jó lesz ez úgy, ahogy megírtam 😉
Meg is teszem szerintem a Barca-t, egész jó az 1.40-es szorzó 😊
ha összejön, kimegyek a döntõre a megnyert pénzbõl, ez az uccsó lehetõségem 😄 úgyhogy szurkolj Barcanak (és nekem) te is! 😛
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
bár ha hozzák a legutóbbi formájukat...
szerintetek?!
fry day fry day sálálálláláá
csak a különbség 1 gól
Köszi
Amúgy folytatódik természetesen, tereim szerint egészen a 2009-esig, noha mostanában idõhiány miatt nem hetente jön.
Hajrá Magyarország!
Mindkét oldalon volt 1-1 piroslap (Ribery illetve Toulalan).
A Lyon tulképp semmit nem mutatott a védekezésen kívül, míg a Bayern végig nyomott emberhátrányban is.
Röviden ennyi 😄
Persze nyilván szívesebben néztem volna egy Real Madrid - Manchester United meccset a Bayern-Lyon helyett, de összességében nézve azért nemvolt egyik se olyan rossz mint amire számítottam (eddig).
A barcelona játékát szépen lefogták az inter játékosai. Az nagyon jó meccs volt. a bayern meccs annyira nem volt pörgõs, de megérdemelten nyertek. Szerintetek melyik csapat jön. A bírókat ugye lecserélik a következõ meccsekre? Mert nem éreztem azt, hogy a helyzet magaslatán lennének.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Sokkal nagyobb igény van a közvetítésre mint amennyit ki tudnak normálisan szolgálni.
Szánalmas.
Viszont a Sat1 en megy. Igaz németül, de nem is az számít amit össze okoskodnak idõnként a béna szakkommentátorok.
A Lyonnak drukkolok, de, ha normálisan nézni szeretném a döntõt is akkor a Bayernek kell bejutnia, hogy a Sat1 en nézhessem.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
tud valaki egy fasza streamet a meccsre?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ha a Barcelona azt a játékot produkálja amit szokott akkor aztán édesmindegy, hogy az ellenfél mit akar. 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
REAL MADRID