Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
az Inter teljesen szétesett. híg fos lett lett a csapat. nincs sem összhang, sem normális egyéni teljesítmény

pl. Sneijder is milyen már. mint aki még nem látott labdát!

elhitte az egész csapat, hogy õk aztán annyira jók, hogy elég, ha felmennek a pályára. remélem helyreteszik a dolgokat a fejekben, szeretem ha sok jó csapat van európában

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

banok
BL streamek mára
tegnap a Twente és a Spurs gyõzelme elég meglepõ volt.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

SLICK
buktam a kazany, barca, bremen, mu meccsek végeredményét... igaz nem tipp-mix hanem iwiw játék, de hát ez az elsõ alkalom mikor egész jól állnék 😄 Ha most is bent maradok az elsõ 5000-ben akkor nem fog zavarni 😄

a lyon majdnem egyenlített 4:0-ról 😄
Rockynhooo
na a "világ legjobb csapata "<#gonosz1>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
Bale nem gyengén odabasz :o

banok

Lcapitant
jó meccset kapott 😊

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Voyager5
Tottenham-Inter meccset Kassai vezeti <#worship>
ok

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ja tényleg, Drenthe-szindrómában szenved 😄
LasDen
igen...kezdetben balbekk volt, de annyira tud védekezni mint drenthe....szélsõként viszont fenomenális....tud a srác 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hedonist
kb 2 szezon óta nem játszott védekezõ poszton, és én nem csak a BL-ben figyelem õt, hanem mióta Spursös.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

érdekes h a Southamptonból anno balhátvéd címszóval adták el a FIFA-ba is balhátvéd...sosem értettem ezeket a posztokat miként változnak...Bale nálam balhátvéd az egy más kérdés, hogy mára már tud elõrébb szélsõként is játszani

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

limperatore
de amikor kommentátor azt mondta h cordobát simán ott hagyja nagyon nevettem 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

hedonist
ez minden szép és jó sztem is fasza Bale csak kár,h nem balhátvéd, hanem klasszik balszélsõ már másfél éve😊 Assou-Ekotto a Spurs Balhátvédje.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

WuFraZselic
hát BL-ben vélhetõen nem volt 😊

amúgy Assuo-Ekkoto volt a balhátvéd, most szélsõt játszott. de durva, hogy lefutotta pl. Zanettit, akit elég nehézkes a kora ellenére is

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
szokásos inter forma leülnek mikor már megvan a meccs
de ha inter nem áll le akkor lõttek volna még párat
na mind1 ez egy jel h felejtsék el ezt a leülõs játékot

bale-t meg el kell hozni nagyon gyorsan 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Giggsnek ezekszerint nem volt mesterhármasa sose?😮 ezen ledöbbentem h Bale az 1. walesi akinek sikerült

ja azért hiába vette az Inter lazára innen 3 gólt szerezni le a kalappal nem sok csapat csinálta volna ezt meg...fõleg egy balhátvéd 2x csináljon egy szólót és gyak. 3x megetette a védelmet😄😄

WuFraZselic
jaja, idén lett 21. nagy jövõ vár rá, tõle féltem egyedül, hát baszki jól rám is ijesztett, bár ehhez kellet a 2. félidõben mutatott már-már Intertõl megszokott leülõs, tartalékolós játék. nem egyszer jöttek föl 3/4-0ról ellenünk, a lényeg a 3 pont, de igen is helye van a legjobb 32 közt a Tottenhamnek!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

és mégcsak 20-21 éves?

WuFraZselic
beszarás ez az ember

SLICK
na ott a 2. is
Tényleg tud valamit :o

Amúgy a Valencia nyerhetne, na meg a Bremen is, a többi maradhat úgy

És bazdmeg 3. gólt is meglõtte Bale 😮

egyetértek ezt nem hiszem el

4-3 és megint Bale

ez csúcs ez a Bale hamarosan nagyobb csapatnál is kiköthet...
lazára vette az Inter picit

Rockynhooo
Azért remélem a Spursnek meg lesz a második hely.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

WuFraZselic
én se idén, hála a Diginek, de goal.com-on rendre 8.5 feletti értékelést kap, sok gólpasszt ad, és amennyire jól védekezik annyira jól támad is

Rangers - Valencia meccsen meg minden maradjon így, vagy nyerjenek a vendégek 😄

SLICK
én angol bajnokikat, Spurs meccseket meg pláne nem szoktam nézni... (nem mintha bajom lenne a Spurssel)
Így nem mondok róla véleményt, de amúgy tényleg nem tûnik rossz játékosnak.

Amúgy Rangers - Valencia meccsen is mi van már? Edu rúg egy gólt, majd öngólt is. Tiszta Bayern - Cluj szindróma 😄

WuFraZselic
szerintem jelenleg a világ egyik legjobb balhátvédje <#eljen>

SLICK
természetesen nem így értettem, hogy az Inter ennyivel jobb.
Csupán bíztam egy jó meccsben és nem ezt kell látnom ami eddig történt.

Közben 4:1! Bale gyönyörû szólót ejtett :o

ennyivel nem jobb az Inter...szerencséjük volt a 2. perccel, döntõen befolyásolta a meccset + emberhátrányba is került a Spurs ez nem szerencsés rögtön a meccs elején

SLICK
sajnálom a Spurst... Azt reméltem szorosabb meccs lesz.

atya világ 4-0😮

digin biztos lesz, mást nem tudok, esetleg német csatornák közül valamelyik

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Összefoglaló lesz valahol a mai meccsekrõl?

én meg az iwiw-en vendégre raktam <#wilting>

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

nem semmi 14. perc és 3-0 pedig a Tottenham nem rossz, vannak ilyen helyzetek mikor egyes csapatok beleszaladnak ebbe

ha jól látom, a spurs kapusa is ment zuhanyozni
inter jól bekezdett, 10. perc, 2-0

van valahol mûködõ digisport stream?
Murder3
Roma-Basel 1-3 ja így már világos a debreceni alázás?😄

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

SLICK
LOL! Bayern a Cluj két öngóljának köszönheti a vezetést 😄

banok

hedonist
én tudom, kérdés, hogy te tudod-e észkombájnkám😄

limperatore
na tudd hány kiló vagy azért

hedonist
jolvan okoskam allj be a sarokba

limperatore
inkább paraszt mint cigány

hedonist
na te nekem ne, pont te sg legutolsóbb parasztja😄

limperatore
raj? szép magyar szó