Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
tovább gyarapodik a magyar játékvezetõk száma az UEFA kupasorozataiban.
okt. 20. v 21.-én Vad István debütál elsõ BL meccsén, melyre természetesen magyar asszisztensek kísérik.
Szabó Zsolt 21.-én EL mérkõzésen fog dirigálni, ugyancsak magyar segítõkkel.
és természetesen Kassai is sem marad meccs nélkül, igaz õ majd csak novemberben fújhatja a sípot.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hedonist
Kazan ma is raj volt😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

banok
Sat1, ORF1 esetleg ha a határ mellett élsz akkor a határ túloldalán lévõ általában közszolgálati adók (HRT2, TVR1... stb)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ok kösz , úgy látom szolgáltatót kell váltani 😊

Pedig itthon a Digi ad minden más meccset a TV2 1 meccsén kívül.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Valaki meg tudná mondani , idén a tv2-õn kívül melyik csatorna adja még a bl mecseket? Digisport nincs az itteni kábeltv szolgáltatónál (:

mooo
Köszi a linket!
banok
Ma ismét meccsek. A TV2 az Ajax-Milant, a Digisport a Szpartak Moszkva-Zilina (18.30)
és a Auxerre-Real Madrid meccset adja élõben.
streamek itt

Murder3
Végül is Elber bayernes volt lehet elfogult egy picit😊

Müller meg hát..név kötelez😄
De komolyan hihetetlen, elképesztõ labdákat ad, olyan agya van ehhez mintha irányító lenne. Ezen kívül nagyon jó összjátékba,labdabiztos és nagyon képzett.
Nyilatkozta a vb-n hogy õ nem az aki egymaga kicselezi a védelmet, de azért nem egy gólja vagy akció volt neki amibe bolondított 2-3 védõt.
Mindemellett gólérzékeny, bár õ nem a tipikus csatárt játssza.

pár éven belül õ az eggyik német játékos aki hát nagy sztárrá válljon.
És nagyon fiatal még csak 21 éves.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Müller kezd zseni lenni komolyan ez tisztára olyan, mint, aki már egy érett kész futballista...nagyon jó a Bayernben az utánpótlás nem tudom olvastátok e Giovane Elber véleményét a Barcát és a Bayernt emelte ki e téren szóval én nem aggódok a csapat jövõje miatt, fõleg, ha még egy Louis Van Gaal van a csapatnál...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Murder3

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

WuFraZselic
és a Shakthar 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

hedonist
meg a Chelsea...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

voltak ma meccsek, nyert a Bayern, a Milan, a Real, Arsenal, Szpartak Moszkva, és a Cluj is...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kb ez jött le az interjúból:

Vincze Ottó: Nem bánjátok, hogy kikaptatok?
Cissé: bánja a faszom, úgyse nyerni jöttünk...
SLICK
3 tippem jött be csak... Lebõgött az MU, az Inter... Spurst nyerettem volna, de csak x lett. Na meg a Kazan is kikapott sajnos :|

beszarás, hogy a Valencia milyen meccset nyomott
Rockynhooo
Valencia nagy király volt. Azt hittem Törököktõl idegenbe szopnak vagy egy X. Spurstõl is jó ez az X idegenben.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hedonist
Go Pana Schalke Spurs 😊

limperatore
köszi

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

banok
a veetle linkek egész jó minõségûek szoktak lenni.

limperatore
nincs esetleg vmi HD stream?😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

banok
Ma kezdõdik az igazi BL! a TV2 a Barcelona-Panathinaikosz meccset adja, a Digisport a Lyon-Schalke-t.
streamek az oldalamon.

Halihó!

Új tippelõs játékot indított a CLB Kft! Nyereményekrõl, és részletes játékszabályokról az oldalon lehet olvasni.

http://tippelj.biztositastipp.hu/

Hogy mi is ez a játék?

Az UEFA Bajnokok Ligája a "Tippeljünk együtt!" CLB játékok második fordulója.
A játék ugyanaz, mint a VB ideje alatt, mindössze kétszer annyi meccs és sokkal több gól vár ránk!
A "Tippeljünk együtt!" honlap továbbra is nyilvántartja a tippeket, kiszámolja a találatok után járó pontokat és aktualizálja a tabellát. Szervezd össze a már megszokott csapatodat, játszatok és tippeljetek, ahogy a VB-n is, és alakítsátok meg a saját klubotokat. Újítottunk kicsit így lehetõséget adunk szurkolóként való regisztrálásra is, ami a klubok pontszámában jelentõs növekedést hozhat.

Tehát ismét csak meg kell tippelned az UEFA BL meccseinek eredményét!

* Ha eltalálod melyik csapat nyer, veszít, esetleg a döntetlen eredményt, máris nyersz 1 pontot.
* Ha olyan jó vagy, hogy még a gólkülönbséget is helyesen tippelted meg, akkor 2 pontot kapsz.
* Ha pontosan eltalálod az eredményt, az már telitalálat és 3 pont a jutalmad.

....
<#vigyor2>
LasDen
a múltkori meccsen is volt egy okos észrevétele...😄
de mikor interjúvolta a sorsoláson a tagokat hogy vigyorgott má....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

de ottót megnevelték 😄
LasDen
fos ez a meccs....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
E- Bayern, Roma, Basel, ezek közzül lesz valaki a 2 továbbjutó. Itt bármi lehet tényleg.

F- Chelsea mehet majd Moszkvába, nem lesz egyszerû menet, Marseille is hátha produlál vmit. Itt is csak ez a 3 csapat az esélyes a továbbjutásra, szlovák csapat max picit zavaró...

G- Ezt különösen nem kell bemutatni, itt mind a 4 sanszos, Auxerre is okozhat bõven meglepetéseket.

H- Arsenal mindig kifogja a szláv csapatokat, Partizan se gyenge, Donyeck is bõven jó csapat, Braga meg majd kiderül mit alkot.

Sztem ezek izgalmasabbak mint a többi

LasDen
matchdays are as follows - Sep 14/15, Sep 28/29, Oct 19/20, Nov 2/3, Nov 23/24 and Dec 7/8.

hedonist
Amúgy mikorra derülnek ki a fix meccsdátumok?

hedonist
én örülök,h együtt vagyunk a zsolnaiakkal, mert, ha isten is úgy akarja élõben láthatom a kékeket <#worship>

WuFraZselic
és a Twente helyett a Zsolna 😞

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
szerintem ahol komoly kavarodás lehet az az A és G, esetleg még a B. a többi elég lightos

jAsOn VoOrHeEs
De jó lett volna egy Schalke az Ajax helyére. 😞

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

SLICK
E-F-G-H csoportok nem gyengék...

papíron és név alapján mondtam...Uniteddel én mindig mint kiesõ úgy számolok, azért nem említettem õket😄😄😄 emlékeztek 2005-re? Benfica hogy kiejtette már õket azon nevettem szinte xD

hedonist
mivel erõsebb mondjuk a MU csoportja, mint a mienk? sztem Marseille jobb, mint a Rangers vagy a Valencia(nagyon meggyengültek)

WuFraZselic

Ajax, Real Madrid, Milan = 20 BL/BEK gyõzelem xDDD az erõs + Auxerre...

Inter, Werder, Twente, Tottenham se semmi...

Barcelonának, Arsenalnak, Chelseanak óriási mázlija van szokás szerint a csoportkörben

LasDen
uccsó kalap....mingyá vége....

SLICK
Tart még a sorsolás vagy vége? Nincs tv-m

bakkerman
muhahaha Panat kaptuk 😛P

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
húúú...ott van Collina is 😄

ForzaInter
ja akkor azzal kevertem.. kösz

Yo, Bitch!

jAsOn VoOrHeEs
LasDen
ma

ForzaInter
Nem holnap eu szuperkupa elõtt?

Yo, Bitch!

jAsOn VoOrHeEs
Sorsolás ma este 18 órától a Eurosporton és a Digisporton.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Zenit is kiszopott az Auxerretõl.. Magyarjaink csapatai balszerencsések voltak...

LasDen
elég az...kiszoptak mint a szar...háháhá...😄