10753
Bajnokok Ligája
-
#7748 Máma már megint BL lesz
20.45 Bayern München-Basel tv: Pro4, TVR1, STV2
20.45 Internazionale-Olympique Marseille tv: Digisport hu
streamek: -
IXEMGabeo #7747 grat:D
pedig mindenki leírta őket!
mondjuk örülök neki, hogy kiejtették a bundásokat... -
zsotesz #7746 Az Apoel a nyolc között -
#7745 ma
20.45 Basel-Bayern München tv: Digisport Plus hu, Sat1, ORF1
20.45 Olympique Marseille-Internazionale tv: Digisport hu
#7744 Apropó, nem tudja valaki belinkelni azt a táblázatot ami a ligák közt van?
Arra lennék kívnácsi, hogy mennyi jelenleg a különbség az angol és a spanyol bajnokság között, és hogy belátható időn belül helyet tudnának-e cserélni. :) -
#7743 Reméljük két olasz lesz ott a két angol helyett :) -
#7742 és valóban :)) két olasz IN,két angol OUT,erre szoktam benyögni egy "muhaha"t :DDDDD -
#7741 A Chelsea lehet rúg kettőt otthon, de hogy a Napoli is lő gólt az ziher... 70%-ban eldőlt ez a párharc, persze ez a BL, és hosszú idő van még a visszavágóig, addig lehet lesérül Cavani vagy elkezd menni a Chelseanek, de erre kicsi az esély. -
IXEMGabeo #7740 ja te is ezt mondtad, így van
akkor viszont a Chelsea tuti mondatom visszavonom nem gondoltam volna h így fognak a Napoli ellen is szenvedni -
IXEMGabeo #7739 poén, de még vezetett is a Chelsea...
körülmények ismeretében őszi forma alapján sima Chelsea győzelem lehetett volna akár..., Villas Boast így viszont lehet elküldik ez már sorozatos blama a csapatnál...
mind1 a Napoli nyert, de még a Chelsea otthon rúghat kettőt -
#7738 Úgy értem, hogy nem papírforma eredmény született, mint amit sokan jósoltak. Az 1 idegenbeli gól viszont sokat ér, a Stamfordon pedig 2 gólt biztos összehoztok. Nem dőlt itt el még semmi. -
#7737 Nem is lett komoly párharc sajnos... -
#7736 Napoli - Chelsea 3:1
Csak nem hitte el senki, hogy ez komoly párharc lesz. -
#7735 A 2000-es évek elején meg Spanyol, Német dominancia volt, már ami a döntőket illeti.
Változik a foci is folyamatosan, úgy látszik ebben a szezonban az Angolok pihennek rá a következő évekre :) -
IXEMGabeo #7734 hálistennek...nem kellene angolok éveken keresztül 3 is bejutott állandóan az elődöntőbe -
#7733 most a negyeddöntőben még azis lehet,hogy a 2 spanyol mellett lesz két francia,két olasz,1-1 orosz,német csapat -
#7732 Mekkorát fordult a világ 1-2 év alatt, Pár éve még az volt a kérdés, hogy melyik angol melyik másik angollal játszik az elődöntőben. -
#7731 Zenit-Benfica 3-2 Shirokov (2) Semak ill. M.Pereira,Cardozo
Milan-Arsenal 4-0 Boateg,Robinho (2),Ibrahimovic
utóbbin nagyon meglepődtem ha a Chelsea kiszop a Napolitól,akkor nem lesz angol csapat a legjobb 8 között. -
#7730 20.45 Milan-Arsenal
tv: Digisport hu, ORF1, Sat1, STV1, ITV1, TVR1
#7729 meccs előtt énis biztosra vettem a leverkusen gólt,de sajnos nem raktam meg -
IXEMGabeo #7728 hmm nem rég azt hiszem
1-2-es végeredményt tippeltem, majdnem bejött, de azt tudtam, hogy gólt fog rúgni a Leverkusen...visszavágó 2-0 körül lesz valószínűsítem -
#7727 Ma ismét Bajnokok Ligája!!
20.45 Bayer Leverkusen-Barcelona tv: Pro4, STV2, TVR1
20.45 Olympique Lyon-APOEL Nicosia tv: Digisport hu
#7726 2 ping max a netem
Azigen -
IXEMGabeo #7725 az lehet, főleg, ha abból indulok ki, hogy egy bizonyos réteg elkeseredésében az Ezo tv-t hivogatja...
de a sportot ritkán nézik, jó nekik a UPC -
hugopareiros #7724 a 84 éves mamámnak kell cool, rtl, tv2, romantica tv, story tv és az összes is fosch :D
élete egész nap a szappanoperákat és az ilyen baromságokat nézni -
IXEMGabeo #7723
szomorú, na, de persze a nyugdíjas frontnak nem kell a net és a sportműsorokat sem bámulja a nagyrésze...
nekik elég az MTV, Duna TV esetleg a Magyar ATV -
#7722 nálunk itt a panelba az a helyzet,hogy az utcánkban 1. től 90.-ig mindenhol jelen van a digikábel,DE KIBASZOTT érdekes módon csak a miénkben nincsen digi,csak a parabolás szar. igaz a t-home-ra se panaszkodhatom,a net szuper,a tv szuper,csak ugye hiányzik a digisport...szavazni lehetett,hogy jöjjön-e ide is a digi,csak a sok öregnek nem kellett,mert minek,na meg az egyik szomszédunk t-home üzletkötő,és lehet neki elért a keze valameddig...patt helyzet,parabola meg kilőve,inkább ülök a stream előtt -
IXEMGabeo #7721 igen, de eddig Pro 4 nem volt, Fem 3 sem, Story 5 se, mostmár ezek is vannak.
Egyébként jó a Digi, mert olcsó és kb a legnagyobb csomagunk van 2 ping max a netem is lemértem a múltkor... UPC-t meg ott kell hagyni a francba, mondjuk ezt nem mindenki teheti meg, mert elég sok lakónak csak ez az egy szolgáltatója van -
#7720 akkor te szó szerint látsz mindent,magyar bajnokságtól kezdve a BL-ig :DD -
IXEMGabeo #7719 most néztem meg a csatorna kiosztást
nálam minden van PRO 4 is:D Digi plus is van szóval elvileg minden BL meccset látni fogok -
IXEMGabeo #7718 sniff sniff...mai csatornarendszer és program követhetetlen számomra... -
#7717 :( így vót -
zsotesz #7716 Kb. 10 éve én is állandóan meccseket néztem hétvégén, amíg nem volt sport 1-2, külföldi bajnokikat nem igazán lehetett nézni sehol. Mostanra odáig jutottam, hogy a Real Madrid meccseit megnézem aztán annyi, meg persze a válogatott meccseket. BL-ről is leszoktam, ott is csak az RM meccsét nézem meg, max. az összefoglalót meglesem, de azt sem mindig. -
#7715 hát igen :(( már akkoris megvolt a mezeket fel,és ott adás végén kirakták egy táblázatba,hogy milyen meccsek lesznek a hétvégén,amiket adnak,mindig írkáltam egy lapra őket,és aszerint csináltam,vagy nem csináltam magamnak programot :DDD vasárnapi ebéd után jöhetetett rögtön egy angol bajnoki,aztán egy olasz 15:00-tól,este pedig jöhetetett a Barca,vagy valami más spanyol meccs...most meg mivan...minden hétvégén két fix meccs van,amit igyekszek,és tudok is nézni,a saját csapatom meccse,meg a Dortmundé,angol,olasz,francia,ezekhez már csak streammel "jutok" hozzá :S -
#7714 jaja
ne is mond régi szép idők...:( -
karajjj #7713 szombaton elkezdték a 13:45-ös pl meccsel, éjfélig foci volt megállás nélkül, vasárnap meg háromkor indult az olasz meccsekkel és este 11-ig adtak élőben megállás nélkül -
#7712 bizony jó idők voltak
volt bundesliga.seria a,pl,spanyol minden egész nap(szombat és vasárnap) ment a foci:D:D:D
jó volt... -
#7711 Hogy gond??
Azok voltak a gyönyörű idők:D PL, spanyol liga egy helyen, jó kommentátorokkal. -
#7710 anno a sporttv-n voltak és ott sem volt gond velük (ha jól emlékszem erre)...:D -
#7709 Az oké, hogy megveszik a jogokat, de ennyi meccset (spanyol, olasz, angol, meg azt hiszem német is) két csatornán is necces közvetíteni, hogy ne legyen ütközés.