Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
és a juve milan döntõ? legrosszabb meccs volt 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ááá, a döntõ tavaly volt a legfosabb szerintem... azt még anno le is írtam, hogy a MU végig fogja végedekezni az egészet, majd nem mernek egymásnak esni, mert nagy a tét és 90 perc semmit fogunk látni, közben pedig valamelyik csapat talál 1-2 gólt a sarokban és ennyi
Cabell
Ha már mindenáron pozitívumot kell találnom az idei angoltalanságban, az az, hogy talán így nagy utálkozás közepette sokan talán észreveszik, hogy mennyivel színvonaltalanabb lesz az egész kiírás innentõl kezdve.

A Bayern-Lyon meccseken a laikusok szerintem még a TV elé sem fognak bevetõdni, a Barca-Inter párharcon pedig szerintem két rémgyenge meccsen, ahol Messi gyönyörûen el lesz tüntetve, és várhatóan egy-két gól fog dönteni, majd továbbjut valaki.

A döntõ pedig az utóbbi évek legszínvonaltalanabbika lesz sajnos...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Rockynhooo
számomra is durva , miközben a Bordó szopatta õket 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

na ha már szóba került a német bajnokság, jóformán hihetetlen, hogy ez a Bayern elõdöntõt játszik a BL-ben, szezon elején szenvedtek, nemtom hányféle felállással próbálkoztak, nem ment sehogy, már vártam, hogy van Gaalnak mikor köszönik meg a részvételt, ahhoz képest most a Robben-Ribery iparos párossal még mindig ott vannak és a MU sem állította meg õket, bár igaz, hogy némileg nekik is hullámzó a teljesítményük, de jóval erõsebb keretünk van, mint a németeknek
Rockynhooo
én ezért kezdtem el nézni "kisebb" csapatok meccseit mint pl Benfica 😊 de vágom hogy te meg a német bajnoksággal vagy így.

én a 2002-es Real Madridba szerettem bele anno, a BL döntõ után viszont szép lassan elkezdett visszafelé fejlõdni ott is minden(jött Ronaldo, aztán Beckham és ezért a reklám fontosabb volt a focinál), azóta sem láttam olyan csapatot, akik minden meccsre úgy mentek ki, hogy mi most megnyerjük, akárki is legyen az ellenfél és gond nélkül lefocizták õket, a tavalyi Barca talán már-már visszahozta azt a színvonalat, de még az sem volt igazán olyan, és sajnos már nem lesz több ilyen csapat
Rockynhooo
nekem pl rögtön Ibra jutott az eszembe 😄

Rockynhooo
mindig mindenki CR-el jön 😄DDD

analfa
Sajnos nem csak õ beképzelt hanem a legtöbb jól keresõ focista, el lettek kapatva, semmi alázat nincs már bennük sem a játék sem a játékostársak iránt.

CaptainJack
Persze, hogy errõl szól már a foci. Egy egész nagy iparággá fejlõdött ki az egész. Amiben a bulvár és a reklámokból befolyó pénzek nagyon dominálnak. Azért nem mondanám, hogy errõl szól, mert amikor fennt vannak 90 percig a pályán akkor megszûnik a külvilág számukra, akkor még mindig csak a fociról van szó. Így a csajok nézik a bulvárban , hogy mit csináltak a sztárok, mi meg megpróbáljuk élvezni azt a 90 percet.

húú de nagyon -nagyon igazad van saviola..
tökéletes a elírás, amit mondasz.Sajnos tényleg manapság, már iszonytatóan nem errõl szól a foci.Csakis 3 dologról: pénz pénz pénz
más nem jelent semmi pluszt.nagyon gáznak találom ezt..
nem is arról szól, hogy ki mennyire tehetséges játékos, hanem , hogy a Ronaldo éppen milyen Ferrarit tört össze..éns zemély szerint õt nagoyn utálom.túl beképzelt.
gabber_saviola
Az a baj, hogy én a mindenkori MU-t, mindig a kilencvenes évek MU-hez nézem/hasonlítom, mert akkor valósággal rajongtam értük. Akkor volt egy olyan csapat (Schmeichel,Stam, Irwin, Neville, Berg, Beckham, Butt, Giggs, Keane, Scholes, Yorke, Sheringham, Solskjaer,Cole ...) akik nem voltak agyonsztárolva meg széjjel zselézve és nem voltak sztárallûrökkel ellátva, egyet viszont kurv@ra tudtak ... focizni. Olyan igazi gyári munkás fílingje volt a csapatnak, akiket lehetett szeretni. Aztán ezek a játékosok elkezdtek kiöregedni ill. eligazolni, és azóta csak árnyéka a mindenkori MU az elõdjének. Meg aztán ez a Fergipapa sem a régi már.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Grove4
Ezt te írtad?Grat.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Cabell
Bocsánat, de ezt picit igazságtalannak érzem:

Ha jó a United idén, akkor "egyszemélyes csapat, Rooney viszi õket..."

Ha pedig valami nem sikerül, akkor: "Na látjátok, CR nélkül semmit sem nyertek..."

Találjunk már egy bizonyos középutat..

Voyager5
Érdekesen alakultak a dolgok. Olvasgatom más topikokban, hogy "akkor Barca-Bayern döntõ" meg stb.
Jelenleg 25% mindegyik csapat esélye, és apróságok dönthetnek.
Dönthet egy Robben, vagy egy Eto'o, vagy egy Messi vagy egy Lloris védés (mint tegnap) akár egy kiállítás, vagy egy meg(nem)ítélt 11-es, bármi.
Butaság leírni az Intert vagy a Lyont, Mourinho bármikor elõhúzhat valamit a kalapból, a Lyon meg pl eszméletlen, hogy tud védekezni..
Zsolti9014
ITT VAN egy aránylag új sorozat a BL eddigi gyõzteseirõl, heti megjelenéssel.

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
Már az elsõ meccsen is megmutatta erõsségét a Bayern. Meg aztán akik így felállnak 3-0-ról, azoktól nem szabad sajnálni a továbbjutást. Gratulálok a Bayernnek.

MU meg talán most észre vette, hogy mekkora hiba volt úgy eladni CR-t, hogy nem jött helyére egy közel azonos tudású játékos.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

irónia vágod mit jelent?
"150 évvel ezelõtti" ironikusan gondolta azaz nem mostanában hanem régen 😊
150 évvel ezelõtti? az elmúlt 10 évben is becsusszant azért egy gyõzelem, vagy azt le kell tagadni?
Cabell
Bocsi, de ez süketelés, te is nagyon jól tudod, hogy mirõl van itt szó

hedonist
serencsére ez nem ezen múlik ;*

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rockynhooo
nem tudom mióta mérik a bajnokságok nívósságát abban ,hogy a 20 csapatukból a legjobb kettõ-három meddig jut a legrangosabb kupasorozatban.

Cabell
*utolsó mondat: Az elmúlt 10 évben kb elõször nincs angol az elõdöntõben...

a többit jól írtam😉

Cabell
A Real szurkerek nem érzik viccesnek, hogy még mindig a 150 évvel ezelõtti trófeáikkal jönnek?

Igen, meg a 20. század legjobb csapata - csak ez már sajnos nem a 20. század.

Mellesleg így, hogy õk a csúcstartók, méginkább nem lenne illendõ már nemtudom hanyadszorra a 8döntõben végezni.

Mellesleg nem értem, az elmúlt 10 évben kb nem volt angol az elõdöntõben, és erre veritek magatokat?😄

Nem kérdés, hogy az angol a legerõsebb bajnokság továbbra is...

Rockynhooo
a szakértelem ismét megcsillant <#idiota>

értelmezd inkább!

"ettõl függetlenül az angol a legerõsebb 😊 " ->sztem ez a jelenre utal.

nem azt irtam,hogy az angol volt minden idõk legerõsebb bajnoksága - mert ha ezt irtam volna akkor a múltra is utaltam volna...
akkor úgy fogalmazz
sztem a jelenrõl van szó ...
mind a 9 kupát is egyenesen a nyolcaddöntõben nyerték
ja csak 2 csapatot említs 😄 arsenalt véletlen se említsd meg 😊 real? ja real örök nyolcaddöntöig jutó csapat semmi több 😄DD
limperatore
mert van egy manchester meg egy chelsea?😄

ez a 2 csapat aki vmit mutat és tényleg jók

bár végülis, spanyolba is real barca

olaszba meg csak az inter

így ja angol a legerõsebb 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ettõl függetlenül az angol a legerõsebb 😊
Lcapitant
legyen igazad! 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Lcapitant
jah a francia erõsebb? 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

SLICK
Most már végképp nem az angol a legerõsebb bajnokság 😊
Végre valami változatosság is van.

Count Adyn
yay sehol egy angol csapat végre😄😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

limperatore
mu is erõsebb mégis kikaptak elsõ meccsen 😄

németeknél nagy az összetartás, vaterland

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Rockynhooo
szerintem meg a Lyon erõsebb a Bayernnél.

limperatore
Bayern München - Inter döntõ lesz <#ravasz1>

hedonist
Bocs még annyi,h minden tiszteletem Messi-é, de egy Inter védelem/középpálya, egy Chelsea védelem/kp- val szemben azért nem ficánkol ennyire, ezt láthattuk tavaly is.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Nemhinném,h a Barcának olyan könnyû dolga lesz az Inter ellen, mint az Arsenal ellen volt... Inter egy agyonszervezett csapat JM miatt, arsenal tök szedett-vedett volt.

Ha most megint elkezditek repültök.

REAL MADRID

Rooney hiányára én is kíváncsi leszek estére. A Barca biztos ott lesz a döntõben, nagyon nehéz lenne megállítani. A maira viszont nem tudnám eldönteni, hogy ki nyer.
Hát szerintem ha valaki képes lehet megállítani a Barcát az Mourinho. Viszont szerintem a Lyon is okozhat még meglepetést, nagyon masszív csapat. Este mindenesetre kíváncsi leszek mire lesz képes az MU Rooney nélkül.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Rubenvagyok
Hát a Barca biztos ott lesz, a másik már kérdéses de aki továbbjut a Bayern-Manchester párharcból az lesz a döntõs. Mivel a Lyon-t eléggé nagy valószínûséggel bármelyik kitudja verni. De egy Manchester-Barca döntõ az ami nagyon is reálisnak hat nekem. De ki tudja...

Nekem Ottóval az a bajom, hogy ott van 😊 Egyébként semmi bajom nem lenne vele...
Szerintetek kik játszanak majd a döntõben??
csikoszebra
Ne bántsd már szegény Ottót... mi sem az eszéért szerettük.

azért most már otika próbálja megemberelni magát, most már szakszavakat használ 😄DDDD
Grove4
Én felvettem ezekete az elemzéseket,kiadok egy mese dvd-t majd.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"