Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
Máma már megint BL lesz

20.45 Bayern München-Basel tv: Pro4, TVR1, STV2
20.45 Internazionale-Olympique Marseille tv: Digisport hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=278&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

grat😄

pedig mindenki leírta õket!

mondjuk örülök neki, hogy kiejtették a bundásokat...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Az Apoel a nyolc között <#taps>

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

banok
ma

20.45 Basel-Bayern München tv: Digisport Plus hu, Sat1, ORF1
20.45 Olympique Marseille-Internazionale tv: Digisport hu

szucsy89
Apropó, nem tudja valaki belinkelni azt a táblázatot ami a ligák közt van?

Arra lennék kívnácsi, hogy mennyi jelenleg a különbség az angol és a spanyol bajnokság között, és hogy belátható idõn belül helyet tudnának-e cserélni. 😊
Rockynhooo
Reméljük két olasz lesz ott a két angol helyett 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

bakkerman
és valóban 😊) két olasz IN,két angol OUT,erre szoktam benyögni egy "muhaha"t 😄DDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szucsy89
A Chelsea lehet rúg kettõt otthon, de hogy a Napoli is lõ gólt az ziher... 70%-ban eldõlt ez a párharc, persze ez a BL, és hosszú idõ van még a visszavágóig, addig lehet lesérül Cavani vagy elkezd menni a Chelseanek, de erre kicsi az esély.
ja te is ezt mondtad, így van

akkor viszont a Chelsea tuti mondatom visszavonom nem gondoltam volna h így fognak a Napoli ellen is szenvedni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

poén, de még vezetett is a Chelsea...

körülmények ismeretében õszi forma alapján sima Chelsea gyõzelem lehetett volna akár..., Villas Boast így viszont lehet elküldik ez már sorozatos blama a csapatnál...

mind1 a Napoli nyert, de még a Chelsea otthon rúghat kettõt

Tyler1
Úgy értem, hogy nem papírforma eredmény született, mint amit sokan jósoltak. Az 1 idegenbeli gól viszont sokat ér, a Stamfordon pedig 2 gólt biztos összehoztok. Nem dõlt itt el még semmi.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Oziris666
Nem is lett komoly párharc sajnos...

Tyler1
Napoli - Chelsea 3:1
Csak nem hitte el senki, hogy ez komoly párharc lesz.

Voyager5
A 2000-es évek elején meg Spanyol, Német dominancia volt, már ami a döntõket illeti.
Változik a foci is folyamatosan, úgy látszik ebben a szezonban az Angolok pihennek rá a következõ évekre 😊
hálistennek...nem kellene angolok éveken keresztül 3 is bejutott állandóan az elõdöntõbe

bakkerman
most a negyeddöntõben még azis lehet,hogy a 2 spanyol mellett lesz két francia,két olasz,1-1 orosz,német csapat

ressy14
Mekkorát fordult a világ 1-2 év alatt, Pár éve még az volt a kérdés, hogy melyik angol melyik másik angollal játszik az elõdöntõben.

Dum spiro, spero.

bakkerman
Zenit-Benfica 3-2 Shirokov (2) Semak ill. M.Pereira,Cardozo
Milan-Arsenal 4-0 Boateg,Robinho (2),Ibrahimovic

utóbbin nagyon meglepõdtem <#wow1> ha a Chelsea kiszop a Napolitól,akkor nem lesz angol csapat a legjobb 8 között.

banok
20.45 Milan-Arsenal
tv: Digisport hu, ORF1, Sat1, STV1, ITV1, TVR1

bakkerman
meccs elõtt énis biztosra vettem a leverkusen gólt,de sajnos nem raktam meg

hmm nem rég azt hiszem

1-2-es végeredményt tippeltem, majdnem bejött, de azt tudtam, hogy gólt fog rúgni a Leverkusen...visszavágó 2-0 körül lesz valószínûsítem

banok
Ma ismét Bajnokok Ligája!!
20.45 Bayer Leverkusen-Barcelona tv: Pro4, STV2, TVR1
20.45 Olympique Lyon-APOEL Nicosia tv: Digisport hu

Voyager5
2 ping max a netem

Azigen
az lehet, fõleg, ha abból indulok ki, hogy egy bizonyos réteg elkeseredésében az Ezo tv-t hivogatja...

de a sportot ritkán nézik, jó nekik a UPC

a 84 éves mamámnak kell cool, rtl, tv2, romantica tv, story tv és az összes is fosch 😄
élete egész nap a szappanoperákat és az ilyen baromságokat nézni

<#sir>

szomorú, na, de persze a nyugdíjas frontnak nem kell a net és a sportmûsorokat sem bámulja a nagyrésze...

nekik elég az MTV, Duna TV esetleg a Magyar ATV

bakkerman
nálunk itt a panelba az a helyzet,hogy az utcánkban 1. tõl 90.-ig mindenhol jelen van a digikábel,DE KIBASZOTT érdekes módon csak a miénkben nincsen digi,csak a parabolás szar. igaz a t-home-ra se panaszkodhatom,a net szuper,a tv szuper,csak ugye hiányzik a digisport...szavazni lehetett,hogy jöjjön-e ide is a digi,csak a sok öregnek nem kellett,mert minek,na meg az egyik szomszédunk t-home üzletkötõ,és lehet neki elért a keze valameddig...patt helyzet,parabola meg kilõve,inkább ülök a stream elõtt

igen, de eddig Pro 4 nem volt, Fem 3 sem, Story 5 se, mostmár ezek is vannak.

Egyébként jó a Digi, mert olcsó és kb a legnagyobb csomagunk van 2 ping max a netem is lemértem a múltkor... UPC-t meg ott kell hagyni a francba, mondjuk ezt nem mindenki teheti meg, mert elég sok lakónak csak ez az egy szolgáltatója van

bakkerman
akkor te szó szerint látsz mindent,magyar bajnokságtól kezdve a BL-ig 😄D

most néztem meg a csatorna kiosztást

nálam minden van PRO 4 is😄 Digi plus is van szóval elvileg minden BL meccset látni fogok

sniff sniff...mai csatornarendszer és program követhetetlen számomra...

szucsy89
😞 így vót
Kb. 10 éve én is állandóan meccseket néztem hétvégén, amíg nem volt sport 1-2, külföldi bajnokikat nem igazán lehetett nézni sehol. Mostanra odáig jutottam, hogy a Real Madrid meccseit megnézem aztán annyi, meg persze a válogatott meccseket. BL-rõl is leszoktam, ott is csak az RM meccsét nézem meg, max. az összefoglalót meglesem, de azt sem mindig.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

bakkerman
hát igen 😞( már akkoris megvolt a mezeket fel,és ott adás végén kirakták egy táblázatba,hogy milyen meccsek lesznek a hétvégén,amiket adnak,mindig írkáltam egy lapra õket,és aszerint csináltam,vagy nem csináltam magamnak programot 😄DD vasárnapi ebéd után jöhetetett rögtön egy angol bajnoki,aztán egy olasz 15:00-tól,este pedig jöhetetett a Barca,vagy valami más spanyol meccs...most meg mivan...minden hétvégén két fix meccs van,amit igyekszek,és tudok is nézni,a saját csapatom meccse,meg a Dortmundé,angol,olasz,francia,ezekhez már csak streammel "jutok" hozzá :S

Effe88
jaja
ne is mond régi szép idõk...😞

szombaton elkezdték a 13:45-ös pl meccsel, éjfélig foci volt megállás nélkül, vasárnap meg háromkor indult az olasz meccsekkel és este 11-ig adtak élõben megállás nélkül
Effe88
bizony jó idõk voltak
volt bundesliga.seria a,pl,spanyol minden egész nap(szombat és vasárnap) ment a foci😄😄😄
jó volt...

hedonist
Hogy gond??

Azok voltak a gyönyörû idõk😄 PL, spanyol liga egy helyen, jó kommentátorokkal.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

LasDen
anno a sporttv-n voltak és ott sem volt gond velük (ha jól emlékszem erre)...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Grove4
Az oké, hogy megveszik a jogokat, de ennyi meccset (spanyol, olasz, angol, meg azt hiszem német is) két csatornán is necces közvetíteni, hogy ne legyen ütközés.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

áldja isten kicsiny városkám tv szolgáltatóját, hogy lépést tart a fejlõdéssel és a Digi 1-2 ott köszön a csatornakiosztásban 😊

LasDen
lényegtelen...amint lejárnak a sporttv jogai a digi elfogja happolni a kért ár háromszorosát fizetve....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

banok
Csak a Copa dey Rey tekintetében szerezték meg a Barca és a Real meccseket.

ProGabe
micsoda? megvették a barca meccsit a digisek? hát ez g*eci nagy lol. a sport1-2 meg lassan elmehet a fenébe

nekem jelenleg van digi1-2-õm (pár hét és nem lesz), és elmondhatom, hogy szerintem jó csatornák. korrektek a kommentátorok, a stúdióbeszélgetés is (magyar szinten), nálam már átvette a sport1-2 helyét a képzeletbeli ranglétrán. ettõl függetlenül az üzletpolitikájuk elég genyó

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tyler1
rákényszerül hamarosan a t-home is, mint ahogy minden más szolgáltató. nagyon jól csinálja a digi.

bakkerman
és az a kurva kibaszott(MÁR ELNÉZÉST) digisport mikor jön meg a T-Home kínálatába???? merthogy mostmár magyar-spanyol-német focin kívül SEMMIT nem látok! Jah,és a hírek szerint az õsztõl a kedvenc csapatom is náluk lesz látható KIZÁRÓLAG...

Effe88
kurva anyukkat már
vissza az m1 re!!!!

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

bakkerman
nekem hálistennek van pro4-em,de azért ez tényleg nagyon köcsög húzás a TV2-tõl...

no comment...