10753
Bajnokok Ligája
-
#7468 Hát kikaptak, méghozzá otthon. -
#7467 Hajrá Genk! :) -
#7466 Mára is vannak BL streamek
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=278&mforum=stream -
#7465 Sokat elmond azért az Arsenal jelenlegi helyzetéről, hogy a meccs nagy részében az Udinese beszorította őket... abszolút igazszágos lett volna egy 1-1.
A visszavágó izgalmas lesz, mindkét csapat továbbjutására kb. egyforma esélyt látok, Di Nataléék jobb helyzetkihasználással simán kiejthetik ezt a meggyengült Arsenalt. -
IXEMGabeo #7464 nem tudtam ezért kérdeztem, csak annyit láttam itt a fórumon, hogy 1-0 a Kazanynak -
#7463 te miről beszélsz:S
sima 3-1 a lyonnak szar a kazany -
IXEMGabeo #7462 Kazany nyert végül a Lyon ellen? én szóltam h a ruszkik kemények lesznek:D
Arsenal - Udinese 1-0 a végén, amit Handanovic fogott ...nem véletlen az egyik kedvenc kapusom ő:) -
#7461 BATE 0 - 1 Sturm Graz
Szabics gólpassz ,. -
#7460 Az biztos. Illetve jó lenne 1el kevesebb angol -
#7459 az Wenger jövőjének is jót tenne -
#7458 Di Natale kapufáig már eljutott, most rúgnia kéne egy gólt is... :D
Az biztos, hogy az olasz focinak jót tenne egy esetleges Udinese továbbjutás. -
#7457 lol 3. percben vezet a Kazany Lyonban. -
#7456 a májusi Udinese le is játszana... a mostani nem fogja
egész évben a BL-ért küzdöttek, eladják 3 kulcsjátékosukat (áron alul, hozzáteszem), és nem igen pótolják őket. pedig nagyon szimpatikusak, de nem sok esélyt látok a továbbjutásukra -
#7455 szurkolok nekik. -
#7454 ha a hétvégi meccsüket nézzük, nem lesz nehéz. -
#7453 udinének lekéne jáccania ezt az arsenalt.... -
#7452 Bajnokok Ligája streamek mára
-
#7451 augusztus 16.
20:30 Arsenal - Udinese, TV2
20:15 Lyon - Rubin Kazany, Digisport
20:40 Twente - Benfica, Digisport+
augusztus 17.
20:15 Bayern München - Zürich, Digisport
20:40 Maccabi - Genk, Digisport+
-
#7450 Szabicséknak most nagy esélye van újra bejutni a BL-csoportkörbe. És a Genk is kiütheti az izraelieket. -
#7449 Igen lehet, de szerintem sajnos a franciák mennek tovább, de ne legyen igazam !
-
IXEMGabeo #7448 Lyon Rubiny sem olyan egyértelmű, mert ez a Lyon, már nem a régi -
#7447 Arsenal nak mekkora égés lenne ha nem jutna be.
Bár figyelve az olasz foci teljesítményét nem sok esély van rá.
A többi szerintem sima.
Bár a Twente - Benfica kemény csata lesz. -
#7446 Bajnoki ág:
Wisla Kraków - APOEL
Maccabi Haifa - Genk
Dinamo Zagreb - Malmö
Kobenhavn - Plzen
BATE - Sturm
Nem bajnoki ág:
Odense - Villarreal
Twente - Benfica
Arsenal - Udinese
Bayern München - Zürich
Lyon - Rubin Kazan -
#7445 A másodikból is tovább lehetett volna menni szvsz simán, ha nem a sturmot kapjuk. -
Redmer #7444 Az a nevetséges hogy a 3. körből könnyebb továbbmenni mint a másodikból (ha szerencsés a sorsolás).
-
#7443 Most látjuk, hogy milyen kár azért az idegenbeli vereségért... A grúz meg a moldovai bajnok is verhető lenne. -
#7442 az a vicc hogy a vidinek ennyi volt:)
tehát sturm-zesztafoni lesz -
#7441 Ja, de nem fogjuk 2-0ra verni ezt a sturmot, hogy 11-esekkel továbbmenjünk... -
#7440 jah,csak sajnos a sturm meg a vidiél jobb...pedig ha itt meg uténa is továbbmennek,akkor megvan a fix EL csoportkör -
#7439 az a vicc, hogy ezek még tán verhető csapatok is... -
Redmer #7438 Ha esetleg továbbmenne a Videoton.
LABDARÚGÓ BAJNOKOK LIGÁJA, 3. SELEJTEZŐKÖR
Zesztafoni (grúz) v. Dacia (moldovai) - Sturm Graz (osztrák) v. Videoton (magyar)
BL Selejtező 3. kör -
#7437 Ebből Vidi kiesés lesz szvsz. -
Redmer #7436 A Videoton kifogta a Szabiccsal felálló Sturmot. -
#7435 OFF: Ha van kedvetek egy kispályás focitornához, akkor jelentkezzetek, mint a FIFAHUNGARY főszerkesztője szervezünk egy ilyen tornát. Jelentkezés és bővebb információk itt: http://www.fifahungary.hu/hirek/Focizz_velunk_nyeremenyek itt: http://www.facebook.com/event.php?eid=215503108481511 -
#7434 csóri fülöp ha még ott lenne,akkor elmondhatná magáról hogy egy nyugdíjas mögött padozik... -
IXEMGabeo #7433 még mindig egész jó kapus -
#7432 előtte a jövő -
#7431 Brad Friedel
Aston Villa->Tottenham ingyér 2 évre (40 éves)
NS -
#7430 -
#7429 jó meglátás