Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
zp. de hogy mennék oda 550é sört inni 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

limperatore
az egy lepra 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Kaplan
ZPben.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

banok
vagy Rio vagy ZP már nem emlékszem pontosan.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Carloska
Budapesten lesz e kivetítõ valahol pmbe írja meg légyszi aki tudja nagyon szépen köszönõm 😊

ForzaInter
de a visszavágón most is ugyanugy mellettük állt, ez a vicc, és még õk bíróznak..😄 bár a normálisabbja elismeri hogy jobbak voltunk, és megérdemelt a továbbjutás.

Yo, Bitch!

tavaly a Chelsea ellen meg a Barca mellett állt a bíró
nem lehet minden évben szerencsével jutni a döntõbe...
az inter védelmén a 4-es metró két fúrópajzsa se tudna átmenni!
ForzaInter
mijen bíró? LOL

gól les volt, tizit meg kb 15* visszakellet játszani és még akkor sem lehtetett megállapítani hogy hozzáérte.

a szerdai meccset figyelembe véve meg világ szánalmas ha valaki bírózik, jogtalan kiállítás, lesgól, kb az volt mint tavaly a chelsea elleni meccsen.. szal hagyjuk már

Yo, Bitch!

Ja szerintem is hagyjuk a témát majd ugy is minden el fog dölni 22-én csak kár h az még elégg messze van :S
Panchoo
hát azért a ténynél kicsit kevesebb vélemény..de majd inkább 22-e után beszélgessünk

limperatore
ez nem nagy arc, ez tény 😄 ettõl függetlenül biztos hogy úgy jön ki a bayern hogy mindent beletesznek, de az inter is így fog 😄

jó meccs lesz

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Murder3
Majd meglássátok h mi nyerjük a bl-t😄

Erre a meccsre nagyon össze kapja majd magát a bayern.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Remélem a csapatod is hasonló nagy arccal meg mellénnyel jön ki a döntõre...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Rockynhooo
a MU-nál is gyengébb csapat , mégis szevasz volt.

hedonist
Azért Robbent nem olyan könnyû kioltani, mint Messit sztem szóval nem kell leírni, de amúgy sztem sem okoz majd nagy nehézséget az Internek ez a BL döntõ😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Panchoo
én is így gondolom..hogy ezek a meccsek után a döntõben tényleg bármi megtörténhet..semmi sincs kizárva..hihetetlen izgalmas lehet ez a döntõ..és én nagyon várom már..
remélem mindenki legalább annyira várja és fogja nézni, amennyire én nézem..nagy királyság lesz az tuti..szép kis párosítások vannak az egyes posztokon, úgyhogy semmi para nem lesz az unalmasságra, ha csak annyira nem lesz egyenlõ erõfeltételek..hogy senki nem fogja tudni a másik játékost közömbösíteni..
hajrá Inter!

Ezek ellenére bármi megtörténhet a döntõben.

REAL MADRID

limperatore
bayern sokkal gyengébb csapat mint az Inter, tényleg egy Robbenjük van és ennyi. De ha Messinek nem volt 180 perc alatt momentuma, akkor Robbennek se lesz.

inter nyeri a bl-t ez már tuti 😄
jose ahol van ott mindent megnyer.
mikor nyerje meg az interrel a bl-t ha most nem? gondolkozzatok 😄
olasz kupa is meglesz idén,szóval kupa-bajnokság-bl meglsz nekik és mehet máshova mindent nyerni 😄
analfa
szerintem nem lenne jó... a focit mindig is máskét kezelték fõleg bírói szempontból... a játékosok olyan dolgokat is megengedhetnek maguknak amiért más sportágban nem hogy azonnal pirosat kapna, de fegyelmit is kezdenének ellene azonnal. amíg ezeken nem változtatunk szerintem kár tisztábbá tenni a játékot, így legalább egyedülálló sport.

Rubenvagyok
Mért nem vezetik be a fociban vonal bírót? Sokkal jobb lenne,és szerintem ettõl még a bíróknak is megmaradna a munkája...! Nah mind1,kíváncsian várom a 22-ét.

Ezt hagyjuk.Benne van a fociban.Ide is oda is volt most is hiba😊Egy bíró nem lát felvételt.
Egyre jobban?Mindig jól😊Mourinho nem hiába az egyik legjobb edzõ😊Tud mindent alkalmazni.Kõkemény döntõ lesz.Minden szempontból😊

na ja igy könnyü ha a biro is melletük áll hiszen Diego Milito gólja valószínûleg lesrõl született az internél ami azértz eléggé szemétség szerintem de hát ez van.Amugy meg tényleg jol kezd játszani az inter hisz elég jo taktikájuk van.
Ja tényleg.Eto'oról meg Samuelrõl meg is feledkeztem.)köszi😊

Fabio Capello
samuel, eto'o

Azért milyen gyönyörû a Real "szemetei" ott vívják a finálét😊Robben,Sneijder és anno még Cambiasso is.Van még valaki😊

Rubenvagyok
Megtörhetetlen: Sajnos ebben igazad van...😊 A Bayern-jól játszik,csak meg tudja állítani az Intert. Robben jó lesz😉

analfa
Én nagyon örülök a meccs eredményének, bát pont erre számítottam.. 😛
bár nem hittem volna, hogy több mint 1 órán át képesek leszenek mgukat tartani.

Megtörhetetlen
Szerintem meg az Inter, a bíró is mellettük áll 😉 😛😛

fry day fry day sálálálláláá

Én is szivesebben néztem volna meg egy bayern barca meccset de hát ez van:s.Amugy meg szerintem a báyern fog gyözni 22-én 😄 (legalábbis remélem hogy õk lesznek azok)
Rubenvagyok
Én is sajnáltam õket. Nekik drukkoltam,jól játszottak. Inter -B.München meccsi is izgalmas lesz de a kettõ közül remélem a B.München nyer!!

Megtörhetetlen
Bááááá, szegény Barca....
De tény mindenféle elfogultságot félretéve, megérdemelte az Inter ez most tényleg szép meccs volt. :S

fry day fry day sálálálláláá

Rockynhooo
pedig az benne a legnagyobb poén 😄 az nem azért vicces mer nincs internete hanem mer kérdi csávó h barca vagy inter és az interre hitte h internet 😄 jo persze ha fogalma sincs a focirol oké johogy nem tudja na de kicsit akkor is poénos 😊

Grove4
Jóvan,azt hittem,hogy az aktatáskás csávó mondta...

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

nincs internete ebben mi a meglepõ? ismerõsök körében sincs mindenkinek.
aki meg nyilatkozott az meg idõs ember , legtöbb idõs ember egyálltalán nem ért a számítógéphez ergo internethez meg pláne nem.
WuFraZselic
az a sajtótájékoztatós üt a legjobban 😄D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Grove4
OMG vannak vicces hozzászólások😄

"Internetem sincs" Hol élsz ember????
"JÉÚJÉ??"
"Most tartom a sajtótájékoztatót"
"Mindkettõ tovább fog jutni? - Aja'"

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Cabell
viccesfiú😊

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

WuFraZselic
the translator has come back with vengeance <#worship><#zavart1>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

<#levele><#levele>

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

limperatore
Inter végig gázolt a Chelsean a Barcán, innentõl már sima liba lesz a döntõ remélem 😉

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

báttyó02
:_ASD_:ASD_:ADS_ADS_:SD_:SD_:ASD_:asdasdasd

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

SLICK
Mourinho egy állat 😄

Amúgy meg is látszik az eredménye, ha hagynak egy edzõt dolgozni. Bár gyûlölöm az Intert, de tény hogy nagyon össze lett rakva.
Remélem Madridban is észheztérnek már lassan :|

SLICK
EPIC _😄AS😄_SA😄?S_S:A_S?_DA

Lacee86
Keserû Barca gyõzelem... Remélem a Bayerntõl kap egy pofont az Inter a döntõben.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."