Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
az már piros után volt

kamu kiállítás, lesgól, most nem sikerült betolni a barcát a döntõbe..

Yo, Bitch!

SLICK
a Bayern egy alattomos, kiszámíthatatlan, sunyi csapat. Lesz ott meglepetés szvsz.

sompibug
...hát azért az nem lesz egyszerû szvsz

Rockynhooo
szemét digókat rühellem de így az összes csapatot , de aki a nou campba 10 emberrel így tartja magát 60 percen át azok elõtt le a kalappal.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Fabio Capello
de istenem... az azonnali piros lehet hogy erõs volt viszont a torkolásért mindenféleképpen jár a sárga, neki pedig már volt egy... végsõsoron ígyis úgyis zuhanyzó.

SLICK
Bayern kiüti õket ^^

limperatore
ENNYI!!! megérdemelt továbbjutás, kamu kiállítás.....

MEGÁLLÍTHATATLAN AZ INTER

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Kaplan
Te egy igazi szakember vagy, nem értem, hogy miért nem edzõsködsz. <#szomoru1>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

nem lehet minden évben bemákolni magukat a döntõbe...
Cabell
kész

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Cabell
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

Cabell
Itt volt a helyzet, ez nem ment be...kész, ennyi volt szerintem

Cabell
Nem véletlen fogadtam az Interre: a Barcának, ha valaki tényleg jól megkomponálja ellenük a taktikát, egy szinten túl megáll a tudománya. Ez történik most is, és ez történt tavaly a Chelsea ellen is. Ott még jobban leszedték õket a pályáról, csak hát ott ugye jött a mázli...de az itt nem fog jönni.

Voyager5
Hihetetlen ez a védekezés 😄
Julionak védenivalója sincs tulajdonképp 😄DDD
Cabell
Ibra-Bojan csere. Ezt se sok edzõ húzná meg szerintem ilyen kiélezett helyzetben...Jeffren is be?😮 Guardiola itt jobban tudhat valamit, mint mi

Cabell
Nem sok esélyt adok a Barcának...így kell védekezni. Se lövõhelyzet, se kiugratási lehetõség, se semmi. Az idõ meg ugye tellik szépen.

LasCar16
erre lehetett 2. sárgát adni, szal annyira nem kell károgni, viszont a Barca eddig totál tanácstalan h mit kell kezdeni az Interrel

#acm

ritka sz@ar egy meccs!
Voyager5
Övrebo reloaded? 😊
Lcapitant

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

hol lehet nézni a meccset??? nálunk nincs digi:S
Davidus
nincs😞

V9ykn8_TZL0

Davidus
na már nem kell😛

V9ykn8_TZL0

ProGabe
orf1 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Davidus
streamet tud valaki?

V9ykn8_TZL0

ProGabe
igen

A kezdõcsapatok:

BARCELONA: Víctor Valdés – Daniel Alves, Piqué, Yaya Touré, G. Milito – Xavi, Busquets, Seydou Keita – Messi, Ibrahimovic, Pedro
Cserék: Pinto (kapus), Márquez, Bojan, Henry, Maxwell, Thiago, Jeffrén

INTER: Júlio César – Maicon, Lúcio, Samuel, J. Zanetti – Cambiasso, Sneijder, Thiago Motta – Eto’o, D. Milito, Pandev
Cserék: Toldo (kapus), I. Córdoba, Muntari, Mariga, Materazzi, Chivu, Balotelli

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lcapitant
ma játszhat Maicon?

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

tv2 -n szó volt a bayern döntõbe jutásáról <#eljen>
utolsó gólt meg nem is mutatták meg teljesen <#levele>
oké láttam de ha egyszer adják a bl-t meg mondjá h bl döntõbe jutott akkor azért illene mindhárom gólt megmutatni
gratulálok 😄
Lacee86
Én remélem, h nem az a köcsög Inter kerül majd a fináléba... Hajrá Barca!

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

szerintem abban egyetért mindenki, hogy húzós egy meccs lesz xD vagy nem lesz gól, vagy baromi sok lesz 😄 érdemes nézni <#crazya>
akkor meg azt írd<#vigyor2>
Ezt úgy értelmezd, hogy nem tud annyi gólt lõni, amivel tovább tudna jutni. Max egyet, ami ugye meg kevés, ahogy te is írtad 😊 2 gólt kéne lõnie és egyet sem szabad kapnia, ami elég esélytelen, az elõzõ meccset látva.
jaja, elég egyértelmû volt hogy Bayern fog nyerni... és hát sztem sem volt annyira idegfeszítõ a meccs. jobbak a pörgõs gólos mékõzések.😄
legszebb gólok
az elsõ gól a legoltósabb 😄😄
analfa
szerintem már az elsõ meccs elõtt borítékolható volt az eredmény, de azért én is azt vártam hogy a Lyon legalább egy kicsit megszorongatja a Bayern-t. Szeretem a gólzáporos meccset de nem az egyoldalút.

peteemol
én a Lyon teljesítményét a következõképpen tudnám kommentálni: HÁHÁ!!!

Jó társaságban nézni ahogy elvernek másokat 😄

erre most mind egyedül jöttél rá? -.-
persze, hogy nem elég egy gól a továbbjutáshoz, mivel ahhoz már most kettõ kellene...
A tegnapi meccs eléggé egyoldalú volt. Viszont a mai szerintem érdekes lesz. Igaz az Inter nagy valószínûséggel védekezõjátékot fog játszani, és a Barca állandóan ostromolni fogja ezt a védelmet. Ha sikerül is gólt lõnie, szerintem nem lesz elég a továbbjutáshoz.
Hehehe tényleg elfáradtak kicsit Lyon-ék, a Bayern csúnyán hazavágta õket, szó szerint<#hawaii>. Én is egy Bayern - Intert szavaznék a fináléba 😉
elfáradtak 😄 fõleg h a hétvégi bajnokit is elhalasztották.
egy lyon szintû csapatnál nem szabad az elfáradásra fogni.
odavágón se nyújtottak semmit és most se!
egy gólt azért vártam tõlük...
elfáradtak és még nem tapasztalták meg az elõdöntõ hangulatát...a másik h pont most van náluk a formahanyatlás ami sok csapatnál elõfordul, hiába ez a legrosszabbkor jött nekik

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Én drukkolok neked 😄

REAL MADRID

Cabell
Én megtettem még az elõdöntõ elõtt azt, hogy Inter-Bayern döntõ lesz - akkor még 5szörös szorzóval, és hogy az Inter nyeri a BL-t - akkor még szintén 5szörös szorzóval...

Megint halálra fogom magam keresni, csak úgy, mint a MU-Bayern meccs után, de most sem fogok örülni...

Rockynhooo
azért durva hogy két meccsen is így tönkre lett verve a lyon.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

5w0rdf15h
Tiszta vicc hogy ez a Lyon képes volt kiverni a Realt :\

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Lcapitant
😄DDD

limperatore
max azért lenne unalmas mert bayernnek semmi esélye nem lenne

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Lcapitant
legyen egy inter-bayern unalmas döntõ 😄

banok
én a Bayern mellett állok mert hozzám közelebb áll a német foci.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/