10753
Bajnokok Ligája
-
IXEMGabeo #8389 szabadrúgást eléggé benézte Weidenfeller...de nem baj utólag, hogy bement:D 1-1 nagyon jó nekem félidei eredménynek...Real meccs is jól áll. Remélem 1-1 vagy max 2-1 lesz az a meccs -
#8388 Az lehet, én tvben nézem. -
#8387 megy csak akad mint a fene... -
#8386 Meg ez is. -
#8385 az hatalmas gól volt:D
-
#8384 Az itvzz nálam megy. -
#8383 Egyik se mukodik nalam. -
#8382 #8366 -
IXEMGabeo #8381 luftot rúg és egymásba esik a 2 védő -
IXEMGabeo #8380 Lewandowski egyenlített -
#8379 Mukodo streamet tud valaki a Real-MU meccshez ? -
IXEMGabeo #8378 vezet a Sahtar...és pont egy szabad gól:S:S:S Dortmundnak egyenlítenie kell -
IXEMGabeo #8377 1-1 ez maradhatna ez az eredmény -
IXEMGabeo #8376 gól semmi extra nem volt, szép fejes, de a Mucsaröcsöge is gólt lőhet szögletből egy Realnak, ha jól begyakorolják -
IXEMGabeo #8375 hoppá 0-1 márcsak 1 max 2 gól kéne -
IXEMGabeo #8374 utsó Real - Manchester BL meccs nem 2003-ban volt? Ugye az negyeddöntő volt és a Real ment tovább. Arra még emlékszem is -
IXEMGabeo #8373 baszki kapufa:S -
IXEMGabeo #8372 na a Real - MU meccsnek legalább 1-1-nek kéne lennie akkor máris jól állok a tippmixemmel -
#8371 én máe a meccsek előtt telefalom magam chipsszel meg sört küldök mellé, már meg sem bírok mozdulni -
#8370 na hajrá BVB!:D -
#8369 Hajrá MU :D -
#8368 nálam már csipsz sör szotyi bekészítve gép elé,real-mu-n hajrá egyik győzzön a másik! :DD gecinagy meccs lesz -
IXEMGabeo #8367 ma boldogan fogom nézni ahogyan a Real és a MU szétzúzza egymást:D
Dortmund jó lenne, ha tovább kerülne bár a Szatyor is elég szívós -
#8366 Mai nyolcaddöntők
20.45 Real Madrid-Manchester United tv: Digisport1 hu, STV1, hRT2
20.45 Sahtar Donyeck-Borussia Dortmund tv: Digisport2 hu, ZDF
streamek: -
#8365 szétkapják a sáktyórt :D -
#8364 majd ma kiderül mennyire tud felpörögni 100%-osan a BL-re a Klopp team! -
#8363 hát ha elődöntöbe lenne egy Bayern-Dortmund az se lenne annyira rossz, mert legalább egy német tuti lenne a döntőbe:D
kitudja lehet Dortmund-juve döntő lesz és megismétlődik a 97-es finálé:D -
#8362 miért szégyen?
inkább pont, hogy nagy szó úgy h nincs a bajnoksága senki aki kb a közelükbe érne...
-
#8361 egy buta fasz,intelligencia szintje kb egy favágó angol középhátvéd szintjén mozog,92. percben pirosat kapni...soha nem lesz BL győztes!!!!!! Nagyon remélem! -
#8360 :D:D
mekkora paraszt:D
csak sikerült kiállítatnia magátDD::D -
#8359 hát nem történt csoda
már az is szégyen, hogy ez a szar skót csapat idáig juott -
#8358 de ibra bebizonyította h bl-ben továbbra is balfasz :DSAD:SADSA:DSA -
#8357 jaja
-
nagy hős #8356 Psg tovabb is jutott kb -
#8355 minek jusson a bayern döntőbe?? úgyis kikap....:D -
#8354 Hat igen,enis szurkolok,csak egy masik spanyol legyen a dontoben a bayern ellenfele;) -
#8353 Mai nyolcaddöntők
20.45 Celtic-Juventus tv: Sport1 hu, TVR1
20.45 Valencia-PSG tv: Digisport1 hu
streamek: -
#8352 Tuti egy ágra sorsolják a Bayern-Dortmund kettőst, de kétlem, hogy német döntő lesz. Dortmund szerintem biztos dobogós lesz, őket meg is nézném a döntőben akárki ellen. -
#8351 Barca-Bayern döntőt már most aláírnám! :D spanyolon kívül a német focinak szurkolok,hátha a Bayern vagy a Dortmund eljut a döntőig,vagy csak a legjobb négyig. -
#8350 szerintem mind1 kit kapnak, ha papírformát nézzük a döntőbe úgyis a barca ellen kellene játszani, szóval így is úgy is össze kerülnének nem szerencsés esetbe.
bár nyilván a legjobb lenne ha jó sorsolást kapnánk, de annyira nem érdekel ez a része már egy ideje.
az utóbbi 3 évbe 2 döntőből 2-t vesztettünk(ráadásul a chelsea ellen megint volt egy 99-es manchesteres szopás,inter ellen legalább szar is volt a csapat, meg ott az inkább volt meglepetés szerű döntő mintsem az, hogy tavaly ott voltunk) egyszerűen nyerni kell már végre valahára, a szemembe nem kifogás az sem, ha a barca ellen vesztünk
egyébként én egy bayern-dortmund döntőről álmodok...:D hatalmas siker lenne a német focinak és talán mostani idény az ahol ez még el is képzelhető.
meg ott szerintem könnyedén behúznánk azt a döntőtXD