10753
Bajnokok Ligája
-
hugopareiros #7708 áldja isten kicsiny városkám tv szolgáltatóját, hogy lépést tart a fejlődéssel és a Digi 1-2 ott köszön a csatornakiosztásban :) -
#7707 lényegtelen...amint lejárnak a sporttv jogai a digi elfogja happolni a kért ár háromszorosát fizetve.... -
#7706 Csak a Copa dey Rey tekintetében szerezték meg a Barca és a Real meccseket. -
#7705 micsoda? megvették a barca meccsit a digisek? hát ez g*eci nagy lol. a sport1-2 meg lassan elmehet a fenébe
nekem jelenleg van digi1-2-őm (pár hét és nem lesz), és elmondhatom, hogy szerintem jó csatornák. korrektek a kommentátorok, a stúdióbeszélgetés is (magyar szinten), nálam már átvette a sport1-2 helyét a képzeletbeli ranglétrán. ettől függetlenül az üzletpolitikájuk elég genyó -
#7704 rákényszerül hamarosan a t-home is, mint ahogy minden más szolgáltató. nagyon jól csinálja a digi. -
#7703 és az a kurva kibaszott(MÁR ELNÉZÉST) digisport mikor jön meg a T-Home kínálatába???? merthogy mostmár magyar-spanyol-német focin kívül SEMMIT nem látok! Jah,és a hírek szerint az ősztől a kedvenc csapatom is náluk lesz látható KIZÁRÓLAG... -
#7702 kurva anyukkat már
vissza az m1 re!!!! -
#7701 A FEM3 és a PRO4 is megérkezett a DIGI kínálatába!
-
#7700 nekem hálistennek van pro4-em,de azért ez tényleg nagyon köcsög húzás a TV2-től... -
IXEMGabeo #7699 no comment... -
Redmer #7698 Lesz nagy felháborodás megint. TV2 -
#7697 Tavasztól a PRO4-en látható a Bajnokok Ligája -
#7696 TV2 székházat le kéne már rombolni, majd felszántani és besózni...
[ul=http://hvg.hu/sport/20120127_pro4_bajnokok_ligaja]Tavasztól a PRO4-en látható a Bajnokok Ligája[/url] -
#7695 hát sztem sem tuti sőőt:D
lesz ott kűzdelme a továbbjutásért! -
IXEMGabeo #7694 ugyan már:) -
#7693 Ha a Napoli és a Milan is a csoportkörben mutatott formáját hozza, akkor nem lesz az olyan necces. -
#7692 nekemis a legneccesebb a napoli-chelsea meccs,meg a milan-arsenal,a többi az simább lehet -
zsotesz #7691 Én nem írnám le az APOEL-t. Nagyon magabiztos a lyon, de én meglepetést várok -
#7690 Chelsea közel sem olyan tuti a Napoli ellen. -
IXEMGabeo #7689 Lyon tuti
Chelsea tuti
Milan fog továbbjutni sztem, de ez szorosabb lesz
Bayern tuti
Barcelona nem kérdés
Real Madrid tuti
Zenit - Benfica hmm én itt a Zenitre teszek
Inter, de ez is szoros lesz az idei formát nézve -
IXEMGabeo #7688 Milan - Arsenal pikáns lesz bár egyiket se bírom:D -
IXEMGabeo #7687 ez a Lyon vicc milyen könnyű ellenfelet kapott pedig bűngyenge csapat:S:S bundakirályok -
#7686 realitás :D -
#7685 ez majdhogynem a papírforma...:D -
#7684 lyon,napoli,arsenal,bayern,barca,real,benfica,inter továbbjutást várok,én legalábbis :D -
#7683 -
IXEMGabeo #7682 köszi....kacsintásnak ott kell lenni a végén valahol, majd figyeljétek... -
tyúkszem #7681 December 6-7-i bajnokok ligája meccsek -
tyúkszem #7680 Dinamo Zagreb vs Lyon teljes meccs -
#7679 Dinamo Zagreb-Lyon 1-7 ::: Sky Sports összefoglaló -
#7678 Nyílván vicceltem, bár sztem nem esélytelenek:) Egy Real vagy egy Barca 2 meccsen azert valszeg megveri, de a többi csapatot sztem kiüthetik, beleértve minket is...sajnos -
#7677 Lyon francia csapat,Marseille francia csapat,a franciáké a következő EB,az UEFA fő góréja francia,köszöntem,sziasztok. -
eLiXir #7676 a 7-1ről értelmesebb összefoglaló videó van? ami mondjuk nem arabul van -
IXEMGabeo #7675 írták ma, hogy nem találtak bundára utaló jeleket. Hmm az ilyen nem rögtön szokott kiderülni, de ez rohadt gyanús. Ez kb olyan volt, mint amikor NSZK és Ausztria kiejtették Algériát 82-ben, vagy amikor Svédek és a Dánok összejátszottak az Olaszok ellen 2004-ben... itt most az Ajaxxal történt ugyanez -
#7674 ezt a kacsintást nem láttam....nsen volt videó de én semmit nem láttam abbl a szarból.... :DDD -
IXEMGabeo #7673 ez a forduló úgy ahogy van bunda volt. Zágrábi játékos kacsintott egyet és természetesen pont 7-1 kellett a Lyonnak aha...Dortmund pedig 2-0 ra vezet még a 80. perc környékén és 2-3 a Marseillesnek rohadék bundázó franciákat tovább kell juttatni. Nem kell velem egyetérteni, de biztosra veszem, hogy itt valami nem volt tiszta -
#7672 nem,ahhoz kell a bwin kis grófja,acélzolika is :DD -
#7671 persze és a zte meg az nb1 be óriási hajrával bajnok lesz -
#7670 Apoel ellen :D -
#7669 bocsánat! Jövőre:D