Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fishsticks
Egész jó tipp... 😛 Akkor tegyük meg Barcára extra time, 19-es szorzó van rájuk 😄
Nah az bejön, akkor tényleg megyek a pénzbõl a döntõre, ha nincs más megoldás 😄

Szerintem rendes játékidõben a Barca fog nyerni, és hosszabbításban fog eldõlni a továbbjutás sorsa. Viszont azt már nem is merem megtippelni, hogy ki fog továbbjutni 😊
manome
Amugy meg szerintem az biztos hogy a bayern az ott lesz a föntõben csak az a kérdés ki lesz a másik 😄.Amugy akkor szerintetek mire éri meg szavazni igy mostanában????Egy kis biztos tanács kéne mert nem állok vmi jol most anyagilag :S

fishsticks
Nem mondom most, hogy mennyit szoktam megjátszani 😄 de 200 ftokból nehezen is jönne össze egy meccsre való.
Bayern felõlem ott lehet a döntõben, csak kezdõdjön az ellenfél neve is B-vel... és ne I-vel <#idiota>

Ja hogy te így szoktad "összespórolni" a meccsek árát? Akkor azt hiszem nem 200 forintokat játszol meg <#hawaii>.

A döntõben pedig biztos ott lesz a Bayern, mondhat bárki bármit, hogy szerencséjük volt a Manchester, de akkor is ott vannak ahol, és megy is nekik a szekér most.
manome
Hát én meg szerintem a Bayern-inter lesz a döntõben 😄.

az én tippem,lyon-inter döntõ

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Megtörhetetlen
Hát ha már tippelgetni kell én még azért nem írnám le a lyon-t, lesz ott meglepetés... Majd figyeljetek 😉

fry day fry day sálálálláláá

fishsticks
A 6.00-s Inter szorzó mellé igen, mondhatjuk, hogy bizakodóak, bár a továbbjutási szorzóknál már inkább fordítva van <#szomoru1> de sokkal kisebbek a különbségek...

1.40-es szorzóval adják a Barcát? Eléggé bizakodóak a fogadóirodák. Mondjuk a meccset valószínû, hogy a Barca nyeri,d e továbbjutni nem Õ fog. De ez csak az Én véleményem.
limperatore
szurkol a halál én Interes vagyok 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

fishsticks
Azt az egy kapott gólt szerintem engedd el 😄
Jó lesz ez úgy, ahogy megírtam 😉
Meg is teszem szerintem a Barca-t, egész jó az 1.40-es szorzó 😊
ha összejön, kimegyek a döntõre a megnyert pénzbõl, ez az uccsó lehetõségem 😄 úgyhogy szurkolj Barcanak (és nekem) te is! 😛

mojito10
na azért nem mondanám hogy unalmas votl a meccs.Nekem pl nagyon bejött föleg 89 percben Govou még megprobált ráijeszteni a müncheniekre igaz sikertelenül s igy hát maradt az egy golos elöny 😄Kiváncsi vagyok mi lesz a mai mecsen, remélem eléggé érdekfeszitõ lesz ez is.

limperatore
2 gól meglehet, de kapjanak is akkor egyet 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

fishsticks
Remélem a Barca is azért nyerni fog a visszavágón, otthon csak meglesz a 2 gól...
bár ha hozzák a legutóbbi formájukat...
szerintetek?!

Hát szerintem az elõzõ Bayern - Lyon nem volt valami nagy eresztés, bár igaz hogy nem is néztem meg a meccset, csak az összefoglalókat, de 1-0 nem egy nagy valami. Mondjuk a piros lapok dobtak kicsit az izgalmon <#hawaii> az biztos.
manome
Kár h kimaradtál abbol a mecsbõl.Tényleg jo volt.A ma esti Bayern-Lyon mecset pedig már alig várom 😄.Remélem lesz olyan érdekfeszítõ mint az elõzõ 😄

Megtörhetetlen
Igen, sajnos ez a mecs nekem is kimaradt az életembõl... Utólag meg már közel sem olyan mint élõben végig követni, noh de majd ma este pótlunk :d

fry day fry day sálálálláláá

bayern-lyon és hamburg-fulham mérkõzés majdnem a tükörképe egymásnak 😄
csak a különbség 1 gól
CaptainJack
Ezért meg kell nézned a visszavágót, ha már kihagytad, mert az lesz igazán kihagyhatatlan 😊 Ribery-t sajnálom, hogy nem játszhat a következõ meccsen, ilyen butaság miatt, de lesz még sztár helyette is.

analfa
AHHH mit hagytam ki! 😞 nem rajongok annyira a fociért de azért vannak olyan meccsek amik egyszerûen kihagyhatatlanok...

Zsolti9014
Na, igen, volt egy kis önreklám. 😊
Köszi
Amúgy folytatódik természetesen, tereim szerint egészen a 2009-esig, noha mostanában idõhiány miatt nem hetente jön.

Hajrá Magyarország!

Voyager5
1-0-ra nyert a Bayern Robben góljával.
Mindkét oldalon volt 1-1 piroslap (Ribery illetve Toulalan).
A Lyon tulképp semmit nem mutatott a védekezésen kívül, míg a Bayern végig nyomott emberhátrányban is.
Röviden ennyi 😄
analfa
Te láttad a Lyon meccset?? mim lett a vége? azt sajna nem tudtam megnézni... egy kis infót légyszi...

Voyager5
Szerintem nemvolt egyik elõdöntõ meccs se színvonaltalan.
Persze nyilván szívesebben néztem volna egy Real Madrid - Manchester United meccset a Bayern-Lyon helyett, de összességében nézve azért nemvolt egyik se olyan rossz mint amire számítottam (eddig).
CaptainJack
A döntõt elég csúnya lenne ha nem közvetítenék. Ráaádásul a digisport.hu-on is már csak pénzért lehet megnézni sport rendezvényeket.
A barcelona játékát szépen lefogták az inter játékosai. Az nagyon jó meccs volt. a bayern meccs annyira nem volt pörgõs, de megérdemelten nyertek. Szerintetek melyik csapat jön. A bírókat ugye lecserélik a következõ meccsekre? Mert nem éreztem azt, hogy a helyzet magaslatán lennének.

Cabell
Remélem az angolellenesek élvezték ezt a - rendkívül színvonalas - BL elõdöntõt..😊

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

mivel minden fordulóban közvetítenek igy egyértelmû h a döntõt is közvetíteni fogják 😄
WuFraZselic
a donto szombaton lesz,így nem csak a digi adhatja > tv2 is közvetíti velhetoen

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Hát ha nem a tv2 adja, akkor lebombázom egész romániát a tetves digisporttal együtt.<#gun><#violent>
Kaplan
A döntõt a TV2 adja, nem?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Vagy simán túl van terhelve az oldal....
Sokkal nagyobb igény van a közvetítésre mint amennyit ki tudnak normálisan szolgálni.
Szánalmas.
Viszont a Sat1 en megy. Igaz németül, de nem is az számít amit össze okoskodnak idõnként a béna szakkommentátorok.

A Lyonnak drukkolok, de, ha normálisan nézni szeretném a döntõt is akkor a Bayernek kell bejutnia, hogy a Sat1 en nézhessem.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

F@szt megy.. Szerintem ezek a köcsögök direkte letiltották. Mert én már fél 8-kor be voltam jelentkezve, és akkor még ment a honlap..

REAL MADRID

ProGabe
nagyon halkan jegyzem meg, ha mindez fordítva történt volna, ettõl lenne hangos az egész sajtó. így meg rá kellett keresnem, hogy mégis mi van a brazillal...

tud valaki egy fasza streamet a meccsre?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

acm689
Nektek megy a DigiSport honlapja? nekem valami database errort ír ki, pedig szerettem volna nézni a meccset.

Camelia
😄

ForzaInter
Ott a pont.😄

Yo, Bitch!

jah , csak hát ha nem engedik a barcát úgy játszani mint ahogy szokott akkor édes midnegy h a barca mit akar 😄
Camelia
Mintha csak az Interen múlna.. 😛

Ha a Barcelona azt a játékot produkálja amit szokott akkor aztán édesmindegy, hogy az ellenfél mit akar. 😊

WuFraZselic
sajnos igen 😞

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ProGabe
ezek szerint jól láttam tegnap a lassításkor, ahogy kirepült Maicon foga :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Oziris666
megalol 20ponttal esne ki😄

analfa
Én szívesen megnézném azt a meccset!!! eskü még jó is lenne!

hedonist
sztem is, egy ilyen csapat nem lenne seholsem a PL-ben, de az aranyérem közelébe biztos nem jutna, gondoljatok már bele, kûzködik legyûrni a madridot még idén is pedig mennyire hullámzó és mennyire nem biztos a real játéka..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Forrest Gump
lol
20 ponttal nyerné azt a fos PL-t
harmadiktól lefelé parasztfocit játszik minden csapat.
Én szorítok.Remélem ha lisandro játszik kigólozza a németeket.😊

hedonist
Legyen úgy! 1 Inter gól a Nou Camp-ban és vége, ma meg szorítsunk a lyonnak.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

kakkala
Bízom én is a Barca megerõsödésében, ez a 2 gólos különbség ez azért elég fájó lehetett nekik:S

Inkább Inter-Lyon 😊

REAL MADRID