10753
Bajnokok Ligája
-
#8349 az Arsenalt megeszik reggelire,az nem kérdés,sok múlik a sorsoláson,kit kapnak a 8 között -
#8348 Az Arsenal elleni párharcot biztos. -
#8347 A Bayern megnyeri és kész, ez nem is lehet kérdés, Ugye? -
#8346 igen igen,ezért mondom ha túljutnak az angolokon,akkor simán esélyesek a végső győzelemre
#8340: azért a MU igencsak bivaly csapat,évről-évre,idén is kibaszott jók,nem a bírok miatt van 12 pontos előnyük...
-
IXEMGabeo #8345 ilyen a hangulat most:D -
#8344 Egyébként szvsz az odavágó eredményétől fog függeni. Szerintem a Traffordon győzni fog a United, a kérdés, hogy milyen eredménnyel mennek oda a spanyolok. 1-2 gólon belül kéne maradni és akkor talán esetleg, de én Real továbbjutást tippelek. -
#8343 A szakértelem kiüt ismét -
#8342 A madrid bar nem vezeti a bajnoksagot,de attol meg siman felgozre vehetik a bl javara,mint ahogy ez lathato is. Tehat kifogasuk nem lehet,hogy sok front. -
IXEMGabeo #8341 Barca-Bayern döntőnek nagyon örülnék, de a Juve is akár ott lehet -
IXEMGabeo #8340 MU egy szar...az angol bajnokságban az, hogy nekik fújnak a bírók nem jelenti azt, hogy a BL-ben is nekik fognak a Real Madrid ellen.
Rohadtul örülök neki, hogy egymást zúzza szét a 2 csapat, de még inkább a Real Madrid jusson tovább -
#8339 Valahogy így érzek én is, A realban nincs annyi kraft hogy döntőbe jusson.
Ha nekem választani kéne, akkor a MUt választanám -
#8338 nézegetve a topligák állását reálisan nézve 3 csapatnak elég nagy esélye van a BL-ben,MU,Barca,Bayern,mindhárom csapat saját bajnokságukat már félgőzzel is megfogják nyerni,és ez sokat számít,hogy a BL-re tudnak tartalékolni,és rotálni. Persze a MU-Real párharc kiszámíthatatlan,így ott egy esetleges Real továbbjutással a fehérek is elsődleges esélyessé lépnének elő. Szerintetek? Ti mire számítotok? -
#8337 kihagytad a Barcat,őket is utálja mindenki! -
#8336 azért mert a Juve és a Milan után a Realt utálja a legjobban :D -
#8335 jajj, hát te buta vagy! :D -
#8334 miben a legnagyobb? a legnagyobb balekok? :D -
#8333 Én sem értem miért kéne kizárni :D
Biztos unszimpátia miatt :D -
#8332 Real ugyan miért? Nincs adóssága, évről évre pozitívan teljesítenek.
Az meg, hogy pénzesek? A Világ legnagyobb klubja, nem véletlen. :) -
#8331 bírom Pellegrinit jó edző,nem érdemelte meg a csapata,hogy így kibasszanak velük :S Szvsz ígyis legalább 5. helyen fognak végezni! -
Monoton #8330 Pár órával előtte még ezt nyilatkozta Pelle:
"Fontos, hogy a holnapi meccsen megszerezzük a három pontot, ugyanis jó lenne a szezon ezen szakaszában 31 ponttal állni a tabellán. Amennyiben jövőre is ott szeretnénk lenni az európai kupák valamelyikében, akkor nagyon fontos, hogy 31 pontunk legyen a forduló után. Nagyon kemény a bajnokság elején olyan csapatokkal versenyezni, mint a Barcelona, vagy a Real Madrid, azt hiszem ebben a két klubban játszanak a világ legjobbjai."
-
#8329 akkor Abramovich meg a rongyfejűek összefognak,és megöletik a gecibe Platinit,Perez meg az ingatlanos kapcsolatai révén befalaztatja egy madridi panelba -
#8328 csodálkozom hogy nem írtad közé a juvét :D -
#8327 remélem mások is kizárásra kerülnek...psg,city,chelsea,real :ADS: -
#8326 nyomorék uefa -
#8325 *adtak
na :D -
#8324 és még pénzbüntetést is kaptak, az adósságtól duzzadó klubnak :D -
Hunor88 #8323 Folytatódik... :D -
#8322 a Malagat kizárták az európai porondról a pénzügyi fair-play szabályzatok megszegése miatt,de ez csak a JÖVŐ SZEZONTÓL lép életbe,tehát idén még maradhatnak a BL-ben -
#8321 Real-MU abszolút megjósolhatatlan,de JM személye miatt Real továbbjutást várok -
#8320 Schalke,Juve,Bayern,Dortmund,Barca,Real,PSG,Malaga szerintem ezek jutnak tovább,de lesznek itt meglepetések még! -
IXEMGabeo #8319 boldog vagyok h a MU és a Real közül máris kiesik az egyik:D
Bayern, Juve, Barca, Dortmund ilyen négyessel kiegyeznék az elődöntőben:D -
#8318 -
Hunor88 #8317 Amatőrök, miért nem kérdezték meg az olaszokat, hogy hogyan kell :D -
commissioner #8316 -
#8315 hát ja, kurva gyanús.. -
#8314 áá, más a sorrend, így már nem gyanús :D:D -
#8313 tegnapi próbasorsolás eredményeXD
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=547730008589019&set=a.443591475669540.121342.443080359053985&type=1&theater -
#8312 ennyi erővel minden statisztika baromság.
-
#8311 "Ha nem tetszik a statisztika ne a statisztikust szidd" -
#8310 ez fasság, szokásos NSO