Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
Ha a "vírítani" kizárólag a BL gyõzelmet jelenti, akkor teljes mértékben csakis igazat tudok adni. Amúgy meg nem igaz.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Egyik csapatot sem szeretem, a németeket azért mert azt gondolják magukról hogy ÜBER ALLES, az angol csapatot pedig egy csilliárdos támogatja már évek óta és nem tudnak virítani nemzetközi szinten semmit. Gyõzzön a jobbik (ezt politika mentesen írtam). Én majd közben eliszogatom és koncentrálok inkább a közelgõ foci EB-re.

helyes.

Bayern felé húz azért a szívem, mert õk mindig is a kedvenc csapatom mögöttiek voltak szimpatizáltam velük fõleg Oliver Kahn miatt is meg anno Ballack miatt, mindig ott vannak a BL elitben. Ráadásul azért van Bayernes pólom is, mondjuk ez csak mellékes, de nem nevezem magam kimondottan Bayern drukkernek csak szimpatikus volt a csapat filozófiája mindig is.

Chelsea pedig az elõbb leírt okok miatt érdemelne mindent holott nekik sosem szurkoltam csak pár játékossal szimpatizálok.

úgyhogy én majd Chipset eszem és közben élvezem a pártatlanság erejét

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Erre a németeknek van nagyobb esélyük, de láttuk hogy az esélyek is meg tudnak dõlni, nem is kicsit. Én semleges nézõként fogom a mérkõzést megnézni,talán így a legjobb, nem kell izgulnom csak drinkelni.

ha billenteni kéne a mérleget valamerre én azt mondom nyerjen az, aki a jobb kettejük közül😛😛

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Akkor legyen X. <#nevetes1>

az a kemény, hogy mindkét csapat megérdemelné a gyõzelmet. A Chelsea azért, mert drámai mennyire sokszor buktak el az elõdöntõben avagy a döntõben a bírói tévedések, vagy éppen a 11-es párbajban, amit már megnyertek csak éppen Terry elcsúszott és különben is Drogba, Lampard, Terry, Cole négyes utolsó esélye, hogy BL-t nyerjenek mivel a karrierjük kifele megy és nagyon megérdemelnék, ahogy a kapus Petr Ceh is, aki már vagy 8 éve lassan oszlopos tagja a csapatnak szintúgy.

A Bayern is megérdemelné, mert egy fiatal sikerre éhes csapatuk van, 2 éve már buktak szintúgy döntõt, most pedig egy erõs Real Madridot õk rendes és tiszta focival felvállalva vertek meg igaz 11-es párbajban. Azonkívül 11 éve õk sem nyertek BL-t, a csapategység és a következetesség is mindig megvolt ennél az alakulatnál abszolút megérdemlik a sikert ugyanúgy.

Érdekes döntõ, mindenki a Barca-Realt várta. A Chelsea megérdemli ezt a döntõt. Én nekik fogok szurkolni, mert tényleg sokat tettek ezért, és szinte feladták érte a bajnokságot. És zért is, mert bátrak voltak a barca ellen. 😊
Mûringyó. Világ életemben utálni fogom, mindegy hogy éppen hol a MANAGER.

Effe88
😄
kár ,hogy ez a gif egy teljesen másik meccsrõl van😄😄
de kb ezt gondolhatta😄

Effe88
az😄

bakkerman
Platini akar lenni? 😄DDDDDDDDDDDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Jakuza001
Ez az arc mindent visz Ramos buntetojenel.

Effe88
😄😄😄
hát ez is egy vélemény:😄😄😄

hedonist
még nagyobb hülyeséget nem tudtál volna írni?😊 Ez a BL idény sokmindentõl érdekes volt, de nem a Barcától

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

jgy már nem lesz olyan érdekes... Barcelona nélkül nem döntõ a döntõ 😞
szucsy89
Effe88

bakkerman
nagyon szerettem volna szülinapi ajándéknak,hogy láthassam Carlest ahogy magasba emeli a trófeát,de sajnos a dolgok a máshogy alakultak,így abban bízom hogy lesz egy fasza,izgalmas meccs,sok góllal,remek játékkal! Nyerjen a jobbik!

Japep

A "vicces" az egészben az, hogy mikor kiderült, hogy a Barca meg a Real külön ágon mennek, mindenki azt mondta, na megint El Classico itt is... erre tessék. 😊
Személy szerint jobban örülök JM miatt a Bayernnek + nekik is vannak eltiltottjaik, ami szintén nem elhanyagolható.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

úúú micsoda döntõ lesz és végre pártatlanul nézhetek ismét valamit😄,

mindkét csapat megérdemli a BL gyõzelmet. Chelsea azért, mert Lampardék nagyon megérdemelnék már, a Bayern pedig azért, mert szintúgy 11 éve nem nyertek semmit...

Tyler1
Na kérem ez így komoly döntõ lesz, de ez a Bayern brutál lesz hazai pályán 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Japep

Magadat égeted... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ffxi
<#eljen><#worship>

Fákjúal!

banok
20.45 Real Madrid-Bayern München
tv: Digisport hu, Sat1, ORF1, STV1, TVR1
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=278&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Sippie
Te még egyszer sem mutattad be, csak azt hogy mekkora troll vagy.

4 kapufás máker csapat 😉
hedonist
Te már többször bemuttattad mekkora szaki vagy fociban😄 köszönjük, utólog legyél okos.

Japep

Az ilyenekre inkább semmit sem mondok... hallottuk mi már ezt a Napoli visszavágója elõtt is, a Barca elleni odavágón is. Ja, és persze olyat is hallottunk, hogy "na majd a Camp Nouban megmutatjuk, mi a foci", meg "majd otthon meglátjátok", stb... Sok szakértõ van a világban. 😊

...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

szucsy89
Nagy hiba leírni a Chelseat... akármelyik mai csapatot kapja, annak iszonyú nehéz dolga lesz ellenük, most nagyon jó formában vannak ráadásul önbizalomhiányban sem szenvednek...
REALista
Ja 2:0-nál emberelõnyben a mai meccsrõl is azt hittem hogy edzõmeccs lesz...:d

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Sippie
A holnapi meccs eldönti ki a BL gyõztes... amit utána jön csak edzõmeccs.
<#banplz><#hehe><#gonosz2> most elképzeltem, ahogy a huligán drukkerek a döntõben ott tobzódnak Münchenben

Tyler1
<#eljen>

szerintem Újpest - Fradi 😮

Bayern - Chelsea döntõ legyen!!!

Ez kurvajó meccs volt.
Holnap is a fehér mezeseknek kell boldognak lenni 😊

aztakurvaeget^2

REALista
Aztakurvaeget😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ffxi
<#worship>

Fákjúal!

banok
20.45 Barcelona-Chelsea
tv: TV2, STV2, TVR1

LasDen
fém fémnek feszül....kemény meccs lesz az is 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

na, kiváncsi leszek

[HUN]FaTaL
20008-ban is Chelsea Barca elõdöntõ lesz 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

tobias88
Esküvõn azért elég durva <#circling>

banok
És ma jön a másik elõdöntõ
20.45 Chelsea-Barcelona
tv: Digisport hu, STV1, TVR1

bakkerman
Nem kell aggódnia nagyon a Real fanoknak,ez a tegnapi meccs 1-1 után belett áldozva a szombat miatt,a Bernabeuban alsóhangon fog lõni két gólt a Real,onnantól meg már csak a Bayernen múlik,hogy õk lõnek-e,vagy kiesnek. Várom nagyon a mai meccset,a Chelsea fel lesz tüzelve az biztos,én egy 1-1-el elégedett lennék.

Effe88
<#eljen>

Tyler1
Remélem a Bayern leikszel Madridban. Akkor látnék esélyt értelmes BL döntõre, történjen akármi a másik ágon.

tobias88
Mindkettõtöknek igaza van <#idiota>
Amúgy a Madridban ma eszméletlen sokan színészkedtek, össze se lehetett már számolni. A másik meg a durvaság volt ami nem tetszett, azt hittem csak a Barca ellen szokásuk ennyire egy meccsen, de a Bayern ellen is beaktivizálták magukat.