Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
A Bayern-Lyon meccseken a laikusok szerintem még a TV elé sem fognak bevetõdni, a Barca-Inter párharcon pedig szerintem két rémgyenge meccsen, ahol Messi gyönyörûen el lesz tüntetve, és várhatóan egy-két gól fog dönteni, majd továbbjut valaki.
A döntõ pedig az utóbbi évek legszínvonaltalanabbika lesz sajnos...
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
tökéletes a elírás, amit mondasz.Sajnos tényleg manapság, már iszonytatóan nem errõl szól a foci.Csakis 3 dologról: pénz pénz pénz
más nem jelent semmi pluszt.nagyon gáznak találom ezt..
nem is arról szól, hogy ki mennyire tehetséges játékos, hanem , hogy a Ronaldo éppen milyen Ferrarit tört össze..éns zemély szerint õt nagoyn utálom.túl beképzelt.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ha jó a United idén, akkor "egyszemélyes csapat, Rooney viszi õket..."
Ha pedig valami nem sikerül, akkor: "Na látjátok, CR nélkül semmit sem nyertek..."
Találjunk már egy bizonyos középutat..
Jelenleg 25% mindegyik csapat esélye, és apróságok dönthetnek.
Dönthet egy Robben, vagy egy Eto'o, vagy egy Messi vagy egy Lloris védés (mint tegnap) akár egy kiállítás, vagy egy meg(nem)ítélt 11-es, bármi.
Butaság leírni az Intert vagy a Lyont, Mourinho bármikor elõhúzhat valamit a kalapból, a Lyon meg pl eszméletlen, hogy tud védekezni..
Hajrá Magyarország!
MU meg talán most észre vette, hogy mekkora hiba volt úgy eladni CR-t, hogy nem jött helyére egy közel azonos tudású játékos.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"150 évvel ezelõtti" ironikusan gondolta azaz nem mostanában hanem régen 😊
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
a többit jól írtam😉
Igen, meg a 20. század legjobb csapata - csak ez már sajnos nem a 20. század.
Mellesleg így, hogy õk a csúcstartók, méginkább nem lenne illendõ már nemtudom hanyadszorra a 8döntõben végezni.
Mellesleg nem értem, az elmúlt 10 évben kb nem volt angol az elõdöntõben, és erre veritek magatokat?😄
Nem kérdés, hogy az angol a legerõsebb bajnokság továbbra is...
"ettõl függetlenül az angol a legerõsebb 😊 " ->sztem ez a jelenre utal.
nem azt irtam,hogy az angol volt minden idõk legerõsebb bajnoksága - mert ha ezt irtam volna akkor a múltra is utaltam volna...
ez a 2 csapat aki vmit mutat és tényleg jók
bár végülis, spanyolba is real barca
olaszba meg csak az inter
így ja angol a legerõsebb 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
németeknél nagy az összetartás, vaterland
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
REAL MADRID
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Szerintetek kik játszanak majd a döntõben??