Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ahham köszi, elnéztem végül is azt eltaláltam h svájci csapat xDDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

LasDen
az a Basel legyen Young Boys 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

sima Tottenham gyõzelem a Basel ellen elég egyoldalú meccs volt nem maradtatok le semmirõl...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

zaki
mekkora zsidóság úristen 😄
akkor már jobban jár az ember, ha lemegy valamelyik kocsmába, és megiszik két sört mellette 😄

LasDen
gondolom így is akarják növelni az elõfizetõket...hülye faszok 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lcapitant
akkor nem ott nézem.... 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Szeptember elsejétõl nem lesz élõ adás a DIGI Sport honlapján, csak az UEFA által rendezett mérkõzéseket (BL, EL) lehet majd nézni, azokat 600 forintért meccsenként.
Lcapitant
jaja....f@szom kivan

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

na mostmár bekaphatja a digi tényleg -.-
már jegyet kell venni az online adásra...
bakkerman
az a Salzburg is elbújhat,amekkora szponzor áll mögöttük,már rég stabil BL résztvevõnek kéne lenniük,ehelyett,talán ha egyszer voltak fõtáblán...Juhász Rolit sajnálom,de sajnos idén se igazol el,mert nagyobb csapatnak nem fog kelleni,mert játszott a BL-ben...a Braga bejutásának örülök!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

jAsOn VoOrHeEs
BL sorsolás: csütörtök 18:00 (Eurosport, Digisport)
EL sorsolás: péntek 13:00 (Eurosport, Digisport)

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Sheriff (moldovai)–FC Basel (svájci)0–3
Továbbjutott: a Basel, 4–0-val
Hapoel Tel-Aviv (izraeli)–Salzburg (osztrák)1–1
Tj: a Hapoel, 4–3-mal
Anderlecht (belga)–Partizan Beograd (szerb) 2–2 – 11-esekkel 2–3
Tj: a Partizan Beograd, 4–4-gyel, 11-esekkel

Sampdoria (olasz)–Werder Bremen (német)
3–2 – h. u.
Tj: a Werder, 5–4-gyel
Sevilla (spanyol)–Braga (portugál)3–4
Tj: a Braga, 5–3-mal

kérem szépen idén elég sok kihulló csapat lesz a csoportkörben:S

jobban örültem volna egy Anderlecht, Sampdoria, Sevilla, Salzburg továbbjutásnak...amúgy asszem a múltkor tippeltem egy sráccal és nagyon durván nem jött be semmi😄😄😄

ha így van, nagyon durva pech...Juhásznak ezek után váltani kéne, tavaly a Liege happolta el a bajnoki címet 11-sekkel és amiatt nem jutott BL-be az Anderlecht, idén meg ez...basszus 2-2-es elõnyük volt, na mind1...a többi meccs eredményét nem tudjátok? egyedül a Samp meccsét tudom

hedonist
hát sztem hiába jött fel a gyepszõnyeg ott, akkor is, ha koncentrálni tudott volna, ellövi laposan, dehát nem hibáztatom, óriási nyomás lehetett rajta..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

talaj hibája volt amúgy ilyen nincsen h hárman is felé rúgják én azon csodálkoztam h Bussufa nem reklamált...

hedonist
szegények ezt nem hiszem el, annyira éreztem,h Boussoufa is fellövi az égbe...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Sampdoria pedig a 93. percben roggyant össze az is nagy meccs volt a Brémával...nevetséges a rohadt szerbek mindig mázlisták...

Kaplan
Szerencsétlen Anderlecht, szép kreatív focit játszottak pedig. Juhászt nagyon sajnálom, most már tényleg feljebb kellene lépnie innen. Ez a gyep mizéria meg elképesztõ volt.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

LasDen
Ottó bevallotta hogy régóta van a labdarúgásba....fuck yea...😄
jó meccs volt....anderlecht újra fog füvesíteni 😄

banok
szerintem

FC Salzburg
Rosenborg BK
FC Basel 1893
AC Sparta Praha
RSC Anderlecht

Tottenham Hotspur
Sevilla FC
SV Werder Bremen
FC Zenit St. Petersburg
AFC Ajax

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bakkerman
arra a párharcra meglepetés szagot érzek 😛

miért a Braga?

bakkerman
tipp:
Salzburg
Sheriff
Sparta Praha (omg,cseh-szlovák párharc...lesz ott bunyó)
Anderlecht
Tottenham
Braga
Sampdoria
Zenit
Ajax

nemár kiesik az egyik?😞

aszondja

Zenit, Sevilla, Tottenham, Anderlecht, FC Sheriff, Rosenborg, Salzburg, Ajax ott a helyük a BL-ben😊

Fabio Capello
werder-samp érdekes lesz O.o

jAsOn VoOrHeEs
FC Salzburg - Hapoel Tel Aviv FC
Rosenborg BK - FC Kobenhavn
FC Basel 1893 - FC Sheriff
AC Sparta Praha - MSK Zilina
FK Partizan - RSC Anderlecht

BSC Young Boys - Tottenham Hotspur
SC Braga - Sevilla FC
SV Werder Bremen - UC Sampdoria
FC Zenit St. Petersburg - AJ Auxerre
FC Dynamo Kyiv - AFC Ajax

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Kaplan
Most nekik volt szerencséjük a bolgárokkal mint a lokinak múlt évben..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bakkerman
a Zilina ezzel bebiztosította minimum az EL csoportkört...hát igen

zaki
BAJNOKOK LIGÁJA, 3. SELEJTEZÕKÖR VISSZAVÁGÓK
FC Basel (svájci)–Debreceni VSC (magyar) 3–1 (Cagdas 26., Chipperfield 59., Shaqiri 64., ill. A. Coulibaly 74.)
Továbbjutott: az FC Basel, 5–1-es összesítéssel
HJK Helsinki (finn)–Partizan Beograd (szerb) 1–2 (Kamara 39., ill. Cléo 9., 92.)
Tj: a Partizan, 5–1-es összesítéssel
Zenit Szankt-Petyerburg (orosz)–Unirea Urziceni (román) 1–0 (Danny 39.)
Tj: a Zenit, 1–0-val
FC Köbenhavn (dán)–BATE Boriszov (fehérorosz) 3–2 (César Santin 2., Kvist 27., N'Doye 59., ill. Koncevoj 40., Nyajahcsik 44.)
Tj: az FC Köbenhavn, 3–2-vel
Zilina (szlovák)–Liteksz Lovecs (bolgár) 3–1 (Rilke 52., Oravec 70., Ceesay 84., ill. Sandrinho 50.)
Tj: a Zilina, 4–2-vel
Lech Poznan (lengyel)–Sparta Praha (cseh) 0–1 (Kladrubsky 50. -11-esbõl)
Tj: a Sparta, 2–0-val
Fenerbachce (török)–Young Boys (svájci) 0–1 (Bienvenu 40.)
Tj: a Young Boys, 3–2-vel
Red Bull Salzburg (osztrák)-Omonia Nicosia (ciprusi) 4-1 (Svento 21., Schiemer 37., 40., Boghossian 58., ill. Rengifo 91.)
Tj: a Salzburg, 5–2-vel
Gent (belga)–Dinamo Kijev (ukrán) 1–3 (E. Coulibaly 85., ill. Harmas 32., Milevszkij 55., Huszev 90.)
Tj: a Dinamo Kijev, 6–1-gyel
PAOK Szaloniki (görög)–Ajax (holland) 3–3 (Vieirinha 16., Szalpingidisz 56., Ivics 91., ill. Suárez 48., De Jong 50., Lindgren 55.)
Tj: az Ajax, 4-4-es összesítéssel, idegenben szerzett több góllal
Celtic (skót)–Braga (portugál) 2–1 (Hooper 52., Juárez 79., ill. Paulo César 20.)
Tj: a Braga, 4–2-vel
Rosenborg (norvég)–AIK (svéd) 3–0 (Prica 55., Demidov 64., Lustig 76.)
Tj: a Rosenborg, 4–0-val
Dinamo Zagreb (horvát)–Sheriff (moldovai) 1–1 (Sammir 55. – 11-esbõl, ill. Volkov 16.)
Tj: a Sheriff, 2–2-es összesítéssel, tizenegyesekkel (6–5)
Kedden játszották
Anderlecht (belga)–TNS (walesi) 3–0 (De Sutter 17., Lukaku 69., 74.)
Tj: az Anderlecht, 6–1-gyel
Hapoel Tel-Aviv (izraeli)–Aktobe (kazah) 3–1 (Zahavi 16., Szahar 31., Ba 35. - öngól, ill. Tlesev 90.)
Tj: a Hapoel, 3–2-vel

Lcapitant
4

totti10
selejtezõk hány fordulósak? 3 vagy 4??

hajrá,lilák!

LasDen
ezeket még megveri...😄

A Debrecen lehetséges ellenfelei:
HJK Helsinki (finn)
Levadia Tallinn (észt)
Liepajas Metalurgs (lett)
FH Hafnarfjardar (izlandi)
FK Zeljeznicar Sarajevo (bosnyák)
Olimpi Rusztavi (grúz)
Pjunik Jerevan (örmény)
NK Koper (szlovén)
Inter Baki (azeri)
FK Renova Dzsepcsiste (macedón)
Dinamo Tirana (albán)
HB Tórshavn (feröeri)
The New Saints (walesi)
Linfield (északír)
Jeunesse Esch (luxemburgi)
az elõselejtezõbõl továbbjutó csapatok

REAL MADRID

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

csak úgy egy laza meccsre kirucansz vagy vmi tanulmányi kirándulás ?😄
Rockynhooo
az a topik ? 😄 mindenki csak sír állandóan hagyjuk má 😄

LasDen
én biztos ezt tenném...nem vagy fair...a topik tanított meg mindenre, amit tudni érdemes és így hálálod meg??!! 😄

Rockynhooo
na persze 😄

LasDen
majd összedobjuk...mert term. viszed a madrid topik minden megbecsülésnek örvendõ tagját....😄

Rockynhooo
nemnem , Bernabeu .. feltéve ha lesz annyi pénzem hogy bemenjek 😄

WuFraZselic
ja azt hittem mész Milánóba 😄 azért furcsálltam 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Rockynhooo
jah hát nem ezt a serleget konkrétan hanem Madridosat : D

ForzaInter
A San Siro múzeumában akárki megnézheti a bl trófeát.. 10 euro a stadionlátogatás, és mindent megnézhetsz.

Yo, Bitch!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

WuFraZselic
mermérhogymi 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Rockynhooo
lefényképezem meg kirakom facebookra <#idiota>

<#wow2>
meg is csókolod? 😄
am én azt sajnáltam az idei bl szezonból,hogy nem láthattam büntetõpárbajt de sajnos még hosszabbítást sem 😞
Rockynhooo
Érdekes egy meccs volt, az biztos hogy megérdemelték az olaszok a kupát, hiába támadtak a friccek , gólt nem bírtak szerezni... még jo hogy pártatlan voltam :d nyáron szerencsére látom a serleget 😄

engem se csak a füles rajtam van és hallgattam közben tovább...